2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kesesini bebegini gorenler olmus ne guzel
bizimde bugun kontrolumuz vardi gittik veee kesemizi gorduk vok sukurAma keseden baska birsey goremedik zaten goremeyecegimizi biliuorduk ama belki yolk sac gorunur diye dusunmustum ama karindan bakildigim icin onu da goremedik
neyse dr umuz begendi sekliniyi etrafinda kanama yok desi cok sukur Rabbime ins bu sefer kucagimiza aliriz yavrumuzu saglikla tum anneler icinde dilegim bu

Canim inan ck uzuldum neden boyle oldu ki sende de mi kanama pihtilasma var di hatirlayamadim Allah sabir versin tekrar yasatmasin canim dikkat et lutfen kendine

M
masallah canimm bebeisinize arkasi donuk sanki dimi yoksa ben mi oyle goruyorum.saglikla buyusun minigin

Canim durumuna cok uzuldum sık disini az kaldi ins gececek bunlar kizlarina bakabilecek kimse yok mu bu aralar yardim etseler azicik

Canim kac haftaliktin cok gecmis olsun uzulme canimsin rabbim saglikli bebekler werir insallah

Canim rabbim saglik wersin nekadarlik olmustun kac hafta birdaha olur allahin izniyle gwcmis olsun

canım çok üzüldüm ne diyeçeğimi bilemedim. daha yeni güzel haberlerle gelmiştim. herşeyin hayırlısı canım. kendini çok üzme. allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek verir inşlhh.

Nasıl ya Nasıl our Arkadaşım şoka girdim resmen.. Çok üzgünüm diyecek bişey bulamıyorum. Allah sabır versin

canım ya şokk oldum okuyunca çokkk üzüldümmmm.
Rabbim sabır versin.....:26::26::26:

Inanamiyorumm yaaaa.
Rabbim sabir versin canim cok zorr...
Ne diyecegimi bilemedim soktayimm...
Benimde ilk bebegimde basima gelmisti..
Icimi rahatlatan sozu birkac ay sonra duymustumm...
'Bir evladin anne babaya cennette sefaatci olabilmesi icin dogmus olmasi sart degil...
Atan kalbiyle annenin onu hissetmesi yetirlidir...
Umarim bir nebze olsun seninde icine su serper...
Rabbim kaldiramiycamiz dert vermesinn...

Canim cok gecmis olsunn allah bir daha yasatmasin msj okuyunca burnumun diregi sizladi cok uzgunum bende korkuyorum sende kontrole gidene kadar bir belirti oldumu ters giden bir seyler varmiydi

Canım su an nasılsın? Artık tamamen iyileştin mi? Sen iyi ol da. Canım ben biraz yasli görünüyorum listede 31 yaşındayım, o sorun değil de İzmirde oturuyorum, düzeltmen ricasıyla.

Ah güzel kızlar hep ilk günden biliyoruz bu riskleri ama birbirimize yakıştıramıyoruz. Ne zor durumlar, umarım komplikasyon yasamadan kolayca sonlanır, pufpuf ne ugrasti, böyle teselli olmaz biliyorum ama inşallah bir an önce kolayca atlatırsın ve ruhen de güç bulup yeni bebek için gun sayarsın. Kalplerimiz sizinle.

Kızlar bir de birşey danışmak istiyorum, listede başka ikiz bekleyen var mı? Benim iki taneler, doktorum ayrı yumurta ıkızleri diye 1 ay sonraya ikili test gunü verdi ancak ikizlerde yapılıp yapılmaması tartışmalı. Varsa başka ikiz bekleyen görüştünüz mu doktorunuzla?

Aman allahım! çok üzüldüm...

Allah sabır versin canım, inşallah bir an önce iyi olursun...

Ve Rabb'imin izniyle sağlıklı sıhhatle tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın...

Canım ya yeni girdim foruma okuduklarıma inanmak istemiyorum(((( gözlerim doldu İnan şoktayım şuan ne bilim içim ısınmıştı sana aynı gündük falan mutluluğumuzu sıkıntımızı paylaştık ne yazıcağımı şaşırdım seni bizden başka kim anlarki içimizdeki canın nasıl olduğunu düşünüp günlerce korkuyla hareket etmek bunun ne demek olduğunu bi biz biliriz ((((((( canım çok üzgünüm ve korkuyorum aynı şey bizimde başımıza gelebilir (((((( ne dicem bilmiyorum üzgünüm sana dua edicem bugün allahım sabır versin dirayet versin

Allah sabır versin canım inşallah gene olur bebişin üzülme demek imkansız Allahım hayırlısını versin hakkınızda

Dünden beri kahverengi akıntım var Dr tahlil sonuçlarıyla birlikte sordum, pembeye dönünce gel dedi... Umarım çabucak geçer....

canım çok geçmiş olsun.içim çok kötü oldu.aynı gün kalp atışı almıştık biz seninle.hepimizin başına her an aynı şey gelebilir.allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın...

canım Rabbim bi daha yaşatmasın sağlıkla kavuş bebeğine inşallah..

nasıl yani çook şaşkınım :26: çok üzüldüm inanamıyorum yaa emin dimi başka dr. a da gittin mi ?? gerçekten ne diyeceğimi bilemedim kalp atışını aldığında çok sevinmiştim.. Allah bir daha yaşatmasın ne sana ne bana ne bi başkasına .. kendini toparlayacaksın biliyorum yaşadığım için şu anda yaşadığın acının tarifi yok.. ama inan zamanla yeniden bebek isteyeceksin ... bebek benim için vazgeçeceğim bi hayal değildi eminim senin içinde öyle... çok geçmiş olsunn

maşallahh kocaman olmuş... Rabbim hepimize her zaman böyle güzel haberler yazmamızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…