Kızlar üç gündür kakamızı yapmıyoruz ne yapmam gerek çok telaslndm
kızlar geçmişi şöyle bir okudum. Allah bebeklerimize şifa versin. her dönem ayrı bi olay yaşıyoruz. şu sıralar benim sütümle başım dertte. sütüm bir anda azaldı. belkide dedikleri gibi moral de çok etkiliyor sütü. çünkü ben bi kaç gün önce kv ile kavga ettim ve gittiler. ailem 50 gün kv.ise 15gün bizimle kaldı. ayrı şehirlerdeyiz. ama bazı nedenlerle sıkıntılar yaşandı ve gitti. şimdi başbaşayız oğlumla. ev işi bitmiyor, neye yetişeceğimi şaşırdım. ama en zoru giden bu sütü geri getirmekmiş. bu gece buzluktaki son sağılmış sütümü verdim. 70ml gık demeden içti. benden de bu kadar alıyormuydu acaba diye düşündüm. en fazla 10dk emer bırakırdı. kilomz iyiydi hep bu zamana kadar. bu hafta süt kesildi. sanırım bu gece mama vericem. sizler kaç ml mama hazırlıyorsunuz. 10 haftalık olduk.
Gecmis olsun cnm,2.ay asilari zor ouyor 3 tane,.cokta iyi kilob almis bebisin gozunaydin..bende vermedim calpol eve gelince ama sizdeki gibi huysuzluk baslayinca verdim ..ins.gecer cnm telaslanma.kızlar alıntı yapmıstım ama oglum uyanınca gıttı....
oda hakkında yazdıklarınızı okudum ben de yaz donusu ayrırırım dıyordum eylulde 7 aylık olunca ama evımız kısa dogru sogyor ne yapacam kararısızım...
bugun kontrolumuz vardı ıkıncı ay.... asılarımızı vurulduk ya hemsıre koldan vururken sankı guzel vuramadı kanadı falan ıyı tutun kolunu dedı sokamadı ıgneyı neyse sonra soktu falan ama ben tereddut ettım bır de esım azıcık su cıktı dedı acaba ılac tam gıtmedı mı kafaya taktım yaaa
boyumuz 54ten 58e cıkmıs kılomuz da 5den 6ya cıkmıs..ates dusurucu ver dedı. eve gelınce vermeyecektım ne bılım belkı ates yapmaz bosuna vermeyeyım dedım gecenkı yapmamıstı cunku. esım bu huysuzlastı aglıyor verelım dedı verdık ıstemeden. burda bır yazı okumustum cocuk ası ıle bagısıklık ıle ugrasırken aslında ates dusuruculer ıyı degıl dye ama verdık bunun uzerıne 4 5 saat uyudu baygın baygın bakıyor yaa 3 4 dk emdı azcık ayık kaldı tekrar uyudu sızce normal mı baygın baygın bakıyor ???????
Bende yarim olcek verdim,birsey olmaz merak etme ins cnm.nasil oldu iyimikızlarrrrr ben surubu ıcınden cıkan kasıgı doldurup verdım cok mu oldu yaaaa ayyy panık oldum o kasıgı tam doldurdum dolu dolu offfffffffffffff
çok saolun kızlarMaşallah çok tatlı oğluşun
tesekkurler canım cümlemızınkınımaşallah pek tatlı. Allah bağışlasın.
benımkı hıç sarı degıldı yanı ben sagmaya basladıktan sonra hep beyaz dı ama durunca üzerınde bır yag tabakası oluyo ılk sagınca normal sutsütünü sağan anneler, benim sarı olan sütüm gitti yerine rakı beyazı bir süt geldi, niyeki acaba, dün gece sağmıştım şok oldum yaaaa bukadar sıvık ve açık renk yani beyaz olmasından dolayı(((((
saolasın canımm amınnMaasallah çok tatlı bir çocuk allah nazarlardan saklasın
saol dılzarcımmMaşallah. Aras paşaya, allahım nazarlardan saklasın...
Çok sağol canım, öyle tadını çıkarmak gerek, avent aldım, int...
Canım gece ben de uyandırmıyordum yanlış anlaşılmasın.. Yatmadan bir emzireyim dedim, zaten göğsüm rahatsızdı o kadar uyandırmaya çalışıp uyandıramayınca korktum... Gün boyu da huzursuz olduğundan aç kalıp iyice halsizleşti mi dedim... Yoksanormal durumda geceden kanşekeri düşmez korkma...
bıraz fazla vermışşın canım bıraz bebişe su içir 2 cay kaşığı sakın fazla verme ılaç içti ya ondan normal de ılac içince su vermek gerekmış bagırsaklarda ağır gelmesın dıye malum süte alişıklar bebışler çabuk atsınkızlar nolut yardım calpoldan cıkan kasık var yaaa ıste onu ben tam doldurup verdım yaaa offf cok mu oldu acaba yaaa hala uyuyor, hem de atesı yokken verdım ne kadar verecegımı bılemedım yaa ıcınde yazan kagıtta da tam anlamadım nas verecegımı yanlıs mı yaptım acabaa???????????
saol canım bunu bır yer enot alıyım dun aksam yaptı bakalım bıdahakı ne zaman lcak yapmazsa 3 ü geçersek denıcem saolCanım korkulacak bir durum değilmiş bizim dr umuz ole söyledi sindirim sistemleri geliştiği için 3aylık civarında bunlar yadanabiliyormus bize üç günü geçtikten sonra gliserinli fitil koyabilirsiniz dedi hemen aldım koyduk bebise ikidir fitille yapiyor kakasini
Elini kesfettikızlar oğluşum bugün 65 günlük oldu ve son birkaç gündür elini okadar çok emiyor ki anlatamam açlıktan diğil ama emmeden öncede emmeden sonrada emiyor çünkü normalde emzik alıyordu ama şimdi ben emziği veriyorum o eliyle itip emziği düşürüyor ve başlıyor elini emmeye ne iş anlamadım :26:
Canım herşeyi kafana takma moral sütü çok etkiliyor ben 3 ölçü mama veriyorum genelde hepsini bitiriyor bu arada yeşil mercimek tavuk helva sütlü tatlılar yeşillikler çok süt yapıyor gene senin kv gelmiş 15 gün kalmış benimki 1 günlüğüne geldi gitti 10 günde aklına gelirse arıyor çocuk neredeyse 3 aylık oldu başka torunu da yok üstelik
Cnm moralini duzelt once ve emziricem diye dusun kendine..sonrada sut arttiran seyleri ye ve bol su ic..bilirsin ama yazayim ben yinede hepsini..humana still tea,boza,yesil mnercimek,incir,beyadut kurusu,bulgur pilavi,komposto,hurma,ve bira mayyasi tableti al eczaneden.gecen tv d canan karatay dedi..ins.faydasi olur cnm,sutun artar.
- Baba sen gece karanliktan korkuyormusun?
- Hayir korkmuyorum.
- Her gece ortasinda acliktan uyaniyormusun?
- Hayir uyanmiyorum.
- Uyurken battaniyeni atip usuyormusun?
- Hayir usumuyorum.
Peki o zaman annemin yaninda kim uyumali????
Bayildim yaaaa
kızlarrrrr ben surubu ıcınden cıkan kasıgı doldurup verdım cok mu oldu yaaaa ayyy panık oldum o kasıgı tam doldurdum dolu dolu offfffffffffffff
Merhaba kızlar.3 ayımız doldu bugün.doktora gittik.kızım 1kilo almış maşallahboyumuz da 2 cm uzamış.doktora kakada mukus olayını sordum bir kere gördüm bende.eğer sürekli olursa sorun olabilir dedi.özellikle bir kaç gün kaka yapmazsa gelen kaka mukuslu olur buda normaldir dedi.yani arada bir görülebilirmiş.3 güne kadar kaka yapmaması normalmiş.yinede günde 1 yapmasını bekleriz ,2 gün yapmadığında içtiğin su miktarını artır dedi.çok şükür iyi haberlerle döndük.darısı sizlerin başına.
Merhaba kızlar.3 ayımız doldu bugün.doktora gittik.kızım 1kilo almış maşallahboyumuz da 2 cm uzamış.doktora kakada mukus olayını sordum bir kere gördüm bende.eğer sürekli olursa sorun olabilir dedi.özellikle bir kaç gün kaka yapmazsa gelen kaka mukuslu olur buda normaldir dedi.yani arada bir görülebilirmiş.3 güne kadar kaka yapmaması normalmiş.yinede günde 1 yapmasını bekleriz ,2 gün yapmadığında içtiğin su miktarını artır dedi.çok şükür iyi haberlerle döndük.darısı sizlerin başına.
Kizlar aralik annelerinden 2 kisi yine hamileymis.bilginize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozunaydin cnm,cok sevindim.,darisi bize insallah..pzt.gidicez bizde kontrole..göz kontrolude yaptirdinizmi cnm..bizim dr istedi,goz doktorunada gidicez,batın ultrasonuda cekilcek..ins..bizde iyi haberlerimizi yazariz..kac oldu kilonuz cnm merak ettim,kizim 520o du..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?