2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar üç gündür kakamızı yapmıyoruz ne yapmam gerek çok telaslndm

Canım korkulacak bir durum değilmiş bizim dr umuz ole söyledi sindirim sistemleri geliştiği için 3aylık civarında bunlar yadanabiliyormus bize üç günü geçtikten sonra gliserinli fitil koyabilirsiniz dedi hemen aldım koyduk bebise ikidir fitille yapiyor kakasini

Cnm moralini duzelt once ve emziricem diye dusun kendine..sonrada sut arttiran seyleri ye ve bol su ic..bilirsin ama yazayim ben yinede hepsini..humana still tea,boza,yesil mnercimek,incir,beya dut kurusu,bulgur pilavi,komposto,hurma,ve bira mayyasi tableti al eczaneden.gecen tv d canan karatay dedi..ins.faydasi olur cnm,sutun artar.

Gecmis olsun cnm,2.ay asilari zor ouyor 3 tane,.cokta iyi kilob almis bebisin gozunaydin..bende vermedim calpol eve gelince ama sizdeki gibi huysuzluk baslayinca verdim ..ins.gecer cnm telaslanma.

kızlarrrrr ben surubu ıcınden cıkan kasıgı doldurup verdım cok mu oldu yaaaa ayyy panık oldum o kasıgı tam doldurdum dolu dolu offfffffffffffff
Bende yarim olcek verdim,birsey olmaz merak etme ins cnm.nasil oldu iyimi

Maşallah çok tatlı oğluşun
çok saolun kızlar
maşallah pek tatlı. Allah bağışlasın.
tesekkurler canım cümlemızınkını
benımkı hıç sarı degıldı yanı ben sagmaya basladıktan sonra hep beyaz dı ama durunca üzerınde bır yag tabakası oluyo ılk sagınca normal sut
Maasallah çok tatlı bir çocuk allah nazarlardan saklasın
saolasın canımm amınn
saol dılzarcımm
bıraz fazla vermışşın canım bıraz bebişe su içir 2 cay kaşığı sakın fazla verme ılaç içti ya ondan normal de ılac içince su vermek gerekmış bagırsaklarda ağır gelmesın dıye malum süte alişıklar bebışler çabuk atsın
saol canım bunu bır yer enot alıyım dun aksam yaptı bakalım bıdahakı ne zaman lcak yapmazsa 3 ü geçersek denıcem saol

Elini kesfetti bebekler once emerek dunyayi taniyo iste.

benimkinde de başka torun yok. aman valla gamsız olmak lazım. sağolun kızlr. süt arttırıcı herşeyi deniyorum

- Baba sen gece karanliktan korkuyormusun?
- Hayir korkmuyorum.

- Her gece ortasinda acliktan uyaniyormusun?
- Hayir uyanmiyorum.

- Uyurken battaniyeni atip usuyormusun?
- Hayir usumuyorum.

Peki o zaman annemin yaninda kim uyumali????

Bayildim yaaaa

Çok mantıklııııı.....

Merhaba kızlar.3 ayımız doldu bugün.doktora gittik.kızım 1kilo almış maşallah boyumuz da 2 cm uzamış.doktora kakada mukus olayını sordum bir kere gördüm bende.eğer sürekli olursa sorun olabilir dedi.özellikle bir kaç gün kaka yapmazsa gelen kaka mukuslu olur buda normaldir dedi.yani arada bir görülebilirmiş.3 güne kadar kaka yapmaması normalmiş.yinede günde 1 yapmasını bekleriz ,2 gün yapmadığında içtiğin su miktarını artır dedi.çok şükür iyi haberlerle döndük.darısı sizlerin başına.

Gozunaydin cnm,cok sevindim.,darisi bize insallah..pzt.gidicez bizde kontrole..göz kontrolude yaptirdinizmi cnm..bizim dr istedi,goz doktorunada gidicez,batın ultrasonuda cekilcek..ins..bizde iyi haberlerimizi yazariz..kac oldu kilonuz cnm merak ettim,kizim 520o du..

Herşeyin yolunda olmasına sevindim Maşallah bebeğine İnşallah bizlerinde iyi geçer

Kizlar aralik annelerinden 2 kisi yine hamileymis.bilginize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar aralik annelerinden 2 kisi yine hamileymis.bilginize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eyvah eyvah :18::18: tamam ikinciyi istiyorum da bu kadar erken degil Allahin gücüne gitmesin. Kendim icin degilde yavrumun sutunu etkiliyor ona uzulurum.. Ee isteyerek mi istemeden mi sut koruyor diyerek mi hamile kalmislar acep ???

Hadi gozunaydin darisi basimiza bizim dr 3. Aya cagirmadi rahat canim burdakiler. Ama biz kilo ve boy icin ugrucaz dr herhalde bakarlar umarim

canımyaa bende kafama takıyorum su mukus olayını az önce actım kaka koyu kıvamdaydı ama kaka nasıl desem yanı ınceletınce uzuyo gıbı mukus tan kasıt nekı anlatırmısın senınkı nasıl dı yumurta akı rengındemı ve akıcılığı olemı bızımkıde yapışkan gıbı yardımcı olursan sevınırımm..

kızlar uyku duzenını nasıl ayarladınız gece çay falan verıyomusunuz rahat uyusun dıye benımkı gece 3 4 gıbı baslıyo mıkırdanmaya gözlerını tam acmıyo ama uyumuyada bende konusmuyorum ısıkta yakmıyom ama o saatten sonra bana uyku yokk nıye bole davranıyor anlamadım ne guzel uyurdu huy degıştırdı sankı sallıyom emıyo ama tam dalmıyo heeeh uyudu dıyorum tam dalıyom bakıyorum 5 dakkaya yıne mıkır mıkırr

İnşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz.kilosu 6.800 oldu canım.biraz tombişiz bizim doktor sadece muayene etti ve boy kilo durumuna baktı.başka birşey istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…