Maşallah. Aras paşaya, allahım nazarlardan saklasın...80 gunluk oldu aras paşa mızz
Çok sağol canım, öyle tadını çıkarmak gerek, avent aldım, int...Gecmisi tam okuyamadim dilzarcim ama sakin moralini bozma. Oglusum 40 gun emmemisti sagdigim azicik sutumu ve mama vermistim. Herkafadan bi ses vardi oyle yap onu yapma sunu yap. Mama verme flan.ben agliyorum oglusum agliyor. Bi ac birakiyorum viyakviyak. Kiyamiyorum veriyorum biberon mamayi. Bi ark. Var amytis hepsini bosver bebisin ysnindaya ona sukret tadini cikar dedi. Dogru dedi. Mamayida verdim biberonla sutumude. Akisina oluruna biraktim. Mamaylada buyur bebisler. Bi suru bebek var emmeyen. Ac birakacagina bebisi. Tadini cikar bebisinin oyle yada boyle buyuyecekler.
Aventin 1 nolu biberon emzigi ip gibi deligi. Incele istedigini al canim. Sevgiler...
Benim kızım da gece 7-8 saat uyuyor bazen.doktor artık kendi düzenini oluştursun uyandırma dedi.bütün gece bez değiştirmememe rağmen bez doluluğu aşırı olmuyor.burda kan şekeri düşmüş falan diye okuyunca korktum.neyse yarın doktora gideceğiz zaten.3 ayımız doluyor.bakalım kilo alımına çok merak ediyorum.
Canım canını hiç sikma sağlıklı olsunda varsin mama yesin ben doğduğunda beri mama takviyeli gidiyorum şimdi o da alisti sabah 11 akşam 7 civari mama istiyor ben de süt olsa bile illa mama yiyiyor bizim dr umuz medela calma biberon tavsiye etmişti ama biz burada bulamadıkavent aldık
sütünü sağan anneler, benim sarı olan sütüm gitti yerine rakı beyazı bir süt geldi, niyeki acaba, dün gece sağmıştım şok oldum yaaaa bukadar sıvık ve açık renk yani beyaz olmasından dolayı(((((
Bizim dr rotayi yapicak 3-5-7.ayda.bazi dr.lar 2. Ayda yapiyor.Kızlar 3.ayda aşi var mı?varsa ne aşisi?
Derin uyuynca cis yapmiyorlar tabii.yok cnm kan sekeri ilk ay riskli sonradan boyle birsey olsa dr derdi.benim kizda 5 ocak dogumlu seninki ne zaman dogdu.bizimde pzt.kontrole gidicez,yarindi ama esim yok burda ertledik.ins.iyi kilo almistir kizlarBenim kızım da gece 7-8 saat uyuyor bazen.doktor artık kendi düzenini oluştursun uyandırma dedi.bütün gece bez değiştirmememe rağmen bez doluluğu aşırı olmuyor.burda kan şekeri düşmüş falan diye okuyunca korktum.neyse yarın doktora gideceğiz zaten.3 ayımız doluyor.bakalım kilo alımına çok merak ediyorum.
kızlar burda gaz sorunumuz bitti yazanları okumuştum. tam olarak ne zaman bitti söyler misiniz? yani kaç günlükken bitti? tam olarak bitti mi? önce bi zirve yapıyomuş sonra bitiyormuş sancılar, öyle mi? bizim kız yine 1 haftadır çığlık çığlığa.:18:gazdan uyuyamıyor yavrum, sevdiği pozisyonda tutarsan susuyo, tutmazsan daha da sinirlenip hiç susmuyo. bende iki gündür fön mak. sesi açıp sallıyorum.böyle birer saat birer saat uyuyor ama tam dalamıyor yine de. emme pozisyonuna getirdiğimde basıyor çığlığı. sırtı hiç bi şekilde yere glmeyecek,dik durmak istiyor. dün eşim kucağında dik bi şekilde tuttu, ben öyle emzirdim. artık başka bi derdi mi var acaba diye düşünmeye başladım. kilo alımımız iyi, her bezimiz kakalı. bugün 79 günlüğüz. götürsem mi ki dr a? aslında ayaklarıda hareketlendi elhamdülillah niye bitmiyor bu gaz?
çok geçmiş olsun, içim yandı, rabbim şifa versin, tekrarını göstermesin inşallah
Maşallah. Aras paşaya, allahım nazarlardan saklasın...
Çok sağol canım, öyle tadını çıkarmak gerek, avent aldım, int...
Canım gece ben de uyandırmıyordum yanlış anlaşılmasın.. Yatmadan bir emzireyim dedim, zaten göğsüm rahatsızdı o kadar uyandırmaya çalışıp uyandıramayınca korktum... Gün boyu da huzursuz olduğundan aç kalıp iyice halsizleşti mi dedim... Yoksanormal durumda geceden kanşekeri düşmez korkma...
canım benimki uzun süredir beyaz geliyor. sarı sütün doğumdan sonra 3-5 gün geldiğini sonra yapısının biraz değişerek beyazlamaya başladığını okumuştum. seninki baya sarı kalmış ozaman.
Bizim dr rotayi yapicak 3-5-7.ayda.bazi dr.lar 2. Ayda yapiyor.
Derin uyuynca cis yapmiyorlar tabii.yok cnm kan sekeri ilk ay riskli sonradan boyle birsey olsa dr derdi.benim kizda 5 ocak dogumlu seninki ne zaman dogdu.bizimde pzt.kontrole gidicez,yarindi ama esim yok burda ertledik.ins.iyi kilo almistir kizlar
kızlar geçmişi şöyle bir okudum. Allah bebeklerimize şifa versin. her dönem ayrı bi olay yaşıyoruz. şu sıralar benim sütümle başım dertte. sütüm bir anda azaldı. belkide dedikleri gibi moral de çok etkiliyor sütü. çünkü ben bi kaç gün önce kv ile kavga ettim ve gittiler. ailem 50 gün kv.ise 15gün bizimle kaldı. ayrı şehirlerdeyiz. ama bazı nedenlerle sıkıntılar yaşandı ve gitti. şimdi başbaşayız oğlumla. ev işi bitmiyor, neye yetişeceğimi şaşırdım. ama en zoru giden bu sütü geri getirmekmiş. bu gece buzluktaki son sağılmış sütümü verdim. 70ml gık demeden içti. benden de bu kadar alıyormuydu acaba diye düşündüm. en fazla 10dk emer bırakırdı. kilomz iyiydi hep bu zamana kadar. bu hafta süt kesildi. sanırım bu gece mama vericem. sizler kaç ml mama hazırlıyorsunuz. 10 haftalık olduk.
bu sütü arttırmanın yolunu bulmam lazım. canım çok sıkıldı. neyse Allah başka dert vermesin.
Kızlar sütümü geçenlerde oglumun emmesıne yakın sağdım, şişmişti. Şunu soracam bebeğinizi her emzirmeden sonra pompayla kalanı boşaltıyor musunuz memeden? Ben de günde bir kez sagıyorum onu da dokuyorum cunku daha poset ya da kap almadım. bır de dondurucuda cook uzun zaman tutmak ıstemıyorum.Emmesıne yakın dıyelım sagdık sut bıter mı ? yanı orda bırıkenı alınca bıter mı yoksa cektıkce gelır mı bu konuyu cok merak edıyorum???tabı kı o emdıkten sonra kalanı sagmak lazım ama merak ıste dıyelım onden sagdık sonradan hemen sut olur mu yoksa bellı bır saat mı gerekır bırıkmesı ıcın???
bu arada oyun halılarınız cok guzel kızlar, cok becerıklısınız...
kızlar alıntı yapmıstım ama oglum uyanınca gıttı....
oda hakkında yazdıklarınızı okudum ben de yaz donusu ayrırırım dıyordum eylulde 7 aylık olunca ama evımız kısa dogru sogyor ne yapacam kararısızım...
bugun kontrolumuz vardı ıkıncı ay.... asılarımızı vurulduk ya hemsıre koldan vururken sankı guzel vuramadı kanadı falan ıyı tutun kolunu dedı sokamadı ıgneyı neyse sonra soktu falan ama ben tereddut ettım bır de esım azıcık su cıktı dedı acaba ılac tam gıtmedı mı kafaya taktım yaaa
boyumuz 54ten 58e cıkmıs kılomuz da 5den 6ya cıkmıs..ates dusurucu ver dedı. eve gelınce vermeyecektım ne bılım belkı ates yapmaz bosuna vermeyeyım dedım gecenkı yapmamıstı cunku. esım bu huysuzlastı aglıyor verelım dedı verdık ıstemeden. burda bır yazı okumustum cocuk ası ıle bagısıklık ıle ugrasırken aslında ates dusuruculer ıyı degıl dye ama verdık bunun uzerıne 4 5 saat uyudu baygın baygın bakıyor yaa 3 4 dk emdı azcık ayık kaldı tekrar uyudu sızce normal mı baygın baygın bakıyor ???????
kızlar nolut yardım calpoldan cıkan kasık var yaaa ıste onu ben tam doldurup verdım yaaa offf cok mu oldu acaba yaaa hala uyuyor, hem de atesı yokken verdım ne kadar verecegımı bılemedım yaa ıcınde yazan kagıtta da tam anlamadım nas verecegımı yanlıs mı yaptım acabaa???????????
kızlar nolut yardım calpoldan cıkan kasık var yaaa ıste onu ben tam doldurup verdım yaaa offf cok mu oldu acaba yaaa hala uyuyor, hem de atesı yokken verdım ne kadar verecegımı bılemedım yaa ıcınde yazan kagıtta da tam anlamadım nas verecegımı yanlıs mı yaptım acabaa???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?