2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
80 gunluk oldu aras paşa mızz
Maşallah. Aras paşaya, allahım nazarlardan saklasın...
Çok sağol canım, öyle tadını çıkarmak gerek, avent aldım, int...

Canım gece ben de uyandırmıyordum yanlış anlaşılmasın.. Yatmadan bir emzireyim dedim, zaten göğsüm rahatsızdı o kadar uyandırmaya çalışıp uyandıramayınca korktum... Gün boyu da huzursuz olduğundan aç kalıp iyice halsizleşti mi dedim... Yoksanormal durumda geceden kanşekeri düşmez korkma...

İnt var o calma ama 50l mış, bir de emmez felan o kadar para vermeyeyim dedim...

canım benimki uzun süredir beyaz geliyor. sarı sütün doğumdan sonra 3-5 gün geldiğini sonra yapısının biraz değişerek beyazlamaya başladığını okumuştum. seninki baya sarı kalmış ozaman.

Kızlar 3.ayda aşi var mı?varsa ne aşisi?
Bizim dr rotayi yapicak 3-5-7.ayda.bazi dr.lar 2. Ayda yapiyor.

Derin uyuynca cis yapmiyorlar tabii.yok cnm kan sekeri ilk ay riskli sonradan boyle birsey olsa dr derdi.benim kizda 5 ocak dogumlu seninki ne zaman dogdu.bizimde pzt.kontrole gidicez,yarindi ama esim yok burda ertledik.ins.iyi kilo almistir kizlar

Biz 85 günlüğüz halaa spor ve rezene çayı ile çözüyoruz bu sorunu Bugün düşündüm de doğum yaptığımız günler meme yaralarını konuşuyoduk Sonra o konu kendiliğinden kapandı Gaz sorunu çıktı Acaba bu konu ne zaman kaybolup gidecek sessizce ...
Ve bundan sonra ne başlayacak ??

Anladım canım.bende endişelendim bir an için yanlış anlamışım.

Canım yaa ilk günler turuncu geliyordu, bildiğin portakal suyu renginde hatta iltihapmı acaba diye düşünmüştüm, acaba sarıya dönermi tekrar

Burda ne okusam hemen kızımı takibe alıyorum.ikinci çocuğum olmasına rağmen.4 ocak doğumluyuz bizde.ilk iki ay çok iyi kilo aldı.iyi haberlerle döneriz inşallah.

kızlar geçmişi şöyle bir okudum. Allah bebeklerimize şifa versin. her dönem ayrı bi olay yaşıyoruz. şu sıralar benim sütümle başım dertte. sütüm bir anda azaldı. belkide dedikleri gibi moral de çok etkiliyor sütü. çünkü ben bi kaç gün önce kv ile kavga ettim ve gittiler. ailem 50 gün kv.ise 15gün bizimle kaldı. ayrı şehirlerdeyiz. ama bazı nedenlerle sıkıntılar yaşandı ve gitti. şimdi başbaşayız oğlumla. ev işi bitmiyor, neye yetişeceğimi şaşırdım. ama en zoru giden bu sütü geri getirmekmiş. bu gece buzluktaki son sağılmış sütümü verdim. 70ml gık demeden içti. benden de bu kadar alıyormuydu acaba diye düşündüm. en fazla 10dk emer bırakırdı. kilomz iyiydi hep bu zamana kadar. bu hafta süt kesildi. sanırım bu gece mama vericem. sizler kaç ml mama hazırlıyorsunuz. 10 haftalık olduk.

bu sütü arttırmanın yolunu bulmam lazım. canım çok sıkıldı. neyse Allah başka dert vermesin.

kızlar alıntı yapmıstım ama oglum uyanınca gıttı....

oda hakkında yazdıklarınızı okudum ben de yaz donusu ayrırırım dıyordum eylulde 7 aylık olunca ama evımız kısa dogru sogyor ne yapacam kararısızım...

bugun kontrolumuz vardı ıkıncı ay.... asılarımızı vurulduk ya hemsıre koldan vururken sankı guzel vuramadı kanadı falan ıyı tutun kolunu dedı sokamadı ıgneyı neyse sonra soktu falan ama ben tereddut ettım bır de esım azıcık su cıktı dedı acaba ılac tam gıtmedı mı kafaya taktım yaaa

boyumuz 54ten 58e cıkmıs kılomuz da 5den 6ya cıkmıs..ates dusurucu ver dedı. eve gelınce vermeyecektım ne bılım belkı ates yapmaz bosuna vermeyeyım dedım gecenkı yapmamıstı cunku. esım bu huysuzlastı aglıyor verelım dedı verdık ıstemeden. burda bır yazı okumustum cocuk ası ıle bagısıklık ıle ugrasırken aslında ates dusuruculer ıyı degıl dye ama verdık bunun uzerıne 4 5 saat uyudu baygın baygın bakıyor yaa 3 4 dk emdı azcık ayık kaldı tekrar uyudu sızce normal mı baygın baygın bakıyor ???????

kızlarrrrr ben surubu ıcınden cıkan kasıgı doldurup verdım cok mu oldu yaaaa ayyy panık oldum o kasıgı tam doldurdum dolu dolu offfffffffffffff

Canım herşeyi kafana takma moral sütü çok etkiliyor ben 3 ölçü mama veriyorum genelde hepsini bitiriyor bu arada yeşil mercimek tavuk helva sütlü tatlılar yeşillikler çok süt yapıyor gene senin kv gelmiş 15 gün kalmış benimki 1 günlüğüne geldi gitti 10 günde aklına gelirse arıyor çocuk neredeyse 3 aylık oldu başka torunu da yok üstelik

Ne kadar biriktigini gormek icin mi sagiyosun. Bebek makinadan daha fazlasini cekebiliyor. Yani makiba yaniltabilir seni. Bebek emdigindede gogus sut uretiyo yani cektikce geliyo.. makina bence sadece gogustekini ceker.
Birisi daha sormustu adibi hatirlamiyorum. Ucuncu aydan sonra sutun azalma nedeni gogus bebegin ihtiyaci kadarini olusturuyomus ilk aylar gibi degil yani. Bide adet olundugu gunlerdede sut azaliyomus

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun benim kız 2 ay aşılarıni baya ağır atlattı atesi çıkmadı ama çok huzursuzdur ve sürekli bagiriyordu 10 günde zor toparladı
korkudan aklim çıktı

kızlar nolut yardım calpoldan cıkan kasık var yaaa ıste onu ben tam doldurup verdım yaaa offf cok mu oldu acaba yaaa hala uyuyor, hem de atesı yokken verdım ne kadar verecegımı bılemedım yaa ıcınde yazan kagıtta da tam anlamadım nas verecegımı yanlıs mı yaptım acabaa???????????

Çok olmuş canım ya, çay kaşığıyla vemen gerekti... Bir şey olmaz muhtemelen de bir uyandır da için rahat etsin...

Canım çay kaşığı ile vermistim geçen hafta ben bi sorun olmaz ins

Canim cok vermissin. 4 saate 1 cay kasigi dedi dr. Bize. Iyimi bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…