2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bizimki yumurta akı kıvamındaydı.bir kere gördüm iki gün kaka yapmamıştı sonra yaptığında gördüm.doktorda bekleyen kakada olur dedi.

Ben akşam yatarken yatak odasına götürüyorum. Gündüz oturmaodasında oluyoruz. (oturma odası mutfak bir) yanlış olduğunu bildiğim halde tv de açık oluyor. 2 gündür farkettimki ogluşumda tv izliyor. hatta karşısında susuyor. ama 2 yaşına kadar tv izletmeyin deniyor. hatta açık bile olmıcakmış. sesini bile duymayacak yani. geç konuşma , zeka gerili falan filan... neden oluyor. sizin ne yapıyorsunuz ? ifff...

Bir ara benim kızımda öyleydi.nedenini bilmiyorum ama sabaha karşı başlardı 2 dakikada bir sallardım beşiğinde uyurdu 2 dakika sonra yine aynı gözler kapalı ne uyuduğu belli ne uyandığı.kendi kendine düzeldi sonra.düzelir inşallah seninkide.

canım ne alemdesiniz. surubun zararı olmamıştır inşallah bebişine , merak ettim sizi... yoksun ortalarda...

Bende akşam uyku vaktinde ana kucağında iyice daldırıp öyle götürüyorum yatağa.bütün gün salondayız bizde.gündüz ana kucağında uyuyor genelde.izletmemek en güzeli ama 2 yaşına kadar pek mümkün olmuyor.ne kadar geç izlerse okadar iyi tabi.bide günlük nekadar izlediği önemli.bütün gün tv karşısında tabi zeka geriliği olur.

Televizyon konusuna pek katılmıyorum, ilk oğlum birazda cahillikten neredeyse televizyon karşısında büyüdü baby tv sonrasında luli tv, 8 aylıkken şapka lamba uçak gibi kelimeler konuşuyordu, yaşında saymayı renkleri öğrenmişti 2 yaşına gelmedende şekilleri, konuşmayı erken söktü yaşıtlarına göre zekası çok iyi, belki şanstı bilmiyorum ama bir şekilde izliyorlar.

Bende bütün gün oturma odası ve mutfak gidip geliyorum. Her ikisinde de tv açık oluyor. Hatta ben sesini biraz açıyorum ki uyaran çok olsun diye. Valla kpss ye hazırlanırken eğitim hocası çocukları doğunca disko ya götürün ki ışıklar, ses uyaran çok olsun zeki olsun diye espri yapmıştı. Ne kadar doğru bilemem ama.... tv yi izliyorlar, daha doğrusu ışıklar,renk dikkatini çekiyor. Ben mümkün olduğunca tv ye doğru döndürmüyorum yüzünü. Ee yanlış mı yapıyormuşum ki ?

Son düzenleme:

Valla canım bende gündüz mutfakta puset, oturma odasında koltuk üstüne konulan bişey var onda, gece de beşiğinde . Ama bende tv ses olsun diye hep açık bırakıyorum sessizliğe alışmasın diye. Başını ters koyuyorum ama izlemiyor .şimdi korktum bak ne yapsak ki ..

Bizde gunduz oturma odasindayiz gece besiginde iki gundyr tv acmiyorum daha oncede gostermiyordum gunduz ayagimda uyuyorsa bende ya uyuyorum yada kitap okuyorum. ayagimda degilsede işimi yapıyorum. Yalniz suan uyuyor actim tv u dayanamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bugun ayni kakayi bende gordum ki kakasini hergun en az iki uc kez yapar. Senin bahsettiginin aynisi yarin dr kontrolumuz var sorayim yazarim hemen

İnşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz.kilosu 6.800 oldu canım.biraz tombişiz bizim doktor sadece muayene etti ve boy kilo durumuna baktı.başka birşey istemedi.

Maşallah cok guzelmis kilosu :) bende cok merak ediyorum bakalim yarin gidecegiz dr a

Cay vermiyom ben cnm vermemdde,..gece iyice emziriyom biraz uzun iki gogsumude.9 gibi uyuyor,gece birdaha 3-4 civari uyaniyor masallah,ondam sonramemiyor ve seninki gibi hep uyaniyor.5 ten sonra yatskta kucagima aliyom bende uyuyom kizimdaarada emiyo,uyuyo.sabahi ediyoz.erkenci bu da oglum gibi maalesef.bende kucagimdan biraksam uyncak,2 saat civari duruyo..

İnşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz.kilosu 6.800 oldu canım.biraz tombişiz bizim doktor sadece muayene etti ve boy kilo durumuna baktı.başka birşey istemedi.
Masallah cnm,cok iyiymis.sadece emziriyonmu cnm.

Bende gunduz salonda koltukta uyutuyom,tv acik.gece yataginda uyuyor.ben oglumuda oyle'buyuttum cnm,tv hep acikti.2 yasinda da konustu erkenden cok gevezedir kendileri .biz bebislere izoetmiyozki,arada'kizimda bakiyor tv ye hemen kafasini domduruyom..

Ayyy seninkide mi meeee diye agliyor bizim oglanda oyle agliyor. Duyunca gulsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Bu bebeler ingaa diye aglamaz mi yahuu

bende aynı tepkiyi veriyorum canım yaaa
bize bebeklerin ınga diye ağladıkları öğretildi ama bizim danacıklar meeeeeeee diyor
ne şekerler dimi

kızlar biz dün rotavirüs aşısını yaptırdık oğluşumun
dünden beri ishal yaaaa
sizde de böyle olan oldu mu?
yarım saatte yaptığı bile oluyo yaaa kakasını :18:

benim oğluş çoooooooooook huysuz teyzesi
inan mahvoluyorum yaaa onunla uğraşcam diye
eee işe de başladım anasına çektiriyo bırakıp gidiyo diye
dün aşımızı olduk bizde ama rotavirüsün yan etkisi bi kaç gün çocuğun ishal olmasıymış
bırt bırt gidiyo devamlı yaaa
yavrum benim çok zorlanıyo
benimki artık elini tamamen sokuyo diyebilirim yaaa
şappıdı şappıdı emiyo elini bebişim yaaa
emziği de sokmuyo

Kızar sag olun alıntı yapamadım. o gece cok korktum butun gece uyudu saatlerce gozunu acamadı. neyse sabaha duzeldı guldu falan cok uzuldum yaa nasıl o kadar verdım dıye hala pısmanlık duyuyorum cocuga bos yere ates dusururcu vermıs olduk hem de fazlasıyla. hıc ılac vermek ıstemıyordum. bır arada kakasını surup rengınde yaptı. sımdı ıyı normale dondu artık korkmama gerek yok degıl mı? doktoru aradım ası da uyku yapar korkma dedı.

Kizlar günaydın. Ya az önce okudum aralik annelerinden hamile mi varmiss. Ayy çok korkuyorum 3.5ay oldu adet olmadim. Test falan mi yapsam. Biz tedbir aliyoruz ama nasip sonuçta olur mu olur. Adet olmamam normal diye düşünüyordum hatta hoşuma bile gidiyor. Unuttum zaten adet nasıl biseydi. Off insl öyle bisi olmaz cooook erken kiyamam yavruma.
Kaç gündür giremiyorum. Misafir var. Kahvaltiyi hazirladim. Kalkmalarini bekliyorum. Kizim da ayağımda uyuyor. Düşünüyorum da bu çocuk bana yaradi:) bi çok isi ayni anda yapabiliyorum artik.

Ay bi de o oyun halisindan bizde bugün yapicaz insl. Herkes yapar da biz kalirmiyiz:) çok pratik olmuş hepside elinize saglik.

Bugünlerde kizimin konuşma calismalari resmen tavan yaptı. Cikardigi sesler çok tatli. Egunun her cesiti, hee huu, hiii vs.vs. bi de bi baslayinca arka arkaya konustukca konusuyor. Araya soru kelimeleri ekliyor babasi o da cevap veriyor sanki bayiliyorum.

7 gibi uyurduk eskiden smdi 9a doğru kayiyor uyku saati.

Bizden böyle.. Optum tüm bebisleri

Son düzenleme:
Bi de resim ekliyim. Şirinemin sabah uykusu :)

Eklentiler

• $1396675583903.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…