canımyaa bende kafama takıyorum su mukus olayını az önce actım kaka koyu kıvamdaydı ama kaka nasıl desem yanı ınceletınce uzuyo gıbı mukus tan kasıt nekı anlatırmısın senınkı nasıl dı yumurta akı rengındemı ve akıcılığı olemı bızımkıde yapışkan gıbı yardımcı olursan sevınırımm..
kızlar uyku duzenını nasıl ayarladınızgece çay falan verıyomusunuz rahat uyusun dıye benımkı gece 3 4 gıbı baslıyo mıkırdanmaya gözlerını tam acmıyo ama uyumuyada bende konusmuyorum ısıkta yakmıyom ama o saatten sonra bana uyku yokk nıye bole davranıyor anlamadım ne guzel uyurdu huy degıştırdı sankı sallıyom emıyo ama tam dalmıyo heeeh uyudu dıyorum tam dalıyom bakıyorum 5 dakkaya yıne mıkır mıkırr
Ben akşam yatarken yatak odasına götürüyorum. Gündüz oturmaodasında oluyoruz. (oturma odası mutfak bir) yanlış olduğunu bildiğim halde tv de açık oluyor. 2 gündür farkettimki ogluşumda tv izliyor. hatta karşısında susuyor. ama 2 yaşına kadar tv izletmeyin deniyor. hatta açık bile olmıcakmış. sesini bile duymayacak yani. geç konuşma , zeka gerili falan filan... neden oluyor. sizin ne yapıyorsunuz ? ifff...
Ben akşam yatarken yatak odasına götürüyorum. Gündüz oturmaodasında oluyoruz. (oturma odası mutfak bir) yanlış olduğunu bildiğim halde tv de açık oluyor. 2 gündür farkettimki ogluşumda tv izliyor. hatta karşısında susuyor. ama 2 yaşına kadar tv izletmeyin deniyor. hatta açık bile olmıcakmış. sesini bile duymayacak yani. geç konuşma , zeka gerili falan filan... neden oluyor. sizin ne yapıyorsunuz ? ifff...
canımyaa bende kafama takıyorum su mukus olayını az önce actım kaka koyu kıvamdaydı ama kaka nasıl desem yanı ınceletınce uzuyo gıbı mukus tan kasıt nekı anlatırmısın senınkı nasıl dı yumurta akı rengındemı ve akıcılığı olemı bızımkıde yapışkan gıbı yardımcı olursan sevınırımm..
İnşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz.kilosu 6.800 oldu canım.biraz tombişizbizim doktor sadece muayene etti ve boy kilo durumuna baktı.başka birşey istemedi.
Cay vermiyom ben cnm vermemdde,..gece iyice emziriyom biraz uzun iki gogsumude.9 gibi uyuyor,gece birdaha 3-4 civari uyaniyor masallah,ondam sonramemiyor ve seninki gibi hep uyaniyor.5 ten sonra yatskta kucagima aliyom bende uyuyom kizimdaarada emiyo,uyuyo.sabahi ediyoz.erkenci bu da oglum gibi maalesef.bende kucagimdan biraksam uyncak,2 saat civari duruyo..kızlar uyku duzenını nasıl ayarladınızgece çay falan verıyomusunuz rahat uyusun dıye benımkı gece 3 4 gıbı baslıyo mıkırdanmaya gözlerını tam acmıyo ama uyumuyada bende konusmuyorum ısıkta yakmıyom ama o saatten sonra bana uyku yokk nıye bole davranıyor anlamadım ne guzel uyurdu huy degıştırdı sankı sallıyom emıyo ama tam dalmıyo heeeh uyudu dıyorum tam dalıyom bakıyorum 5 dakkaya yıne mıkır mıkırr
Masallah cnm,cok iyiymis.sadece emziriyonmu cnm.İnşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz.kilosu 6.800 oldu canım.biraz tombişizbizim doktor sadece muayene etti ve boy kilo durumuna baktı.başka birşey istemedi.
Bende gunduz salonda koltukta uyutuyom,tv acik.gece yataginda uyuyor.ben oglumuda oyle'buyuttum cnm,tv hep acikti.2 yasinda da konustu erkenden cok gevezedir kendileriBen akşam yatarken yatak odasına götürüyorum. Gündüz oturmaodasında oluyoruz. (oturma odası mutfak bir) yanlış olduğunu bildiğim halde tv de açık oluyor. 2 gündür farkettimki ogluşumda tv izliyor. hatta karşısında susuyor. ama 2 yaşına kadar tv izletmeyin deniyor. hatta açık bile olmıcakmış. sesini bile duymayacak yani. geç konuşma , zeka gerili falan filan... neden oluyor. sizin ne yapıyorsunuz ? ifff...
Ayyy seninkide mi meeee diye agliyor bizim oglanda oyle agliyor. Duyunca gulsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Bu bebeler ingaa diye aglamaz mi yahuu
minik mamalara ne zaman başlanıyor bilmiyorum, benim gözüm minik kavanozlarında :) içini eşime yediririm kavanozları kullanırım
büyüme atağı haftasındasınızdır 8 9 hafta 12 hafta 15 19hafta arsı bebekler çok gergin huzursuz olur araştırın int büyüme atakları diye
Canim gecen hafta sali 6 kiloydu. Boyu da 13 martta 57 cm di. Bidahaki kontrolumuz 5 nisanda senin yakisikli nasıl. Bi de ellerini emiyor ama kisa sürüyor ve benimki de emzik emmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?