Bi de resim ekliyim. Şirinemin sabah uykusu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi de resim ekliyim. Şirinemin sabah uykusu :)
Kızar sag olun alıntı yapamadım. o gece cok korktum butun gece uyudu saatlerce gozunu acamadı. neyse sabaha duzeldı guldu falan cok uzuldum yaa nasıl o kadar verdım dıye hala pısmanlık duyuyorum cocuga bos yere ates dusururcu vermıs olduk hem de fazlasıyla. hıc ılac vermek ıstemıyordum. bır arada kakasını surup rengınde yaptı. sımdı ıyı normale dondu artık korkmama gerek yok degıl mı? doktoru aradım ası da uyku yapar korkma dedı.
Karnimi agriyo acaba. Ben ole durumda yuzudtu yatiiriyorumkızlar uyku duzenını nasıl ayarladınızgece çay falan verıyomusunuz rahat uyusun dıye benımkı gece 3 4 gıbı baslıyo mıkırdanmaya gözlerını tam acmıyo ama uyumuyada bende konusmuyorum ısıkta yakmıyom ama o saatten sonra bana uyku yokk nıye bole davranıyor anlamadım ne guzel uyurdu huy degıştırdı sankı sallıyom emıyo ama tam dalmıyo heeeh uyudu dıyorum tam dalıyom bakıyorum 5 dakkaya yıne mıkır mıkırr
Bu guzelmie duru ondan çok daha güzel a bi de pek şık :) maşallah canim
İyi fikir cnmminimum 100 tl ya pahali gercekten..
Masallah duruya,oynuyor ne guzelbakayim ben bu modelede guZel gorunuyor.
Duru çok tatlı görünüyor maşallah 10 dalika çok az ama yaa(
Durunun kıyafetlerine bayıldım.pek tatlı olmuş.oyun halısını da güle güle kullanın.
Herkese günaydın.
Hastaneden geliyoruz. Kızımın aşıları yapıldı, ultrasonu çekildi. Çok şükür onlarda bi sıkıntı yok.
Geçen ay 4300 olan kızım bu ay sadece 4900 olmuşboyu 53'ten 58'e çıkmış ama kilo alımı en alt sınırda. Çok canım sıkıldı, çünkü doktor mama takviyesi yap dedi
Şimdi niye bu kadar üzülüyosun diyen olabilir. Şundan üzülüyorum; kızım emiyo ve sütüm de var ama az emiyo heralde veya sütüm yaramıyo kilo aldırmıyoiki saat sonra emzirmeden sağıp bakıcam ne kadar çıkıyo. 50-60 ml çıkıyosa tamam ama 30-40 çıkıyosa yetmiyodur dedi doktor. Öyle olduysa eğer sütümde azalma var çünkü ilk ay 1 kilo almıştı. İdrar verdik, enfeksiyon iştahsızlık yaparmış onu da kontrol ettiler ama temiz çıktı.
Aşılar yapılırken çok ağladı kuzum, kolay değil 3 tane. Birinin acısı geçmeden diğerini vurdular. O ağladıkça ben de ağladım, kilo olayı da tuzu biberi oldu çok canım sıkkın çok
kuzuuu maşallah pek şık :)
Ayy canm geçmiş olsun Neyse ki bi şey olmamış Normale dönmüştür artık korkma Hem kakasıyla çişiyle atmıştırKızar sag olun alıntı yapamadım. o gece cok korktum butun gece uyudu saatlerce gozunu acamadı. neyse sabaha duzeldı guldu falan cok uzuldum yaa nasıl o kadar verdım dıye hala pısmanlık duyuyorum cocuga bos yere ates dusururcu vermıs olduk hem de fazlasıyla. hıc ılac vermek ıstemıyordum. bır arada kakasını surup rengınde yaptı. sımdı ıyı normale dondu artık korkmama gerek yok degıl mı? doktoru aradım ası da uyku yapar korkma dedı.
Ya kizlar biz Gökçe nin saclarini kestircez. Babam berber de benim:) biz de adettir. Gür ciksin diye. Ablamla benim çok gür. Aslinda tam ondan değil
Kizimin saçlar düzensiz. Kenarlarda vardi doğduğunda tepe keldi. Düzgün uzasin diye yani. Bu ay kesicez yaza biraz cikar en azindan
Benim ablam da kızının saçlarını kazıttı resmen küçükken Ama sonra o kadar güzel saçları oldu ki canlı ve gür Bu arada bende tel den giriyorum göremedim tatlı bıdığıı
Amin canim sagolasin.Yeni güne bu tatlı şeylerle uyanmak ne güzel maaşallah allah nazarlardan saklasın
Günaydın canım, benimde kv ler geldi. Bende kızı şu an ayağımda sallıyorum. Eşim kahvaltı hazırlıyordu en son. Ne yiyip içiyolar bilmiyom. Maşallah sana. Bu arada ben telden göremiyorum kızının r es mini. Eklerken en altta bitir tuşunun yanında içeriğe ekle diye bi tuş var. Ona tıklarsan telde gözüküyor tıklamazsan sadece bilgisayarda gözüküypr. Böykece ben masum Gökçe den mahrum kalıyorum :)
Ben 4. Ayin ortalarında agzina sürmeyi düşünüyorum. Sadece tadini alacak kadar. 5. Ayin ortasında yani 1 ay sonrasında artik veririm yavaş yavaş.Günaydın Kızlaarrr!
Ek gıdaya başlamak için 6. ayın tam bitmesini beklemeyi düşünüyor musunuz?
Yoksa 5. ayda filan yavaş yavaş ufak tefek şeylerden başlayacak mısınız?
Ben 6. aya kadar vermeyim diyordum ama annem azar azar başlasın 5. ayda filan diyor. Zamanı geçerse hep süt emmek ister o zaman diyor ki bunuda kuzenimde gördüm. Çocuk 2 yaşına geldi nerdeyse ama hala sadece anne sütü içiyor.. Yemek yemiyor..
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ayy canm geçmiş olsun Neyse ki bi şey olmamış Normale dönmüştür artık korkma Hem kakasıyla çişiyle atmıştır
Eki Görüntüle 1053420
sabah eklediğim foto buydu.pcden yükledim şimdi. misafirlerim de gitti. artık dinlenebilirm
Sadece emziriyorum canım.Cay vermiyom ben cnm vermemdde,..gece iyice emziriyom biraz uzun iki gogsumude.9 gibi uyuyor,gece birdaha 3-4 civari uyaniyor masallah,ondam sonramemiyor ve seninki gibi hep uyaniyor.5 ten sonra yatskta kucagima aliyom bende uyuyom kizimdaarada emiyo,uyuyo.sabahi ediyoz.erkenci bu da oglum gibi maalesef.bende kucagimdan biraksam uyncak,2 saat civari duruyo..
Masallah cnm,cok iyiymis.sadece emziriyonmu cnm.
Bende gunduz salonda koltukta uyutuyom,tv acik.gece yataginda uyuyor.ben oglumuda oyle'buyuttum cnm,tv hep acikti.2 yasinda da konustu erkenden cok gevezedir kendileri.biz bebislere izoetmiyozki,arada'kizimda bakiyor tv ye hemen kafasini domduruyom..
Kızar sag olun alıntı yapamadım. o gece cok korktum butun gece uyudu saatlerce gozunu acamadı. neyse sabaha duzeldı guldu falan cok uzuldum yaa nasıl o kadar verdım dıye hala pısmanlık duyuyorum cocuga bos yere ates dusururcu vermıs olduk hem de fazlasıyla. hıc ılac vermek ıstemıyordum. bır arada kakasını surup rengınde yaptı. sımdı ıyı normale dondu artık korkmama gerek yok degıl mı? doktoru aradım ası da uyku yapar korkma dedı.
Eki Görüntüle 1053420
sabah eklediğim foto buydu.pcden yükledim şimdi. misafirlerim de gitti. artık dinlenebilirm
Cevremde altinci aya kadar bekleyenlerin ek gidaya gecislerde zorlandigini gordum. Herseyi yemiyo yemek seciyolar cok secici oluyo bebekleri. O yuzden bende dortbucuk bes aylikken taddiricamGünaydın Kızlaarrr!
Ek gıdaya başlamak için 6. ayın tam bitmesini beklemeyi düşünüyor musunuz?
Yoksa 5. ayda filan yavaş yavaş ufak tefek şeylerden başlayacak mısınız?
Ben 6. aya kadar vermeyim diyordum ama annem azar azar başlasın 5. ayda filan diyor. Zamanı geçerse hep süt emmek ister o zaman diyor ki bunuda kuzenimde gördüm. Çocuk 2 yaşına geldi nerdeyse ama hala sadece anne sütü içiyor.. Yemek yemiyor..
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Eki Görüntüle 1053420
Eki Görüntüle 1053420
Eki Görüntüle 1053420
Cnm kilo ve boyunuz cok iyi masallah,ama dr.a insan sinir oluyor demi guzelce ilgilenmeyince.baska birini bulursun cnm.ne mamasi cnm ya kilonuz cok iyi yani,benim kizda 6000 olsa iyidir,pzt.gidicez bizde.5200 du.yani biraz az almis son 18 gunde ama toplmda iyi..bu dr.larda hemen mama diyorlar sinir oluyom.benim oglumun kartina baktim,3 aylikken 5600 mus.hicte mama vermedim ben.kızlar doktordan geldik. saçma sapan bir kontroldü. dr umuz yoğun bakıma geçmiş hasta almıyormuş randevu aldım dunde arayıp teyitleştim kimse birşey söylemedi. dr şansa bir odasına inmiş randevumuz var diye ayak üstü baktı. rotavirüs aşısını bile başka dr a gönderdi. hiç ilgilenmedi tartıya koydu koyduğu gibi çekti. 18 günde 300 gr almışbu problem 10 gun sonra tekrar bakalım mamaya başlayabiliriz dedi. hoppa huppa baktı gönderdi bizi. Vitamalt iç dedi aldım onu içiyorum. kakasını soracaktım soramadım. dr değiştiricem. daha önce de 13 mart aşı tarihi yazacaklarına 13 şubat yazmışlardı boşu boşuna hastaneye gitmiştik. hem kızgınım hem üzgün 3 ay iki günlüğüz 6300 kilomuş olmuş 62 cm boyumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?