Cnm kilo ve boyunuz cok iyi masallah,ama dr.a insan sinir oluyor demi guzelce ilgilenmeyince.baska birini bulursun cnm.ne mamasi cnm ya kilonuz cok iyi yani,benim kizda 6000 olsa iyidir,pzt.gidicez bizde.5200 du.yani biraz az almis son 18 gunde ama toplmda iyi..bu dr.larda hemen mama diyorlar sinir oluyom.benim oglumun kartina baktim,3 aylikken 5600 mus.hicte mama vermedim ben.
kızlar doktordan geldik. saçma sapan bir kontroldü. dr umuz yoğun bakıma geçmiş hasta almıyormuş randevu aldım dunde arayıp teyitleştim kimse birşey söylemedi. dr şansa bir odasına inmiş randevumuz var diye ayak üstü baktı. rotavirüs aşısını bile başka dr a gönderdi. hiç ilgilenmedi tartıya koydu koyduğu gibi çekti. 18 günde 300 gr almışbu problem 10 gun sonra tekrar bakalım mamaya başlayabiliriz dedi. hoppa huppa baktı gönderdi bizi. Vitamalt iç dedi aldım onu içiyorum. kakasını soracaktım soramadım. dr değiştiricem. daha önce de 13 mart aşı tarihi yazacaklarına 13 şubat yazmışlardı boşu boşuna hastaneye gitmiştik. hem kızgınım hem üzgün 3 ay iki günlüğüz 6300 kilomuş olmuş 62 cm boyumuz.
41 kere maşallah canım çok tatlı ya benim için de bi kokla o guzelliği
Canım kilosu da boyu da iyi oğlunun. Maşallah o 18 gün içinde az almıştır belki. Açım diye huysuzlanıyor mu? Bi dr a daha sorabilirsin, çünkü muayeneniz aceleye gelmiş gibi. Zahide deki dr u çok beğeniyorum, varsa öyle bi Şansın ona git tabi. Güzel güzel cevaplar veriyor gibi geliyor bana. Hatta geçen gün atılan her maile cevap veriyorum geçte olsa dedi. Bende hep kaka lı bez alıyorum diye yazacaktım unuttum. Bak şimdi hatırladım yazayım bari :)
Günaydın Kızlaarrr!
Ek gıdaya başlamak için 6. ayın tam bitmesini beklemeyi düşünüyor musunuz?
Yoksa 5. ayda filan yavaş yavaş ufak tefek şeylerden başlayacak mısınız?
Ben 6. aya kadar vermeyim diyordum ama annem azar azar başlasın 5. ayda filan diyor. Zamanı geçerse hep süt emmek ister o zaman diyor ki bunuda kuzenimde gördüm. Çocuk 2 yaşına geldi nerdeyse ama hala sadece anne sütü içiyor.. Yemek yemiyor..
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım kilosu da boyu da iyi oğlunun. Maşallah o 18 gün içinde az almıştır belki. Açım diye huysuzlanıyor mu? Bi dr a daha sorabilirsin, çünkü muayeneniz aceleye gelmiş gibi. Zahide deki dr u çok beğeniyorum, varsa öyle bi Şansın ona git tabi. Güzel güzel cevaplar veriyor gibi geliyor bana. Hatta geçen gün atılan her maile cevap veriyorum geçte olsa dedi. Bende hep kaka lı bez alıyorum diye yazacaktım unuttum. Bak şimdi hatırladım yazayım bari :)
Oyle canim bir isi beceremiyorlar madem hasta kabul etmiyor niye randevu veriyorsun di mi. Kilosu genel olarak iyide son 18 güne gore az dedi sütün azalmıştır dedi. Geveledi bişeyler bizi odasinda birakti gitti. Şu zahidenin programina cikan dr a alayim randevu diyorum bilemedim canim ya. Insallah guzel kilo almistir senin prenses canim. Bende sütüm için calisayim biraz eşim is icin yurt disina gidecek bende annemlere gidicem dort gun toparlarim insallah burda hic uyuyamiyorum ki enes az uyusa kv ben burdayim sen git işini yap diyo bi gun de uyu kizim bi saat dese.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazıyı okudum çok iyi fikirler vermiş Bende tv ye alışsın istemiyorum ama bakalım zamn ne göstercek Bu arada bebişini gördüm maşallah ne şirin Allah bağışlasınSac olayini bi deniycez bakalim pişman olmam insl:)
http://deli-anne.com/?p=23772 /
Üstteki linkteki yaziyi bi okusaniza ben çok beğendim. Deli anneyi bilenler bilir. Benim takip ettiğim bi blog yazari
Resimi pcden yuklerim bi ara. Benim telde bitir demiyor en altta. Farklı galiba.
kızlar doktordan geldik. saçma sapan bir kontroldü. dr umuz yoğun bakıma geçmiş hasta almıyormuş randevu aldım dunde arayıp teyitleştim kimse birşey söylemedi. dr şansa bir odasına inmiş randevumuz var diye ayak üstü baktı. rotavirüs aşısını bile başka dr a gönderdi. hiç ilgilenmedi tartıya koydu koyduğu gibi çekti. 18 günde 300 gr almışbu problem 10 gun sonra tekrar bakalım mamaya başlayabiliriz dedi. hoppa huppa baktı gönderdi bizi. Vitamalt iç dedi aldım onu içiyorum. kakasını soracaktım soramadım. dr değiştiricem. daha önce de 13 mart aşı tarihi yazacaklarına 13 şubat yazmışlardı boşu boşuna hastaneye gitmiştik. hem kızgınım hem üzgün 3 ay iki günlüğüz 6300 kilomuş olmuş 62 cm boyumuz.
Maşallah çok tatlıuyurken çok tatlı oluyorlar
Masallah kizina cnm,cok tatli..yaa emzige ne guzel alustirmisin sen,benim kiz istemiyir hala,3 cesit aldimyokk firltiyor hemen
Maşallah kuzuya. Allah bağışlasın.
Sagolun kizlar Allah hepimizinkni bagislasin.maşallah bu nasıl bir tatlılık böyle. Allah nazarlardan korusun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah 😊
Boy kilo çok iyi bence. Biz 3. Ayda 56cm 5300 idik. Boydan pek bi kisa gidiyoruz biz. Biz de 3. Ay 600 gram aldik.Bana 2 doktor da mama verme sütün varsa dedi. Sütleri sagip sagip dolaba atiyorum. Bizimkinin pek arasi yok boğaz işiyle.kızlar doktordan geldik. saçma sapan bir kontroldü. dr umuz yoğun bakıma geçmiş hasta almıyormuş randevu aldım dunde arayıp teyitleştim kimse birşey söylemedi. dr şansa bir odasına inmiş randevumuz var diye ayak üstü baktı. rotavirüs aşısını bile başka dr a gönderdi. hiç ilgilenmedi tartıya koydu koyduğu gibi çekti. 18 günde 300 gr almışbu problem 10 gun sonra tekrar bakalım mamaya başlayabiliriz dedi. hoppa huppa baktı gönderdi bizi. Vitamalt iç dedi aldım onu içiyorum. kakasını soracaktım soramadım. dr değiştiricem. daha önce de 13 mart aşı tarihi yazacaklarına 13 şubat yazmışlardı boşu boşuna hastaneye gitmiştik. hem kızgınım hem üzgün 3 ay iki günlüğüz 6300 kilomuş olmuş 62 cm boyumuz.
Cevap yazarsa burada bizi de bilgilendir canım benim kızım da öyle. Her bezi kakalı .
Muayeneden hic birsey anlamadim canim canimi sıktı gonderdi oyle aglamasi falan yok gecen ay 2,5 cm uzamisti bir ayda bu defa 3 haftada 5 cm uzamis belki ona baglidir diyorum daha doğrusu kendimi avutuyorum diyelim. O dr a randevu alicam pazartesi babam götürür randevu varsa canım. Cok ilgili birine benziyor bakalim. Bende hep kakali bez aliyorum masallah yapiyolar da iste kiloyu etkiler mi bilmiyorum ki. :) e hadi yaz bari ne diyecek bakalim.
Sen sut arttiriuce seyler ye cnm..annene giince toparlarsin ins.bol su ic en basta..bende dun bira mayasi tableti sordum,gnc varmis tek 70 tl dedi cok geldi almadim .birde 500 tane varmis icinde..
Benimde kv yanimda,sagolsun cok anlayisli.iki esneyim git uyu diyor,hergun git dolas depresyona girme diyo bende hep cikiyom bakiyo bebisimesende oglunu uyutunca yat arada bosver isi..
Yazıyı okudum çok iyi fikirler vermiş Bende tv ye alışsın istemiyorum ama bakalım zamn ne göstercek Bu arada bebişini gördüm maşallah ne şirin Allah bağışlasın
Burdan okuyunca ben bile sinir oldun doktora walla ...Benim eşim de iş için yurtdışına gitti Bende tası tarağı topladım annemlere yerleştim bi süre burada kalcam Daha çok dinleniyorum ve ymklerde güzel hal böyle olunca sütde oluyor canm sende de böyle olur merak etme
Sagolun kizlar Allah hepimizinkni bagislasin.
Boy kilo çok iyi bence. Biz 3. Ayda 56cm 5300 idik. Boydan pek bi kisa gidiyoruz biz. Biz de 3. Ay 600 gram aldik.Bana 2 doktor da mama verme sütün varsa dedi. Sütleri sagip sagip dolaba atiyorum. Bizimkinin pek arasi yok boğaz işiyle.
Ay bi de bugün uyumadi bi türlü. Çok Yoruldum artik. Simdi babasi dolastiriyor.
Ben kullandim ne gece cayi nede rezenesi ise yaramiyo bence. Kilo alimida yavas oldugundan doktor gece mama ver rahat uyusun dedi bebek. Aktardan anason alip ictiren var ama vermek dogru olurmu Bilmiyor m.Kızlar milupanın gece çayını kullanan var mı? Memnun mu ? Benim kız da uyku diye bişey yok. Gün içinde toplamda 10 saat anca uyuyor. Şekerleme yapıyo hep :) e böyle olunca da bende devamli uyutma çabası. ..
Kızlar çilek gaz yapar mi?
Maşallah minik kuzuya, allah bağışlasın...Eki Görüntüle 1053420
sabah eklediğim foto buydu.pcden yükledim şimdi. misafirlerim de gitti. artık dinlenebilirm
Ben yogunbakima bakiyorum deyip cikiyor isin içinden esimde cok kizdi gitmeyecegiz artik canim. Ohh iyi yapmisin yalniz zor olurdu. Annem bazen sirf biraz uyuyayim diye geliyir bayagi rahat ederim bende icimi rahatlattin canim :))
Incir vitamalt humana stil üçlüsü guzrl süt yapti canim sıkinca sut fiskirdi az once cok mutlu oldum. Bira mayasini bilmiyorum ama vitamalt sisesi 7 lira canim eksildigini dusundugumuzde icebiliriz. Bizde kv problem eşim arkadaşıyla bulustu bugun seni de avm ye gotureyim dedi kv mw dedim sende gel sen cocuklu kadinsin ne işin var dedi. Bende nasilsa annemde gezerim diye ses etmedim. Dort gun ilac olacak bana. Ne guzel keşke oyle olsa benimkide. Enes uyurken bendw Uyuyordum bi kere gördü cocuk uyuyo sen niye uyuyosun kalk is yapki sütün olsun diyor. Ben laf duyacagima yaparim daha iyi modundayim hep. Bizim esimle mezhep farkimiz var zaten bes yilin ardindan zor bela evlendik esime benim yüzümden birsey soylerse üzülürüm cok.
Maşallah minik kuzuya, allah bağışlasın...
Kilosu çok iyi canım, maşallah allah nazarlardan. Saklasın... Bizim kız kıyafetle 2 ay 15 günlükken 5500 çıktı, 17 günde 200 gr almış...
Sözde mamaya başladım ama onu da içmiyor, sabah akşam öğün başı 120 yazmasına rağmen 60cc veriyorum, yarısını akıtıyor kenardan... İştahsız böcük....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?