2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oyle canim bir isi beceremiyorlar madem hasta kabul etmiyor niye randevu veriyorsun di mi. Kilosu genel olarak iyide son 18 güne gore az dedi sütün azalmıştır dedi. Geveledi bişeyler bizi odasinda birakti gitti. Şu zahidenin programina cikan dr a alayim randevu diyorum bilemedim canim ya. Insallah guzel kilo almistir senin prenses canim. Bende sütüm için calisayim biraz eşim is icin yurt disina gidecek bende annemlere gidicem dort gun toparlarim insallah burda hic uyuyamiyorum ki enes az uyusa kv ben burdayim sen git işini yap diyo bi gun de uyu kizim bi saat dese.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kilosu da boyu da iyi oğlunun. Maşallah o 18 gün içinde az almıştır belki. Açım diye huysuzlanıyor mu? Bi dr a daha sorabilirsin, çünkü muayeneniz aceleye gelmiş gibi. Zahide deki dr u çok beğeniyorum, varsa öyle bi Şansın ona git tabi. Güzel güzel cevaplar veriyor gibi geliyor bana. Hatta geçen gün atılan her maile cevap veriyorum geçte olsa dedi. Bende hep kaka lı bez alıyorum diye yazacaktım unuttum. Bak şimdi hatırladım yazayım bari :)

Muayeneden hic birsey anlamadim canim canimi sıktı gonderdi oyle aglamasi falan yok gecen ay 2,5 cm uzamisti bir ayda bu defa 3 haftada 5 cm uzamis belki ona baglidir diyorum daha doğrusu kendimi avutuyorum diyelim. O dr a randevu alicam pazartesi babam götürür randevu varsa canım. Cok ilgili birine benziyor bakalim. Bende hep kakali bez aliyorum masallah yapiyolar da iste kiloyu etkiler mi bilmiyorum ki. :) e hadi yaz bari ne diyecek bakalim.

Ben 5. ayın içinde tattırmaya başlıcam kısmetse canım, yani 4 bitsin mayısın sonuna doğru, şimdiden yediklerimi sayıyor benim sıpa bide ağzını açıyor ben yemek yerken :)))))

Cevap yazarsa burada bizi de bilgilendir canım benim kızım da öyle. Her bezi kakalı .

Sen sut arttiriuce seyler ye cnm..annene giince toparlarsin ins.bol su ic en basta..bende dun bira mayasi tableti sordum,gnc varmis tek 70 tl dedi cok geldi almadim .birde 500 tane varmis icinde..
Benimde kv yanimda,sagolsun cok anlayisli.iki esneyim git uyu diyor,hergun git dolas depresyona girme diyo bende hep cikiyom bakiyo bebisime sende oglunu uyutunca yat arada bosver isi..

Yazıyı okudum çok iyi fikirler vermiş Bende tv ye alışsın istemiyorum ama bakalım zamn ne göstercek Bu arada bebişini gördüm maşallah ne şirin Allah bağışlasın

Burdan okuyunca ben bile sinir oldun doktora walla ...Benim eşim de iş için yurtdışına gitti Bende tası tarağı topladım annemlere yerleştim bi süre burada kalcam Daha çok dinleniyorum ve ymklerde güzel hal böyle olunca sütde oluyor canm sende de böyle olur merak etme

Maşallah çok tatlı uyurken çok tatlı oluyorlar

Masallah kizina cnm,cok tatli..yaa emzige ne guzel alustirmisin sen,benim kiz istemiyir hala,3 cesit aldimyokk firltiyor hemen

Maşallah kuzuya. Allah bağışlasın.

maşallah bu nasıl bir tatlılık böyle. Allah nazarlardan korusun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah 😊
Sagolun kizlar Allah hepimizinkni bagislasin.
Boy kilo çok iyi bence. Biz 3. Ayda 56cm 5300 idik. Boydan pek bi kisa gidiyoruz biz. Biz de 3. Ay 600 gram aldik.Bana 2 doktor da mama verme sütün varsa dedi. Sütleri sagip sagip dolaba atiyorum. Bizimkinin pek arasi yok boğaz işiyle.

Ay bi de bugün uyumadi bi türlü. Çok Yoruldum artik. Simdi babasi dolastiriyor.

Cevap yazarsa burada bizi de bilgilendir canım benim kızım da öyle. Her bezi kakalı .

Cevap yazarsa sizi de haberdar ederim inşallah kızlar. Hala yazmaya fırsat olmadı, ama Yazcam Allah izin verirse

Incir vitamalt humana stil üçlüsü guzrl süt yapti canim sıkinca sut fiskirdi az once cok mutlu oldum. Bira mayasini bilmiyorum ama vitamalt sisesi 7 lira canim eksildigini dusundugumuzde icebiliriz. Bizde kv problem eşim arkadaşıyla bulustu bugun seni de avm ye gotureyim dedi kv mw dedim sende gel sen cocuklu kadinsin ne işin var dedi. Bende nasilsa annemde gezerim diye ses etmedim. Dort gun ilac olacak bana. Ne guzel keşke oyle olsa benimkide. Enes uyurken bendw Uyuyordum bi kere gördü cocuk uyuyo sen niye uyuyosun kalk is yapki sütün olsun diyor. Ben laf duyacagima yaparim daha iyi modundayim hep. Bizim esimle mezhep farkimiz var zaten bes yilin ardindan zor bela evlendik esime benim yüzümden birsey soylerse üzülürüm cok.

Ben yogunbakima bakiyorum deyip cikiyor isin içinden esimde cok kizdi gitmeyecegiz artik canim. Ohh iyi yapmisin yalniz zor olurdu. Annem bazen sirf biraz uyuyayim diye geliyir bayagi rahat ederim bende icimi rahatlattin canim :))

Genel olarak iyu gidiyorduk bes gunde 200 gr almisti enson sonra da bu çıktı o biraz üzdü beni ama üstüne dusecegim sütü arttirmaya calisacagim. Bide hepinizden Allah razi olsun yazdiklarinizi gordukce insan daha guveniyor kendine. Kendini yalniz hissetmiyor insan :)) senin guzellik formuna dikkat mi ediyor ne. Niye uyumadi ki acaba

Kızlar milupanın gece çayını kullanan var mı? Memnun mu ? Benim kız da uyku diye bişey yok. Gün içinde toplamda 10 saat anca uyuyor. Şekerleme yapıyo hep :) e böyle olunca da bende devamli uyutma çabası. ..

Ben kullandim ne gece cayi nede rezenesi ise yaramiyo bence. Kilo alimida yavas oldugundan doktor gece mama ver rahat uyusun dedi bebek. Aktardan anason alip ictiren var ama vermek dogru olurmu Bilmiyor m.

Benimde kaka problemim var bebek cok sulu yapiyo hep sizlerinde oylemi

Kızlar çilek gaz yapar mi?

Merhaba kizlar uc haftadir annemdeyim kocam dun almaya geldi yarin 8 saat uzaga gidicem memleketimden ve ailemden dinlendim iyi geldi babamizda dinlendi gidincede okula baslicam insallaah bir nefeste biter donemde yaz tatiline gireriz avm konusunda annem hepyardimci oldu gidelim falan bi kere bebisi goturdum hic durmadi perisanlik sut sagip carsiya gittim bi kac kez hava aldim evden cikamayanlar iciniz rahat olsun disarda otle zevk alinacak birsey yok yaza bebislerle cikariz insallah rahat rahat avm ye gidip rahatca uyuyan bebisler var masallah ama yazik bence evinde huzurla uyusun eve gidince yatak odama gecmek istiyorum artik bu arada kocis sabah gelmis hanginizi sevecegi sasirdim diyo ozlemis

Eki Görüntüle 1053420

sabah eklediğim foto buydu.pcden yükledim şimdi. misafirlerim de gitti. artık dinlenebilirm
Maşallah minik kuzuya, allah bağışlasın...

Kilosu çok iyi canım, maşallah allah nazarlardan. Saklasın... Bizim kız kıyafetle 2 ay 15 günlükken 5500 çıktı, 17 günde 200 gr almış...

Sözde mamaya başladım ama onu da içmiyor, sabah akşam öğün başı 120 yazmasına rağmen 60cc veriyorum, yarısını akıtıyor kenardan... İştahsız böcük....

Cok sevindim cnm sutun artm#sina..bende bira mayasini gecen tvde canan karastay dedi ondan duydum.ama cok pahali almadim.bende oglumda sut artsin diye icmistim vitamalt.
Senin kv de alemmis ,cocuklular gezmiyomu yani,ben olsam inat cikardim..benimkide hergun git gez). Ben bakarim diyo..gerci 2ayligina geldiler yardima,gidince napicam bilmiyorum.

Canım topigin yavrulari bu ay biraz tembel ciktilar ya. sen basladin mi mamaya biraz daha denicem bakalim inşallah duzelir sutlerimiz hepimizin. Bi on gun kadar deneyip tekrar kontrol ettireyim bakalim ne dicek dr. Kilosu masallah iyi gercektende sadece o surede almamasi sıkıyor insanin canini. Sen ben zayiftim demistin genetik olabilir canim ama bogusucaz bakalim zehra da cok az aldi az biraz toplasinlar inşallah ilk kontrol de hepimiz güzel güzel kilolar duyariz. benim eşim cok topluymus o yüzden kv begenmiyor bi türlü. Dr un soyledigini soylemedik iyimis dedik iyice moralimi yerle bi etmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…