2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar acil yardımlarınızı bekliyorum
Mememde üç parmak kalınlığında sertlik oluştu mastitmi oldu acaba dün on saat felan emmedi o mememi gece kalktığımızda taş gibiydi sonrasında çok emzirdim ama o kısım yumşamadı ne yapmalıyım zonklayıp duruyor ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canim dilini isir oyle kv nerde :) biz eşimle yakinlarda gol var aksamlari oraya gidiyoruz diye tabi abisi olmadan ne mumkun heryerde bizimle dedemin yaninda selma da erkek gibi onlarla geziyo daha alisamadi demiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına cik sevindim aklımız sende kalmıştı

Ayy canm geçmiş olsun Neyse ki bi şey olmamış Normale dönmüştür artık korkma Hem kakasıyla çişiyle atmıştır

Bizdede çok uyku yapmıştı aşı.sadece ilaçtan değildir uyuması.neyse geçmiş zaten.takma kafana artık.

cok sag olun kızlar, cok korkumustum ıyı sımdı cok sukur ya

İkisi de bana çekmiş sorma.. Büyük kız bir iştahsızdı, ikinci geldi şimdi... Bi babanıza benzemediniz diyorum zehraya, çığlık atıyor...

çok şeker oldu, tam şebek, çok sevince çığlık atıyordu bu gün ilkdefa kahkaha attı, saba tümer gibi, kah kah kah allahım nasıl güldük... O gülüyor biz gülüyoruz, sonunda yoruldu da bıraktı....Rabbim neşelerini daim etsin, sağlık versin de allahın yarattığına diyecek bir şeyimiz yok, bizim kayınvalide de kilo yönünden beğenmiyor pek benim kızları, geçen kontrolde ben de saklamıştım....

Bol bol emzir sonra duş al, küçük havluyu ütüyle ısıt göğsüne koy, bildiklerim bunlar..

bizde de durumlar tam tersi kv iyi iyi hasta olmasında kilos sorun değil diyor.annem de aşıdaki en küçük bebek bizimkiydi diyor.şükrediyorum gülüp geçiyorum artık.napalım.suriye de filistinlilerin kaldığı bir kampı izledim tv de.habercilere,yardım ekiplerine falan yasak bir kamp.ablukaya alınmış bir yer.yardım malzemelerini içeriye sokmuyorlar.100 kadar kişi açlıktan ölmüş.çoğu bebek ve çocuk. böyle bir çağ ve ölüm sebebi açlık,kabullenemiyorum bunu.allah zulüm altındaki herkesin yardımcısı olsun.

Amin.. Allahım onların yardımcısı olsun, kimseye de savaş zulüm göstermesin... Zalimleri de ya ıslah etsin ya da kahretsin...Böyle şeyler duyunca ne boş şeylere üzülüyoruz diye düşünüyorum... Biz aman yedi yemedi hesabı yAparken onlar yiyemiyor, açlıktan ağlayan bir çocuğa anne nasıl dayansın... Rabbim sabır ve selamet ver...

Arkadaslar benim bebegin bir gozunde kanal tikanikligi var masajla biru acildi dogeri acilmadi henuz verilen kremide basta surdum daha sonra surmedim kaynamis suyla temizliyorum devamli birazda ilik iyi geliyor kafama bisey takildi geceleri sık uyaniyor gunduz devamli ayagimda sallayarak uyutuyorum birakinca uyaniyor acaba diyorum bu enfeksiyon basinda agri falan mi yapiyo rahatsiz ediyo krem iltahabi kesti ben biraktim kullanmayi acaba enfeksiyon varmi hala kullanmakmi lazim devamli boyle bisey yasayan.varmi doktorunuz ne verdi gectimi sizinki aylik kontrolumuzde bu defada damla mi istesem bide cayla silin diyolar doktorlaron bazilarida demis bide onu denemeyi dusunuyorum cayla geciren varmi devamli temizliyirum capakli olmasin rahat etsin diye ama bazrn sabah bir bakiyorum yavrum tek gozunu acamiuo

Eki Görüntüle 1053420

sabah eklediğim foto buydu.pcden yükledim şimdi. misafirlerim de gitti. artık dinlenebilirm
Cook tatli masallah ALlah nazarlardan saklasin

Benim de dogumdan sonra oldu hemen p sertlik hala var ilk zamanlar zonkladi bir kac kez sonra gecti iyice bosaltana kadar emziriyorum yarida biraksa bile bir dahakine yine o gogsumu veriyorum tamamen bosalinca yumusuyo geciyo gobi oluyi dolunca sisiyo oda qma agrisi yok ozelliole bisey yapmiyorum oyle duruyo kac aydir

Eki Görüntüle 1053420

sabah eklediğim foto buydu.pcden yükledim şimdi. misafirlerim de gitti. artık dinlenebilirm
maşallah çok şeker bır kızın var Allah bagışlasınn o tombık yanaklarından öptumm kızını azurem
canım yaa ne ümıtlerle gıtmıştın oysaa ınsan sinir oluyor böle dr . kontrol gununu beklıyoruz dort gozle bırde boyle sınır edıyolar neyse baska dr mu yok bebışınede maasallah maaşallah canım üzme kendını ..belkı bu ay bıraz fazla alır bebek bu degışıyor her ay belkı boya gıtmıştır ıyı o ıyı
Ben 5. ayın içinde tattırmaya başlıcam kısmetse canım, yani 4 bitsin mayısın sonuna doğru, şimdiden yediklerimi sayıyor benim sıpa bide ağzını açıyor ben yemek yerken :)))))
bende 5 ayda baslıcam yavas yvas bakalım geç kalıncada zor oluyomuş yenı tatlara alışmaları önumuzde zorlu bır sureç varrr
bol bol masaj yap ılık dus al ve devamlı sag bendede ole olmuştu geçtıı
benım oğluşum da doğdudun da varmıs tı sonra ıntıhap kap tı dr gıttımızde dedı tıkanıklık var dıye damla ve krem verdı ben duzgun kullandım bırde özellıkle çay la sıl ğözünü çapaklarını ve me-asaj yap ben gunde 5 kere 5 defa yaptım masajı anlatmıştır dr sana geçıyo canım korkma

Evt cnm ısirdim dilimi..sagolsun her konuda anlkayislidir,surekli heiyeler alir bana ..esimden once o getirdi dogum hediyemi bosver sen hic duyma dediklkerini,gezicen tabii oa mi sorcan..

Gecmis olsun cnm.bence kullansaydin kremi,dr dediyse..doktoruna sr stersen,agri yaparmi diye..bizde olmadi,ama oglumda vardi.damla vermisti dr gecmisti.

aynı sorun bizde de en başından beri var. masaj yapmamızı söylediler, damlalar verdiler b. damlayı bırakınca yine oluyo. ama doktorumuz diyoki bu olay 1 yaşına kadar olur, dert etmeyin diyo. Aynı şekilde komşumuzun oğlunda da oluyormuş hakkaten 12.ayında geçti dedi.

canım aslında sagınca sıslıgını alır ben cok sısınce hemen sagıyorum

Kızlar bebişim 66 gunluk oldu masallah.sukurler olsun. yalnız 2 3 saat ac durup 4 5 dk emıyor nasıl doyuyor anlamıyorum normal mi sizce???????sonra ıtıyor bırakıyor ıstemıyor aglıyor. bız de azcık gezdırp uyutuyoruz..

bugun burnunun uzerıne bastırdım bıraz gözunden cıktı ıltahap gecmemıs demekkı hala var enfeksıyon dıye basladım gene kremı kullanmaya masajda yapıyorum ıns gecer
kremı az kullanmıstım gectı sandım gecmemıs neysekı cogalmadan anladım yıne kullanıyorum kremı Allah korusun dahacok artsaydı şişiyomus burnunun ustu kıpkırmızı nette baktım gıt gıde agrısıda olursanırım inş atlatırız

canım masajı dogru yapmakta cok onemlıymıs ben tıkanıklıgı gozun hemen kenarında sanıyodum burnun baya ortalarındaymıs sımdı daha duzgun yapıyorum sanırım ınş bu defa gecer
canım aslında sagınca sıslıgını alır ben cok sısınce hemen sagıyorum
benım oglan hıc bellı olmuyo bır saatte yarım saatte bıle emdıgı oluyo gece en fazla uyudug u 3 saat sonra saat araları bıre bıle dusuyo sabaha dogru fazlada sıs kalmıyor gögsum emıyor ama o sıslık var bıraz kuculuyo gıbı oluyo ama gecmedı

canım benım oglanda bıraz emıp doymadan memeyı bırakıp aglıyor kaldırıyorum o anda hemen gazını cıkarıyorum sonra tekrar emmeye devam edıyor bu bazen oluyor gazı oldugunda ben gazının geldıgını anlıyorum hemen kalıdrıyorum omuzuma alıyorum ama oda memeden aldım dıye aglıyor gazı cıkınca tekrar verıyorum canım yıyecekte gazdan az ıcıp bır gazla ugrasıyoz

canım ben pııercarden ps 102 aldım guzel kullanması kolay tek begenmedıgım yonu 7 kılo olması bıde katlayınca dık durmuyo tekerler gelıyo uc kısımlara bı yere dayatsamda dusuyo yere duz uzatmam lazım yada ıllede dık koyacaksam tutacak kolları yere degıyo o sekıl duruyo yagmurlugu var suan cıktıgımda bebek cok ufak her zaman kullanıyorum yagmurlugu ıyı oluyor aklımda su janeyı mı alsaydım dıye kaldı 5 bucuk kılo ve katlandıgında en kısa boylu bebek arabasıymıs yagmurluguda var katlandıgında bır yere dayatmadan duracak aparatı var tek kotu yanı sanırım on barı olmayısı bır bak ıstersen
http://www.bebekhouse.com/?urun-328-jane-sonic-baston-puset-siyah-bej

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…