Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
gunaydın kızlar 2. ay asılarımızı olduk hepimiz ası yerlerı nasıl kolundakı bızde hıç iz kalmamış sankı ebe kabuk tutar falan demıştı ama hıç oyle bısı yok bızde sızde durumlar nasıl
mutlu4634806713 .!.:Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
41 kere maşallah bu guzellige ya cok tatlı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah subhanallah canım kızçenegünümüz ayddın oldu resmen bu guzellıgı göruncee...cıcılerıde pek guzelmışşş...ayy onların sabah gulucuklerı yokmu vallla ömre bedel bıde kafasını saga sola çevırıyo gulerken bır tatlı oluyolarkıı ..hee bıde nıye özledım bu gunlerını dedınkı anlayamadımm bır sey mı kacırdımm ..:44::44:
kızlaaar.bugün duruyla başbaşayız.evde huzur hakim resmen.eşim sabah işe giderken suratı asıktı ne dinlenebildi ne uyuyabildi.bi de dayım giderken evde cüzdanını unuttu...off off bi de onu göndermekle uğraşcak.Allah eşimden razı olsun beklemezdim bu kadar iyi davranacağını.kızım da sessizlikte uyuyo şimdi hiç uyumayan duru...normalde 6.5 ta kalkar kalkış o kalkış...canım senle ne zaman yazışsak canım çemen istiyo.bayılırımmm
ben de eşim de ankaralıyız canım ama kırklarelide oturuyoruz.
ay kadın bide gitmek istemiyodu daha.hiç üstüne varmadım hayırlısıyla bi teslim etseydim deyip durdum.ayy evde turp gibi biri arayınca sesini düşürüyo hasta gibi yapıyo düştüm de ölümlerden döndüm diyo gerçekten ölümden döndü ama iyileştiği halde hasta gibi yapıyo ama sadece tlf çalıncaen usta tiyatrocuya taş çıkartır .....bir daha tövbeler tövbesiii....
oyy yerim onu maşallah yavrunu Allah nazarlardan saklasın canım cicileri de çok güzelmiş...kokoş olcak belliyerimmmm...neden özledin hasta mı Allah iyilikler şifalar versin hepimizin yavrularına
Maşallah canım, bu ne güzellik, yaz geliyor güzel günler kapıda inşallah
Cnm sen yine de okuluna sor rapor olayini,degismis olabilir.ben oyle biliyorum,hersene yeni birseyler cikiyor..mesela 5 yil once ben aile hek.den 20 gun rapor aldim simdi bu kadar verilmiyormus..yarin gidip sorucam ,yanlis olabilir..
Kizinda cok tatli masallah cnm,'bir rahatsizligimi vardi cnm,ozledim demisin.
rabbim yüzünü hep güldürsüün canım.güzel günlerini göstersin hep
ay canım benim. maşallah kızına. çok tatlı, tütütüü... inşallah daha daha iyi olursunuz bebişinle canım...
Ayy maşallahh çok şirinn şu bakışlara bakk Annesii nazar boncuğunu eksik etme ...
Benim oğlumda geçen gün alnını çizmiş uyurken bi çığlıkla uyandı bi baktım kanatmış Uzamıştı biraz kestim ama ı hırsla eldivende taktım sinirlendim Ne zaman geçecek bu çizme olayı acaba Bi de dediğin gibi ne çAbuk uzuyor zaten zar zor kesiyorum
ben unibaby kullandım 2 hafta önceye kadar. elimde de uni baby var daha iki paket.molfix in su ve pamuğu vardı bende onu deneyeyim dedim. uni baby çabuk kuruyodu ama molfix inki yaş kalıyo illa kurutup öyle kapatman lazım bezi. ben beğenmedim. dalin in su ve pamuğu var, ondada 40 tane var. burda bi markete 3 paketi 8 küsur liraymış. o uni baby gibi kalın değil ama ben beğendim. en azından uni baby ye göre biraz daha ucuz. bide ince olması benim için daha iyi oldu. çünkü ben kızımın o ara kısmını uni baby kalın olduğu için silerken zorlanıyordum. şimdi daha rahat temizliyorum. bi dene istersen.Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
Ya o zaman ben de mi mamaya başlasam? Sen sütun olduğu halde veriyorsun değil mi? Benim de var sütum. Sagip buzluga koyuyorum mecburen. Onlari napicaksambu sefer de mama tok tutar hic emmezse diye korkuyorum.saat kacta veriyorsun sen canim? Gece yatarken mi? Ne yapacagima bi karar verebilsem? Ben oyalanirken günler geçiyor. Ama kizim kilo almiyor
ben geldim zümrem:) tahmin etmiştim isminden fenci olduğunu ama bir türlü soramamıştım hep unutuyordum bende dün forumda ne çok öğretmen var diye düşünmüştüm maaşallah okulu aratmıyor yani :) bende sizlere katılıyorum bu gün çok güzel bir gün olsun bebişlere maaşallah hepsi birbirinden sevimli allah hepsine sağlık sıhhat versingünaydın kızlar. bugün topik olarak mutlu uyanmışız.maşallah. herkesi okudum ama alıntı yapamadım. ingilizceciymiş meğer herkes. hadi zümreyi kurdunuz burda şanslısınız. FENci var mı acaba?bende bulsam bi kaç zümre :44:
bu arada engteacher dan hiç ses yok. inşallah iyilerdir kızıyla. bu kadar uzak kalmazdı yazardı o.
omeserma geçmiş olsun. neyseki gitmiş kurtulmuşsun.
sidayki ben sana sakla bu gara gızı demedim mimaşallah Allah hayırlı ömür versin.
selma_bnk senin iyi dileklerinide paylaşıyorum.
öpüyorum hepinizi, bebeklerimizide kokluyorum.:) musmutlu bi gün olsun inşallah.
aa çok sevindim. :) ne güzel ya, belki başkalarıda çıkar.ben geldim zümrem:) tahmin etmiştim isminden fenci olduğunu ama bir türlü soramamıştım hep unutuyordum bende dün forumda ne çok öğretmen var diye düşünmüştüm maaşallah okulu aratmıyor yani :) bende sizlere katılıyorum bu gün çok güzel bir gün olsun bebişlere maaşallah hepsi birbirinden sevimli allah hepsine sağlık sıhhat versin
Tanidik dr mu vardi cnm,nasil aldin..ins.bende alabi,irim.
Bende ing.ogretmeniyim,ne guzel ayni branstaniz.ben izmirdeyim cnm.130 civariydi puanim. Merkezi yerde olunca okul hep yasli ogretmenler var,odan zor ama sans belki cikar.hayirlisi cnm,seninde istedigin okula cikar umarim tayinin.
Cok sevindim yaa emzirmene,ins.bundan sonra emer guzelce.
Mecburuz cnm rapor almaya,2 sene konusuldu articak izinle diye ama olmadi.3.5 aylik bebiside birakip gidilmez..daha bakici bulmam laim seneye,ins.iyi birini bulabilirim..
ne güzel yazmışsın canım. amin.
ama benim sütüm 3 gündür iyice azaldı gibinapalım yapacak bişey yok. kilosu boyu iyi Allahtan. 4. ayıda tamamlarsak ek gıdaya başlarım yavaştan.
burdada hava çok güzel. oğluşumla yürüyüş yapmayı planlıyorum. tabi gün ne getirir bakalım...
günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
Günaydın kizlar :)) yavrularimiz guzel guzel uyusun, bol bol gülsün, agulari kulaklari doldursun, pirt pirtlar evlerimizi neselendirsin, sütten goguslerimiz şişsin, bebislerimiz hup hup ceksin inşallah
Hava oyle guzelki bi mutlu hissettim kendimi yaa
kızlaaar.bugün duruyla başbaşayız.evde huzur hakim resmen.eşim sabah işe giderken suratı asıktı ne dinlenebildi ne uyuyabildi.bi de dayım giderken evde cüzdanını unuttu...off off bi de onu göndermekle uğraşcak.Allah eşimden razı olsun beklemezdim bu kadar iyi davranacağını.kızım da sessizlikte uyuyo şimdi hiç uyumayan duru...normalde 6.5 ta kalkar kalkış o kalkış...canım senle ne zaman yazışsak canım çemen istiyo.bayılırımmm
ben de eşim de ankaralıyız canım ama kırklarelide oturuyoruz.
ay kadın bide gitmek istemiyodu daha.hiç üstüne varmadım hayırlısıyla bi teslim etseydim deyip durdum.ayy evde turp gibi biri arayınca sesini düşürüyo hasta gibi yapıyo düştüm de ölümlerden döndüm diyo gerçekten ölümden döndü ama iyileştiği halde hasta gibi yapıyo ama sadece tlf çalıncaen usta tiyatrocuya taş çıkartır .....bir daha tövbeler tövbesiii....
oyy yerim onu maşallah yavrunu Allah nazarlardan saklasın canım cicileri de çok güzelmiş...kokoş olcak belliyerimmmm...neden özledin hasta mı Allah iyilikler şifalar versin hepimizin yavrularına
gunaydın kızlar 2. ay asılarımızı olduk hepimiz ası yerlerı nasıl kolundakı bızde hıç iz kalmamış sankı ebe kabuk tutar falan demıştı ama hıç oyle bısı yok bızde sızde durumlar nasıl
günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?