2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??

Normalde bebim minik 11 de gece uykusuna gecer benle onla yatar uyurdum dun gece zorla 9 da uyttum saat 4 de sabah oldu diye kalkti 4 den 6 bucuga kadar savrulduk 11 de yatsa 8 de kalkiyodu napsam bilemedim haftaya okul basliyo duzene sokmam gerek

Uzerinde bebek resmi olan tum urunleri kullandik nerdeyse bi ara bim den bile aldim su an huggies var prima var evde canbebe almistim eger bebegin cildi hassassa uni ye devam edersin ama digerlerinden al dene sorun cikmadi kulandiklarimdan

Canım bizimde aynı hiç kabuk falan yok ama aşıyı yapan ebe 1ay sonra falan sulanir sonra da kabuk bağlar demişti

Canım bende hemen hemen bütün markaları kullandım eşim hangisi uygunsa onu getiriyor bebeğinin cildi hassassa zor olur degistirmen denemenin lazım kızarıklık yapmasın sonra

benim unibaby yenidoğan bitti ardından yine aynı markanın naturelini aldık.yeşil paket.pratik güzel bir kapağı var içinde 56 adt var ama bazen alırken çift çıkabiliyor.tavsiye edebilirim.fiyat olarak yenidoğana göre daha uygun

41 kere maşallah bu guzellige ya cok tatlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canım, bu ne güzellik, yaz geliyor güzel günler kapıda inşallah

rabbim yüzünü hep güldürsüün canım.güzel günlerini göstersin hep

ay canım benim. maşallah kızına. çok tatlı, tütütüü... inşallah daha daha iyi olursunuz bebişinle canım...

teşekkür ederiz teyzeleri rabbim hepimizin yawrularını korusun inş kem gözlerden hasta mı diye soran olmuş hasta değil kızlar bugün tam 3 aylık olduk atak zamanı sanırım sürekli, bi ağlama halinde aç mı diyorum sütmü yetmiyo acaba mama veriyorum içmiyo falan baya düzeldi bakalım

mutlu46 canım bende unibaby kullanıyorum 3lü paketlerinden alıyorum daha hesaplı oluyor

ben unibaby kullandım 2 hafta önceye kadar. elimde de uni baby var daha iki paket.molfix in su ve pamuğu vardı bende onu deneyeyim dedim. uni baby çabuk kuruyodu ama molfix inki yaş kalıyo illa kurutup öyle kapatman lazım bezi. ben beğenmedim. dalin in su ve pamuğu var, ondada 40 tane var. burda bi markete 3 paketi 8 küsur liraymış. o uni baby gibi kalın değil ama ben beğendim. en azından uni baby ye göre biraz daha ucuz. bide ince olması benim için daha iyi oldu. çünkü ben kızımın o ara kısmını uni baby kalın olduğu için silerken zorlanıyordum. şimdi daha rahat temizliyorum. bi dene istersen.

maşallah senınsütün daha ıyıymış sağıp zorla bıberonla ver ılk basta kusuyo sonra yutmaya baslıyo ben sağacak kadar sütüm olmadığı için arada göğsüme bırıkene kadar verıyorum mamayı emmıyosa zorla sık ağzına...

ben geldim zümrem:) tahmin etmiştim isminden fenci olduğunu ama bir türlü soramamıştım hep unutuyordum bende dün forumda ne çok öğretmen var diye düşünmüştüm maaşallah okulu aratmıyor yani :) bende sizlere katılıyorum bu gün çok güzel bir gün olsun bebişlere maaşallah hepsi birbirinden sevimli allah hepsine sağlık sıhhat versin

aa çok sevindim. :) ne güzel ya, belki başkalarıda çıkar.

Canım ben izmirliyim.malesef eşimin işi nedeniyle istanbulda yaşıyorum ama ailem izmirde.sen neresindesin izmirin.sen izmirdeyim diyince biran yerinde olmak istedim :)

Canim bol su ve tatli dedi dr bi de moral cok onemli ya bi de iki gundur dereotu yiyiyorum ben fark etti sütümde benim inşallah seninde artar. Ohh gezin tabi temiz hava alirsiniz biz dun teyzemizi okuldan almaya gittik lisede kizlari topladi etrafina ordan avm yaptik geldik annemlerde olmanib tadini cikariyoruz oglumla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel yazmışsın canım amin inşallah.

Ben canbebe kullanıyorum.eşim almış önce kızdım niye aldın diye ama kullanınca bir sorun çıkmadı.

Sonunda kızınla başbaşa kalabildin,geçmiş olsun tekrar.bende kızımla ilk başbaşa kaldığım gün güzel güzel uyumuştu.demekki gereksiz kalabalık istemiyorlar onlarda

Kızlar benim kilolar aldı başını gitti.kilo vermek bir yana kilo almaya başladım.çok mutsuz ediyor beni 44 beden oldum önce diyet yapayım dedim ama sütüm azalır diye korktum.bende diyetisyene gitmeye karar verdim.en azından yanlış beslenmemiş olurum.inşallah işe yarar. oğluma sünnet yapmayı düşünüyoruz kilo vermem şart yani :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…