2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Maşallah kuzuya, rabbim hep mutlu güler yüzlü hallerini göstersin....
Dün cevap yazacaktım, minnoş uyandı...
Benim de geçenlerde sütüm azaldı, birden önce göğsüm şişti, iki gün sonra birden azaldı, ne olduğunu anlayamadım, bir hafta felan sürdü şimdi daha iyi.. İki öğün 60ml Mama verdim ama emzirmeyi hiç bırakmadım, zaten az mama verdiğim için emdi... O bir hafta ne yesem de çoğalmadı, bol bol emzir çektikçe geliyor galiba...

kızlar sıze bir kaç sorum var bebısım uyanmadan hızlı hızlı yazayım

1.prıma beyaz kaka taşma bızde de basladı nasıl bır cozum buldunuz sureklı tasıyor yaaa..
2. kakalı atletlerı falan yıkarken dırek lavobada sıcak su sabunla cıtıleyıp yıkıyorum, legen falan kullanmıyorum yanı. sız nasıl yapıyorsunuz????
3.aılemın yanına gıtmeyı dusunuyorum ucakla soyle 7 8 gun bıraz degısıklıge ıhtıyacım var ama bebısımın montu falan yok. yanıma da sadece kucuk bebek cantamı alacam kıyafet cok goturemem yalnız gıdıyorum esım havaalanına bırakacak ucaktan ındıkten sonra surprız yapacam kendım gıdıcem fazla esya tasıyamam kendıme de bır sey almıcam. bebısı nasıl gıydırsem zaten ucakta olucaz sadece ındıkten sonra dısarıya cıkacak, hırkaları var onu gıydırsem sımdı mont almak ıstemıyorum zaten kalır bırdaha da gıyemez bahar geldı seneye de gıyemez masraf yapmak ıstemıyorum zaten gıdınce de hep evde oluruz dısarı cıkamayız bebek arabası olmadıgı ıcın....... yalnız halledebılır mıyım sızce?:2:

Off cnm aynen,gecen gun kestim zar zor,kipir kioir durmuyo,torpuledim..ertesi gune cizdi hemen..biktim eldiven takmaktan,havalarda isindi kokuyor,bilmiyorum cizmeler bitcek mi

Bende uni baby var ama disarda kullaniyom evde sadece bebek pamuguyla siliyom..kizlar baska marka kullaniyorsunuz,silmeden once sudan gecirin bence,cok zararli islak mendiller

Canım ben izmirliyim.malesef eşimin işi nedeniyle istanbulda yaşıyorum ama ailem izmirde.sen neresindesin izmirin.sen izmirdeyim diyince biran yerinde olmak istedim :)
Oylemi cnm,ne giuzell..ben univ.de burda okudum,evlendim hep burdayim.cok seviyoruz izmiri,bornovadayim cnm sen neredensin..

Aynen cnm.bende almisim kilo.hergun tarttiliyom moralim bozuluyo.nasil vericez bu kilolari bilmiyorum,abur cubur cok yiyom.

Canim ben hep huggies natural care kullandim Turkiyede var mi bilmiyorum. Parfuumsuz. Altini degistirirken yanima sicak suda aliyorum. Islak mendilleri icine atip skip oyle kullaniyorum. Birde burda koli olarak satiliyor 800 luk falan icinde kutusuda oluyor doldurup doldurup kullaniyorum )

Son düzenleme:

Maalesef tirnak kesme ihaleside bana kaldi. Sonra yuzunu tirmalayinca suclu hazir !!! Bende dun keserken etine geldi ilk defa kanattim icim gitti

Mubarek kesme de cozum olmuyor ki torpude aldim tahta olanlardan kullanamadim. Babamiz eldiven diyor ama bizimkide ellerini kullanmayi ogreniyor. Oyuncaklarini tutmaya calisio gecen fena cizmisti kocacim atar yapti. Giydir eldiven diye bende heee ellerini kullanmasin beyin gelisimi yavas olsun salak olsun daha iyi dimi dedim atara atar ben bakiom bebege sanki ben istedim cizsin yuzunu...

kızlar merabalar.benim öalışanlara bir sorum var. raporunuz bittikten sonra raporlarınızı işyerinixemi verdiniz? yoksa onları sigortayamı götürüp verdiniz? birde rapor bittikten ne kadar süre sonra paramızı alcaz?

aa bendim o kıyafetleri paylaşan aynen biz de büyüsek de doldursk içini bir an önce.

çook güzel ya, maaşallah sana minik cimcime.

yarın ebeye ben bı gıdıp sorayım kafama takıldı kabuk yapar demış tı sankı hıç izi bıle yok tutmadımı acaba yaaaa... neyse yarın sorayım yazarım burayaa..

bizde de yok kabuk filan. niye bilmiom.

Merhaba kızlarrr:) sidayki kızına maşallah diyorum hep yüzü gülsün. Omaserma hadi gözün Aydın sonunda yalnız kaldınız emin ol alışınca böyle daha iyi.. Çok kötü omurga, bel ağrımdan dolayı dra gitmiştim. Daha sonra eklem yerlerim bide sabahları kalktığımda yere bastığımda ayağım bile ağrımaya başladı. Sonuçlarım çıktı meğerse benim d vitaminim yerlerde sürünüyormuş aşırı düşmüş. Şimdi 10 gün arayla 4 doz ilaç kullanıyorum. Ağrısı olan varsa mutlaka bi tahlil yaptırın kızlar. Emzirmeden mi ağrıyo falan dedik ama bak ne çıktı başımıza. Neyse allah başka dert vermesin..

bugün ben de bi mutluyum neden bilmem. Allah bozmasın. evi bi görseniz her yer dandini.. bi sürü iş var, bulaşık, çamaşır, ütü, ortalık zaten dağınık..ama ben her fırsatta kızımla vakit geçiriyorum. gülüyoruz konuşuyoruz geziyoruz evde. bugün bi de oyun halısı yaptık. oyun yorganı desem daha doğru olur

Gökçeyi de yatırdım üstüne yaparken izledi beni. hiç dikiş kullanmadım. pikeyi yorganın altına katlayıp çatal iğne ile iğneledim güzelce. boruların kenarlarını da kumaş gibi bi kurdale vardı onunla bağladım. ayağının ucuna çıngırak taktım. tepindikçe ses çıkıyor. fena olmadı sanki. bizimki 10 dakika falan durur içinde. tabi ben de yanında oturuyorum

canım geçmiş olsun. benm de dizlerim çok ağrıyor. ben de d vit eksikliğinden kaynaklanabilir diye düşünüyordum. ben günde 9 damla alıyrm ama yeter mi bilmem. ben de bi yaptırsam fena olmz. hangi doktora gittin? dahiliye var burda ona gitsem mi acaba?yani test istiycek netiicede

Son düzenleme:

öğretmenlerin maaş zaten yatıyor canım diğer türlüsünü bilmiyorum maalesef

ohhh ellerine saglık. ne güzel omuş...

ne güzel teyzeniz var. bende çok isterdim oglusumun teyzesi olsun. gerçi bizim burda hiç kimsemiz yok. memleketten uzaktayız.
aslında sütüm iyi gidiyordu. arttıracak şeyleride yiyorum ama 1 hafta önce göğüslerim şişti, çok fena agrıdılar 2 gün . ondan sonrada azaldı anlamadım. halbuki düzenli emziriyodum. tıkanma falanmı oldu acaba diyorum.

Canim uzak olmak zor tabi ama yakisiklinin burda teyzeleri :) dilzar da aynisini yazmisti once sisti sonra azaldi diye bi hafta sonra daha iyi oldu emzirdikce artiyo galiba demisti insallah seninde en kisa surede duzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 2.ay werem aşisini soran olmuş. Bizde de iz-kızarıklık falan olmadı. 3. Ayında hemşireye sordum. Olcak die bişe yok dedi. Tutup tutmama gibi bi durum war mı dedim. Önemli olan aşinin vücutta olması dedi. Hatta senin gibi içi raat etmeyen bi anneyi verem savaş disp. Ne gönderdik dedi. Geri çevirmişlar. Aşi yapildıysa sorun yok die dedi

canım ben fazla 4 kiloma taktım hem spor yaptım hemde tatlıyı kestim sanırım o yüzden azaldı kaçgündür mahvoldum ama dersimi aldım bu arada da tatlının süt yaptığına inandım resmen çünkü yemekten ve sıvıdan kısmamıştım sadece tatlı yemeyi bırakmıştım ama bugün biraz daha iyi gibi

kızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.

Off cnm aynen,gecen gun kestim zar zor,kipir kioir durmuyo,torpuledim..ertesi gune cizdi hemen..biktim eldiven takmaktan,havalarda isindi kokuyor,bilmiyorum cizmeler bitcek mi

Bende uni baby var ama disarda kullaniyom evde sadece bebek pamuguyla siliyom..kizlar baska marka kullaniyorsunuz,silmeden once sudan gecirin bence,cok zararli islak mendiller

Canım ben izmirliyim.malesef eşimin işi nedeniyle istanbulda yaşıyorum ama ailem izmirde.sen neresindesin izmirin.sen izmirdeyim diyince biran yerinde olmak istedim :)
Oylemi cnm,ne giuzell..ben univ.de burda okudum,evlendim hep burdayim.cok seviyoruz izmiri,bornovadayim cnm sen neredensin..

Aynen cnm.bende almisim kilo.hergun tarttiliyom moralim bozuluyo.nasil vericez bu kilolari bilmiyorum,abur cubur cok yiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…