Maşallah kuzuya, rabbim hep mutlu güler yüzlü hallerini göstersin....günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
Dün cevap yazacaktım, minnoş uyandı...ben geldim zümrem:) tahmin etmiştim isminden fenci olduğunu ama bir türlü soramamıştım hep unutuyordum bende dün forumda ne çok öğretmen var diye düşünmüştüm maaşallah okulu aratmıyor yani :) bende sizlere katılıyorum bu gün çok güzel bir gün olsun bebişlere maaşallah hepsi birbirinden sevimli allah hepsine sağlık sıhhat versin
Off cnm aynen,gecen gun kestim zar zor,kipir kioir durmuyo,torpuledim..ertesi gune cizdi hemen..biktim eldiven takmaktan,havalarda isindi kokuyor,bilmiyorum cizmeler bitcek mitırnaklarını dun kestım bugun yolmus burnunu bır baktım da bır gecede ua-zamışlarr öfff ne yapacagım bu tırnakları çorap geçırdım artık ..bıde kestıkçe tırnakları sertlesıyor sız neler yapıyonuz bu konuda ....ayrıca omesermaa senınde basına gelmeyen kalmadı canım yaa ..stres almış basını gıdıyo sende uzakt kalamıyon bır an once kaqbuguna çekılde kuzunu rahat rahat buyut sen zaten kendıne kuzuna zor yetıyon yerı gelıncee ..gelen sana bakmaya gelsın bakıtmaya degıll ınsaf yanııı
Bende uni baby var ama disarda kullaniyom evde sadece bebek pamuguyla siliyom..kizlar baska marka kullaniyorsunuz,silmeden once sudan gecirin bence,cok zararli islak mendillerKızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
Oylemi cnm,ne giuzell..ben univ.de burda okudum,evlendim hep burdayim.cok seviyoruz izmiri,bornovadayim cnm sen neredensin..Canım ben izmirliyim.malesef eşimin işi nedeniyle istanbulda yaşıyorum ama ailem izmirde.sen neresindesin izmirin.sen izmirdeyim diyince biran yerinde olmak istedim :)
Aynen cnm.bende almisim kilo.hergun tarttiliyom moralim bozuluyo.nasil vericez bu kilolari bilmiyorum,abur cubur cok yiyom.Kızlar benim kilolar aldı başını gitti.kilo vermek bir yana kilo almaya başladım.çok mutsuz ediyor beni 44 beden oldumönce diyet yapayım dedim ama sütüm azalır diye korktum.bende diyetisyene gitmeye karar verdim.en azından yanlış beslenmemiş olurum.inşallah işe yarar. oğluma sünnet yapmayı düşünüyoruz kilo vermem şart yani :18:
Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
Ayy maşallahh çok şirinn şu bakışlara bakk Annesii nazar boncuğunu eksik etme ...
Benim oğlumda geçen gün alnını çizmiş uyurken bi çığlıkla uyandı bi baktım kanatmış Uzamıştı biraz kestim ama ı hırsla eldivende taktım sinirlendim Ne zaman geçecek bu çizme olayı acaba Bi de dediğin gibi ne çAbuk uzuyor zaten zar zor kesiyorum
günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
gerçekten öle canım huy değiştiryolar hergün bu bebeler bizimde canımıza okuyolargeçen burda birisi yazlıklarımız hazır diye paylaşmıştı kim oldugunu hatırlamıyorum biz de aldık hevesten bi kaç bişi daha içimni dolduramıyo cimcime hala 4.5 kiloyuz buu arada dayanamayıp giydirdim foto çektim onları atayım bari
chemen canım ben sormuştum rapor olayını teşekkür ederim öyle yapıcam heyet alamıyorum 1 ay ücretsiz izin alcam artık mayıs 15 e kadar vda rapor napalım
günaydın kızlar bugün psikolojik olarak güne iyi başladım bakalım inş kızım da düzelmiştir bi mucize olsun gülücüklerle uyansıntıpkı böyle Eki Görüntüle 1058593 Eki Görüntüle 1058594 Eki Görüntüle 1058595 maşallah yawruma özledim bu günlerini
yarın ebeye ben bı gıdıp sorayım kafama takıldı kabuk yapar demış tı sankı hıç izi bıle yok tutmadımı acaba yaaaa... neyse yarın sorayım yazarım burayaa..
Merhaba kızlarrr:) sidayki kızına maşallah diyorum hep yüzü gülsün. Omaserma hadi gözün Aydın sonunda yalnız kaldınız emin ol alışınca böyle daha iyi.. Çok kötü omurga, bel ağrımdan dolayı dra gitmiştim. Daha sonra eklem yerlerim bide sabahları kalktığımda yere bastığımda ayağım bile ağrımaya başladı. Sonuçlarım çıktı meğerse benim d vitaminim yerlerde sürünüyormuş aşırı düşmüş. Şimdi 10 gün arayla 4 doz ilaç kullanıyorum. Ağrısı olan varsa mutlaka bi tahlil yaptırın kızlar. Emzirmeden mi ağrıyo falan dedik ama bak ne çıktı başımıza. Neyse allah başka dert vermesin..
kızlar merabalar.benim öalışanlara bir sorum var. raporunuz bittikten sonra raporlarınızı işyerinixemi verdiniz? yoksa onları sigortayamı götürüp verdiniz? birde rapor bittikten ne kadar süre sonra paramızı alcaz?
bugün ben de bi mutluyum neden bilmem. Allah bozmasın. evi bi görseniz her yer dandini.. bi sürü iş var, bulaşık, çamaşır, ütü, ortalık zaten dağınık..ama ben her fırsatta kızımla vakit geçiriyorum. gülüyoruz konuşuyoruz geziyoruz evde. bugün bi de oyun halısı yaptık. oyun yorganı desem daha doğru olur
Gökçeyi de yatırdım üstüne yaparken izledi beni. hiç dikiş kullanmadım. pikeyi yorganın altına katlayıp çatal iğne ile iğneledim güzelce. boruların kenarlarını da kumaş gibi bi kurdale vardı onunla bağladım. ayağının ucuna çıngırak taktım. tepindikçe ses çıkıyor. fena olmadı sanki. bizimki 10 dakika falan durur içinde. tabi ben de yanında oturuyorum
Eki Görüntüle 1059452
Canim bol su ve tatli dedi dr bi de moral cok onemli ya bi de iki gundur dereotu yiyiyorum ben fark etti sütümde benim inşallah seninde artar. Ohh gezin tabi temiz hava alirsiniz biz dun teyzemizi okuldan almaya gittik lisede kizlari topladi etrafina ordan avm yaptik geldik annemlerde olmanib tadini cikariyoruz oglumla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel teyzeniz var. bende çok isterdim oglusumun teyzesi olsun. gerçi bizim burda hiç kimsemiz yok. memleketten uzaktayız.
aslında sütüm iyi gidiyordu. arttıracak şeyleride yiyorum ama 1 hafta önce göğüslerim şişti, çok fena agrıdılar 2 gün . ondan sonrada azaldı anlamadım. halbuki düzenli emziriyodum. tıkanma falanmı oldu acaba diyorum.
canım sen zaten neler yemen gerektiğini biliyorsundur onları yazmıyorum. ama onlar içinde bana en çok fayda eden dere otu oldu. mutlaka dene. yani benim sütümü çok artırıyor sende de işe yarar umarım. denemekten zarar gelmez. he bi de uyku ve kesinlikle uyku diyorum. bunlar benim methodlarım. istediği kadar ev işi olsun uykum varsa her fırsatta uyuyorum inan. yoksa uyanınca kızıma bakamıyorum. gaz konusunda herkesin farklı. şiddeti çok olmamak kaydıyla yeğenimin gazı4-5 aylığa kadar sürmüştü. bizimde hala oluyor 3,5 aylığız. ama eskisi gibi çok sancı çekmiyor. sancılar bitti gibi.
teşekkür ederim canım cvp verdiğin için bugün biraz arttı gibi birkaç güne göre, aslında gaz sorunumuz benim yüzümden de artmış olabilir çünkü süt olsun diye bulgur pilavı falan yemiştim sanırım birazda o yaptı şuana kadar da yememiştim bizimki baştan beri oldukça gazlı olunca dere otunuda deniycem ama
canım ben fazla 4 kiloma taktım hem spor yaptım hemde tatlıyı kestim sanırım o yüzden azaldı kaçgündür mahvoldum ama dersimi aldım bu arada da tatlının süt yaptığına inandım resmen çünkü yemekten ve sıvıdan kısmamıştım sadece tatlı yemeyi bırakmıştım ama bugün biraz daha iyi gibiMaşallah kuzuya, rabbim hep mutlu güler yüzlü hallerini göstersin....
Dün cevap yazacaktım, minnoş uyandı...
Benim de geçenlerde sütüm azaldı, birden önce göğsüm şişti, iki gün sonra birden azaldı, ne olduğunu anlayamadım, bir hafta felan sürdü şimdi daha iyi.. İki öğün 60ml Mama verdim ama emzirmeyi hiç bırakmadım, zaten az mama verdiğim için emdi... O bir hafta ne yesem de çoğalmadı, bol bol emzir çektikçe geliyor galiba...
Off cnm aynen,gecen gun kestim zar zor,kipir kioir durmuyo,torpuledim..ertesi gune cizdi hemen..biktim eldiven takmaktan,havalarda isindi kokuyor,bilmiyorum cizmeler bitcek mitırnaklarını dun kestım bugun yolmus burnunu bır baktım da bır gecede ua-zamışlarr öfff ne yapacagım bu tırnakları çorap geçırdım artık ..bıde kestıkçe tırnakları sertlesıyor sız neler yapıyonuz bu konuda ....ayrıca omesermaa senınde basına gelmeyen kalmadı canım yaa ..stres almış basını gıdıyo sende uzakt kalamıyon bır an once kaqbuguna çekılde kuzunu rahat rahat buyut sen zaten kendıne kuzuna zor yetıyon yerı gelıncee ..gelen sana bakmaya gelsın bakıtmaya degıll ınsaf yanııı
Bende uni baby var ama disarda kullaniyom evde sadece bebek pamuguyla siliyom..kizlar baska marka kullaniyorsunuz,silmeden once sudan gecirin bence,cok zararli islak mendillerKızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
Oylemi cnm,ne giuzell..ben univ.de burda okudum,evlendim hep burdayim.cok seviyoruz izmiri,bornovadayim cnm sen neredensin..Canım ben izmirliyim.malesef eşimin işi nedeniyle istanbulda yaşıyorum ama ailem izmirde.sen neresindesin izmirin.sen izmirdeyim diyince biran yerinde olmak istedim :)
Aynen cnm.bende almisim kilo.hergun tarttiliyom moralim bozuluyo.nasil vericez bu kilolari bilmiyorum,abur cubur cok yiyom.Kızlar benim kilolar aldı başını gitti.kilo vermek bir yana kilo almaya başladım.çok mutsuz ediyor beni 44 beden oldumönce diyet yapayım dedim ama sütüm azalır diye korktum.bende diyetisyene gitmeye karar verdim.en azından yanlış beslenmemiş olurum.inşallah işe yarar. oğluma sünnet yapmayı düşünüyoruz kilo vermem şart yani :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?