Bizde de hep tasti degistirdik,huggies aldik yuine ayni..simdide yesil paket prima kyllaniym hepsinde tasti..cok asiri yapiyi kizim,sindi yinee corrtt yapti tasti kesin..kızlar sıze bir kaç sorum var bebısım uyanmadan hızlı hızlı yazayım
1.prıma beyaz kaka taşma bızde de basladı nasıl bır cozum buldunuz sureklı tasıyor yaaa..
2. kakalı atletlerı falan yıkarken dırek lavobada sıcak su sabunla cıtıleyıp yıkıyorum, legen falan kullanmıyorum yanı. sız nasıl yapıyorsunuz????
3.aılemın yanına gıtmeyı dusunuyorum ucakla soyle 7 8 gun bıraz degısıklıge ıhtıyacım var ama bebısımın montu falan yok. yanıma da sadece kucuk bebek cantamı alacam kıyafet cok goturemem yalnız gıdıyorum esım havaalanına bırakacak ucaktan ındıkten sonra surprız yapacam kendım gıdıcem fazla esya tasıyamam kendıme de bır sey almıcam. bebısı nasıl gıydırsem zaten ucakta olucaz sadece ındıkten sonra dısarıya cıkacak, hırkaları var onu gıydırsem sımdı mont almak ıstemıyorum zaten kalır bırdaha da gıyemez bahar geldı seneye de gıyemez masraf yapmak ıstemıyorum zaten gıdınce de hep evde oluruz dısarı cıkamayız bebek arabası olmadıgı ıcın....... yalnız halledebılır mıyım sızce?:2:
Neden ustendi cnm ikinci..ilkinde sorunmu vardi..benim bildigim fototeraspi alirsa sarilik olunca ikinci yapiliyormus,.biz dogdugu gun hast.de yaptirdik..kızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.
Kızlar ben ıslak mendilimizi değiştirmeyi düşünüyorum Unı baby kullanıyodum ama artık 3 ayımızı doldurmak üzreyiz Elimde 1 paket kaldı bitince başka bi şe alayım diorum unı baby pahalı hemde içinde 40 adet var Sizler ne kullanıyosunuz ??
Bizde de hep tasti degistirdik,huggies aldik yuine ayni..simdide yesil paket prima kyllaniym hepsinde tasti..cok asiri yapiyi kizim,sindi yinee corrtt yapti tasti kesin..
Bende ayni lavaboda sabunla citiliyom cnm..
Artik sicak havalar monta gerek yok bencede..battaniye alirsin yanina,orme yelek giydir yeter..biz pzt.hadtaneye gittij,yelekle goturdum..hirka yeter varsa...
Neden ustendi cnm ikinci..ilkinde sorunmu vardi..benim bildigim fototeraspi alirsa sarilik olunca ikinci yapiliyormus,.biz dogdugu gun hast.de yaptirdik..
kızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.
Bende bornovadanım canım.eşim cuma günü toplantı için izmire gidiyor benide götür dedim.oğlumun okulu var diye pazar döneriz dedim.3aylık bebekle üç gün için okadar yol gidilmez dedi.her yıl nisanda bir kaç haftalığına gelirdim izmire,bu yıl okul var diye tatili bekliyorumOff cnm aynen,gecen gun kestim zar zor,kipir kioir durmuyo,torpuledim..ertesi gune cizdi hemen..biktim eldiven takmaktan,havalarda isindi kokuyor,bilmiyorum cizmeler bitcek mi
Bende uni baby var ama disarda kullaniyom evde sadece bebek pamuguyla siliyom..kizlar baska marka kullaniyorsunuz,silmeden once sudan gecirin bence,cok zararli islak mendiller
Oylemi cnm,ne giuzell..ben univ.de burda okudum,evlendim hep burdayim.cok seviyoruz izmiri,bornovadayim cnm sen neredensin..
Aynen cnm.bende almisim kilo.hergun tarttiliyom moralim bozuluyo.nasil vericez bu kilolari bilmiyorum,abur cubur cok yiyom.
kızlar benide demin hemşiremiz aradı. suriyelilerden dolayı çeşitli hastalıklar tekrar görülmeye başlanmış. acilen aşıya çağırdı. apar topar gidip onu yaptırdık. sağlık ocağının önüne atmışlar masaları ana baba günü. çocuklara aşı yapılıyor. iyiki ağızdan bi aşı, zorlamadı bebişimizi. dünde rota aşısı yaptırmıştım. üst üste sorun olurmu dedim, yok olmaz dediler. yan etkisi yokmuş zaten.
yazık yavruma yaaa bu bebişler ne çilelerle büyüyormuş böyle...
Bende bornovadanım canım.eşim cuma günü toplantı için izmire gidiyor benide götür dedim.oğlumun okulu var diye pazar döneriz dedim.3aylık bebekle üç gün için okadar yol gidilmez dedi.her yıl nisanda bir kaç haftalığına gelirdim izmire,bu yıl okul var diye tatili bekliyorum
Ne aşısı yaptılar?biz geçen hafta doktordaydık doktorumuz bişey demedi.
Oyle mi cnm,neresinden hangi mahalleden..bende gerci bornova dedim ama bayrakli olduk ya bi,hala/alisamadik.ben ozkanlarda oturuyom,cmt.pazari cok yakin bize
çocuk felci canım. aşı takviminde daha ilerde ama şimdi yaptılar . acaba suriyelilerin gelip yerleştikleri yerlerdemi yapıyolarki. burda bütün çocuklara yapıyorlar. int.te okudum şimdi suriye sınırına yakın illerde başlamış. belki zamana bölüp bölgelere aşı uygulayacaklardır.
Bizde de hep tasti degistirdik,huggies aldik yuine ayni..simdide yesil paket prima kyllaniym hepsinde tasti..cok asiri yapiyi kizim,sindi yinee corrtt yapti tasti kesin..
Bende ayni lavaboda sabunla citiliyom cnm..
Artik sicak havalar monta gerek yok bencede..battaniye alirsin yanina,orme yelek giydir yeter..biz pzt.hadtaneye gittij,yelekle goturdum..hirka yeter varsa...
Neden ustendi cnm ikinci..ilkinde sorunmu vardi..benim bildigim fototeraspi alirsa sarilik olunca ikinci yapiliyormus,.biz dogdugu gun hast.de yaptirdik..
Uzerinde bebek resmi olan tum urunleri kullandik nerdeyse bi ara bim den bile aldim su an huggies var prima var evde canbebe almistim eger bebegin cildi hassassa uni ye devam edersin ama digerlerinden al dene sorun cikmadi kulandiklarimdan
Canım bende hemen hemen bütün markaları kullandım eşim hangisi uygunsa onu getiriyor bebeğinin cildi hassassa zor olur degistirmen denemenin lazım kızarıklık yapmasın sonra
benim unibaby yenidoğan bitti ardından yine aynı markanın naturelini aldık.yeşil paket.pratik güzel bir kapağı var içinde 56 adt var ama bazen alırken çift çıkabiliyor.tavsiye edebilirim.fiyat olarak yenidoğana göre daha uygun
teşekkür ederiz teyzelerirabbim hepimizin yawrularını korusun inş kem gözlerden hasta mı diye soran olmuş hasta değil kızlar bugün tam 3 aylık olduk atak zamanı sanırım sürekli, bi ağlama halinde aç mı diyorum sütmü yetmiyo acaba mama veriyorum içmiyo falan baya düzeldi bakalım
mutlu46 canım bende unibaby kullanıyorum 3lü paketlerinden alıyorum daha hesaplı oluyor
ben unibaby kullandım 2 hafta önceye kadar. elimde de uni baby var daha iki paket.molfix in su ve pamuğu vardı bende onu deneyeyim dedim. uni baby çabuk kuruyodu ama molfix inki yaş kalıyo illa kurutup öyle kapatman lazım bezi. ben beğenmedim. dalin in su ve pamuğu var, ondada 40 tane var. burda bi markete 3 paketi 8 küsur liraymış. o uni baby gibi kalın değil ama ben beğendim. en azından uni baby ye göre biraz daha ucuz. bide ince olması benim için daha iyi oldu. çünkü ben kızımın o ara kısmını uni baby kalın olduğu için silerken zorlanıyordum. şimdi daha rahat temizliyorum. bi dene istersen.
Ben canbebe kullanıyorum.eşim almış önce kızdım niye aldın diye ama kullanınca bir sorun çıkmadı.
Off cnm aynen,gecen gun kestim zar zor,kipir kioir durmuyo,torpuledim..ertesi gune cizdi hemen..biktim eldiven takmaktan,havalarda isindi kokuyor,bilmiyorum cizmeler bitcek mi
Bende uni baby var ama disarda kullaniyom evde sadece bebek pamuguyla siliyom..kizlar baska marka kullaniyorsunuz,silmeden once sudan gecirin bence,cok zararli islak mendiller
Oylemi cnm,ne giuzell..ben univ.de burda okudum,evlendim hep burdayim.cok seviyoruz izmiri,bornovadayim cnm sen neredensin..
Aynen cnm.bende almisim kilo.hergun tarttiliyom moralim bozuluyo.nasil vericez bu kilolari bilmiyorum,abur cubur cok yiyom.
Canim ben hep huggies natural care kullandim Turkiyede var mi bilmiyorum. Parfuumsuz. Altini degistirirken yanima sicak suda aliyorum. Islak mendilleri icine atip skip oyle kullaniyorum. Birde burda koli olarak satiliyor 800 luk falan icinde kutusuda oluyor doldurup doldurup kullaniyorum)
Maalesef tirnak kesme ihaleside bana kaldi. Sonra yuzunu tirmalayinca suclu hazir !!! Bende dun keserken etine geldi ilk defa kanattim icim gitti
Mubarek kesme de cozum olmuyor ki torpude aldim tahta olanlardan kullanamadim. Babamiz eldiven diyor ama bizimkide ellerini kullanmayi ogreniyor. Oyuncaklarini tutmaya calisio gecen fena cizmisti kocacim atar yapti. Giydir eldiven diye bende heee ellerini kullanmasin beyin gelisimi yavas olsun salak olsun daha iyi dimi dedimatara atar ben bakiom bebege sanki ben istedim cizsin yuzunu...
kızlar merabalar.benim öalışanlara bir sorum var. raporunuz bittikten sonra raporlarınızı işyerinixemi verdiniz? yoksa onları sigortayamı götürüp verdiniz? birde rapor bittikten ne kadar süre sonra paramızı alcaz?
sağolun kızlar cevaplar için Bugüne kadar pek pişik olmadık yani çok hassa değildir die düşünüyorum Önce 1 paket alıp deneyeyim farklı bi marka sorun olmazsa çoklu alıp stok yaparım Sitenin birinde hediye çekim var bez ve ıslak mendil alayyım diorum sonuçta her zaman lazım olacak...
bende eşime telefonda alnının çizdi dedim Hemenn neden kesmiyosun hergün baksana felan felann Eee ancaa yetişiyorum bir başıma
Kilo konusuna gelince de şu bacaklarımm erimiyo da erimiyo hoşş benimde erimesi için yaptığım bi şey yok da Ben halaa 36 beden pantolonlarıma girmeyi hayal ediyorum((
geçmiş olsun canmMerhaba kızlarrr:) sidayki kızına maşallah diyorum hep yüzü gülsün. Omaserma hadi gözün Aydın sonunda yalnız kaldınız emin ol alışınca böyle daha iyi.. Çok kötü omurga, bel ağrımdan dolayı dra gitmiştim. Daha sonra eklem yerlerim bide sabahları kalktığımda yere bastığımda ayağım bile ağrımaya başladı. Sonuçlarım çıktı meğerse benim d vitaminim yerlerde sürünüyormuş aşırı düşmüş. Şimdi 10 gün arayla 4 doz ilaç kullanıyorum. Ağrısı olan varsa mutlaka bi tahlil yaptırın kızlar. Emzirmeden mi ağrıyo falan dedik ama bak ne çıktı başımıza. Neyse allah başka dert vermesin..
bugün ben de bi mutluyum neden bilmem. Allah bozmasın. evi bi görseniz her yer dandini.. bi sürü iş var, bulaşık, çamaşır, ütü, ortalık zaten dağınık..ama ben her fırsatta kızımla vakit geçiriyorum. gülüyoruz konuşuyoruz geziyoruz evde. bugün bi de oyun halısı yaptık. oyun yorganı desem daha doğru olur
Gökçeyi de yatırdım üstüne yaparken izledi beni. hiç dikiş kullanmadım. pikeyi yorganın altına katlayıp çatal iğne ile iğneledim güzelce. boruların kenarlarını da kumaş gibi bi kurdale vardı onunla bağladım. ayağının ucuna çıngırak taktım. tepindikçe ses çıkıyor. fena olmadı sanki. bizimki 10 dakika falan durur içinde. tabi ben de yanında oturuyorum
çok güzel olmuş eline sağlık
Eki Görüntüle 1059452
Yaa cok guzel orasi..ayni durumdayiz cnm,bizinde burda kimsemiz yok..bende hep ist.da olnayi isterim..ailem tekirdagda,teyzemler kuzenle arkadslarim da istenbulda,yer degiselim bizBizimkilerde forumun orada oturuyorlar.ben malesef 9 yıldır ist.dayım.kimsemiz yok burda
Sen hangi sehire gidicen cnm,.sicak yerse hirka yeter bence..iyi cesaretlsin tek basina..benim kuzenimin dugunu var, ist.da coj gitmek istiyirum mayis basinda,ama iki cocukla cesaret edemem..esyami tasiyim bebisimi tutayim..gidemicemyanı cnm sadece mesela gıydıreyım ustunu bır takım onun ustune de yun hırka mı gıydıreyım ustune de ınce bır penye battanıye yeterlı olur mu ucaktan ınınce ruzgar falan carpmasın dıye bere de takarım..ay ne bılım cok korkuyorum bebısle yolculuk ve yalnız yapacagım ya:999 hem de heyecanlıyım aıleme de surprız olcak. bu arada kucakta tasımak zor olur dımı kanguru ıle gıdeyım? yanımda da bır bebek ve bır de kucuk cntam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?