2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar ben hala sağarak veriyorum sütümü. kızım çok inatçı çıktı kesinlikle tutmadı mememi. ne yapayım mahrum kalmasın diye sağıyorum sürekli. inşallah en az 6 ay yeter sütüm kesilir diye korkuyorum mamada beğenmiyor. zaten günde 1 kez veriyordum, birden beğenmemeye başladı tadını. her markayı denedik kutu kutu birikti evde. en son similac aldık onuda çok zor içiyor. benim sütüm kereviz yiyince çoğalıyor. tavuklu patatesli yemeğini yapıyoruz çok arttırıyor sütü deneyebilirsiniz. birde still tea maltana tahin şıra baya çoğaltıyor sütümü. deneyin arkadaşlar. birde ceviz yiyorum yağlı sütüm baya

Bizde de hep tasti degistirdik,huggies aldik yuine ayni..simdide yesil paket prima kyllaniym hepsinde tasti..cok asiri yapiyi kizim,sindi yinee corrtt yapti tasti kesin..
Bende ayni lavaboda sabunla citiliyom cnm..
Artik sicak havalar monta gerek yok bencede..battaniye alirsin yanina,orme yelek giydir yeter..biz pzt.hadtaneye gittij,yelekle goturdum..hirka yeter varsa...

kızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.
Neden ustendi cnm ikinci..ilkinde sorunmu vardi..benim bildigim fototeraspi alirsa sarilik olunca ikinci yapiliyormus,.biz dogdugu gun hast.de yaptirdik..

e- bebek ten baby&me kullanıyorum uni baby gibi su ve pamuk sadece daha ucuz uni baby göre. hatta geçen akşam fırsatından 1 tl den aldım :) aynı fırsattan 2 tl yede göğüs pedi aldım 30 lu. çok memnunum ben doğduğundan beri kullanıyoruz. 3. 90 sanırım normalde hep kampanyalı alıyorum. onun dışında chicco aldım 3 paketi 9.90 kokusunu sevmedim ama yumuşacık bir sorun yaşamadım ondada.

kızlar benide demin hemşiremiz aradı. suriyelilerden dolayı çeşitli hastalıklar tekrar görülmeye başlanmış. acilen aşıya çağırdı. apar topar gidip onu yaptırdık. sağlık ocağının önüne atmışlar masaları ana baba günü. çocuklara aşı yapılıyor. iyiki ağızdan bi aşı, zorlamadı bebişimizi. dünde rota aşısı yaptırmıştım. üst üste sorun olurmu dedim, yok olmaz dediler. yan etkisi yokmuş zaten.
yazık yavruma yaaa bu bebişler ne çilelerle büyüyormuş böyle...

bizde hastanedeyken yaptırmıştık. sarılıkta geçirmedi, bi sorunda çıkmamıştı. işitme testi kağıdının nerde olduğunu bilmiyorum. onu bulunca bi daha ara dedi hızlıca kapattı. neyse eşim gelsin kağıdı bulalımda bi daha arayayımda sizede söylerim. belli bir günü geçince bi daha baılıyor dedi.

kızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.

bizdede doğumdan 3 gün sonra yapıldı test. herşey normal dediler. başka da istemediler tekrarını. belki 3. ay kontrolumuzde yapar. olsun yaptır bakalım bi zararı olmaz herhalde.

Bende bornovadanım canım.eşim cuma günü toplantı için izmire gidiyor benide götür dedim.oğlumun okulu var diye pazar döneriz dedim.3aylık bebekle üç gün için okadar yol gidilmez dedi.her yıl nisanda bir kaç haftalığına gelirdim izmire,bu yıl okul var diye tatili bekliyorum

Son düzenleme:

Ne aşısı yaptılar?biz geçen hafta doktordaydık doktorumuz bişey demedi.

arkadaşlar oğlum üç gündür oyun halısındaki oyuncaklara vurmaya başladıçok mutlu olduk eşimle...vursun da görelim diye bekliyoruz.Allah herkese evlatlarının güzel heyecanlarını yaşatsın inş.olmaynlara da versin.çok ayrı bir heyecanmış

Oyle mi cnm,neresinden hangi mahalleden..bende gerci bornova dedim ama bayrakli olduk ya bi ,hala/alisamadik.ben ozkanlarda oturuyom,cmt.pazari cok yakin bize

Ne aşısı yaptılar?biz geçen hafta doktordaydık doktorumuz bişey demedi.

çocuk felci canım. aşı takviminde daha ilerde ama şimdi yaptılar . acaba suriyelilerin gelip yerleştikleri yerlerdemi yapıyolarki. burda bütün çocuklara yapıyorlar. int.te okudum şimdi suriye sınırına yakın illerde başlamış. belki zamana bölüp bölgelere aşı uygulayacaklardır.

Demekki ondan doktorumuz bişey söylemedi.apartmanımızda oturan suriyeli bir aile var oysa :)

yanı cnm sadece mesela gıydıreyım ustunu bır takım onun ustune de yun hırka mı gıydıreyım ustune de ınce bır penye battanıye yeterlı olur mu ucaktan ınınce ruzgar falan carpmasın dıye bere de takarım..ay ne bılım cok korkuyorum bebısle yolculuk ve yalnız yapacagım ya:999 hem de heyecanlıyım aıleme de surprız olcak. bu arada kucakta tasımak zor olur dımı kanguru ıle gıdeyım? yanımda da bır bebek ve bır de kucuk cntam olur

Uzerinde bebek resmi olan tum urunleri kullandik nerdeyse bi ara bim den bile aldim su an huggies var prima var evde canbebe almistim eger bebegin cildi hassassa uni ye devam edersin ama digerlerinden al dene sorun cikmadi kulandiklarimdan

Canım bende hemen hemen bütün markaları kullandım eşim hangisi uygunsa onu getiriyor bebeğinin cildi hassassa zor olur degistirmen denemenin lazım kızarıklık yapmasın sonra

Ben canbebe kullanıyorum.eşim almış önce kızdım niye aldın diye ama kullanınca bir sorun çıkmadı.

sağolun kızlar cevaplar için Bugüne kadar pek pişik olmadık yani çok hassa değildir die düşünüyorum Önce 1 paket alıp deneyeyim farklı bi marka sorun olmazsa çoklu alıp stok yaparım Sitenin birinde hediye çekim var bez ve ıslak mendil alayyım diorum sonuçta her zaman lazım olacak...

bende eşime telefonda alnının çizdi dedim Hemenn neden kesmiyosun hergün baksana felan felann Eee ancaa yetişiyorum bir başıma

Kilo konusuna gelince de şu bacaklarımm erimiyo da erimiyo hoşş benimde erimesi için yaptığım bi şey yok da Ben halaa 36 beden pantolonlarıma girmeyi hayal ediyorum ((

Canım şöyle ; raporun bitince iş yerinin muhasebesi ekrana giriş yapıyor Sonra sende sigortaya raporunla beraber gidiyosun ( ama zaten ekrana giriş yapıldığı için tc no ile görüyorlar orada ) sigorta 1 hafta 10gün içinde yada daha erken ödüyor Bu arada orda bi form dolduruyosun 100 küsür lirada emzirme parası veriyorlar :)

cnm ben de unıbaby yenıdogan kullanıyorum gecen gene esım stoklamıs ama bıttı 6 tane kaldı.....bır alt acmada ben 3 adet kullanıyorum genelde.......bır muddet daha kullanacam bunu...ben bazen sıcak suyla ıslatıp sılıyorum ama genelde oldugu gıbı sılıyorum

geçmiş olsun canm

Bizimkilerde forumun orada oturuyorlar.ben malesef 9 yıldır ist.dayım.kimsemiz yok burda
Yaa cok guzel orasi..ayni durumdayiz cnm,bizinde burda kimsemiz yok..bende hep ist.da olnayi isterim..ailem tekirdagda,teyzemler kuzenle arkadslarim da istenbulda,yer degiselim biz

Sen hangi sehire gidicen cnm,.sicak yerse hirka yeter bence..iyi cesaretlsin tek basina..benim kuzenimin dugunu var, ist.da coj gitmek istiyirum mayis basinda,ama iki cocukla cesaret edemem..esyami tasiyim bebisimi tutayim..gidemicem (kangurun varsa al tabii..bence yeter hirka,istersen yelekte giydir,ucaklar serin oluyor ben hep usurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…