2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ohmaşallah eline sağlık annesi, gökçenin de pekbirkeyfi yerinde duruyor...
Kangurun varsa kesinlikle alderim, ellerin serbest olur.. Monta gerek yok hırkası varsa... Bir battaniye gerek, gideceğin yere göre kalın yahut ince olabilir...Ne güzel, ne heyecanlı....

Ben ikiye bölüp kullanıyorum bi tanesini.diğerlerini de kulkanıp bi daha bi daha siliyorum. Böylelikle bir alt acmada 1 buçuk ıslak mendil kullanmış oluyorum. :) geçen eltim aldı altını 4 tane kullandı, azıcık azıcık sildi attı hepsini. :) içim gitti :) valla bende çok cimriymişim anne olunca farkettim. Nerden kısarsam kar biliyorum. Bu arada giderken yanında battaniye olsun. Çünkü uçaktan inince ki o esinti bebeği rahatsız etmesin, kulaklarından filan alır Allah korusun. Gerçi beresi olurda olsun. Kangurunun üstünden battaniyei sarıp kemerlerine sıkıştırırsın. Kaymaz böylelikle. Ne ayrıntıya girdim ya. Hani yardımcı olayım diye dedim kusura bakma. Benimde gidesim var anneme. Özledim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne iyi olurdu :) sen öğretmensin belki ilerde gelirsin buralara.ben eşimin işinden dolayı burdayım özel sektörde.bizim gelmemiz zor yani.

Iki gundur oglusumdan tutunca kemik sesi geliyor !!! Acaba yanlis mi tuttum benden mi kaynaklaniyor derken esimde ayni seyi yasadi. Kolundan bacagindan kaburgasinin ordan çit sesi geliyor. Sürekli degil tabi bir kac kere duydum.Baska yasayan var mi???

Son düzenleme:
Ne iyi olurdu :) sen öğretmensin belki ilerde gelirsin buralara.ben eşimin işinden dolayı burdayım özel sektörde.bizim gelmemiz zor yani.

Benim esimde ozel sektorde cnm,ogretmen degil yani..biraz zor burdan evde aldik,tabii sartlar degisebilir.

kızlar duru 3 gündür kaka yapamıyor.uykusunda bile kıvranıyo ne yapıyım sizce masaj yaptım kulak çöpü soktum yapmadı

benim kızımda 2 gün yapmamıştı 3. gün doktorunu aradık. zeytin yağı verin dedi. 5 gün yapmazsa o zaman fitil yazarım demişti. biz çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdik. akşamına öyle bir yaptı ki banyo yaptırmak zorunda kaldık

kızlar duru 3 gündür kaka yapamıyor.uykusunda bile kıvranıyo ne yapıyım sizce masaj yaptım kulak çöpü soktum yapmadı

2-3 gün normal canım hatta 5-6 güne bile olabilir diyolar, makatı uyarma bence, hassas bir yer alışabiliyormuş uyarılmaya, benimkide 3 gündür yapmıyor bekliyorum bende 4 gözle :))

Pek bi bilgim yok ama kalça ultrason u geçtirdiniz mi? Kalça çıkığı varsa kemik sesi geliyor die biliyorum.. dr göster cnm inşallah bişey çıkmaz :)

kızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.
Biz sadece doğduğunda yaptırmıştık Bizi tekrar aramadılar cnm
Maltanayı bende kullanıyorum ceviz ve tavuk da yiyorum bir de kuru incir hepsi iyi süt yapıyor

Canım çocuk felci aşısı galiba Suriyelilerin yoğun olduğu şehirlerde yapılıyor 2 doz

Amin cnm inşallahh Allah daha güzel günlerini göstersin inşallah

Kanguru ve bi sırt çantası iyi olur bence Ama ben hep uçağa binince üşürüm biraz soğuk oluyor Ama uçakta battaniye istersin canım

Canım ben fizik tedaviye gitmiştim ama sonuçta kan tahlili uapıyosun bence dahiliyeye de gitsen olur.

Canım bende kizimin kolunun altından öyle ses duyuyorum korkuyorum ama bir sorun olsa acisa ağlar herhalde

kızlar tesekkur ederım onerılerınız ıcın:)) evet cok heyecanlı dılzar, bakalaım nasıl gececek bır hafta bır yandan da korkuyorum ucakta basınctan cok aglarsa ne yaparım dıye ne bılım bır yandan da ıyı cesaret ettım evet chemen.:9999ınsallah ucaktan once emer yaa ve hava degısımınden hasta olmaz ınsallah

Canım bizimde öyle sorunumuz olmuştu drumuzu aradik telaş etmeyin normal dedi sindirim sistemleri gelişiyormuş 3 günü geçerse fitil veriyoruz dedi eczaneden aldık 2 kere kullandık şimdi kendi yapabiliyor

fenlıfe ayrıntılı anlatımın ıcın tesekkur ederım evet battanıye alacam penye ınınce cok esıyor yaa...mutlu canım evet ucagın ıcı ıcın battanıyeyı -kullanacam ......tek korkum ucakta cok aglamasa ve acıkmasa....

sımdıdye kadar hıc bıberonla vermedım acaba ucaga bınmeden sagsam da ucakta denesem mı daha beter mı aglar bır kere vermıstım alamamıstı agzına..bır de sagılmıs sut kac saat bekler?

Neden emzirmiyorsun ki, bence emzir, basıncın kulakta yaptığı etkiyi azaltıyormuş, hatta tavsiyeediyorlar... Sakız çiğnemek gibi... Emzirme önlüğün varsa onu kullan yoksa beyaz tülbent yahut namazbezi diyoruz biz dikdörtgen bir örtü o da aynı işi görür... Ben yedi aylıkken otobüs seyehati yapmıtım, emzirdim mecburen... Cama doğru yöneldim, omzumdan itibaren de örttüm, gayet de rahat oluyor...

Günaydın güzel topiğin güzel anneleri, bu sabah çoooook mutluyum bir keyif kahvesi yaptım kendime, nedenmi mutluyum: tüm azalarım tam rabbime şükürler olsun, 2 tane tombul ve uslu olmasada aslan gibi oğlum var, yanımda çok centilmen olmasada beni seven bir eşim var, arkamda her nekadar babamı kaybetmiş olsamda beni destekleyen bir ailem var, hayatlarına ne kadarda sonradan girmiş olsam beni kendi evlatları gibi gören başka bir ailem daha var, beraber kocaman bir aileyiz daha ne olsun dimi, içimden kırlarda koşmak şarkı söylemek falan geliyor, sizede oluyor dimi :))))) kuuuş sesleri ovalaraaa yayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…