Ohmaşallah eline sağlık annesi, gökçenin de pekbirkeyfi yerinde duruyor...bugün ben de bi mutluyum neden bilmem. Allah bozmasın. evi bi görseniz her yer dandini.. bi sürü iş var, bulaşık, çamaşır, ütü, ortalık zaten dağınık..ama ben her fırsatta kızımla vakit geçiriyorum. gülüyoruz konuşuyoruz geziyoruz evde. bugün bi de oyun halısı yaptık. oyun yorganı desem daha doğru olur
Gökçeyi de yatırdım üstüne yaparken izledi beni. hiç dikiş kullanmadım. pikeyi yorganın altına katlayıp çatal iğne ile iğneledim güzelce. boruların kenarlarını da kumaş gibi bi kurdale vardı onunla bağladım. ayağının ucuna çıngırak taktım. tepindikçe ses çıkıyor. fena olmadı sanki. bizimki 10 dakika falan durur içinde. tabi ben de yanında oturuyorum
Eki Görüntüle 1059452
Kangurun varsa kesinlikle alderim, ellerin serbest olur.. Monta gerek yok hırkası varsa... Bir battaniye gerek, gideceğin yere göre kalın yahut ince olabilir...Ne güzel, ne heyecanlı....yanı cnm sadece mesela gıydıreyım ustunu bır takım onun ustune de yun hırka mı gıydıreyım ustune de ınce bır penye battanıye yeterlı olur mu ucaktan ınınce ruzgar falan carpmasın dıye bere de takarım..ay ne bılım cok korkuyorum bebısle yolculuk ve yalnız yapacagım ya:999 hem de heyecanlıyım aıleme de surprız olcak. bu arada kucakta tasımak zor olur dımı kanguru ıle gıdeyım? yanımda da bır bebek ve bır de kucuk cntam olur
cnm ben de unıbaby yenıdogan kullanıyorum gecen gene esım stoklamıs ama bıttı 6 tane kaldı.....bır alt acmada ben 3 adet kullanıyorum genelde.......bır muddet daha kullanacam bunu...ben bazen sıcak suyla ıslatıp sılıyorum ama genelde oldugu gıbı sılıyorum
Yaa cok guzel orasi..ayni durumdayiz cnm,bizinde burda kimsemiz yok..bende hep ist.da olnayi isterim..ailem tekirdagda,teyzemler kuzenle arkadslarim da istenbulda,yer degiselim biz
Sen hangi sehire gidicen cnm,.sicak yerse hirka yeter bence..iyi cesaretlsin tek basina..benim kuzenimin dugunu var, ist.da coj gitmek istiyirum mayis basinda,ama iki cocukla cesaret edemem..esyami tasiyim bebisimi tutayim..gidemicem(kangurun varsa al tabii..bence yeter hirka,istersen yelekte giydir,ucaklar serin oluyor ben hep usurum
Ne iyi olurdu :) sen öğretmensin belki ilerde gelirsin buralara.ben eşimin işinden dolayı burdayım özel sektörde.bizim gelmemiz zor yani.
kızlar duru 3 gündür kaka yapamıyor.uykusunda bile kıvranıyo ne yapıyım sizce masaj yaptım kulak çöpü soktum yapmadı
kızlar duru 3 gündür kaka yapamıyor.uykusunda bile kıvranıyo ne yapıyım sizce masaj yaptım kulak çöpü soktum yapmadı
Iki gundur oglusumdan tutunca kemik sesi geliyor !!! Acaba yanlis mi tuttum benden mi kaynaklaniyor derken esimde ayni seyi yasadi. Kolundan bacagindan kaburgasinin ordan çit sesi geliyor. Sürekli degil tabi bir kac kere duydum.Baska yasayan var mi???
Biz sadece doğduğunda yaptırmıştık Bizi tekrar aramadılar cnmkızlar beni az önce ebe aradı. ikinci kez işitme tarama testi yapılması gerekiyormuş. ben hiç burda sizden duymadım yaptırdık diye. sizede söylediler mii? belli bi günü geçince yapılıyormuş.
Maltanayı bende kullanıyorum ceviz ve tavuk da yiyorum bir de kuru incir hepsi iyi süt yapıyorarkadaşlar ben hala sağarak veriyorum sütümü. kızım çok inatçı çıktı kesinlikle tutmadı mememi. ne yapayım mahrum kalmasın diye sağıyorum sürekli. inşallah en az 6 ay yeter sütüm kesilir diye korkuyorummamada beğenmiyor. zaten günde 1 kez veriyordum, birden beğenmemeye başladı tadını. her markayı denedik kutu kutu birikti evde. en son similac aldık onuda çok zor içiyor. benim sütüm kereviz yiyince çoğalıyor. tavuklu patatesli yemeğini yapıyoruz çok arttırıyor sütü deneyebilirsiniz. birde still tea maltana tahin şıra baya çoğaltıyor sütümü. deneyin arkadaşlar. birde ceviz yiyorum yağlı sütüm baya
kızlar benide demin hemşiremiz aradı. suriyelilerden dolayı çeşitli hastalıklar tekrar görülmeye başlanmış. acilen aşıya çağırdı. apar topar gidip onu yaptırdık. sağlık ocağının önüne atmışlar masaları ana baba günü. çocuklara aşı yapılıyor. iyiki ağızdan bi aşı, zorlamadı bebişimizi. dünde rota aşısı yaptırmıştım. üst üste sorun olurmu dedim, yok olmaz dediler. yan etkisi yokmuş zaten.
yazık yavruma yaaa bu bebişler ne çilelerle büyüyormuş böyle...
Amin cnm inşallahh Allah daha güzel günlerini göstersin inşallaharkadaşlar oğlum üç gündür oyun halısındaki oyuncaklara vurmaya başladıçok mutlu olduk eşimle...vursun da görelim diye bekliyoruz.Allah herkese evlatlarının güzel heyecanlarını yaşatsın inş.olmaynlara da versin.çok ayrı bir heyecanmış
yanı cnm sadece mesela gıydıreyım ustunu bır takım onun ustune de yun hırka mı gıydıreyım ustune de ınce bır penye battanıye yeterlı olur mu ucaktan ınınce ruzgar falan carpmasın dıye bere de takarım..ay ne bılım cok korkuyorum bebısle yolculuk ve yalnız yapacagım ya:999 hem de heyecanlıyım aıleme de surprız olcak. bu arada kucakta tasımak zor olur dımı kanguru ıle gıdeyım? yanımda da bır bebek ve bır de kucuk cntam olur
canım geçmiş olsun. benm de dizlerim çok ağrıyor. ben de d vit eksikliğinden kaynaklanabilir diye düşünüyordum. ben günde 9 damla alıyrm ama yeter mi bilmem. ben de bi yaptırsam fena olmz. hangi doktora gittin? dahiliye var burda ona gitsem mi acaba?yani test istiycek netiicede
Iki gundur oglusumdan tutunca kemik sesi geliyor !!! Acaba yanlis mi tuttum benden mi kaynaklaniyor derken esimde ayni seyi yasadi. Kolundan bacagindan kaburgasinin ordan çit sesi geliyor. Sürekli degil tabi bir kac kere duydum.Baska yasayan var mi???
fenlıfe ayrıntılı anlatımın ıcın tesekkur ederım evet battanıye alacam penye ınınce cok esıyor yaa...mutlu canım evet ucagın ıcı ıcın battanıyeyı -kullanacam ......tek korkum ucakta cok aglamasa ve acıkmasa....
sımdıdye kadar hıc bıberonla vermedım acaba ucaga bınmeden sagsam da ucakta denesem mı daha beter mı aglar bır kere vermıstım alamamıstı agzına..bır de sagılmıs sut kac saat bekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?