Canım bizimde öyle sorunumuz olmuştu drumuzu aradik telaş etmeyin normal dedi sindirim sistemleri gelişiyormuş 3 günü geçerse fitil veriyoruz dedi eczaneden aldık 2 kere kullandık şimdi kendi yapabiliyor
bende biraz zeytinyağı vermiştim canım. güzel yapmıştı devamında
2-3 gün normal canım hatta 5-6 güne bile olabilir diyolar, makatı uyarma bence, hassas bir yer alışabiliyormuş uyarılmaya, benimkide 3 gündür yapmıyor bekliyorum bende 4 gözle :))
benim kızımda 2 gün yapmamıştı 3. gün doktorunu aradık. zeytin yağı verin dedi. 5 gün yapmazsa o zaman fitil yazarım demişti. biz çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdik. akşamına öyle bir yaptı ki banyo yaptırmak zorunda kaldık
yalnız günde 2 kez mama veriyorum öğlen 90 cc gece 120 cc...zeytinyağı da verdim dün de bu gün de verdim yapmadı hala çok kıvranıyo ememiyo
aa ne kadar kısa sürdü. neyse kâr kârdır. :)Günaydın kizlar sefa donemi bitti eve dönüyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah. Allah mutluluğunu artırsın. çok güzel :)Günaydın güzel topiğin güzel anneleri, bu sabah çoooook mutluyum bir keyif kahvesi yaptım kendime, nedenmi mutluyum: tüm azalarım tam rabbime şükürler olsun, 2 tane tombul ve uslu olmasada aslan gibi oğlum var, yanımda çok centilmen olmasada beni seven bir eşim var, arkamda her nekadar babamı kaybetmiş olsamda beni destekleyen bir ailem var, hayatlarına ne kadarda sonradan girmiş olsam beni kendi evlatları gibi gören başka bir ailem daha var, beraber kocaman bir aileyiz daha ne olsun dimi, içimden kırlarda koşmak şarkı söylemek falan geliyor, sizede oluyor dimi :))))) kuuuş sesleri ovalaraaa yayılır
yalnız günde 2 kez mama veriyorum öğlen 90 cc gece 120 cc...zeytinyağı da verdim dün de bu gün de verdim yapmadı hala çok kıvranıyo ememiyo
Günaydın güzel topiğin güzel anneleri, bu sabah çoooook mutluyum bir keyif kahvesi yaptım kendime, nedenmi mutluyum: tüm azalarım tam rabbime şükürler olsun, 2 tane tombul ve uslu olmasada aslan gibi oğlum var, yanımda çok centilmen olmasada beni seven bir eşim var, arkamda her nekadar babamı kaybetmiş olsamda beni destekleyen bir ailem var, hayatlarına ne kadarda sonradan girmiş olsam beni kendi evlatları gibi gören başka bir ailem daha var, beraber kocaman bir aileyiz daha ne olsun dimi, içimden kırlarda koşmak şarkı söylemek falan geliyor, sizede oluyor dimi :))))) kuuuş sesleri ovalaraaa yayılır
Günaydın güzel topiğin güzel anneleri, bu sabah çoooook mutluyum bir keyif kahvesi yaptım kendime, nedenmi mutluyum: tüm azalarım tam rabbime şükürler olsun, 2 tane tombul ve uslu olmasada aslan gibi oğlum var, yanımda çok centilmen olmasada beni seven bir eşim var, arkamda her nekadar babamı kaybetmiş olsamda beni destekleyen bir ailem var, hayatlarına ne kadarda sonradan girmiş olsam beni kendi evlatları gibi gören başka bir ailem daha var, beraber kocaman bir aileyiz daha ne olsun dimi, içimden kırlarda koşmak şarkı söylemek falan geliyor, sizede oluyor dimi :))))) kuuuş sesleri ovalaraaa yayılır
canım bugün 3. aydönümü:) kız bebek 5100 gramdı geçen hafta dr mama takviyesi önerdicanım bebeğin ne kadarlık oldu ve kaç kilo bide kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam
aa ne kadar kısa sürdü. neyse kâr kârdır. :)
maşallah. Allah mutluluğunu artırsın. çok güzel :)
su verdinmi canım. mama da veriyosun ya susuz mu kaldı acaba. veriyorsundur da biraz fazla ver bakalım. masajı zeytinyağıyla ya da acı elma yağıyla yapsan... başkada aklıma bişey gelmiyor ki
Mama veriyosan bilemiyorum benim yazdığım sadece anne sütü alan bebekler içindi canım, en iyisini doktorun bilir tabiki, bu arada su veriyomusun hiç
kızlar tesekkur ederım onerılerınız ıcın:)) evet cok heyecanlı dılzar, bakalaım nasıl gececek bır hafta bır yandan da korkuyorum ucakta basınctan cok aglarsa ne yaparım dıye ne bılım bır yandan da ıyı cesaret ettım evet chemen.:9999ınsallah ucaktan once emer yaa ve hava degısımınden hasta olmaz ınsallah
Biz sadece doğduğunda yaptırmıştık Bizi tekrar aramadılar cnm
Maltanayı bende kullanıyorum ceviz ve tavuk da yiyorum bir de kuru incir hepsi iyi süt yapıyor
Canım çocuk felci aşısı galiba Suriyelilerin yoğun olduğu şehirlerde yapılıyor 2 doz
canım bugün 3. aydönümü:) kız bebek 5100 gramdı geçen hafta dr mama takviyesi önerdi
su veriyorum kızlar mamanın ardından 20 cc.dr 10 cc yeter demişti ama ben 20 verdim hep
canım bugün 3. aydönümü:) kız bebek 5100 gramdı geçen hafta dr mama takviyesi önerdi
su veriyorum kızlar mamanın ardından 20 cc.dr 10 cc yeter demişti ama ben 20 verdim hep
Böyle mutluluk dolu mesajlar benimde güne pozitif başlamama neden oluyor.kendimi dışarı atasım geliyor ama evde temizlik, ütü, çamaşır, bulaşık bütün işler beni bekliyor.bunada şükür :))
canım benim güne güzel başlamak adına ben de çayımı aldım balkondan dışarıyı izliyordum önümde ambulans devrildielim ayağıma dolaştı valla yaralılar da ciddi değildir inşallah. böyle olunca insan daha bi şükrediyor. yaşadığımız sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun
inanmıyorum ya bizde dün 3 aylık olduk ve kızım 4500 ben mama vermiyorum çünkü kızım doyuyo ama sütüm yaramıyo napim mamayla şişirmenin ne anlamı var banada dedi dr ama ben sadece sütüm az yetmedimi akşam saatlerinde bazen veriyorum mama öle sürekli kullanmıyorum her çocuk tombik olacak diye bişi yok kaldıki kızlar için 3. ay alt sınır 4000 canım bilmiyorum ama gerek yok bence mamaya ırsi bazı zayıflıklar bizimki öle çünkü
evet ya bebişleriniz doyuyorsa mamaya ne gerek var. her bebek aynı olmak zorunda değilki. bütün insanlar aynı boy ve kilodamıyız. bebişlerinde bi gen yapısı, kişisel özellikleri var. sağlık durumlarını, hareketlerini göz önünde bulundurmak lazım bence. kilolarını değil.
kesinlikle canım başlarda bende baya kafaya taktım burda herkesin bebeleri her ay 1 kilo almış bizimki neden almıyo falan diye ama 3 aylık bu çocuk artık aç olsa uymaz gülmez mutlu olmaz değilmi maşallah sağlığı yerinde boyu posu yerinde şükürler olsun varsın kilosuda olmayıversin bende çubuk krakerim diye severim olur biter dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?