2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım bizimde öyle sorunumuz olmuştu drumuzu aradik telaş etmeyin normal dedi sindirim sistemleri gelişiyormuş 3 günü geçerse fitil veriyoruz dedi eczaneden aldık 2 kere kullandık şimdi kendi yapabiliyor

bende biraz zeytinyağı vermiştim canım. güzel yapmıştı devamında

2-3 gün normal canım hatta 5-6 güne bile olabilir diyolar, makatı uyarma bence, hassas bir yer alışabiliyormuş uyarılmaya, benimkide 3 gündür yapmıyor bekliyorum bende 4 gözle :))

yalnız günde 2 kez mama veriyorum öğlen 90 cc gece 120 cc...zeytinyağı da verdim dün de bu gün de verdim yapmadı hala çok kıvranıyo ememiyo

yalnız günde 2 kez mama veriyorum öğlen 90 cc gece 120 cc...zeytinyağı da verdim dün de bu gün de verdim yapmadı hala çok kıvranıyo ememiyo

Mama veriyosan bilemiyorum benim yazdığım sadece anne sütü alan bebekler içindi canım, en iyisini doktorun bilir tabiki, bu arada su veriyomusun hiç

Günaydın kizlar sefa donemi bitti eve dönüyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa ne kadar kısa sürdü. neyse kâr kârdır. :)
maşallah. Allah mutluluğunu artırsın. çok güzel :)

su verdinmi canım. mama da veriyosun ya susuz mu kaldı acaba. veriyorsundur da biraz fazla ver bakalım. masajı zeytinyağıyla ya da acı elma yağıyla yapsan... başkada aklıma bişey gelmiyor ki

canım benim güne güzel başlamak adına ben de çayımı aldım balkondan dışarıyı izliyordum önümde ambulans devrildi elim ayağıma dolaştı valla yaralılar da ciddi değildir inşallah. böyle olunca insan daha bi şükrediyor. yaşadığımız sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun

maşallahAllah bozmasın mutluluğunu.ben de tam tersi çok gerginim.geceki uykusuzluk çok geriyor beni.ama senin mesajınla ben de sahip olduklarımın farkına varıp rahtlarım inş.

canım bebeğin ne kadarlık oldu ve kaç kilo bide kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam
canım bugün 3. aydönümü:) kız bebek 5100 gramdı geçen hafta dr mama takviyesi önerdi
Mama veriyosan bilemiyorum benim yazdığım sadece anne sütü alan bebekler içindi canım, en iyisini doktorun bilir tabiki, bu arada su veriyomusun hiç

su veriyorum kızlar mamanın ardından 20 cc.dr 10 cc yeter demişti ama ben 20 verdim hep

Kuzenim 40 günlük bebeğiyle uçağa bindi kalkışta ve inişte emzirmesini söylemişler.bence sende emzir uçakta.

evet canım 2. doz içinde gün verdiler. burda yoğun değiller ama suriyeye yakın olan bölgelere yapıyorlarmış. işimizi sağlama aldık bizde yaptırdık.

Böyle mutluluk dolu mesajlar benimde güne pozitif başlamama neden oluyor.kendimi dışarı atasım geliyor ama evde temizlik, ütü, çamaşır, bulaşık bütün işler beni bekliyor.bunada şükür :))

canım mamanın sindirimi anne sütüne göre daha yavaş oluyor. mamayıda dert etme ben 40 gün mamayla besledimya emmediği için.
yapar bebişin merak etme. ama çok kıvranıyorlar işte yapamadıkları zaman. sen yinede çok uyarma popişini onun yerine masaj yap, hareket ettir kolunu bacağını. biraz zeytin yağı ver , ben kimyon kekik demleyip veriyordum ılık ılık sabah akşam. şimdi azalttım. onlardan ver. midesi rahatlar yumuşar.

canım bugün 3. aydönümü:) kız bebek 5100 gramdı geçen hafta dr mama takviyesi önerdi

su veriyorum kızlar mamanın ardından 20 cc.dr 10 cc yeter demişti ama ben 20 verdim hep

dr. bana mama veriyosan her verişin ardından 2-3 çay kaşığı su ver demişti. bende aklıma düşdükçe ara ara verdim bazende vermedim.

Maşallah canim bizi de neselendirdin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanmıyorum ya bizde dün 3 aylık olduk ve kızım 4500 ben mama vermiyorum çünkü kızım doyuyo ama sütüm yaramıyo napim mamayla şişirmenin ne anlamı var banada dedi dr ama ben sadece sütüm az yetmedimi akşam saatlerinde bazen veriyorum mama öle sürekli kullanmıyorum her çocuk tombik olacak diye bişi yok kaldıki kızlar için 3. ay alt sınır 4000 canım bilmiyorum ama gerek yok bence mamaya ırsi bazı zayıflıklar bizimki öle çünkü

İnsan ambulansla işi olunca daha iyi anlıyor ne zor olduğunu, hele evine ambulans bekliyorsan sevdiğin biri için çalan siren sesi bağrını delip geçiyor, Rabbim eksik etmesin ama muhtaçta etmesin (((

canım maşallah Allah daim etsin bu enerjini mutluluğunu ve bizede bulaşsın azıcık ucundan

evet ya bebişleriniz doyuyorsa mamaya ne gerek var. her bebek aynı olmak zorunda değilki. bütün insanlar aynı boy ve kilodamıyız. bebişlerinde bi gen yapısı, kişisel özellikleri var. sağlık durumlarını, hareketlerini göz önünde bulundurmak lazım bence. kilolarını değil.

kesinlikle canım başlarda bende baya kafaya taktım burda herkesin bebeleri her ay 1 kilo almış bizimki neden almıyo falan diye ama 3 aylık bu çocuk artık aç olsa uymaz gülmez mutlu olmaz değilmi maşallah sağlığı yerinde boyu posu yerinde şükürler olsun varsın kilosuda olmayıversin bende çubuk krakerim diye severim olur biter dimi ama

3 ayda zaten azalmaya başlıyor canım kilo alımları, ilk oğlumun zaman içinde 150 grama kadar düşmüştü 6 aylıkken falan, bizde o 1 kilo alanlardandık !!!
bizde bu ay az kilo aldık gece nerdeyse hiç emmiyor gibi bişey, ama sağlıklı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…