2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

neeee? canımmmmm sen ciddi misin? inan çok üzüldüm,en az kendim kadar... neler söylenir,söylenmez yada neye fayda çok iyi biliyorum..şu an bende senin durumunu yaşıyorum çünkü,1-2 haftadır...
üzülme lütfen olur mu? Allah'a inancımız tam nasıl olsa ve inanıyoruz ki er geç olucak canım benim... seninde,benimde,inancını kaybetme tamam mı?

ikili test konusunda kararsızım,yaptırmayabilirim ölçümler yapılsın yeter die düşünüyorum...Zten yaptırsam da onu devlette yaptırıcam...

gerçi o arkadasın daha önce kanaması da oluyomus ama ne bilim korktum şimdi ben

neyse bakalım hersey olacagına varır yaşayacagımız hersey anlımızda yazılı degiştiremeyiz inş. iyi seylerdir rabbim yardımcımız olsun

çok çok üzüldüm bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim seni anlıyorum ama moralini bozma çok sık karşılasılan b,ir durum allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bebeklerin olur ve b,ir an önce bu kötü tecrübeyi unutursun

Allah hayırlısını nasip etsin her zaman..
sonradan yaşanacak acıları baştan göstersin ki,geç olmasın.. ne diyelim..

evli mutlu huzurlu

çok üzüldüm canım. allah sabır versin. hayırlısı neyse rabbim onu bilir. sen metanetli ol canım benim.

offf offf dün yine kanamam oldu siyah inşallah geçen haftanın kanıdır.. bebeğim iyi çok şükür ama bu kanama beni bitiriyor ya rabbim bebeğimi esirgesin inşallah... allahım hepimizin bebeklerini korusun her akşam dua ediyorum sizler için sizlerde beni unutmayın dualarınızda arkadaşlar....

Ya kızlar Dr bana 27 haziranda bir ay sonra falan gel dedi evli mutlu huzurlunun yaşadıklarından sonra ben bekleyemicem galiba gece kaç kere uyndım tedirginim( kızcağızın bişeyi yoktu bebeğimi merak ediyorum kalbin durması için illa kanama gerekirmiki nasıl anlcazki ben bir ay sonra nası gidim şimdi arada benimde ağrım oluyo dün sağ kasığım tatlı atlı ağrıodu kanamam falan yok ama korkuyorum çok midemde bulanmıyo off( Allah'a emanet gerçi bebişlerimiz biri içimi rahatlatsın benim off

rahatlatmayı çok isterdim ama 2 gündür aynı dertten bende yakınıyorum miğde bulantısı ağrı sızı hiçbişey yok sadece göğüs ağrısı kanama filanda yok ama korkuyorum işte biriyle konuşup rahatlıyorum ertesi gün yine başlıyor her hafta doktora gidecem artık o derece korkuyorum

canım hepsi allaha emanet. ben normalde 10 haziranda gidicektim. dün gittim. dr bu kadar sık gelmekde iyi değil dedi. en son 13 mayısta gitmiştim 17 gün üstü gittim diye kızdı. bu kadar sık olmasın dedi. herşey yolunda bir sorun görsek o zaman sık aralıkla gelirsin dedi. 4 hafta sonra gidicem.24 haziranda yani12 haftalıkken ikili test yaptırmak için çağırdı. canım içini ferah tut. sen tedirgin oldukça bebeşte öyle oluyor. ben hiç bilmiyorum canım kalp durunca heemn kanma başlar mı falan diye. benimde ağrım oluyor. 2 gün midem bulanmasa 3. gün felaket oluyorum. 2 hafta sürekli kuru mide bulantısı vardı şimdi. 2gün yok 3gün var. sen kendini rahatlat bence. aklındaki negatif düşünceleri sil canım.

Burdada bi arkadaşın bebeğinin kalbi durdu 9. Haftada ondanda etkilendim allahım sen koru yarabbim elimde diil işte keyfim kalmadı dünden sonra

canim korkma allaha sigin olucakla olecegin onune kimse gecemez bu duntada yiyecek ekmekleri varsa hic bisey olmaz ne kadar kafaya takarsan o kadar senin icin bebegin icin kotu olur icini ferah tut herkesin basina gelecek degilya bol bol dua et hic bisey olmaz ALLAHIN izniyle

canım kasığın tabii ağrıyacak, çünkü rahmin genişliyor. hiç kafana takma, sakin ol.

Canım aynı şeyi yasiyoruz uzuluyorum 7bgun snra kontrlm cok merak ediyorum dr gitmek istiyorum ama dor onemli bise yoksa arabaya binmen tehlikeli dedi yaaa uzgunum rabbim bebislerimizi bize bagislasin

Saolun kızlar Rabbim korusun bebişlerimizi herkeste öğrendi bebişimi nazardanda çok korkuyorum olanı var olmayanı var allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…