sabah sabah moralim çok bozuldu kızlar allah yardımcısı olsun ve çok korkuyorum
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gecen haftadan bu yana bebegim hic gelismemis. Ve artik atan bir kalbimiz yok. Ne yazikki bebegimi kaybettim. Bir hafta kendiliginden düsmesi icin beklicez. Eger düsmezse kürtaj olacagim. Çok çok kotuyum. Rabbim hepinizin minigine saglik versin. Kimseye boyle aci yasatmasin.
ben de aynıyım ...sanırım doktora erken gidicem ..12sini beklemicem..içime kurt düştü((
banada 10 gün kaldı beklerim ben heralde dua eder beklerim 11 haftaya girince gitte ikili testinide yapsın doktorun
banada 10 gün kaldı beklerim ben heralde dua eder beklerim 11 haftaya girince gitte ikili testinide yapsın doktorun
ikili test konusunda kararsızım,yaptırmayabilirim ölçümler yapılsın yeter die düşünüyorum...Zten yaptırsam da onu devlette yaptırıcam...
gerçi o arkadasın daha önce kanaması da oluyomus ama ne bilim korktum şimdi ben
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gecen haftadan bu yana bebegim hic gelismemis. Ve artik atan bir kalbimiz yok. Ne yazikki bebegimi kaybettim. Bir hafta kendiliginden düsmesi icin beklicez. Eger düsmezse kürtaj olacagim. Çok çok kotuyum. Rabbim hepinizin minigine saglik versin. Kimseye boyle aci yasatmasin.
Canım su an nasılsın? Artık tamamen iyileştin mi? Sen iyi ol da. Canım ben biraz yasli görünüyorum listede 31 yaşındayım, o sorun değil de İzmirde oturuyorum, düzeltmen ricasıyla.
tamam canım düzeltiyorum hemenbazen eksik bilgi veriliyo,yazmayı unutuyosunuz bende o an ne denk gelirse eksik yerleri dolduruyorum öyle olmuştur belki
benim durumum aynı canım,değişmediki..hala düşmesini bekliyoruz ama boşa gibi :18: h.sonu sınavlar var onların geçmesini bekliyorum,c.tesi kontrol var durum ne bakılcak.aynıysa,değişim yoksa salı günü kürtaj olcam
Ah güzel kızlar hep ilk günden biliyoruz bu riskleri ama birbirimize yakıştıramıyoruz. Ne zor durumlar, umarım komplikasyon yasamadan kolayca sonlanır, pufpuf ne ugrasti, böyle teselli olmaz biliyorum ama inşallah bir an önce kolayca atlatırsın ve ruhen de güç bulup yeni bebek için gun sayarsın. Kalplerimiz sizinle.
Kızlar bir de birşey danışmak istiyorum, listede başka ikiz bekleyen var mı? Benim iki taneler, doktorum ayrı yumurta ıkızleri diye 1 ay sonraya ikili test gunü verdi ancak ikizlerde yapılıp yapılmaması tartışmalı. Varsa başka ikiz bekleyen görüştünüz mu doktorunuzla?
Ya kızlar Dr bana 27 haziranda bir ay sonra falan gel dedi evli mutlu huzurlunun yaşadıklarından sonra ben bekleyemicem galiba gece kaç kere uyndım tedirginim( kızcağızın bişeyi yoktu bebeğimi merak ediyorum kalbin durması için illa kanama gerekirmiki nasıl anlcazki ben bir ay sonra nası gidim şimdi arada benimde ağrım oluyo dün sağ kasığım tatlı atlı ağrıodu kanamam falan yok ama korkuyorum çok midemde bulanmıyo off ( Allah'a emanet gerçi bebişlerimiz biri içimi rahatlatsın benim off
Ya kızlar Dr bana 27 haziranda bir ay sonra falan gel dedi evli mutlu huzurlunun yaşadıklarından sonra ben bekleyemicem galiba gece kaç kere uyndım tedirginim( kızcağızın bişeyi yoktu bebeğimi merak ediyorum kalbin durması için illa kanama gerekirmiki nasıl anlcazki ben bir ay sonra nası gidim şimdi arada benimde ağrım oluyo dün sağ kasığım tatlı atlı ağrıodu kanamam falan yok ama korkuyorum çok midemde bulanmıyo off ( Allah'a emanet gerçi bebişlerimiz biri içimi rahatlatsın benim off
canım kasığın tabii ağrıyacak, çünkü rahmin genişliyor. hiç kafana takma, sakin ol.
offf offf dün yine kanamam oldu siyah inşallah geçen haftanın kanıdır.. bebeğim iyi çok şükür ama bu kanama beni bitiriyor ya rabbim bebeğimi esirgesin inşallah... allahım hepimizin bebeklerini korusun her akşam dua ediyorum sizler için sizlerde beni unutmayın dualarınızda arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?