Kesesini bebegini gorenler olmus ne guzel
bizimde bugun kontrolumuz vardi gittik veee kesemizi gorduk vok sukurAma keseden baska birsey goremedik zaten goremeyecegimizi biliuorduk ama belki yolk sac gorunur diye dusunmustum ama karindan bakildigim icin onu da goremedik
neyse dr umuz begendi sekliniyi etrafinda kanama yok desi cok sukur Rabbime ins bu sefer kucagimiza aliriz yavrumuzu saglikla tum anneler icinde dilegim bu
Canim inan ck uzuldum neden boyle oldu ki sende de mi kanama pihtilasma var di hatirlayamadimAllah sabir versin tekrar yasatmasin canim dikkat et lutfen kendine
M
masallah canimm bebeisinize arkasi donuk sanki dimi yoksa ben mi oyle goruyorum.saglikla buyusun minigin
maşallahh kocaman olmuş...Rabbim hepimize her zaman böyle güzel haberler yazmamızı nasip etsin..
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gecen haftadan bu yana bebegim hic gelismemis. Ve artik atan bir kalbimiz yok. Ne yazikki bebegimi kaybettim. Bir hafta kendiliginden düsmesi icin beklicez. Eger düsmezse kürtaj olacagim. Çok çok kotuyum. Rabbim hepinizin minigine saglik versin. Kimseye boyle aci yasatmasin.
slm kızlar biz geldik. veeee sonunda bizde kalp atışımızı duyduk harika bir duygu böyle bir duygu yaşanmaz yaaa.
geç döllenme olmuş kızlar adet tarihime göre 9+4 ama dr ve ultrasona göre 8+5 tahmini doğum tarihimiz 4 ocak 19,6mm olmuşuz.
herşeyimiz çok güzelmiş. tahlillerimi gösterdim onlarada çok iyi dedi. bu sefer çok ilgilendi.Eki Görüntüle 724708
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gecen haftadan bu yana bebegim hic gelismemis. Ve artik atan bir kalbimiz yok. Ne yazikki bebegimi kaybettim. Bir hafta kendiliginden düsmesi icin beklicez. Eger düsmezse kürtaj olacagim. Çok çok kotuyum. Rabbim hepinizin minigine saglik versin. Kimseye boyle aci yasatmasin.
sabah sabah moralim çok bozuldu kızlar allah yardımcısı olsun ve çok korkuyorum
şuan bende aynı durumdayım çok üzüldüm ve korkuyoruum herkesin başına gelebilir kapalı kutu:26::26:
evet allah hepimizin hakkında hyırlısını nasip etsin inş. isterken rabbimden hep saglıklı sıhhatli istiyoruz halada öyle rabbimin vardır bildigi diyip tevekkül etmek gerekiyo ama biz nefsimize hakim olamıyoruz malesef veren rabbim en iyisini o bilir bizim için öyle düşünelim kendimizi rahatlatalım biraz
günnaydın herkese bende çok korkanlardanım sanırım ne zmn geçecek bu korku bilmiorum
ayy bıktım şu bitmeyen faranjitten gripten 1 haftadır hapşırık öksürük burun akıntısı normal dr a da gittim jinekoloğoda kesinlikle ilk 3 ay zorda kalmadan ağrı kesici dahil rutin ilaçlarınız (folik asit,vitamin vs.) harici bişey içmeyin dedi eee öyle olunca da limonlu ılık su içmekten tuhaf oldum bi onu önerdiler dinlenemedim de çalışıyorum yarına geçer inşallah :2:
evet allah hepimizin hakkında hyırlısını nasip etsin inş. isterken rabbimden hep saglıklı sıhhatli istiyoruz halada öyle rabbimin vardır bildigi diyip tevekkül etmek gerekiyo ama biz nefsimize hakim olamıyoruz malesef veren rabbim en iyisini o bilir bizim için öyle düşünelim kendimizi rahatlatalım biraz
Ah canım hiç sorma o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı derten muzdaribim öksürük uyutmuyor dün dr. a gittim faranjit deedi 2 sprey ve ağrı kesici verebilirmiş sadece onları aldım prospektüsünü okudum haimlelerde kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyordu o yüzden kullanamadım öksürmekten harab oldum resmen ya ne olacak bikmiyorm bu arada bana kaynayan suyun buharında durusam iyi geleceğini söyledi. allah yardımcımız olsun
bebişlerimiz hissedene kadar devam edicek risk hiç bitmiyor zaten 9 ay boyunca allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?