2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yok canım yüzü dönük. resme yandan bakarsan yüz hatları göz şekli oluşmaya başlamış.

maşallahh kocaman olmuş... Rabbim hepimize her zaman böyle güzel haberler yazmamızı nasip etsin..

sağol canım.amin hepimiz güzel haberlerle gelelim.

inan çok üzüldüm allah sabır versin canım ne dicemi bilemiyorum suan

maşallah kuzuna

Canım benim yaa ne kadar üzüldüm anlatamam aynı durumu bi önceki gebelik de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum kendine dikkat et Rabbim öyle bir metabolizma kurmuşki rahme bi sorun varsa en baştan atıyormuş zaten dr um söylemişti. üzülme demek le geçmiyo biliyorum ama psikolojini çok bozma.

canım ya çok geçmiş olsun çok kötü oluyorum böyle haberler alınca benim de ilk bebeğim düşmüştü çok zor bir durum ama Allah sabır veriyor Allah yerini en yakın zamnda yerini doldursun.

canım yaa çok üzüldüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin çok geçmiş olsun yaa herşey yolundaydı ne oldu birden yaa

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm cidden. Ne oldu böyle birden? Herşey yolunda değil miydi?

sabah sabah moralim çok bozuldu kızlar allah yardımcısı olsun ve çok korkuyorum

melekcim aynen ben dün geceden beri kötüyüm.. doktor randevum taaa 19 haziranda.. Rabbime emanetiz hakkımızda hayırlısı.. her an herşey olabiliyormuş..

şuan bende aynı durumdayım çok üzüldüm ve korkuyoruum herkesin başına gelebilir kapalı kutu:26::26:

evet allah hepimizin hakkında hyırlısını nasip etsin inş. isterken rabbimden hep saglıklı sıhhatli istiyoruz halada öyle rabbimin vardır bildigi diyip tevekkül etmek gerekiyo ama biz nefsimize hakim olamıyoruz malesef veren rabbim en iyisini o bilir bizim için öyle düşünelim kendimizi rahatlatalım biraz

tabiki eğer gelişseydi herşey yolunda olsaydı sorun olmadan doğacak bu küçük melek ama bir yerde bir sorun oluyor rabbimde en hayırlısını veriyor bize iyi gelişmeyen yolunda gitmeyen cenin ölüp düşüyor diyecek birşey yok rabbim sabır versin

Ah canım hiç sorma o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı derten muzdaribim öksürük uyutmuyor dün dr. a gittim faranjit deedi 2 sprey ve ağrı kesici verebilirmiş sadece onları aldım prospektüsünü okudum haimlelerde kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyordu o yüzden kullanamadım öksürmekten harab oldum resmen ya ne olacak bikmiyorm bu arada bana kaynayan suyun buharında durusam iyi geleceğini söyledi. allah yardımcımız olsun

sabah sabah moralim çok bozuldu kızlar allah yardımcısı olsun ve çok korkuyorum

aynen canımm benim ama elimizden gelen hiçbişey yok.. sadece dua ve dikkat.. canı veren de Allah alan da Allah.. daha önce kayıp yaşayan biri olarak ilk zamanlar tövbe isyan değil ama çok ağladım neden oldu niye bizi buldu diye........insan üzüntüyle ne yapacağını bilemiyor ne söylediğini de ... ama şükür hepimiz inançlı insanlarız eğer sağlıklı olsaydı zaten yaşardı Rabbim aslında bizden çabuk aldı ki acımız daha az oldu dedim teselli buldum cenette bizi karşılayacak bi melek var dedim hep............ şimdi bu defa bebeğime sağlıkla kavuşmak için bütün dualarımm... hepimiz gibi.. Allah hepimizi korusun

haklısın canım. allaha sığınıp herşeyin hayırlısını dilicez. herşey allahtan hayır da şerde. ve her şerde bir hayır var diyip. allah acılarımızı üzüntülerimizi biran önce hafifletsin diye bolbol dua etcez.

aynen ben de dün gece uyuyamadım uykuda kriz tutuyo resmen kendi öksürüğüme uyanıyorum kuru kuru öksürük. bugün sesim falan düzeldi neyse ki yarın dr kontrolum var bebiş iyi durumda olsunda geçecek bunlar inşallah.

bebişlerimiz hissedene kadar devam edicek risk hiç bitmiyor zaten 9 ay boyunca allah hakkımızda hayırlısını versin

ne kadar zor bişeymiş insan yaşamadan bilemiyormuş hem zor hem güzel nasıl bir mucize daha kucağımıza almadan endişeleniyorum allahım hepimize güç sabır ve bol sağlık nasip etsin inşallah

canım Rabbim sabır versin...Çok üzüldüm senin adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…