2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hic takma cnm kafana,moralinide bozma..bak 3.ayda cogu bebek az kilo aldi..benim oglumda 4. Ayda cok az aldi diye dr ek gidaya baslatti..sutum suluydu sanirum oyle derler ya,kimijnin yagli olurmus..az az/ama 18. Aya kadar emzirdim..o zamana kadar hic hasta olnadi..hala zayif ve istahsiz,zorla yediriyom 6 olcak hala ben besliyom

Benimde büyük oğlan 6 yaşına girdi, hala besliyorum maalesef 118 cm ve sadece 18 kilo ((((((

kızlar banyoda bebeklerinizin yüzünü neyle yıkıyorsunuz? vücut şampuanıyla mı?şampuanla mı? sabunla mı? yoksa sadece suyla duruluyor musunuz?

kızlar banyoda bebeklerinizin yüzünü neyle yıkıyorsunuz? vücut şampuanıyla mı?şampuanla mı? sabunla mı? yoksa sadece suyla duruluyor musunuz?

Ben saçını şampuanlıyorum sonra yıkarken su akıttırıyoruz ya kafasından o arada yüzünü de elimle yıkıyorum. Bu arada vucüduna hangi sabunu kullanıyorsunuz liflerken ben sebamed kullanıyorum ama çok zor köpürüyo ya da bizim liften mi öyle?

bende aynen böyle yapıyorum ve aynı ürünü kullanıyorum. lif olarak ince naylon bir tülbent kullanıyorum. küçük bir kare şeklinde. hem iyi köpürüyor hem de elde rahat tutuluyor

merhaba kızlar, bugün bizm de 3. ay dönümümüz ama doktora gitmedik henüz yarın gideceğiz. çok merak ediyorum kilo almış mı boyu nasıl diye :) Benim bebişim de kız geçen ay 4490 grm ve 56 cmdi. Rabbim bebeklerimize sağlık bize de bol bol süt versin inşallah :)

Ben de aynen öyle yapıyorum, ayrıca yüzünü yıkamıyorum... Elimleyıkyorum, fındıık burunlumu....

Bende sampuanlayinca yuzunede akiyor biraz,sonradan birsey surmeden elimle yikatiyom yuzunu.sebamed urunleri kullaniyom.
Benimde büyük oğlan 6 yaşına girdi, hala besliyorum maalesef 118 cm ve sadece 18 kilo ((((((
Aynen cnm,18 kilo hala bizimkide..

Bende sampuanlayinca yuzunede akiyor biraz,sonradan birsey surmeden elimle yikatiyom yuzunu.sebamed urunleri kullaniyom.
Aynen cnm,18 kilo hala bizimkide..

Benim 6 yasindaki kizimda 30 kilo.8 9 yasinda gibi duruyo.boyuna bakan buyuk saniyor.yaptigi cocukluklari yakistiramiyorlar. O daha kucuk desende neresi küçük diyorlar. Daha zor yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

30 kg da çokmuş gerçekten :))

Son düzenleme:
Masallah senin kiza da,bebekliktenmi boye kilolu cnm..ayy evt fazlasida kotu azi da...

Merhaba Hanimlar
Uzun zamandir okuyorum ama simdi yaziyorum. 13 Ocakta oglum Kaan'i kucagimiza aldik. 2 ay kontrolunde 5600 grdi. biz Amerika'da yasiyoruz. 22 aylik bir de kizim var. Ben de bircogunuz gibi emzirme sorunu yasiyorum. Kizimda da olmustu. 4 aylikken tamamen birakti ben 13 aylik olana kadar hep sagip verdim. Maalesef simdi de ouyle olacak sanirim. Emmeyi red ediyorsa bebekler burada onerilen ciplak vucudunuza bebek ciplakken yatirmak, asla aglarken ya da krize girince israr etmemek. Once ciplak vucudunuza yatirip emzirmeye ugrasmadan ama emzirme pozisyonunda tutmak. sonra yavas yavas alistirmakmis. Dun denedim ilk defa 3-4 dakika emdi54sonra yine kavgaya basladi memeyele hemen biraktim. Gunde 2-3 kere bu sekilde az az, sinirlendirmeden, inatlasmadan deniyorum. Zor oluyor ama deniyorum. Olmazsa da kizim gibi sagarak verecegim. Esasinda sagarak vermek buyuk rahatlik sagliyor. Cocugu sutu sagip birakabiliyorsunuz.
Benim oglumun da her kakasi sulu. Hep ishal gibi. Testler yapildi hicbirsey cikmadi. Alistim artik. Hiz kati kaka gormedik biz daha. Burada kakanin hardal kivaminda olup icinde taneler olmasi gerektigi soyleniyor ama bizde olmadi
Hepimize kolay gelsin

Haklisiniz kizlar. Birde her ay ayni kiloyu alirsa bebislerin hali ne olur kol kalmaz valla ;P 6. Ayinda dogum kilosunun 2 kati olur denilir. Bizde yarin tartilcaz bakalim kesin 2. aya gore daha az almistir. Saglikli mi hani su deger araliklarinda mi onemli olan o :) birde ek gida donemi bar o zamanda kilo alimi artabilio

Sebamedi bende lifte kopurtemiyorum elimle kopurtup ssuruyorum

Allah kolaylik versin hepimize. Bu sut icmemesi icin sut ve sut urunleri alerjisine bakiliyormus. Sen baktirdin mi hic? Bende tv de cocuk dr dan duydum. Benim oglumda huysuzlanir arada sirada ama yaa uykusu vardir yada sut tazyikli gelmistir ve rahatsiz olmustur. Uyumaya yakin yada uyanirken o mahmurluktada denemissindir ama hatirlatayim dedim.
Bu arada bizde 13 ocakta dogduk ve oglumun adi Kagan ) bende kanada da yasiyorum burdaki dr herseye normal diyor. Cocuk dr musluman bir bayan. Gaz sorunumuz var diyorum adem ile havvadan beri var diyor. Hersey hep normalde bi ilac felan yok yediklerine dikkat et diyor hep. Burda dr gitmeyi hic sevmiyorum

Canim coook gecmis olsun bizde de kimyon ise yaradi hep. Bir cay kasigina bir cimdik kimyon onu da sütle karistirip veriyorum. Bogazina takilirda rahatsiz olursa aazicik emince geciyor. Ama tadindan nefret ediyor bizimki. Birde ayakaltina ve gobegine adacayi yagi suruyorum. Sende bir dene istersen

Ayni gun dogmus ogullarimi ne guzel. Iismleri bile ayni:) Yeni dogan testinde galactosemia teshisi konuldu. Genetik bir hastalik. Laktozu bolen enzimi iyi calismiyor. Bu yuzden testler tamamen sonuclanana kadar 1 ay sutten kestiler ama sagmaya devam et test sonucuna gore sut vermeye devam edebilirsin dediler. Gecen hafta butun testler sonuclandi. Duarte galactosemia varmis ama cok hafifmis. O yuzden anne sutu icebilir dediler. 1 ay meme vermedikten sonra sonra oglum saldirmisti memeye , cok guzel emiyordu cok memnundum,. Sonra birkac gun evvel aniden, birden bire sol memeyi red etti sadece sagi aldi. Sonra ikisini de almadi. Ama ben emzirdikten sonra dahi hep sagdim. Hic sagmayi birakmadim. Sutte de bende de hic degisiklik yok. Burada emzirme uzmanlari var. Onlara sordum. Cok normal, bu donemde olur diyorlar:) Bunlara hersey normal zaten:)
Kanada ve Aamerika'daki doktorlar bence Turkiye'yi mumla aratir. Ben kac tane doktora gittim. Hic birisinden memnun degilim. Senenin alti ayini da Turkiye'de geciriyorum. Oradaki doktorum harika.

kızlar bugün size yazdıktan sonra dr a gittik duru çok kötüydü.ankaradaki dr kusması için gaviscon infant vermişti ondan yapamamış kakasını o ilaçta mamayı katılaştırcı bişiler varmış.bu yüzden kusturmuyomuş fitil verdi yaptı şimdi ama nasıl rahatladı sızdı resmen yavrum benim hepinize teşekkür ederim tekrar tekrar...bu arada haftaya rota aşımız var...
bi de bizim sağlık ocağı doktorumuz özel dr dan bile iyi içeri gireriz küçücük bi sorumuz bile olsa yarım saat resmen misafir eder bizi.hemşirelerimiz de duruyu alırlar mıncırırlar toplam 1 saatten önce gelemeyiz evimize.çook seviuyoruz aile gibi olduk numaralarımız bile var birbirimizde...

sincaphcım çok sağol canım benim.denemedim onu bugün diğer kızlar da söledi ama zeytinyağı vermiştim.başka bişey vermiyim dedim ama ilerde eminim çok lazım olcak çok sağol...adacayı yağını da alırım en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…