2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hay maşallah çok tatlısınız canım. Allahım esirgesin bütün bebişlerimizi.
kilorlada gitmiş ne güzel. şimdi ben kazandibi yedimde , pişman oldum seni görünce... yiyerek zayıflanmıyo tabii

yok be canım az daha vermem lazım 23 kilo aldım 7sini verebilmişim toplam :))) duruyu çıkar 3 kilo.4 kilo vermişim.15 kilo fazlam var 49 la kaldıydım...ayrıca sütlü tatlılar çok süt yapıyo arkasından bol su içince.ben de yiyorum nutllalar falan gırla gidiyo

Günaydın herkese....

Benim kızım artık yabancılamaya başlamış... Bizi tanıyormuş da elleri de yabancılıyormuş, kuzum benim....

Biz bu hafta sonu, ablama gideceğiz, zehracık ara ara öksürüyor ama kafamı dağıtmam gerek.... İnş hava güzel olur da mis gibi gezeriz....

ayy yardım edinnn sanırım grip oluyorum sürekli hapşırık hapşırık prensesime de geçerse naparııımmm :18: emziriyorum ya acaba geçer mi ? Ben bir de birşey merak ediyorum bende hamileyken kansızlık vardı b12 vitamini kullandım emiyor ya onada geçer mi ?? Emerken üşüttüğün zaman filan geçer diyorlar ya ondan sordum yanii ..

bende ağır grip geçirdim bu gün biraz iyiyim gibi bebeğime geçmesin istiyorum ama mecburen emziriyoruz ancak süt korursa koruyacak dr tuzlu gargara yap maske kullan başka bişey kullanamazsın dedi bebeğimde hapşırmaya başladı inş. ağır geçirmez en azından bağışıklık kazanmış olur diye avunuyorum

ahhh nutella , kilolarımın baş yaratıcısı. hahahaha.

ayt geçmiş olsunnn , bizimkide 2-3 gündür hapşırıyor yeni aşı oldu aşıdan hapşırıyor olabilir dediler ama bilmiyorum ..

Canım ıstanbul un neresin desin bende uzun süre çalıştım ıstanbul da sen ole yuruyuse falan cikiyoruz diyince içim gitti nasılda ozlemisim ıstanbul u ve arkadaslarimi

günaydın kızlar. 2015 ocak anneleri açılmış baksanıza. :) benim de dün sat ım dı. çok üzülmüştüm geçen sene o gün. 1 ay sonra anneler gününde de meleğimin varlığını öğrendim. :) Rabbime şükürler olsun. Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

omeserma pek tatlısınız maşallah anne kız. :)

ayy kilo problemi mi konuşuyodunuuuzzz benimde var fazlalıklarım hemde aşırııı (( diyetisyene filan gitme şansım yok bebiş dha 3 aylık bile olmadı yürüyüş spor filanda yok evde de nasıl vericeksem 55le hamile kaldım şimdi 68 kiloyum boymda 1.70 aslında boyumdan dolayı pek şikayetim yok ama sezaryen olduğu için biraz göbek var oda naparsan yap kalırmış galiba burda öyle okumuştum .. Gerçi adet oldukça göbek iner diyorlar ama doğru muu? Bilgisi olan bar mı bu konuda ..

aynı boydayız ama ben 71kiloda kaldım. 61dim gebe kaldığımda. evde daha bebek küçük bi de süt yapmak lazım. takmamaya çalışıyorum. korse kullanıyorum göbek için.

Selam annisler ve guzel bebisleri..kızım 68 gunluk ve bugn 2. Ay asilarimizi olduk kilosu 6100 boyu 60cm bas cevresi 43cm ckti basi buyuk sanki dedi uzuldm biraz sizce normal mi ya bas cevresi. Saglk ocaginda baktilar zaten gecen ay 38 di bide fitil ver dedi versemmi acaba

canım hiç otür şeylere kafanı takıpta üzülme. 2. aylık bi bebiş için boyu ve kilosuda normale göre fazla çıkmış kızının. ama hepsi aynı olacak diye bi kural yok. bebişinin kilosu boyu düşük olup kafası büyük çıksa hadi neyse. hepsi orantılı bebişinin çok şükür.
benim oğluşumda 2. ay 6400, 61 cm di. kafada ona göre gelişmişti. doktorun bitanesi ahladı vahladı ne yaptınız bu bebişe, 3 saatden önce emzirmeyin diye. napacaz sündürdükmü , emzirdik işte. babasıda iri zaten allah allah. daha sonra kendi doktorumuz ve hemşiremiz ve devlet hastanesinin doktoru ooo maşşallah maşşallah aynen devam. istedikce doyur sakın kısma bu dönemde dedi. şu anda 3. ayına girmeden daha 7100 ,65 cm . 1 ay önden gidiyoruz ama dr. hiç bi sorun olmaz dedi canım. burda çok konuştuk bu konuyu. herbebiş aynı boyutta olmak zorunda değil....
bebişin kaka yapamıyormu canım fitil vericeksin. 1 çay kaşığı zeytin yağı ver bekle. ben kimyon kekik bile veririr demleyip.

aynı boydayız ama ben 71kiloda kaldım. 61dim gebe kaldığımda. evde daha bebek küçük bi de süt yapmak lazım. takmamaya çalışıyorum. korse kullanıyorum göbek için.

hahahaa. diyetisyenmi o ne bende gidemem yani. yedimi azaltsam bide yürüsem tamam bu iş ama. hiç içimden gelmiyo. ifff, ben 167 boydayım. 65 de kaldım. inmiyoooooo.. zaten çok kilo almıştım. 79 a çıkmıştım. doğumla bu yere indim ama burda kaldım. hani kıyafetlerim olsa, ooohhhh balık etlide iyiymişim dicem ama gardolabı yenilemek lazım . çünkü hiç bişeyim olmuyor. hele okulada başlarsam yandım yanii. 1-2 eteğimle gider gelirim

Chemen sen de benim gibisin demek ki artiksu bebislerimizi guzelce giydirmevakti geldi havalar cok guzell ya bebek Arabası alip gezmek istiyorum. ...

Kizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya

Saol canm ya cok haklisin benim kiz biraz iri hatta dogum yaptigm gun ebe boyu cok uzun masallah demişti smdi evde olctm bas cevresini 41 falan geldi belkide hemsire yalns olctu bilmiyrm ama kizimda bi skinti yok cok sukur ... yuhh 3 saat mi ben o kadar ara versem kzim açlıktan duramazki her istediğinde veriyorm valla onlar ne derse desin canm iyi yapmissin doktorlarda farkli farkli zaten birinin iyi dediğine öbürü kötü diyo canm bnde kimyon veriyorum gaz damlasini biraktm biogai kullaniyodm ama bi fark yoktu smdi pitir pitir atiyo maşallah. .. bebisinede masaallah canm rabbim size bagislasin saglikli olsunlarda gerisi onemli degil zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…