Selam arkadaşlar ; şöyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza haftasonu yaklaşınca havalarda güzel olunca içimizde kıpırtılar başlamış Memelekete seyahatler varmış hayırlı yolculuklar olsun sizlere ...
Bugün bizde oğlumla kontrole gittik Rotavirüs aşısını da yaptırdık Çok şükür herşey yolunda gitti Yiğitin boyuda kilosu da maşallah yerinde 900 gram almışız 3 ay 1 günlük olduk :)) Her gün dua ediyorum eşim gelinceye kadar bebeğe sağ salim bakabileyim die Babamız yanımızda olmayınca daha bi sorumlu hissediyorum kendimi Hiç ağlamasın üzülmesin istiyorum tek başıma yoruluyorum ama olsun eşiminde oğlumunda sağlığı yerinde olsunda Ben ilerde dinlenirim nasıl olsa ...
küçükçekmecedeyim canım, şuan nerdesin
Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870
Canim bende k.cekmece halkalidayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bende k.cekmece halkalidayim
Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Nedense birden çok heyecanlandım eşim bişey soruyodu "dur bidakka arkadaşlarımdan biri halkalıda oturuyomuş sonra sorarsın" dedim nasıl bağlanmışsam sizlere
Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Gecmis olsun cnm,Allah sifa versin insallah.Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Cnm cok normal moralini bozma.benim kizimda 2.aydan sonra azaltti,normalde 2.5-3 saatte bir her ikisinide 15dk.emerdi.artik birini 5dk emip birakiyo,digerini istemiyo,pzt.3.ay kontrolumuz vardi.soyledim doktora normal dedi,buyudukce azalir emmesi dedi.700gr almus kizimda,ilk 2 ay 1 kilo aldi.gece cok uzun uyuyor benimki,uyandirma diyo dr.kızlar benim oğluş bugün 76 günlük oldu ama son bir haftadır falan emmeyi azalttı önceden 2 saate bir emerdi ama bu aralar 4 saate falan anca emiyor emincede öle uzun uzun emmiyo ama bu aralar gaz sıkıntısıda var öle eskisi gibi çok şiddetli diğil acaba o yüzdenmi emmiyor ki 2 aylık kontrolünde kilosu falan iyiydi ama bu ay çok iyi olmıycak sanırım bana hiç almadı gibi geliyor sizin bebişlerin emme durumları nasıl
Bende bende heyecan yaptim inonu ye bi yol kadar yakinim yolun diğer tarafu inonu :) bugun carfoura geldim
kızlar benim oğluş bugün 76 günlük oldu ama son bir haftadır falan emmeyi azalttı önceden 2 saate bir emerdi ama bu aralar 4 saate falan anca emiyor emincede öle uzun uzun emmiyo ama bu aralar gaz sıkıntısıda var öle eskisi gibi çok şiddetli diğil acaba o yüzdenmi emmiyor ki 2 aylık kontrolünde kilosu falan iyiydi ama bu ay çok iyi olmıycak sanırım bana hiç almadı gibi geliyor sizin bebişlerin emme durumları nasıl
çığlık atabilirmiyim seslensem duyarsın :))))
kızlar benim oğluş bugün 76 günlük oldu ama son bir haftadır falan emmeyi azalttı önceden 2 saate bir emerdi ama bu aralar 4 saate falan anca emiyor emincede öle uzun uzun emmiyo ama bu aralar gaz sıkıntısıda var öle eskisi gibi çok şiddetli diğil acaba o yüzdenmi emmiyor ki 2 aylık kontrolünde kilosu falan iyiydi ama bu ay çok iyi olmıycak sanırım bana hiç almadı gibi geliyor sizin bebişlerin emme durumları nasıl
çığlık atabilirmiyim seslensem duyarsın :))))
Cok sık duru hnm masallah..ikinizde cok guzelsiniz cnm..sabahmeltemi bende senin gibiyim cnm,daha tayt falan giydirmedim,yaz icin bir tane pembis aldim..hala tulum giyer hep,alt iki kat.disari ciksak ana kucaginda hep battaniyeli olur..kucakta gezdirmem hic..artik degisimin vakti geldi sanirim
Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870
hayırdır canım ne oldu? Allah şifa versin.Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Gecmis olsun cnm,Allah sifa versin insallah.
Cnm cok normal moralini bozma.benim kizimda 2.aydan sonra azaltti,normalde 2.5-3 saatte bir her ikisinide 15dk.emerdi.artik birini 5dk emip birakiyo,digerini istemiyo,pzt.3.ay kontrolumuz vardi.soyledim doktora normal dedi,buyudukce azalir emmesi dedi.700gr almus kizimda,ilk 2 ay 1 kilo aldi.gece cok uzun uyuyor benimki,uyandirma diyo dr.
benimki de aynıydı cnm kendi keyfine bırakınca az kilo aldı.şimdi ayakta gezerek fln emzirmeye çalışıyorum istemediğinde. kalanı sağıp kaşıkla veriyorumbir haftada 250 g aldı böyle olnca . ona kalsaydı ohooo biraz daha düzeldi sanki emme durumu inş eskisi gbi iştahla emer bebişlerimizz
bu arada benm kızım 3 aylık oldu. ilk ay 1350 almıştı ikinci ay 1000 3.ay yani emme isteksizliği başlayınca 550 g aldı.bu hafta o şokla 250 g aldırdım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?