2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Maşallah Yigit pasaya. Ana ogul zaman geciriyorsunuz ne guzel allah esine de sag salim kavusmayi nasip etsin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870

Maşallah maşallah bu ne guzellik yarabbim topigin her evladi birbirinden guzel yakisikli maşallah yaa. Iyi yolculuklar bu arada canim

Nedense birden çok heyecanlandım eşim bişey soruyodu "dur bidakka arkadaşlarımdan biri halkalıda oturuyomuş sonra sorarsın" dedim nasıl bağlanmışsam sizlere

Bende bende heyecan yaptim inonu ye bi yol kadar yakinim yolun diğer tarafu inonu :) bugun carfoura geldim

kızlar benim oğluş bugün 76 günlük oldu ama son bir haftadır falan emmeyi azalttı önceden 2 saate bir emerdi ama bu aralar 4 saate falan anca emiyor emincede öle uzun uzun emmiyo ama bu aralar gaz sıkıntısıda var öle eskisi gibi çok şiddetli diğil acaba o yüzdenmi emmiyor ki 2 aylık kontrolünde kilosu falan iyiydi ama bu ay çok iyi olmıycak sanırım bana hiç almadı gibi geliyor sizin bebişlerin emme durumları nasıl

Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Gecmis olsun cnm,Allah sifa versin insallah.
Cnm cok normal moralini bozma.benim kizimda 2.aydan sonra azaltti,normalde 2.5-3 saatte bir her ikisinide 15dk.emerdi.artik birini 5dk emip birakiyo,digerini istemiyo,pzt.3.ay kontrolumuz vardi.soyledim doktora normal dedi,buyudukce azalir emmesi dedi.700gr almus kizimda,ilk 2 ay 1 kilo aldi.gece cok uzun uyuyor benimki,uyandirma diyo dr.

gece 1 kere ya emiyor ya emmiyor 600 gram almış bu ay, her ay 1 kilo alıyordu, evde tartıyorum hergün :)))

benimki de aynıydı cnm kendi keyfine bırakınca az kilo aldı.şimdi ayakta gezerek fln emzirmeye çalışıyorum istemediğinde. kalanı sağıp kaşıkla veriyorum bir haftada 250 g aldı böyle olnca . ona kalsaydı ohooo biraz daha düzeldi sanki emme durumu inş eskisi gbi iştahla emer bebişlerimizz
bu arada benm kızım 3 aylık oldu. ilk ay 1350 almıştı ikinci ay 1000 3.ay yani emme isteksizliği başlayınca 550 g aldı.bu hafta o şokla 250 g aldırdım işte

Son düzenleme:
deli gibi emen oğluşum artık emmeyi azaltınca kaç gündür dert ediyordum valla kızlar iyiki varsınız insan rahatlıyor bir de ilk çocuk olunca neyin normal neyin anormal olduğunu da bilemiyor bende geceleri kaldırmıym ama gündüzleri onun keyfini beklemeden arada kim vurduya getirip emzirmeye çalışayım çok teşekkürler hepinize

aa kimsecikler yok..ben yazayım bari

oh maaşallah çok tatlısınız. ya ben küçük tayt bulamıyorum. yaz için aldım ama şu anda hiç giydirmiyorum. sen nerden aldın canım? kıyafet konussunda ben de biraz abartıyor olabilirm. yani dışarı da o kadar rahat değilim ama artık ben de rahat olmak istiyorum ya..sadece tayt giydirsem sanki üşür gibi geliyor.

geçen baktım eşim kanguru bakıyor netten. dün siparişini verdik. Yurt dışından, Çinden. 1 aya ancak gelir.( Onun yanında ben de bi sürü ıvır zıvır sipariş verdim tabi ) kangurumuz gelince biz de kucak gezmelerine başlarız herhalde.

Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870

oo maaşalah. çok tatlı ya. biz hastaneye bile şehirdışına gittiğimizden alıştık artık. sizin de iyi geçer inşl gezmeniz..
Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
hayırdır canım ne oldu? Allah şifa versin.

o dert bizde de var. bizimkine kalsa iyice acıkmadan hiç almaz. 5 dk emer onda da bi çıkarır bi alır. oyuncu bizimki. ben de uykuda emziriyorum yoksa yarı aç gezer benim kızım.

benimki gündüz az beslendiği için gece en geç 3 saatte bi alıp zorla da olsa emziriyorum. acaba yanlış mı yapıyorum? yani uyku kalitesi düşüyor sonuçta. ama böyle yapmasam da çok az beslenmiş olcak.

emzirdikten sonra mı kaşıkla veriyorsun canım? yoksa öğün aralarında mı? ben de kilo aldırcam diye kırk takla atıyorum, daha doğrusu kilo aldırmak değil tek amacım bizimki az beslenmek istiyor, yani açlığını bastırcak kadar emiyor, babasıyla takılıyoruz bizim kız diyette diye aynen senin gibi ilk ay 1250 ikinci ay 1050 üçüncü ay 500-600 civarı. birden düştü. ay bi de sanki çok emiyo gibi ishal oldu. dün çok erik kompostosu içmiştim o yaptı sanırım. bugün kakasını o kadar çok yaptı ki, nerdeyse her emmede dolu dolu yapıyor bi de. yediği de gitti yani bizim çıtırın

emzirdikten sonra mı kaşıkla veriyorsun canım? yoksa öğün aralarında mı? ben de kilo aldırcam diye kırk takla atıyorum, daha doğrusu kilo aldırmak değil tek amacım bizimki az beslenmek istiyor, yani açlığını bastırcak kadar emiyor, babasıyla takılıyoruz bizim kız diyette diye aynen senin gibi ilk ay 1250 ikinci ay 1050 üçüncü ay 500-600 civarı. birden düştü. ay bi de sanki çok emiyo gibi ishal oldu. dün çok erik kompostosu içmiştim o yaptı sanırım. bugün kakasını o kadar çok yaptı ki, nerdeyse her emmede dolu dolu yapıyor bi de. yediği de gitti yani bizim çıtırın[/QUOTE]
evet cnm önce emziriyorum pış pış sesleriyle ayakta gezerek fln. tamamen bitirmiyo sütü ben d kalanı sağıyorum hiç bekletmeden kaşıkla veriyorum sağdığım sütü. gece emmesinde sıkıntı yok gündüz az emdiği zamanlar yapıyorum bunu

3. ayda bebekler neler yapabilir?

- Sesler çıkarır, mimiklerle cilve yapar, dış dünya ile ilişkisi gelişir. Daha az ağlar.
- Yalnız bırakılırsa protesto eder. Sosyal olmak ister. Yanında birinin varlığı onu mutlu eder.
- Farklı renk ve oyuncaklardan hoşlanır. Özellikle çıngıraklar ilgisini çeker.
- Uzattığınız nesnelere uzanır, onları yakalayabilir ve birkaç saniye tutabilir.
- Gözünün önünde yavaş hareket ettirdiğiniz oyuncağı bir yandan diğer yana kadar izleyebilir. Sadece gözüyle izlemek, görmek için kafasını da nesneyi götürdüğünüz yana çevirir.
- Yüzükoyun yatarken dirseklerinden destek alarak başını kaldırabilir.
- 7-8 saat beslenmeden gece uykusu uyuyabilir.

Oyunlar

- Bebeğinizle oynarken yüzünüzün tamamını görebilmesi için direkt ona bakın.
- Pek çok farklı nesne gösterin. Bunun için parlak renkli, dinlemesi, dokunması, izlemesi ilginç olan ama ağzına götürdüğünde yutma riski olmayacak kadar büyük oyuncaklar seçin. Yakalaması, ulaşması için onu cesaretlendirin.
- Yatağına kırılmayan bir ayna asın, yalnız olmadığını hisseder, kendini inceler.
- Eline küçük bir çıngırak verip, onunla nasıl ses çıkaracağını ve sallamayı öğretin.
- Onun yaptıklarından, memnun olduğunuzu gösterin, onu övün ve sık sık ismini söyleyin.
- Bebeğinize şarkı söyleyip, onunla dans edin. Ona ilgi ve sevginizi sunu

minnak ım hepsini yapabiliyor .yalnız yakalamada problem var .nesneleri tutamıyoruz daha tam.eldiveni çok mu giydirdim neçıngırağı bugün verdim eline direkt kAFAYA geçirdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…