benimde boyun 166 filan bende kaldım 65-66 da. 80 le girdim doğuma. bu kiloya kadar güzel gitti de,1buçuk aydır takıldık. hiç kısamıcam valla yediklerimden süt bitecek d,ye ödüm kopuyo.hele bide zayıflamak için sütten olursam ömür boyu affetmem kendimi.hahahaa. diyetisyenmi o nebende gidemem yani. yedimi azaltsam bide yürüsem tamam bu iş ama. hiç içimden gelmiyo. ifff, ben 167 boydayım. 65 de kaldım. inmiyoooooo.. zaten çok kilo almıştım. 79 a çıkmıştım. doğumla bu yere indim ama burda kaldım. hani kıyafetlerim olsa, ooohhhh balık etlide iyiymişim dicem ama gardolabı yenilemek lazım . çünkü hiç bişeyim olmuyor. hele okulada başlarsam yandım yanii. 1-2 eteğimle gider gelirim
aynı benimkide eli hep yüzünde uyuyor. bi sürü pozu var böyle:) bazende Hacivat gibi emziği tutuyo yumruğuyla :) dü taze fasulye pilav yapmıştım bugünede kaldı. bugün yemek derdim yok şükür:)Kizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya
canım takılma. hele hele sadece anne sütüyse hiiiç takılma. maşallah. bu anne sütü Allah tan sen mi bişey katıyon içine. bu doktorlarada kızıyorum ya. 3 aylık çocuk diyetmi yaptırcaz. çocuğum açsa emziririm ben arkadaş kimse kusura bakmasın. ahh şöyle dr lar bana denk gelmeli çemkiri çemkiriveririm:) içim rahatlar.Saol canm ya cok haklisin benim kiz biraz iri hatta dogum yaptigm gun ebe boyu cok uzun masallah demişti smdi evde olctm bas cevresini 41 falan geldi belkide hemsire yalns olctu bilmiyrm ama kizimda bi skinti yok cok sukur ... yuhh 3 saat mi ben o kadar ara versem kzim açlıktan duramazki her istediğinde veriyorm valla onlar ne derse desin canm iyi yapmissin doktorlarda farkli farkli zaten birinin iyi dediğine öbürü kötü diyo canm bnde kimyon veriyorum gaz damlasini biraktm biogai kullaniyodm ama bi fark yoktu smdi pitir pitir atiyo maşallah. .. bebisinede masaallah canm rabbim size bagislasin saglikli olsunlarda gerisi onemli degil zaten:)
Kizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya
Saol canm ya cok haklisin benim kiz biraz iri hatta dogum yaptigm gun ebe boyu cok uzun masallah demişti smdi evde olctm bas cevresini 41 falan geldi belkide hemsire yalns olctu bilmiyrm ama kizimda bi skinti yok cok sukur ... yuhh 3 saat mi ben o kadar ara versem kzim açlıktan duramazki her istediğinde veriyorm valla onlar ne derse desin canm iyi yapmissin doktorlarda farkli farkli zaten birinin iyi dediğine öbürü kötü diyo canm bnde kimyon veriyorum gaz damlasini biraktm biogai kullaniyodm ama bi fark yoktu smdi pitir pitir atiyo maşallah. .. bebisinede masaallah canm rabbim size bagislasin saglikli olsunlarda gerisi onemli degil zaten:)
hahaha benimkide öyle uyuyo. hatta eşim düşünen adam diyo artık oğluşuma. ben bugün patlıcan pişirdim. eskiden olsa yanına bide pilav cacık yapardım. ama bugün pilav yok malum kilolardoğru burda arada yemekleride paylaşalım. bazen ne pişirsem diye dönüp duruyorum. hani adını koysam yemek yapmayı çok severim.
aynı boydayız ama ben 71kiloda kaldım. 61dim gebe kaldığımda. evde daha bebek küçük bi de süt yapmak lazım. takmamaya çalışıyorum. korse kullanıyorum göbek için.
Canım ıstanbul un neresin desin bende uzun süre çalıştım ıstanbul da sen ole yuruyuse falan cikiyoruz diyince içim gitti nasılda ozlemisim ıstanbul u ve arkadaslarimi
küçükçekmecedeyim canım, şuan nerdesin
Kizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya
Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870
Şu anda bursa dayım canım . fatih te 11 sene çalıştım .şimdi eşimin ve ailemin yanındayım kizim anneannesiyle büyüyecek allah izin verirse ama ıstanbul bir başka
Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870
Bursada güzel biyer ama istanbul bambaşka, görümcem var orda anaokulu öğretmeni yazın gidicez kısmetse
Gorumcen merkez de mi çalışıyor canım
Evt cnm..omesermanin resmini goruncr gsxa geldim,bugun kizima birseyler alayim dedim,ama bulamadim.6 ay vardi en kucuk..bende hep tulum var,alt ust tkm bile yok.Chemen sen de benim gibisin demek ki artiksu bebislerimizi guzelce giydirmevakti geldi havalar cok guzell ya bebek Arabası alip gezmek istiyorum. ...
Benimkide oyle yapardi ilk aylarda,simdi yspmiyor,ama elini cok emiyor ya sizinkilerde varmi..yumruk yapiyo elini ,eldiven su gibi oluyo.emzik emmio parmak emiyoKizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya
Gozunaydin cnm,masallah bebisine.iyi kilo almis..Selam arkadaşlar ; şöyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza haftasonu yaklaşınca havalarda güzel olunca içimizde kıpırtılar başlamış Memelekete seyahatler varmış hayırlı yolculuklar olsun sizlere ...
Bugün bizde oğlumla kontrole gittik Rotavirüs aşısını da yaptırdık Çok şükür herşey yolunda gitti Yiğitin boyuda kilosu da maşallah yerinde 900 gram almışız 3 ay 1 günlük olduk :)) Her gün dua ediyorum eşim gelinceye kadar bebeğe sağ salim bakabileyim die Babamız yanımızda olmayınca daha bi sorumlu hissediyorum kendimi Hiç ağlamasın üzülmesin istiyorum tek başıma yoruluyorum ama olsun eşiminde oğlumunda sağlığı yerinde olsunda Ben ilerde dinlenirim nasıl olsa ...
Cnm 15inde oluyor indirim,bende bekliyom bu sali,ins.kizima ciciler alicamKızlar mothercare mağazalarında ne zaman indirim oluyor biliyormusunz? Eğer Sizlere denk gelirse buradan paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?