2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benimde boyun 166 filan bende kaldım 65-66 da. 80 le girdim doğuma. bu kiloya kadar güzel gitti de,1buçuk aydır takıldık. hiç kısamıcam valla yediklerimden süt bitecek d,ye ödüm kopuyo.hele bide zayıflamak için sütten olursam ömür boyu affetmem kendimi.
Kizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya
aynı benimkide eli hep yüzünde uyuyor. bi sürü pozu var böyle:) bazende Hacivat gibi emziği tutuyo yumruğuyla :) dü taze fasulye pilav yapmıştım bugünede kaldı. bugün yemek derdim yok şükür:)
canım takılma. hele hele sadece anne sütüyse hiiiç takılma. maşallah. bu anne sütü Allah tan sen mi bişey katıyon içine. bu doktorlarada kızıyorum ya. 3 aylık çocuk diyetmi yaptırcaz. çocuğum açsa emziririm ben arkadaş kimse kusura bakmasın. ahh şöyle dr lar bana denk gelmeli çemkiri çemkiriveririm:) içim rahatlar.

Kizlar benim bebisim uyurken ya da uykusu gelmisken eli hep yuzunde burnunun kenarinda duruyor sanki boyle elini koklar gibi uyuyor yaa cok tatli sizinkilerde var mi boyle bir sey? Bir de aksama ne yemek yapacaksiniz ya

hahaha benimkide öyle uyuyo. hatta eşim düşünen adam diyo artık oğluşuma. ben bugün patlıcan pişirdim. eskiden olsa yanına bide pilav cacık yapardım. ama bugün pilav yok malum kilolar doğru burda arada yemekleride paylaşalım. bazen ne pişirsem diye dönüp duruyorum. hani adını koysam yemek yapmayı çok severim.

bizede yazdı doktor gaz ilacı. istersen kullan diye. ben hiç kullanmadım, almadım bile. kimyon kullandım hep. çok şükür dediğin gibi pırt pırt yolluyordu. küçükken kıpkırmızı oluyodu domates gibi yollarken ama artık okadar kızarmıyo. daha rahat yani.... bi pırtada bukadar sevinirmiymiş insan.. şu bebeler na hale getiriyor insanları. hep iyi olsunlar inşallah...

çantalarımızı hazırladık cicilerimizi giyip babamızı bekleyeceğiz... memlekete gidiyoruz inşallah bi heyecan kapladı bizi. bi hafta on gün de kalmayı düşünüyoruz. burası hala buz ama memleketimiz sıcacıktır şimdi annemle bazen ufak tartışmalarımız olsa da bize iyi gelecek gibi en azından havalar da güzel dışarı çıkarız dolaşırız gezmelere gideriz diye düşünüyorum. sıkıntı şu ki eşimle ilk defa ayrı kalacaz. 2buçuk yıldır evliyiz sadece doğum yaptığım gün ayrıydık ben hastanede o evde... iş ayrı kalmada değil tabi ama eşim tek başına idare edebilir mi kafam takılıyor. makarna kızartma gibi basit yemekleri geçtim yumurta bile kıramaz.. üşendiğinden aç karnına yatar uyur yine de gidip yemek yemez sabah okula giderken hep ben uyandırıyorum o da 3. seferde zorla alarm fln sökmez hiç. çay koysa unutur yatar mı acaba. bana söylemeden çay koyup çooook unutmuşluğu çaydanlık yakmışlığı vardır. yani ben bebeğimi alıp gidecem ama bir çocuk da evde bırakacam

aynen canım ne pişireceğime karar verdikten sonrası kolay da ne yapacağını bilememek zor. her gün günün menüsü adı altında paylaşalım olmazsa. evde o gün o malzelemeler yoksa bile diğer günlere alternatif olur. bu arada bayadır patlıcan almıyorduk biz plastik gibiydi. eşim mi iyisini almayı bilmiyor acaba. ben de manav pazar yüzü görmeyince güzel patlıcanlar çıktı mı ya ya da ne zaman çıkar acaba. bide kokulu domatesler ne zaman oluyordu şöyle pembe pembe konservelik kullanıyorum hala

aynı boydayız ama ben 71kiloda kaldım. 61dim gebe kaldığımda. evde daha bebek küçük bi de süt yapmak lazım. takmamaya çalışıyorum. korse kullanıyorum göbek için.

bende korse kullandım ama 2,5 ay oldu korse işe yarar mı kiii ?? ayy evet birde süt mesele

Selam arkadaşlar ; şöyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza haftasonu yaklaşınca havalarda güzel olunca içimizde kıpırtılar başlamış Memelekete seyahatler varmış hayırlı yolculuklar olsun sizlere ...
Bugün bizde oğlumla kontrole gittik Rotavirüs aşısını da yaptırdık Çok şükür herşey yolunda gitti Yiğitin boyuda kilosu da maşallah yerinde 900 gram almışız 3 ay 1 günlük olduk :)) Her gün dua ediyorum eşim gelinceye kadar bebeğe sağ salim bakabileyim die Babamız yanımızda olmayınca daha bi sorumlu hissediyorum kendimi Hiç ağlamasın üzülmesin istiyorum tek başıma yoruluyorum ama olsun eşiminde oğlumunda sağlığı yerinde olsunda Ben ilerde dinlenirim nasıl olsa ...

Canim benimki yuzunu ovusturuyor uykusu gelince kucagimdaysa da ustume surtunuyor. Artik kah kah gülüyor uyursa biraz özlüyorum :) aksama firinda tavuk patates pilav corba kolaya kactim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...

Chemen sen de benim gibisin demek ki artiksu bebislerimizi guzelce giydirmevakti geldi havalar cok guzell ya bebek Arabası alip gezmek istiyorum. ...
Evt cnm..omesermanin resmini goruncr gsxa geldim,bugun kizima birseyler alayim dedim,ama bulamadim.6 ay vardi en kucuk..bende hep tulum var,alt ust tkm bile yok.
Benimkide oyle yapardi ilk aylarda,simdi yspmiyor,ama elini cok emiyor ya sizinkilerde varmi..yumruk yapiyo elini ,eldiven su gibi oluyo.emzik emmio parmak emiyo
Gozunaydin cnm,masallah bebisine.iyi kilo almis..
Kızlar mothercare mağazalarında ne zaman indirim oluyor biliyormusunz? Eğer Sizlere denk gelirse buradan paylaşırmısınız
Cnm 15inde oluyor indirim,bende bekliyom bu sali,ins.kizima ciciler alicam
Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870

Masallah kizina cok tatli ,iyi gezmeler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…