2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızımda hepsini yapıyorda,uzanma ve tutma henüz yok.eline tutturuyorum çıngırağı hemen bırakıyor,bizimki pek eldivende takmadı.

LCW da var küçük tatyt ben ordan aldım.dışarı çıkınca çok rahat oluyor.hemde çok tatlı oluyor giyince.

Kızlar bu gece yalnızım ben.eşim şehir dışında.normalde yalnız kalamam ama oğlum ve kızım cesaret veriyor bana.oğlumu yanıma yatırdım,kızım yatağında.neyseki yarın geliyor eşim.hem çok uykum var,hem uyuyamıyorum.yarında misafir var.karşılarında esner dururum artık.

Benim kizimda hepsini yapiyor ama eliyle uzanma,yakalama ve tutma yok henuz.pbirde dr kahkaha basladimi dedi yok dedim,3. Ayda kahkaha atarmis..bazi degisiklikler basladi,mesela auu derdi sadece sindi birden aaah diye sesler cikariyor..bugun kesfettim iki eline vurar gibi yapiyom nasil guluyor,gulumseme degilde sesli biraz guldu. Allahim saglik versin butun bebislere,cok tatli oluyorlar..

Kizlar tayt ,elbise cici kiyafet arayanlar lcw de cok var,.gecen gun gittim kendimden gectim bakarken..nasilncici hepside,secemeden geldim.zamanda azdi,sonra alirim dedim.fiyatlarida uygun oluyor orda,askili elbiseler,etek,sortlar ..birvbakin derim

Benimkide ayni oldu. ilk ay 1300 ikinci ay 1100 e dun olcturduk 500 gr almis. Bu ucuncu ayda bir sey var hemen hemen herkesinki ayni. Amaaann sagliklilar yaa cok sukur

kızlar gunaydın çok moralım bozuk bırden bıre sutum azaldıyok ıkı gundur her seyı denıyorum ama eskısı gıbı yok gelırmı sızcee:44:

Benimkide ayni oldu. ilk ay 1300 ikinci ay 1100 e dun olcturduk 500 gr almis. Bu ucuncu ayda bir sey var hemen hemen herkesinki ayni. Amaaann sagliklilar yaa cok sukur
Ayy evt cnm ya,3.ayda cogumuzun azalmis kilo alimi.ins.4.ay artar..

kızlar gunaydın çok moralım bozuk bırden bıre sutum azaldıyok ıkı gundur her seyı denıyorum ama eskısı gıbı yok gelırmı sızcee:44:

Gunaydin cnm..nasil anladin cnm azaldigini,bebisindenmi..
Moralini bozma hemen,bol su ic,bide sık emzir..eczaneden vitamalt al,iyi gelir malt icecegi..bulgur pilavi,hurma,incir ye
Bol bol.ins.artar..

yok be canım çok sakınmak iyi diil ben dışarı çıkarken üstünü 2 kat altını 1 kat yapıyorum çoraplar hep 2 kat...evde bile.bizim kıyafetler lcw den hem çok uygun hem çeşit çok hemde birbirine uygun alt üst ler var ayrı ayrı istediğin şekilde kombinle.bizim burda var ama ben bazen netten alıyorum her zaman çıkamadığım için.bide kipada f&f diye bi marka var ingiliz markası çok güzel ve kaliteli bebek kıyafetleri var aksesuarlar falan genelde ikisinden alışveriş yapıyorum...orda da tayt oluyo.lcw dekilerde daha çok çeşit var ve dha kokoş teşekkür ederiz bu arada biz de senin meleğinin fotolarını bekleriz

Son düzenleme:
Biz de hazırlanıp atta gitmek için babayı bekleyenlerdeniz... Zehra hanım, teyzesine gidiyor, ilk şehir dışı yolculuğumuz...Eki Görüntüle 1063870
keyıflı yolculuklar canımm kızın çok tatlı masallah
Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
çok geçmış olsun canım ederız tabıı:26:
bı donem bızdede asırı reddetme vardı oluyo bebışlerde ama sen ısrarla emzır canım bende atlattım ama ılk zamankı gıbı degıl uğrastırıyo bunada bınlerce sukur
canım memeler boş boş duruyo bıde sagıyorum hıç yok gelmıyoo normalde sagarken ıp gıbı akardı yokk hepsını denedım de boza esım her yere sordu ama yokkk sakaryada boza devrı bıtmış sozum ona yok bı onu denemedım gerıye hepsını denedım ama su vıtamaltı denıcem ınsallah ıse yarar

ayrıca kızlar selma bnk ve trappereagle komşu çıktık dermişsınız çok gusel yaaa dunya kuçuk drerler ya doğru valla

meserma çok şıksın kızına gelınce duru hanım da pek bır tatlı oldukçada şık maşallah ıknıze canım ana kız yakıyonuz

polvit canım paylasımını okudum çok tesekkurler bızlerıde aydınlattıgın ıçin benımkıde çoğunu yapıyo ...vede öyle guzel kahkaha atıyokı bayılıyoz abısını tanıyo ve bır konuşşun abısı hemen guluyo abısı susuyo beklıyo konusunca tekrar guluyo bızde bayılıyoz bıtıyoruz allah bozmasın mutlulugumuzu cümlemızınkınıde rabbım onların saglığını sıhhatını eksık etmesınn..

Günaydın kızlar. Nasılsıniz. ? Hava kapali burda. Bende de hep uyku hali. Akşama misafir var. Temizlik yapılacak, ikram hazırlanacak... hiiiç iş yapasım yok, napcaz? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim gelir gelir uzulme bol bol emzirmeye calis bide dinlenmeye calis. Annemlerdeyken dinleniyordum gogsum sisiyordu sutten eve geldim yine azaldi benimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selma ile bende komşuyum, ozaman trappereagle de komşuyumdur :))))))))

Gelir bence merak etme, moralini sakın bozma ozaman daha kötü oluyor, arada benimde gittiği oluyor sonra geri geliyor canım 2 gün falan çok azaldığı oldu, benim oğlan biberonda almıyor onun için üzülüyorum ama geri geliyor süt, bol bol emzir sen genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…