2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
iyi yolculuklar, maşallah tombiş kızına, kaç kilo canım
2,5 aylıkken 5500gr dık, aslında tombiş değiliz hatta kilo alımı çok yavaş da yanaklar tam ısırmalık...
Maşallah çok tatlı dilzar İyi yolculuklar size

Çoook teşekkürler.... Üç saatlik yolculuğumuz iyi geçti çok şükür, ama arka koltukta oturmak çook sıkıcııııı.... Unutmuşum iyice...
Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Geçmiş olsun canım allah şifalar versin...
Maşallah maşallah bu ne guzellik yarabbim topigin her evladi birbirinden guzel yakisikli maşallah yaa. Iyi yolculuklar bu arada canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah kızına çok tatlı.iyi vakit geçirirsin inşallah.
Teşekürler teyzeleri....
Elle tutma bizde de yok, bence daha erken... Doğru dürüst ldiven de takmadık biz...

Sağol canım...

Arkadaşlar kızım 30 Ocak da doğdu. Sizler daha tecrübelisiniz. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı? Ya da yaptıracak mısınız ?
Kafam çok karıştı. Bazıları mutlaka yaptırın diyor, bazıları da hiç gerek yok... Sizler ne düşünüyorsunuz ??

Oh oh gezin canım, maşallah kuzuna resimlerde tombul çıkıyodur belki benim oğlanı banyo yaparken çektim 10 kilo gibi duruyor ama 5800 şuan 3 aylık olmamıza 5 gün var çok az kilo aldı yaaaa

Aynıyız eşim de süpürge tuttu az önce, kızım ayağımda :) bende birazdan kalkıp ikram yapcam inşallah.
Ben yaptırdım ilk dozunu. Bizde başta karar verememiştik. Aile hekimide öneriyoruz deyince yaptırdık. Ağızdan veriliyor zaten. Internette bi sürü yan etki yazıyorda bizde hiçbiri olmadı maşallah. Sadece brnimki Çok kusan bi bebek old. İçin kusarsa diye korktum ama oda olmadı maşallah.
Kolay gelsin canım, bebek görmeye gelenlere ikramlık ne yapıcaksın, bende gelenlere neler yapsam diyorum azmı olur çok mu olur bilemiyorum.

Ben kek çırpcam inşallah. Kolaya kaçıyorum :) poğaça yapayım diyorum dünden tatlım vardı. E daha ne olsun.

Son düzenleme:

Bende ağlayan pasta yapıyorum ama kremşanti koymuyorum, poğaça yada minik pizza bide börek hemen hemen aynı böle devam ediyim :))))

ben de cevizli tarçinlı kek yaptım yanına bilmiyom bakalım ne yaparım ama bizimki hem yemek hem çay faslı olcağı için fazla bşi yapmam herhalde

Bebekli kadına yemeyemi gelinir yaa, insan yemekten sonra uzanmak falan istiyo kolay gelsin canım, bu arada kekinde havuçta varmı mmmmmmmm bayılırım ceviz-tarçın-havuç üçlüsüne

Fatiha biz aynı kişi miyiz acaba. ? :) bende cevizli tarçınlı kek yaptım geldim şimdi :) cananikiz benim k inde havuç var tatlım. Gel beraber yiyelim :)

Canim bizde ilkini yaptirdik. Ben kanadada yasiyorum burda zorunlu... Rota virusu asisi zehirli ishal icin diye biliyorum. Olmaz olmaz dememek lazim onlem alinmali bence.

Uzuuuun bir aradan sonra herkese selam annişler ve güzel bebişleri
Kızım 78 günlük oldu ve hala bir çiroz tombikleşemedik hala ama sağlığımız çok şükür yerinde.
Siz nasılsınız, özlemiştim valla bebişleriniz de iyidir umarım

biz 17 ocak doğumluyuz. ben geçen hafta yaptırdım canım. bu virüs akdeniz bölgesinde yaygın burlaarda var yaptırın dedi dr. bizde yaptırdık.

kızlar korunmaya başladınız mı? bn çok korkuyorum

sormaya eşim dikkat ediyodu bizde. geçen kaçak mı oldu galiba dedi. gönderdim ertesi gün hapı aldırdım. onu içincede en az 6 saat emzirmek yok. sağdım sağdım attım sütlerimi yazık oldu. düşünsenizeaz kaldı ocak 2015 annelerine de katılacaktım.. :)

merhaba annisler iyisinizdir insallah.biz oglanla iyi anlasiyoruz bi yaramazlik yok cok sukur.burayi ozluyom ama pek de vaktim olmuyo cunku efe beyimiz gunduz uykularini birakti.en fazla yarim saat kesintisiz uyuyo o zaman da anca is guc yapiorum
bu aksam herkesin misafiri var sanirim.bizim de var bebe gormeye geliolaaa.ben poropiteronn ve dere otlu poyanca yaptim yerlerse yerler yemezlerse oturur ben yerim zaten yarisini esimle yedik ihihiiii

Eklentiler

• $1397313408574.webp
    30 KB · Görüntüleme: 53
Kııız nerelerdesin sen merak ettik seni. Hiç böyle uzak kalmıyordyn. Neyseki iyiymişsiniz.

Ayy çok severim dere otlu poğaça. Afiyet olsun. Seni de görmemiştik çoktandır.

sagol canim benim
Efe onceden ne guzel uyurdu kiymetini bilemedim o gunlerin.simdi on dakika uyuyo bi saat kucak istiyo yine on dakika uyuyo bi saat daha kucak.butun gun kucaktayiz

2015 ocak anneleri topigi acilmis vay bee zaman nasil gecti.duygulandim :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…