2,5 aylıkken 5500gr dık, aslında tombiş değiliz hatta kilo alımı çok yavaş da yanaklar tam ısırmalık...iyi yolculuklar, maşallah tombiş kızına, kaç kilo canım
Maşallah çok tatlı dilzar İyi yolculuklar size
Çoook teşekkürler.... Üç saatlik yolculuğumuz iyi geçti çok şükür, ama arka koltukta oturmak çook sıkıcııııı.... Unutmuşum iyice...Evt cnm..omesermanin resmini goruncr gsxa geldim,bugun kizima birseyler alayim dedim,ama bulamadim.6 ay vardi en kucuk..bende hep tulum var,alt ust tkm bile yok.
Benimkide oyle yapardi ilk aylarda,simdi yspmiyor,ama elini cok emiyor ya sizinkilerde varmi..yumruk yapiyo elini ,eldiven su gibi oluyo.emzik emmio parmak emiyo
Gozunaydin cnm,masallah bebisine.iyi kilo almis..
Cnm 15inde oluyor indirim,bende bekliyom bu sali,ins.kizima ciciler alicam
Masallah kizina cok tatli ,iyi gezmeler size
Geçmiş olsun canım allah şifalar versin...Kayınvaalidm yoğun bakımdA. Allah rızadı için dua edin
Maşallah maşallah bu ne guzellik yarabbim topigin her evladi birbirinden guzel yakisikli maşallah yaa. Iyi yolculuklar bu arada canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa kimsecikler yok..ben yazayım bari
oh maaşallah çok tatlısınız. ya ben küçük tayt bulamıyorum. yaz için aldım ama şu anda hiç giydirmiyorum. sen nerden aldın canım? kıyafet konussunda ben de biraz abartıyor olabilirm. yani dışarı da o kadar rahat değilim ama artık ben de rahat olmak istiyorum ya..sadece tayt giydirsem sanki üşür gibi geliyor.
geçen baktım eşim kanguru bakıyor netten. dün siparişini verdik. Yurt dışından, Çinden. 1 aya ancak gelir.( Onun yanında ben de bi sürü ıvır zıvır sipariş verdim tabi) kangurumuz gelince biz de kucak gezmelerine başlarız herhalde.
oo maaşalah. çok tatlı ya. biz hastaneye bile şehirdışına gittiğimizden alıştık artık. sizin de iyi geçer inşl gezmeniz..
hayırdır canım ne oldu? Allah şifa versin.
o dert bizde de var. bizimkine kalsa iyice acıkmadan hiç almaz. 5 dk emer onda da bi çıkarır bi alır. oyuncu bizimki. ben de uykuda emziriyorum yoksa yarı aç gezer benim kızım.
benimki gündüz az beslendiği için gece en geç 3 saatte bi alıp zorla da olsa emziriyorum. acaba yanlış mı yapıyorum? yani uyku kalitesi düşüyor sonuçta. ama böyle yapmasam da çok az beslenmiş olcak.
emzirdikten sonra mı kaşıkla veriyorsun canım? yoksa öğün aralarında mı? ben de kilo aldırcam diye kırk takla atıyorum, daha doğrusu kilo aldırmak değil tek amacım bizimki az beslenmek istiyor, yani açlığını bastırcak kadar emiyor, babasıyla takılıyoruz bizim kız diyette diyeaynen senin gibi ilk ay 1250 ikinci ay 1050 üçüncü ay 500-600 civarı. birden düştü. ay bi de sanki çok emiyo gibi ishal oldu. dün çok erik kompostosu içmiştim o yaptı sanırım. bugün kakasını o kadar çok yaptı ki, nerdeyse her emmede dolu dolu yapıyor bi de. yediği de gitti yani bizim çıtırın
Teşekürler teyzeleri....Maşallah kızına çok tatlı.iyi vakit geçirirsin inşallah.
Elle tutma bizde de yok, bence daha erken... Doğru dürüst ldiven de takmadık biz...3. ayda bebekler neler yapabilir?
- Sesler çıkarır, mimiklerle cilve yapar, dış dünya ile ilişkisi gelişir. Daha az ağlar.
- Yalnız bırakılırsa protesto eder. Sosyal olmak ister. Yanında birinin varlığı onu mutlu eder.
- Farklı renk ve oyuncaklardan hoşlanır. Özellikle çıngıraklar ilgisini çeker.
- Uzattığınız nesnelere uzanır, onları yakalayabilir ve birkaç saniye tutabilir.
- Gözünün önünde yavaş hareket ettirdiğiniz oyuncağı bir yandan diğer yana kadar izleyebilir. Sadece gözüyle izlemek, görmek için kafasını da nesneyi götürdüğünüz yana çevirir.
- Yüzükoyun yatarken dirseklerinden destek alarak başını kaldırabilir.
- 7-8 saat beslenmeden gece uykusu uyuyabilir.
Oyunlar
- Bebeğinizle oynarken yüzünüzün tamamını görebilmesi için direkt ona bakın.
- Pek çok farklı nesne gösterin. Bunun için parlak renkli, dinlemesi, dokunması, izlemesi ilginç olan ama ağzına götürdüğünde yutma riski olmayacak kadar büyük oyuncaklar seçin. Yakalaması, ulaşması için onu cesaretlendirin.
- Yatağına kırılmayan bir ayna asın, yalnız olmadığını hisseder, kendini inceler.
- Eline küçük bir çıngırak verip, onunla nasıl ses çıkaracağını ve sallamayı öğretin.
- Onun yaptıklarından, memnun olduğunuzu gösterin, onu övün ve sık sık ismini söyleyin.
- Bebeğinize şarkı söyleyip, onunla dans edin. Ona ilgi ve sevginizi sunu
minnak ım hepsini yapabiliyor .yalnız yakalamada problem var .nesneleri tutamıyoruz daha tam.eldiveni çok mu giydirdim neçıngırağı bugün verdim eline direkt kAFAYA geçirdi
keyıflı yolculuklar canımm kızın çok tatlı masallah
çok geçmış olsun canım ederız tabıı:26:
bı donem bızdede asırı reddetme vardı oluyo bebışlerde ama sen ısrarla emzır canım bende atlattım ama ılk zamankı gıbı degıl uğrastırıyo bunada bınlerce sukur
canım memeler boş boş duruyo bıde sagıyorum hıç yok gelmıyoonormalde sagarken ıp gıbı akardı yokk hepsını denedım de boza esım her yere sordu ama yokkk sakaryada boza devrı bıtmış sozum ona yok bı onu denemedım gerıye hepsını denedım ama su vıtamaltı denıcem ınsallah ıse yarar
Sağol canım...