kızlar korunmaya başladınız mı? bn çok korkuyorum
Fatiha biz aynı kişi miyiz acaba. ? :) bende cevizli tarçınlı kek yaptım geldim şimdi :) cananikiz benim k inde havuç var tatlım. Gel beraber yiyelim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sormaya eşim dikkat ediyodu bizde. geçen kaçak mı oldu galiba dedi. gönderdim ertesi gün hapı aldırdım. onu içincede en az 6 saat emzirmek yok. sağdım sağdım attım sütlerimi yazık oldu. düşünsenizeaz kaldı ocak 2015 annelerine de katılacaktım.. :)
Ye tatlım, feda olsun sana kekler. Bebişi ne süt olsun.çok yerim ama :))))
Bişey olmaz canım korkma. Stres yapıp sütünü etkileme. Hamile kalma olasılığı kalmama olasılığından daha düşük sonuçta. Sonuçta korunsakta o risk hep var biliyorsun.Ya canım şimdi okudum senin yazını da bende ertesi gün hapını dedim eşime bişey olmaz bişey olmaz dedi..şimdi okuyunca daha stres oldum ya.
merhaba annisler iyisinizdir insallah.biz oglanla iyi anlasiyoruz bi yaramazlik yok cok sukur.burayi ozluyom ama pek de vaktim olmuyo cunku efe beyimiz gunduz uykularini birakti.en fazla yarim saat kesintisiz uyuyo o zaman da anca is guc yapiorum
bu aksam herkesin misafiri var sanirim.bizim de var bebe gormeye geliolaaa.ben poropiteronn ve dere otlu poyanca yaptim yerlerse yerler yemezlerse oturur ben yerim zaten yarisini esimle yedik ihihiiii
Ya canım şimdi okudum senin yazını da bende ertesi gün hapını dedim eşime bişey olmaz bişey olmaz dedi..şimdi okuyunca daha stres oldum ya.
kızlar korunmaya başladınız mı? bn çok korkuyorum
Uzuuuun bir aradan sonra herkese selam annişler ve güzel bebişleri
Kızım 78 günlük oldu ve hala bir çiroztombikleşemedik hala ama sağlığımız çok şükür yerinde.
Siz nasılsınız, özlemiştim vallabebişleriniz de iyidir umarım
Nerdesiniz, siiiizzz merak ettik, bu kadar arayı açmayınn...2015 ocak anneleri topigi acilmis vay bee zaman nasil gecti.duygulandim :84:
Bende canım ya hatta geçen Aralık annelerinden biri hamileymiş dedim eşime neden ocak annelerinde ilk sen olmayasın diyo😜 delüüüü dedim😁 bizde hiç korunmadık aşırı korkuyorum inşallah bu ay bişey olmazsa tamam artık artık koruncaz. Korkusu yetti bana. Yoksa burdan 2015 ocak annelerine transfer olcam( Ayy allah korusun)
Aman ha, kızlar bu ne cesaret.... Ben de adet olmadım, daha önce de söylemiştim,ilk kızımdan sonra 15 ay adet olmadım, bir kere bile korunmasız olmadı...doğum sonrası çok riskli, yollar açık yumurta varsa gebelik çokkolaylaşıyor.... Bünyeyle de alakalı gerçi, ben korunmazsam çabuk hamile kalıyorum o yüzden, biz sıkıyız bu konuda... Yine de olursa, başımız üsstüne, ama önlem alıyoruz...ya kızlar tek tek alıntılamıyorum korunmaya başlayanlar adet oldunuzmu siz ben 3 ay 3 gün oldu hala olmadım daha adet olmadım diye de rahat rahat takılıyoz korktum şimdi bende :18:
selam kızlar nasılsınız,
aksam yemegımızı yedık oturuyoruz bız de bebısımız de uyuyor....
bır sey soracam ayıp olmazsa sız ılıskıye gırdıgınızde gogsunuzden sut gelmıyor mu? bu arada bız de daha gırmedık....korunmaya gelınce bende zaten pcos var zor hamıle kalıyorum gercı 3. denemede kaldım cok cok uzun zaman gecmedı cok sukur Allahıma.. korunmasak da sankı hemen olmaz gıbı gelıyor bazen de ya tutarsa dıyorumgercı daha hıc sıftah yapmadık:)))))) ben ama oglum 1 bucuk yasına gelınce ıkıncıyı dusunuyorum Allah ızın verırse.....yasım 32.
Merhaba kızlar bizim zeynep yeni bir huy çıkardı emerken sanki savaş yapıyo memeyle, sinirleniyo damaklarıyla sıkıyor, ellerini sıkıyor, acaba neden sizede oluyomu ? sütümmü gelmiyor diyorum ama sıkınca çıkıyor. 2 haftadır biberonda almıyor du günde 2 kez mama veriyordum ağlıyordu emmiyodu bıraktı. çok nadir zorla veriyoruz mecbur kalınca şimdide bu ne yapsam bilemiyorum memeyi bırakırsa kötü : (
aahhh nerde ogünler. sütüm taşsada aksa. hatta artık azalıyor gibime geliyor sütüm. azaldı yani. bende 33 yaşındayım. bebişimin kardeşi olsun istiyorum ama hiçde 2. yi gözüm kesecek gibi gelmiyo. yaştan dolayı çokta beklememem lazım.
benimkide öyle canım. bende bakıyorum süt geliyor ama azalmış olarak geliyor. çok az yani. biberon verincede başta bi kavga ediyo. sonra bazen içiyo bolbol bazende içmiyo. kafasına göre.
ben kırkım çıkınca kontrole gittiğimde hap yazmştı doktor onu kullanıyorum.emzirirken kullanılan bi hapmış bi sakıncası yokmuşkızlar korunmaya başladınız mı? bn çok korkuyorum
mrb cnmm hoşgeldin ben d kilo olayına takık vaziyetteyim iyi beslensin istiyorum ama önemli olan sağlıkları cnm keyifli sağlıklı olsunlar daUzuuuun bir aradan sonra herkese selam annişler ve güzel bebişleri
Kızım 78 günlük oldu ve hala bir çiroztombikleşemedik hala ama sağlığımız çok şükür yerinde.
Siz nasılsınız, özlemiştim vallabebişleriniz de iyidir umarım
Valla omeserma bi soru yazdın hepimizi tek tek döktün canım:) ya her şeyi geçtim sezaryanlı olanlar için çok kötü en az 1 sene hamile kalmamak gerekirmiş heralde. Valla hergün sütüm var mı diye bakıyorum hani hamile kalına süt kesilirmiş ya. Ne yapalım bundan sonra dikkat etceZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?