2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar korunmaya başladınız mı? bn çok korkuyorum

Bende canım ya hatta geçen Aralık annelerinden biri hamileymiş dedim eşime neden ocak annelerinde ilk sen olmayasın diyo😜 delüüüü dedim😁 bizde hiç korunmadık aşırı korkuyorum inşallah bu ay bişey olmazsa tamam artık artık koruncaz. Korkusu yetti bana. Yoksa burdan 2015 ocak annelerine transfer olcam( Ayy allah korusun)

Ya canım şimdi okudum senin yazını da bende ertesi gün hapını dedim eşime bişey olmaz bişey olmaz dedi..şimdi okuyunca daha stres oldum ya.

çok yerim ama :))))
Ye tatlım, feda olsun sana kekler. Bebişi ne süt olsun.
Ya canım şimdi okudum senin yazını da bende ertesi gün hapını dedim eşime bişey olmaz bişey olmaz dedi..şimdi okuyunca daha stres oldum ya.
Bişey olmaz canım korkma. Stres yapıp sütünü etkileme. Hamile kalma olasılığı kalmama olasılığından daha düşük sonuçta. Sonuçta korunsakta o risk hep var biliyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh. ikisinede bayılırım. afiyet olsun. bende şimdi irmik helvası yaptım. ama eşimle yemek için

benimkide sonradan ya bişey olmaz dedi ama. dayanamadım ben. Allah korusun. neyse stres yapma boşver.

ya kızlar tek tek alıntılamıyorum korunmaya başlayanlar adet oldunuzmu siz ben 3 ay 3 gün oldu hala olmadım daha adet olmadım diye de rahat rahat takılıyoz korktum şimdi bende :18:

Valla omeserma bi soru yazdın hepimizi tek tek döktün canım:) ya her şeyi geçtim sezaryanlı olanlar için çok kötü en az 1 sene hamile kalmamak gerekirmiş heralde. Valla hergün sütüm var mı diye bakıyorum hani hamile kalına süt kesilirmiş ya. Ne yapalım bundan sonra dikkat etceZ.

:) bişey olmaz kızlar. Nadir olur böyle şeyler. dert etmeyiiiin. :) ilk ben hamile kalıyo muşum:)

Merhaba kızlar bizim zeynep yeni bir huy çıkardı emerken sanki savaş yapıyo memeyle, sinirleniyo damaklarıyla sıkıyor, ellerini sıkıyor, acaba neden sizede oluyomu ? sütümmü gelmiyor diyorum ama sıkınca çıkıyor. 2 haftadır biberonda almıyor du günde 2 kez mama veriyordum ağlıyordu emmiyodu bıraktı. çok nadir zorla veriyoruz mecbur kalınca şimdide bu ne yapsam bilemiyorum memeyi bırakırsa kötü : (

2015 ocak anneleri topigi acilmis vay bee zaman nasil gecti.duygulandim :84:

Nerdesiniz, siiiizzz merak ettik, bu kadar arayı açmayınn...

ya kızlar tek tek alıntılamıyorum korunmaya başlayanlar adet oldunuzmu siz ben 3 ay 3 gün oldu hala olmadım daha adet olmadım diye de rahat rahat takılıyoz korktum şimdi bende :18:
Aman ha, kızlar bu ne cesaret.... Ben de adet olmadım, daha önce de söylemiştim,ilk kızımdan sonra 15 ay adet olmadım, bir kere bile korunmasız olmadı...doğum sonrası çok riskli, yollar açık yumurta varsa gebelik çokkolaylaşıyor.... Bünyeyle de alakalı gerçi, ben korunmazsam çabuk hamile kalıyorum o yüzden, biz sıkıyız bu konuda... Yine de olursa, başımız üsstüne, ama önlem alıyoruz...

Stres yapmayın ama önleminizi de alın...

selam kızlar nasılsınız,
aksam yemegımızı yedık oturuyoruz bız de bebısımız de uyuyor....

bır sey soracam ayıp olmazsa sız ılıskıye gırdıgınızde gogsunuzden sut gelmıyor mu? bu arada bız de daha gırmedık....korunmaya gelınce bende zaten pcos var zor hamıle kalıyorum gercı 3. denemede kaldım cok cok uzun zaman gecmedı cok sukur Allahıma.. korunmasak da sankı hemen olmaz gıbı gelıyor bazen de ya tutarsa dıyorum gercı daha hıc sıftah yapmadık:)))))) ben ama oglum 1 bucuk yasına gelınce ıkıncıyı dusunuyorum Allah ızın verırse.....yasım 32.

aahhh nerde ogünler. sütüm taşsada aksa. hatta artık azalıyor gibime geliyor sütüm. azaldı yani. bende 33 yaşındayım. bebişimin kardeşi olsun istiyorum ama hiçde 2. yi gözüm kesecek gibi gelmiyo. yaştan dolayı çokta beklememem lazım.

benimkide öyle canım. bende bakıyorum süt geliyor ama azalmış olarak geliyor. çok az yani. biberon verincede başta bi kavga ediyo. sonra bazen içiyo bolbol bazende içmiyo. kafasına göre.

canım ben de bugun farkettım sutum azalmaya baslamıs yaa cok uzudum stres yaptım ne oldu bılmıyorum yumus yumus gogsum sagınca da az gelıyor onceden sagınca ıkı memeden dolardı sıse sımdı azcık gelıyor yaa.....ınsallah hepten kesımlez.......aklıma geldı gıdeyım de bır ıncır yeyım sımdı

ay evin içi düğün salonu gibi, sokakta kına gecesi yapıyolar, oğlan uyandı şaşırdı garibim :)))))) bende evde oynuyorum :))) oohh yandan

benimkide öyle canım. bende bakıyorum süt geliyor ama azalmış olarak geliyor. çok az yani. biberon verincede başta bi kavga ediyo. sonra bazen içiyo bolbol bazende içmiyo. kafasına göre.

Napsak acaba nazara geldi benim kızım kesin çok fazla emiyodu herkez ay tombalak ne zaman arasak emiyo hiç ayrılmıyosunuz felan diye diye şimdi istemiyo çocuk

mrb cnmm hoşgeldin ben d kilo olayına takık vaziyetteyim iyi beslensin istiyorum ama önemli olan sağlıkları cnm keyifli sağlıklı olsunlar da

Hamile kalınca süt kesilmiyor canım, hamile olup emzirmeye devam edenler var, hatta hamileyken sütün tadı değişirmiş emen bebek kusarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…