2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çoğumuzda var cnm o sıkıntı bizde de öyle.kavga kıyamet emziriyorum gündüzleri. geceleri olay yaratmıyo allahtan geçer die ümit ediyorum

kuzum benim kızm emmeyi azaltınca çocuk doktoru bitki tableti yazdı sütüm azalmasın die. onu içmeye başladım 2 gündür ya gerçekten işe yarıyo ya da placebo etkisi yaptı bilemiyorum artık sütüm coştu maşallah

ye canım ye. süt olsun bebişine bol bol. benimkide fosfos. 4 ayı tamamlasam emzirerek sevincem valla.
ay evin içi düğün salonu gibi, sokakta kına gecesi yapıyolar, oğlan uyandı şaşırdı garibim :)))))) bende evde oynuyorum :))) oohh yandan
bak benimde canım çekti şimdi göbecikler atmayı :) pzt si eşim işe gidince açayımda 2 göbek atayım oluşumla.

bunlar 3 ay sendromuna mı girdiki hepsi bi alem

Amytis seni gökte ararken burda buldum valla bakıp duruyodum yazsam görür mü diye. Ertesi gün hapı 72 saatmiş şimdi eşimi yolluyacağım almaya. Sorun şu ki göğüs pompam da yok. Ama eczanede ne varsa mecbur onu da alacak. 6 saat diyosun ya şimdi emzirsem sonra sağsam. Sonra gece bi daha dolacak bi daha sağcım öyle mi zaten gece bebeği pişpişlerim uyur. Sabah bi daha mı sağayım. Nasıl olcak yardım

sincapp kanadada yaşadığını okuyuncaa çok sevindim temmuzda büyük ihtimalle kanadaya geliyoruz ve bir yıl kalıcaz torontoda. eşim ünv de yard doç tübitak projesiyle daha önce 3 ay geldi şimdi 1 sene bu sefer iki oğlumla beraber gelicez ben çok kotrkuyorum ne yaprım diyee öğretmenim ben de ücretsiz izin alıcam sıkılırım gibi geliyor bilmediğim bir ülke elimde 6 aylık bbeyle ne yapıcam diyee çok sorularım varrr

Biz de kızımla memleketteyiz ama gelirken teyzemlere uğramıştık çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Neyse yabancılık çekmiştir dedik. Annemlerde de ağlaması devam etti daha yeni yeni alıştı. Kimi gördüyse yüzüne bakıp bakıp ağladı :-( AVM yapalım dedik orda da bi çiş yapmış sormayın sırtına kadar. Emzirme odasında yapayım dedim tıklım tıklım. Kıyafet de arabada. Çocuk berbat halde küçücük yer olunca elime hert tarafıma çiş bulaştı rezil olduk anlıcanız. Neyse Allahtan görümceminn evi vardı yakında gittik yıkadık üzerini değiştirdik fln ben temizlendim derken evden çıkmaya töbe ettim nerdeyse. Hee görümcemgile de girer girmez bastı ağlamayı. Bizimki ev kuşu olmuş. Biyere çıkamayacak mıyım ben yaa :-(

cnm oyle olunca da ınsanın elı ayagına dolasıyor degıl mı? benımkı de fazla dısarı cıkmadı sımdıye kadar, hastane ve aksam ev gezmelerı dısında cocuk acık havaya bıle cıkmadı 71 gunluguz. korkuyorum yabancılar mı dıye ? bır de memlekete gıdecegız ucaga bınecegız sımdıden stres yaptım tek basıma olacagım ınsallah cıglık cıgıga basmaz

Bide annemgilde 5yaşında yeğenim kalıyor. Annesi başka bi şehirde babası başka bir şehirde. Çocuk bazen annede bazen büyük annelerde. Kızıma bakarjen bi yandan da onla ilgileneyim dedim de çok zormuş ya. İki çocuğu olanlar eli öpülesi insanlarsınız valla. Gel sana masal anlatim dedim yok ben büyüdüm dedi oyuncağını kulakladı uyudu. Bide biz bebeğimizi severken hayran hayran bizi izliyordu. Oturdum ağladım yeğenime içim cız etti. Ne anne var yanında ne baba ama alışmış kuzum :--(

inş rahat geçer canım yolculuğun rahat ol ne güzel geziceksin bak özendimm ev ev ev daral geldi artık bana

oyy canım benım tabı ona ne zordur sımdı... aynen ıkı cocuklu ınsanları dusununce ben ne zor dıyorum. ben de oglum bır bucuk yasında gelınce ıkıncıyı dusunuyorum ınsallah Allah ızın verırse ama yıpranırım gıbı gelıyor cok zor uyku duzenı su bu yemesı ıcmesı okulu ama Allah da guzellıgını verıyor ıste bu var..tek cocuk da olmuyor kardes lazım hem dusunuyorum da ıkı cocuk ve aılen buyuk ne guzel bır sey....sımdı kucuk bır sey anlamıyoruz ama sanırım buyuyunce ve bır de kardes olunca aksamları oturup onları ızlemek bıle yorgunlugumuzu alır herhalde... ya da alır mı bılenlere sormak lazım

bazen de dusunuyorum artık asla eskı hayatımıza donemeyecegız, canın ısteyınce cıkıp gezmeler, saatlerce uyumalar en onemlılerı......Allah saglık versın sukurler olsun derım gene de......Allah ısteyen herkese versın ınsallah.....yeter kı ıyı saglıklı olalım en onemlısı bu.....

Kııız nerelerdesin sen merak ettik seni. Hiç böyle uzak kalmıyordyn. Neyseki iyiymişsiniz.

Nerdesiniz, siiiizzz merak ettik, bu kadar arayı açmayınn......

mrb cnmm hoşgeldin ben d kilo olayına takık vaziyetteyim iyi beslensin istiyorum ama önemli olan sağlıkları cnm keyifli sağlıklı olsunlar da

Geldik teyzeleri artık burdayız kızımla. İlk zamanlardaki ağlak günlerimiz yavaş yavaş azalıyo ama bu aralar en büyük sıkıntım kızım çok kısa süre emiyo. Çoğu zaman 5 dk bazen max 10 dk. Bu ay da heralde 300 gr almış der doktor döneriz 3 aylık olcak nerdeyse, daha 5,5 kilo bile olmamıştır tahminime göre. Neyse artık yapacak bişey yok, sağlıklı ya onunla avunuyoruz. Şöyle fosur fosur mıncıklanacak bi tosuncuk olmayacak benim manken kızım

Ben bir gün evin yakınındaki markete çıktım, eve gelene kadar gözleri yuvalarından çıktı ağlamaktan hafif rüzgar vardı arabadan da çıkaramadım, pişman oldum bidaha da çıkamadım. Biz de şimdilik eşim çıkarmadıkça evdeyiz

Bu arada ben de 78 gün oldu hala adet olmadım ama kesinlikle korunuyoruz, asla riske atamam böyle bişeyi. Allah olmayanlara versin, şimdilik 2. yi istemiyorum.

inş rahat geçer canım yolculuğun rahat ol ne güzel geziceksin bak özendimm ev ev ev daral geldi artık bana

sag ol cnm guzel dıleklerın ıcın, aynen evde cok daraldım degısıklıge ıhtıyacım var okula baslamadan bı gıdeyım dedım... ben de hep ozenıyordum bebekle memlekete gıdenlere..cnm belkı sen de bır kacamak yaparsın bellı olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…