çoğumuzda var cnm o sıkıntı bizde de öyle.kavga kıyamet emziriyorum gündüzleri. geceleri olay yaratmıyo allahtanMerhaba kızlar bizim zeynep yeni bir huy çıkardı emerken sanki savaş yapıyo memeyle, sinirleniyo damaklarıyla sıkıyor, ellerini sıkıyor, acaba neden sizede oluyomu ? sütümmü gelmiyor diyorum ama sıkınca çıkıyor. 2 haftadır biberonda almıyor du günde 2 kez mama veriyordum ağlıyordu emmiyodu bıraktı. çok nadir zorla veriyoruz mecbur kalınca şimdide bu ne yapsam bilemiyorum memeyi bırakırsa kötü : (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum benim kızm emmeyi azaltınca çocuk doktoru bitki tableti yazdı sütüm azalmasın die. onu içmeye başladım 2 gündür ya gerçekten işe yarıyo ya da placebo etkisi yaptı bilemiyorum artık sütüm coştu maşallahcanım ben de bugun farkettım sutum azalmaya baslamıs yaa cok uzudum stres yaptım ne oldu bılmıyorum yumus yumus gogsum sagınca da az gelıyor onceden sagınca ıkı memeden dolardı sıse sımdı azcık gelıyor yaa.....ınsallah hepten kesımlez.......aklıma geldı gıdeyım de bır ıncır yeyım sımdı
kuzum benim kızm emmeyi azaltınca çocuk doktoru bitki tableti yazdı sütüm azalmasın die. onu içmeye başladım 2 gündür ya gerçekten işe yarıyo ya da placebo etkisi yaptı bilemiyorum artık sütüm coştu maşallah
hani bitki çayı içiyoruz ya süt olsun die bu onların tableti zararlı diil dedi doktor. adı laktamax. çemen otu rezene anason gibi bitkiler içerio cnmmasallah cnm nedır kı o ?
ye canım ye. süt olsun bebişine bol bol. benimkide fosfos. 4 ayı tamamlasam emzirerek sevincem valla.canım ben de bugun farkettım sutum azalmaya baslamıs yaa cok uzudum stres yaptım ne oldu bılmıyorum yumus yumus gogsum sagınca da az gelıyor onceden sagınca ıkı memeden dolardı sıse sımdı azcık gelıyor yaa.....ınsallah hepten kesımlez.......aklıma geldı gıdeyım de bır ıncır yeyım sımdı
bak benimde canım çekti şimdi göbecikler atmayı :) pzt si eşim işe gidince açayımda 2 göbek atayım oluşumla.ay evin içi düğün salonu gibi, sokakta kına gecesi yapıyolar, oğlan uyandı şaşırdı garibim :)))))) bende evde oynuyorum :))) oohh yandan
Napsak acaba nazara geldi benim kızım kesin çok fazla emiyodu herkez ay tombalak ne zaman arasak emiyo hiç ayrılmıyosunuz felan diye diye şimdi istemiyo çocuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hani bitki çayı içiyoruz ya süt olsun die bu onların tableti zararlı diil dedi doktor. adı laktamax. çemen otu rezene anason gibi bitkiler içerio cnm
sormaya eşim dikkat ediyodu bizde. geçen kaçak mı oldu galiba dedi. gönderdim ertesi gün hapı aldırdım. onu içincede en az 6 saat emzirmek yok. sağdım sağdım attım sütlerimi yazık oldu. düşünsenizeaz kaldı ocak 2015 annelerine de katılacaktım.. :)
Allah kolaylik versin hepimize. Bu sut icmemesi icin sut ve sut urunleri alerjisine bakiliyormus. Sen baktirdin mi hic? Bende tv de cocuk dr dan duydum. Benim oglumda huysuzlanir arada sirada ama yaa uykusu vardir yada sut tazyikli gelmistir ve rahatsiz olmustur. Uyumaya yakin yada uyanirken o mahmurluktada denemissindir ama hatirlatayim dedim.
Bu arada bizde 13 ocakta dogduk ve oglumun adi Kagan) bende kanada da yasiyorum burdaki dr herseye normal diyor. Cocuk dr musluman bir bayan. Gaz sorunumuz var diyorum adem ile havvadan beri var diyor. Hersey hep normalde bi ilac felan yok yediklerine dikkat et diyor hep. Burda dr gitmeyi hic sevmiyorum
Biz de kızımla memleketteyiz ama gelirken teyzemlere uğramıştık çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Neyse yabancılık çekmiştir dedik. Annemlerde de ağlaması devam etti daha yeni yeni alıştı. Kimi gördüyse yüzüne bakıp bakıp ağladı :-( AVM yapalım dedik orda da bi çiş yapmış sormayın sırtına kadar. Emzirme odasında yapayım dedim tıklım tıklım. Kıyafet de arabada. Çocuk berbat halde küçücük yer olunca elime hert tarafıma çiş bulaştı rezil olduk anlıcanız. Neyse Allahtan görümceminn evi vardı yakında gittik yıkadık üzerini değiştirdik fln ben temizlendim derken evden çıkmaya töbe ettim nerdeyse. Hee görümcemgile de girer girmez bastı ağlamayı. Bizimki ev kuşu olmuş. Biyere çıkamayacak mıyım ben yaa :-(
hmm ben humana cay ıcıyorum ya aynıları onda da var....
bilemyiyorum içerik benzerdir tabi ama humana bende bi fark yaratmamıştı içmiyorum o yüzden sen bilirsin cnm yne tbi ben yardmcı olmk istedim . bu süt olayı gerçekten çok enteresan birinde süt yapan diğerini etkilemiyo
hmm ben humana cay ıcıyorum ya aynıları onda da var....
bilemyiyorum içerik benzerdir tabi ama humana bende bi fark yaratmamıştı içmiyorum o yüzden sen bilirsin cnm yne tbi ben yardmcı olmk istedim . bu süt olayı gerçekten çok enteresan birinde süt yapan diğerini etkilemiyo
yok tatlım tabı kı tesekkur ederım sadece ıcındekıler aynı demek ıstedım ıcıyorum ben de humana hatta aktardan rezene anason aldım ıcıne kımyon ve ıhlamur da katıyorum haftada bır aklıma gelınce ıcıyorum ıyıydı ama bu ıkı gun azaldı neden bılmıyorum aynen bırıne ıyı gelen dıgerıne ıyı gelmıyor ben daha cozemedım ama humana ıyı gelıyor bana ...
inş rahat geçer canım yolculuğun rahat ol ne güzel geziceksin bak özendimmcnm oyle olunca da ınsanın elı ayagına dolasıyor degıl mı? benımkı de fazla dısarı cıkmadı sımdıye kadar, hastane ve aksam ev gezmelerı dısında cocuk acık havaya bıle cıkmadı 71 gunluguz. korkuyorum yabancılar mı dıye ? bır de memlekete gıdecegız ucaga bınecegız sımdıden stres yaptım tek basıma olacagım ınsallah cıglık cıgıga basmaz
Bide annemgilde 5yaşında yeğenim kalıyor. Annesi başka bi şehirde babası başka bir şehirde. Çocuk bazen annede bazen büyük annelerde. Kızıma bakarjen bi yandan da onla ilgileneyim dedim de çok zormuş ya. İki çocuğu olanlar eli öpülesi insanlarsınız valla. Gel sana masal anlatim dedim yok ben büyüdüm dedi oyuncağını kulakladı uyudu. Bide biz bebeğimizi severken hayran hayran bizi izliyordu. Oturdum ağladım yeğenime içim cız etti. Ne anne var yanında ne baba ama alışmış kuzum :--(
anladım cnm inş artar tekrar ama dönem dönem azalma çoğumuzda oluyo rahat ol artacaktır inşallah kendini üzme. sağmak da artırıyomuş deneyebilirsin boş boş sağarak beyne daha fazla süt üret mesajı gidiyomuşyok tatlım tabı kı tesekkur ederım sadece ıcındekıler aynı demek ıstedım ıcıyorum ben de humana hatta aktardan rezene anason aldım ıcıne kımyon ve ıhlamur da katıyorum haftada bır aklıma gelınce ıcıyorum ıyıydı ama bu ıkı gun azaldı neden bılmıyorum aynen bırıne ıyı gelen dıgerıne ıyı gelmıyor ben daha cozemedım ama humana ıyı gelıyor bana ...
Kııız nerelerdesin sen merak ettik seni. Hiç böyle uzak kalmıyordyn. Neyseki iyiymişsiniz.
Nerdesiniz, siiiizzz merak ettik, bu kadar arayı açmayınn......
mrb cnmm hoşgeldin ben d kilo olayına takık vaziyetteyim iyi beslensin istiyorum ama önemli olan sağlıkları cnm keyifli sağlıklı olsunlar da
Biz de kızımla memleketteyiz ama gelirken teyzemlere uğramıştık çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Neyse yabancılık çekmiştir dedik. Annemlerde de ağlaması devam etti daha yeni yeni alıştı. Kimi gördüyse yüzüne bakıp bakıp ağladı :-( AVM yapalım dedik orda da bi çiş yapmış sormayın sırtına kadar. Emzirme odasında yapayım dedim tıklım tıklım. Kıyafet de arabada. Çocuk berbat halde küçücük yer olunca elime hert tarafıma çiş bulaştı rezil olduk anlıcanız. Neyse Allahtan görümceminn evi vardı yakında gittik yıkadık üzerini değiştirdik fln ben temizlendim derken evden çıkmaya töbe ettim nerdeyse. Hee görümcemgile de girer girmez bastı ağlamayı. Bizimki ev kuşu olmuş. Biyere çıkamayacak mıyım ben yaa :-(
inş rahat geçer canım yolculuğun rahat ol ne güzel geziceksin bak özendimmev ev ev daral geldi artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?