cnm oyle olunca da ınsanın elı ayagına dolasıyor degıl mı? benımkı de fazla dısarı cıkmadı sımdıye kadar, hastane ve aksam ev gezmelerı dısında cocuk acık havaya bıle cıkmadı 71 gunluguz. korkuyorum yabancılar mı dıye ? bır de memlekete gıdecegız ucaga bınecegız sımdıden stres yaptım tek basıma olacagım ınsallah cıglık cıgıga basmaz
Bide annemgilde 5yaşında yeğenim kalıyor. Annesi başka bi şehirde babası başka bir şehirde. Çocuk bazen annede bazen büyük annelerde. Kızıma bakarjen bi yandan da onla ilgileneyim dedim de çok zormuş ya. İki çocuğu olanlar eli öpülesi insanlarsınız valla. Gel sana masal anlatim dedim yok ben büyüdüm dedi oyuncağını kulakladı uyudu. Bide biz bebeğimizi severken hayran hayran bizi izliyordu. Oturdum ağladım yeğenime içim cız etti. Ne anne var yanında ne baba ama alışmış kuzum :--(
anladım cnm inş artar tekrar ama dönem dönem azalma çoğumuzda oluyo rahat ol artacaktır inşallah kendini üzme. sağmak da artırıyomuş deneyebilirsin boş boş sağarak beyne daha fazla süt üret mesajı gidiyomuş
Yok canım hiç stres yapma şimdidem her bebek aynı okacak diye bişey yok. İnş rahat bi yolculuk olur kafanı takma sen ;-)
ınsallah cnm yaa
oyy canım benım tabı ona ne zordur sımdı... aynen ıkı cocuklu ınsanları dusununce ben ne zor dıyorum. ben de oglum bır bucuk yasında gelınce ıkıncıyı dusunuyorum ınsallah Allah ızın verırse ama yıpranırım gıbı gelıyor cok zor uyku duzenı su bu yemesı ıcmesı okulu ama Allah da guzellıgını verıyor ıste bu var..tek cocuk da olmuyor kardes lazım hem dusunuyorum da ıkı cocuk ve aılen buyuk ne guzel bır sey....sımdı kucuk bır sey anlamıyoruz ama sanırım buyuyunce ve bır de kardes olunca aksamları oturup onları ızlemek bıle yorgunlugumuzu alır herhalde... ya da alır mı bılenlere sormak lazım
bazen de dusunuyorum artık asla eskı hayatımıza donemeyecegız, canın ısteyınce cıkıp gezmeler, saatlerce uyumalar en onemlılerı......Allah saglık versın sukurler olsun derım gene de......Allah ısteyen herkese versın ınsallah.....yeter kı ıyı saglıklı olalım en onemlısı bu.....
çok iyi bilirim o hissi.sen yazınca boğazım düğümllendi.biz 5 yaşımızdan 10 yaşımıza kadar annemle babam ayrı yaşadılar daha doğrusu bi ayrıldılar bi birleştiler biz yarı babaannede yarı amcadaydık.çok acı bişey o ssevgiden ilgiden yoksun olmak.Allah hiçbir yavruyu ailesinden ayırmasın.hatta bazen evdeysek babam işe gidince yalnız kalıyoduk.ev sobalı yemek yok ben 7 ya da 8 kardeşim 5 yaşlarında.onları hiç affetmicem..............neyse üzmüyim sizi...of be groz ağlattın beni gece gece.yeğeninin de mi anne babası ayrı
oyy canım benım tabı ona ne zordur sımdı... aynen ıkı cocuklu ınsanları dusununce ben ne zor dıyorum. ben de oglum bır bucuk yasında gelınce ıkıncıyı dusunuyorum ınsallah Allah ızın verırse ama yıpranırım gıbı gelıyor cok zor uyku duzenı su bu yemesı ıcmesı okulu ama Allah da guzellıgını verıyor ıste bu var..tek cocuk da olmuyor kardes lazım hem dusunuyorum da ıkı cocuk ve aılen buyuk ne guzel bır sey....sımdı kucuk bır sey anlamıyoruz ama sanırım buyuyunce ve bır de kardes olunca aksamları oturup onları ızlemek bıle yorgunlugumuzu alır herhalde... ya da alır mı bılenlere sormak lazım
bazen de dusunuyorum artık asla eskı hayatımıza donemeyecegız, canın ısteyınce cıkıp gezmeler, saatlerce uyumalar en onemlılerı......Allah saglık versın sukurler olsun derım gene de......Allah ısteyen herkese versın ınsallah.....yeter kı ıyı saglıklı olalım en onemlısı bu.....
Yaa kuzum sen de beni ağlattın canım benim çok duygulandım anlattıklarına. Rabbim hiç bir evladı anasız babasız koymasın. Ayrı değiller bizimkiler iş icabı aslında baba asker doğuda götüremiyor annesi de çalışmaya başladı. Ne bileyim tatlım çok zor sanki. Ama sen ağlama nolur bak pişman oldum yazdığıma gece gece
yok be canım üzülme gün içinde sık sık gelir zaten aklıma.oh iyi sevindim.Allah tez vakitte kavuştursun.hele duruyla ilgilenirken daha çok hatırlıyorum o günleri...acaba diyorum beni benim duruyu sevdiğimden daha mı az seviyolardı acaba hep hata,ayakbağı olarak gördüler de bize mi belli etmediler???
işte öyle arada yokluyo bu sorular sonra geçiyo.sonra diyorum ki ben yavruma bunları yaşatmıcam diyorum unutturuyorum kendime zorla...ama benim başkalarının çocukluğu gibi bi çocukluğum olmadığı için hep merak ediyorum ailenle lunaparka gitmek nasıl.babanın sinirsiz olması annenin bencil olmaması...öfff çooook özür dilerim
Canım benim üzme kendini gece gece, herkes ne yaşadığını kendi bilir ama emin ol anne ve babanın sürekli kavga ettiği, 'acaba babam annemi öldürecek mi birgün sinirlendiğinde kavga ederlerken' korkusuyla yaşadığın bir ev de hiç kolay değil. Tekrar söylüyorum, herkes kendi yaşadığını kendi bilir elbet de, aklımın ermeye başladığı gençlik çağlarımda 'annem ve babam ayrı olsaydı daha iyi bir hayatımız olur muydu acaba' diye sormuşluğum çoktur kendime. Ha belki daha kötü olurdu onu kimse bilemez ama emin ol ben de babamla lunaparka gitmenin nasıl birşey olduğunu, babamın dizine oturup başımı okşatmanın hissini tatmadım. Sorarsan babam başımızdaydı.. Neyse gece gece girmeyelim o konulara çıkamayız. Ben işte bu sebeplerden ötürü kızıma huzurlu bir ev vermek istiyorum her şeyden çok. İnşallah evlatlarım hiç babalarıyla kavgama şahit olmayacak ve annem babam birbirini öldürmesin diye ağlayarak dua etmeyecek uykudan önce
yok be canım üzülme gün içinde sık sık gelir zaten aklıma.oh iyi sevindim.Allah tez vakitte kavuştursun.hele duruyla ilgilenirken daha çok hatırlıyorum o günleri...acaba diyorum beni benim duruyu sevdiğimden daha mı az seviyolardı acaba hep hata,ayakbağı olarak gördüler de bize mi belli etmediler???
işte öyle arada yokluyo bu sorular sonra geçiyo.sonra diyorum ki ben yavruma bunları yaşatmıcam diyorum unutturuyorum kendime zorla...ama benim başkalarının çocukluğu gibi bi çocukluğum olmadığı için hep merak ediyorum ailenle lunaparka gitmek nasıl.babanın sinirsiz olması annenin bencil olmaması...öfff çooook özür dilerim
Canım benim üzme kendini gece gece, herkes ne yaşadığını kendi bilir ama emin ol anne ve babanın sürekli kavga ettiği, 'acaba babam annemi öldürecek mi birgün sinirlendiğinde kavga ederlerken' korkusuyla yaşadığın bir ev de hiç kolay değil. Tekrar söylüyorum, herkes kendi yaşadığını kendi bilir elbet de, aklımın ermeye başladığı gençlik çağlarımda 'annem ve babam ayrı olsaydı daha iyi bir hayatımız olur muydu acaba' diye sormuşluğum çoktur kendime. Ha belki daha kötü olurdu onu kimse bilemez ama emin ol ben de babamla lunaparka gitmenin nasıl birşey olduğunu, babamın dizine oturup başımı okşatmanın hissini tatmadım. Sorarsan babam başımızdaydı.. Neyse gece gece girmeyelim o konulara çıkamayız. Ben işte bu sebeplerden ötürü kızıma huzurlu bir ev vermek istiyorum her şeyden çok. İnşallah evlatlarım hiç babalarıyla kavgama şahit olmayacak ve annem babam birbirini öldürmesin diye ağlayarak dua etmeyecek uykudan önce
ben biraz duygusalım zaten bu günlerde.dokunsalar ağlıycam.eşime de yersiz kızıyorum sonra pişman oluyorum.özür diliyorum.ama böyle anlarda en çok aileme benzemekten korkuyorum.inşallah biz çok iyi ebeveynler oluruz.evlatlarımız huzursuzluk nedir bilmezler
Kızlar hiç anlatmayalım, kimsenin içini karartmayalım diye düşünmeyin.Kimse sizi dinlemese bile ki mutlaka birileri dinler rahatlamış olursunuz. Yazın dökün içinizi.aklınıza takıldı bikere. Gece gece içinize atmayın uykularinizda sütünüz de kaçmasın. Allah kimseyi ana babasıyla evladıyla imtihan etmesin. Mutlaka sevilmişsinizdir. Hangimiz evladımızı sevmiyoruz. Gençliklerine, cahilliklerine verin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyy yerim ben onu maşallah subhanallahbu da benim minnakım sena m
ben de çok sinirliyim eşime çok üzülüyorum bazen ama ne yapsam tamir edemediğim anlar da oluyo.arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca daha bir farkına vardım sorumluluklarımın.eşimle çok sık kavga etmiyoruz.hatta aslında ben sinirli olmasam hiç etmicez galiba.bazen tutuyorum kendimi sabrediyorum ama bazen de kopuyor film.büyük kızım artık neye kızacağımı tahmin edebilecek durumda.geçen gün babasıyla konuşuyor ve annem bundan hoşlanmaz baba falan dedi.ne bileyim ya elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum herkes ister eğitimci olmama rağmen bazen yetersiz hissediyorum kendimi.annem çok fedekar bir insandı hala da öyle.onun gibi bir anne olmak isterim ama başarabilir miyim.neyse neyse gece gece lım en iyisi
ben de sevildiğimi düşünüyorum ama yeteri kadar sevilmediğim kanısındayım.bu da ailemin eksiği.yapıcak bişey yok ailemi seçerek dünyaya gelmek isterdimSevilmediğimi düşünmedim ama nasıl göstereceklerini bilemediler belki de. Yaptıkları şeylerin bize kendimizi nasıl hissettirdiğini onlar bilemedi ama biz artık biliyoruz o yüzden inşallah evlatlarımıza o duyguları yaşatmayız. Ben ailede huzur ne demek evlenince anladım. Zamanla duruldu tabi bizimkiler de artık kavga etmiyorlar en azından ama çocukluğum, çoğu insanın kaldıramayacağı bu travmatik anılarla geçti, onlar geri gelmedikten sonra can ciğer kuzu sarması olsalar ne olur bu saatten sonra. Benim çocukluğum geri gelecek mi? Bazen istemediğim kadar agresifleşiyorum, istemediğim halde üzdüğüm oluyo sevdiklerimi, hep çocukluğuma bağlıyorum, belki kendimi kandırıyorum bahane arıyorum. Ama eşim çok uysal ve yumuşak bir insan, onun yanında törpülendim ve daha da sakinleşeceğimi umuyorum yıllar geçtikçe. En azından evlatlarım için bunu yapacağım. Hayatta sağlık ve huzurdan daha kıymetli hiçbir şey yok çünkü, biliyorum.
haklısın anlatınca azalıyo sanki üzüntüler cnm.Kızlar hiç anlatmayalım, kimsenin içini karartmayalım diye düşünmeyin.Kimse sizi dinlemese bile ki mutlaka birileri dinler rahatlamış olursunuz. Yazın dökün içinizi.aklınıza takıldı bikere. Gece gece içinize atmayın uykularinizda sütünüz de kaçmasın. Allah kimseyi ana babasıyla evladıyla imtihan etmesin. Mutlaka sevilmişsinizdir. Hangimiz evladımızı sevmiyoruz. Gençliklerine, cahilliklerine verin.
Fatiha biz aynı kişi miyiz acaba. ? :) bende cevizli tarçınlı kek yaptım geldim şimdi :) cananikiz benim k inde havuç var tatlım. Gel beraber yiyelim :)
Nerdesiniz, siiiizzz merak ettik, bu kadar arayı açmayınn...
Aman ha, kızlar bu ne cesaret.... Ben de adet olmadım, daha önce de söylemiştim,ilk kızımdan sonra 15 ay adet olmadım, bir kere bile korunmasız olmadı...doğum sonrası çok riskli, yollar açık yumurta varsa gebelik çokkolaylaşıyor.... Bünyeyle de alakalı gerçi, ben korunmazsam çabuk hamile kalıyorum o yüzden, biz sıkıyız bu konuda... Yine de olursa, başımız üsstüne, ama önlem alıyoruz...
Stres yapmayın ama önleminizi de alın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?