2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yok canım hiç stres yapma şimdidem her bebek aynı okacak diye bişey yok. İnş rahat bi yolculuk olur kafanı takma sen ;-)

çok iyi bilirim o hissi.sen yazınca boğazım düğümllendi.biz 5 yaşımızdan 10 yaşımıza kadar annemle babam ayrı yaşadılar daha doğrusu bi ayrıldılar bi birleştiler biz yarı babaannede yarı amcadaydık.çok acı bişey o ssevgiden ilgiden yoksun olmak.Allah hiçbir yavruyu ailesinden ayırmasın.hatta bazen evdeysek babam işe gidince yalnız kalıyoduk.ev sobalı yemek yok ben 7 ya da 8 kardeşim 5 yaşlarında.onları hiç affetmicem..............neyse üzmüyim sizi...of be groz ağlattın beni gece gece.yeğeninin de mi anne babası ayrı

Az önce bir yatak reklamı izledim, kadın güneşli bir odada güleryüzle gerinerek uykudan kalkıyodu. Bizim çooook uzun yıllar yapamayacağımız birşey o, en az 10 sene çocukların 'aneeeeeee' sesiyle uyancaz bi taraftan güzel ama bi de istediğim kadar uyumayı özlemedim de değil hani

Yaa kuzum sen de beni ağlattın canım benim çok duygulandım anlattıklarına. Rabbim hiç bir evladı anasız babasız koymasın. Ayrı değiller bizimkiler iş icabı aslında baba asker doğuda götüremiyor annesi de çalışmaya başladı. Ne bileyim tatlım çok zor sanki. Ama sen ağlama nolur bak pişman oldum yazdığıma gece gece

Benimde 3 kızım var arkadaşlar. ..
En büyüğü 11 ortancam 7 zeynebimde 3 aylık işte çok yorucu oluyor ama tabiki yanyana geldiklerinde bakıyorum dünya güzelleri :) en çok uyurlarken dinleniyorum tabii allah hayırlı evlat etsin hepsini bantları güzel olur inşallah. ..

yok be canım üzülme gün içinde sık sık gelir zaten aklıma.oh iyi sevindim.Allah tez vakitte kavuştursun.hele duruyla ilgilenirken daha çok hatırlıyorum o günleri...acaba diyorum beni benim duruyu sevdiğimden daha mı az seviyolardı acaba hep hata,ayakbağı olarak gördüler de bize mi belli etmediler???
işte öyle arada yokluyo bu sorular sonra geçiyo.sonra diyorum ki ben yavruma bunları yaşatmıcam diyorum unutturuyorum kendime zorla...ama benim başkalarının çocukluğu gibi bi çocukluğum olmadığı için hep merak ediyorum ailenle lunaparka gitmek nasıl.babanın sinirsiz olması annenin bencil olmaması...öfff çooook özür dilerim

Canım benim üzme kendini gece gece, herkes ne yaşadığını kendi bilir ama emin ol anne ve babanın sürekli kavga ettiği, 'acaba babam annemi öldürecek mi birgün sinirlendiğinde kavga ederlerken' korkusuyla yaşadığın bir ev de hiç kolay değil. Tekrar söylüyorum, herkes kendi yaşadığını kendi bilir elbet de, aklımın ermeye başladığı gençlik çağlarımda 'annem ve babam ayrı olsaydı daha iyi bir hayatımız olur muydu acaba' diye sormuşluğum çoktur kendime. Ha belki daha kötü olurdu onu kimse bilemez ama emin ol ben de babamla lunaparka gitmenin nasıl birşey olduğunu, babamın dizine oturup başımı okşatmanın hissini tatmadım. Sorarsan babam başımızdaydı.. Neyse gece gece girmeyelim o konulara çıkamayız. Ben işte bu sebeplerden ötürü kızıma huzurlu bir ev vermek istiyorum her şeyden çok. İnşallah evlatlarım hiç babalarıyla kavgama şahit olmayacak ve annem babam birbirini öldürmesin diye ağlayarak dua etmeyecek uykudan önce

ben biraz duygusalım zaten bu günlerde.dokunsalar ağlıycam.eşime de yersiz kızıyorum sonra pişman oluyorum.özür diliyorum.ama böyle anlarda en çok aileme benzemekten korkuyorum.inşallah biz çok iyi ebeveynler oluruz.evlatlarımız huzursuzluk nedir bilmezler

Kızlar hiç anlatmayalım, kimsenin içini karartmayalım diye düşünmeyin.Kimse sizi dinlemese bile ki mutlaka birileri dinler rahatlamış olursunuz. Yazın dökün içinizi.aklınıza takıldı bikere. Gece gece içinize atmayın uykularinizda sütünüz de kaçmasın. Allah kimseyi ana babasıyla evladıyla imtihan etmesin. Mutlaka sevilmişsinizdir. Hangimiz evladımızı sevmiyoruz. Gençliklerine, cahilliklerine verin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevilmediğimi düşünmedim ama nasıl göstereceklerini bilemediler belki de. Yaptıkları şeylerin bize kendimizi nasıl hissettirdiğini onlar bilemedi ama biz artık biliyoruz o yüzden inşallah evlatlarımıza o duyguları yaşatmayız. Ben ailede huzur ne demek evlenince anladım. Zamanla duruldu tabi bizimkiler de artık kavga etmiyorlar en azından ama çocukluğum, çoğu insanın kaldıramayacağı bu travmatik anılarla geçti, onlar geri gelmedikten sonra can ciğer kuzu sarması olsalar ne olur bu saatten sonra. Benim çocukluğum geri gelecek mi? Bazen istemediğim kadar agresifleşiyorum, istemediğim halde üzdüğüm oluyo sevdiklerimi, hep çocukluğuma bağlıyorum, belki kendimi kandırıyorum bahane arıyorum. Ama eşim çok uysal ve yumuşak bir insan, onun yanında törpülendim ve daha da sakinleşeceğimi umuyorum yıllar geçtikçe. En azından evlatlarım için bunu yapacağım. Hayatta sağlık ve huzurdan daha kıymetli hiçbir şey yok çünkü, biliyorum.

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca daha bir farkına vardım sorumluluklarımın.eşimle çok sık kavga etmiyoruz.hatta aslında ben sinirli olmasam hiç etmicez galiba.bazen tutuyorum kendimi sabrediyorum ama bazen de kopuyor film.büyük kızım artık neye kızacağımı tahmin edebilecek durumda.geçen gün babasıyla konuşuyor ve annem bundan hoşlanmaz baba falan dedi.ne bileyim ya elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum herkes ister eğitimci olmama rağmen bazen yetersiz hissediyorum kendimi.annem çok fedekar bir insandı hala da öyle.onun gibi bir anne olmak isterim ama başarabilir miyim.neyse neyse gece gece lım en iyisi

bu da benim minnakım sena m
oyy yerim ben onu maşallah subhanallah
ben de çok sinirliyim eşime çok üzülüyorum bazen ama ne yapsam tamir edemediğim anlar da oluyo.
ben de sevildiğimi düşünüyorum ama yeteri kadar sevilmediğim kanısındayım.bu da ailemin eksiği.yapıcak bişey yok ailemi seçerek dünyaya gelmek isterdim
haklısın anlatınca azalıyo sanki üzüntüler cnm.

Tabi ki dertleri paylasinca azalir sizisi.burda her konuda konusmak icin variz. Benim sol gogsimden hic sut cikmadi demin azicok cikti yaa ben de ona uzuldum

fenlife bak ben de Bi düşündüm valla bu kadar tesadüfün üstüne :) benimkinde havuç yoktu canım ama sen gelirim dersen onu da yaparız nolcak kusırabakmayın bu saate anca yazıyorum misafirler on bir gibi gitiler ortalığı toparla bebişi uyut an ak yazabildim ama bugünü de böyle atlatmış olduk çok şukur herkese iyi geceler

ah canim sorma keske gelebilsem soyle dogum iznindeki gibi takilabilsek iyiydi minikler izin vermio
bu arada kizlar ben spiral taktirmayi dusunuyorum.bes sene kafam rahat olur.esime korunma konusunda hic guvenmedim guvenemem de.kuzenim oyle ikinciye kazayla hamile kaldi psikolojisi bozuldu hemde kocasininkini bozdu.adam artik git aldir da sus dedi.istemeyen icin buyuk travma.o yuzden eger bunlari yasamak istemiosak cok dikkat etmek lazim.
bunlari soyleyip ilk ben hamile kaliomusum hepimizde ayni korku var
zaten ben tek cocukta kalabilirim belki.simdilik dusuncem bu tabi kismet.

kizlar Allah evlatlarimizi uzmekten geri koysun bizi.ben de cocuklugumda cok mutlu degildim.benim yuvam anne babaminkinden daha huzurlu acikcasi.
hatirliyorum yani babam anneme caydanlik firlatmisti.kapiya geldi kapi catladi.annemede gelebilirdi.kavga olunca korkudan koltuk arkasina saklanirdim.
simdi annem anlatirken guluyo saklanirdin diye.bunun bende yarattigi travmayi bilmiyo o gulunce sinir oluyorum.hatirlayinca babamada sinir oluyorum.ne kadar korkardim onlar tartisinca.
ne olursa olsun cocuklarimizin yaninda mutluluk oyunu oynamaliyiz.en azindan kavga etmemeliyiz.bunu ogrendim sadece bu kavgalardan.

polvit kizini yerim senin masallah subhanallah tontis pontis bi kiz

Omeserma, engteacher, polvit, miniiikkelebek Canlarım Allah hiçbirimizin evinden sağlığı huzuru eksik etmesin.
Polvit maşallah kızına. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Bende koymak isterim fotoğraf ama babamız rahatsız olur. O yüzden koyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…