2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ya benimkide armut gibi benimde kafama takıldı, bide kesemin yanında kistim var o da canımı sıktı...

Bu arada sevindim bebeğinin iyi olduğuna

ya benimkide armut gibi benimde kafama takıldı, bide kesemin yanında kistim var o da canımı sıktı...

selam :)))))
kesenin her zaman yuvarlak görülmüyor. Ultrason cihazı artık nasıl yakalarsa. Dikkat ettiysen cihazı daha karnında gezdirirken, keseyi tam bulmadan yamuk yumuk birşey gibi görünüyor kese... Hiç canını sıkma bence herşey yolundadır :))))))))

ARKADAŞALR İKİ HAFTA ÖNCE BEN DE AYNI KORKUYLA DOKTORUMU ARADIM, AŞIRI DERECEDE MİDEM BULANIRKEN, SADECE ZEYTİN EKMEK YİYEBİLİYORKEN MİDE BULANTILARIM BİR GÜNDE BIÇAK GİBİ KESİLMİŞTİ. HEMEN GEL BAKALIM DEDİ. APAR TOPAR GİTTİK VE ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI GÖRDÜK, KALP ATIŞI VS HERŞEY YERLİ YERİNDEYDİ.
BUNDAN SONRA BULANTILARIMIN DÜZENSİZ OLABİLECEĞİNİ, BİR GÜN OLUP 1-2 GÜN ÇOK HAFİF OLABİLECEĞİNİ, YA DA YALNIZ AKŞAMLARI YA DA YALNIZ SABAHLARI OLABİLECEĞİNİ, GÜNÜN DİĞER SAATLERİNDE RAHAT OLABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ...
ÖYLE DE OLDU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK AŞIRI BİR BULANTIM, TİKSİNMEM KALMADI, SADECE BAŞTA AŞIRI TİKSİNDİĞİM BİRKAÇ ŞEYE KARŞI HASSASİYETİM DEVAM EDİYOR, AMA ONUN DIŞINDA İSTEDİĞİMİ YİYEBİLİYORUM.
HATTA BUGÜN CANIM MİDYE DOLMA ÇEKTİ, DOKTORUMU ARADIM, YERİNDE YOKTU, SEKRETERİ 4 GİBİ GELECEĞİN SÖYLEDİ, BAALIM MİDYE DOLMAYA NE DİYECEK, UAMRIM YİYEBİLİRSİN DER, ÇOK CANIM İSTİYOR ÇÜNKÜ :)))))))))))))))))

Bu arada bebeğini kaybeden arkadaşıma geçmiş olsun, allah sabır versin diyorum

. Geçen sene aynısını ben de yaşadım, zor günlerdi, geçti ve şimdi yine hamileyim :))))))))))))))) mutlaka pıhtılaşma testini yaptır canım... Benim de yapıldı ve ben sadece bebek aspirini kullanıyorum, bu kadarının yeteceğini söyledi doktorum... Umarım sende buna bile gerek kalmaz

canım midye agır metaller de içeriyor...bilgine...

Burdada bi arkadaşın bebeğinin kalbi durdu 9. Haftada ondanda etkilendim allahım sen koru yarabbim elimde diil işte keyfim kalmadı dünden sonra

tatlım daha önce kayıp yaşadım ve hiç anlamadım... kalp atışı yoktu............ ne ağrı ,ne kanama, ne lekelenme yaşadım üstelik bulantılarımda vardı............yani demem o ki biz anlayamayız bu tedirginlikle sadece yoruluruz bende stresliyim belki herkesten çok kaybı olanlar aynı şeyler olacak korkusuyla yaşıyor çünkü......... ama herşey Allah'dan stres olduğum anda duaya sığınıyorm......... Allah hepimizi korusun bebeklerimize sağlık versin,,hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..........

umarım öyledir, teşekkürler :)

Saolun kızlar Rabbim korusun bebişlerimizi herkeste öğrendi bebişimi nazardanda çok korkuyorum olanı var olmayanı var allahım tüm isteyenlere nasip etsin

nazar konusunda katılıyorum Rabbim korusun.. nazara karşı dualar oku çok çok....ilkinde söylemiştim ama şimdi biz aileler dışında hiç kimseye söylemedik.. sanırım cesaretim de yok buna karnım belirginleşince söyleyecğim.. zaten 9 ay boyunca hep risk var ama korkmakla geçmez inşallah daha sakin olacağımız zamanlar gelecek.. biraz daha sabır lazım hepimizeee

kist bende de var canım ya çatlamayan bi yumurta yüzünden oluşmuş ama dr.um herhangi bi zararı yok dedi.. üzme sende kendini

midye ağır metaller içeriyor ve bozulma ihtimali en yüksek yiyeceklerden biri yeme bence geçen hafta doktorum bana yemem gerekenlerin içinde midyeyide söyledi zaten tadını bile bilmem yemem
bu arada bir tanıdığım 35 haftalık gebe akşam eşi midye getirmiş oda 2 tane yemiş sabahı zor etmiş çıkarmaktan sancıdan kadın doktora gidiyorlar erken doğum falan diyorlar sonra anlaşılıyor besin zehirlenmesi bilgineee

Hakikaten ben de dünden beri lekelenme yaşıyorum bir de ağrı... Progesteron da vermedi Dr pembe ye dönerse gel dedi... Neden oluyor acaba?

hadi bi iki kiside olsa neysede herkeste var benimde cumaya randevu bakalim ne olucak

canım ilginiz için teşekkür ederim.
ama doktorum kızartma olmadığı sürece ve temiz olduğuna inandığın bir yer olursa yiyebilirsin dedi. benim de temizliğine çok güvendiğim bir yerdi, yedim valla :) ama napiim canım çok çekmişti... zaten öyle eskisi gibi değil, 5-6 tane ancak yedim nefsimi körelttim

selam kızlar güel anne adayları dün akşam kahverengi bi akıntım oldu tabi ilk bebeğimde sıkıntı olduğundan hemen sabah dr gittim bide dr yokmu hastanede izinliymiş neyse başka bi dr gittim artık baktı kalp atımı var çok şükür ama düşük tehdidi var dedi progestan ve proton depot mune bi iğne yazdı ben tabi kendi dr yanındaki ebeye dedim böyle böyle oda iyidir kullan sen o dr da iyidir dedi içim pek rahat etmesede öbür dr bekleyecekte zamanım yok diye düşündüm ve ilaca başladım hayırlısı artık morelmanlarım çok bozuk yaaaaaaaa

Ilaca baslamaakla ii yapmissinn...
Dinlwnmeye bakk...
Bebek iyiyse sıkinti yok..
Ignede biraz yakar ama iyidir..
Bence dr u dinle..icini ferah tut...

Ilaca baslamaakla ii yapmissinn...
Dinlwnmeye bakk...
Bebek iyiyse sıkinti yok..
Ignede biraz yakar ama iyidir..
Bence dr u dinle..icini ferah tut...

öyle ya napalım oda dr dur sonuçta rabbim inşallah bunu bize nasip eder sağ salim teşekkürler valla insan anlatmayınca rahatlayamıyor ya iyiki burası ve iyiki sizler varsınız ...

Selam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…