Günaydın bende dün kanama için gittim bebeğim oluşmuş kalbınide doktor dedi sen farkedemezsin ama ben görüyorum atıyor dedi çok şükür perşembeye kadr dayanamıycaktım gercekten ama kesemin sekli kafama takıldı bu seferde armut gibi kötü bırsey yoktur dene
ya benimkide armut gibi benimde kafama takıldı, bide kesemin yanında kistim var o da canımı sıktı...
Bu arada sevindim bebeğinin iyi olduğuna
rahatlatmayı çok isterdim ama 2 gündür aynı dertten bende yakınıyorum miğde bulantısı ağrı sızı hiçbişey yok sadece göğüs ağrısı kanama filanda yok ama korkuyorum işte biriyle konuşup rahatlıyorum ertesi gün yine başlıyor her hafta doktora gidecem artık o derece korkuyorum
Ya kızlar Dr bana 27 haziranda bir ay sonra falan gel dedi evli mutlu huzurlunun yaşadıklarından sonra ben bekleyemicem galiba gece kaç kere uyndım tedirginim( kızcağızın bişeyi yoktu bebeğimi merak ediyorum kalbin durması için illa kanama gerekirmiki nasıl anlcazki ben bir ay sonra nası gidim şimdi arada benimde ağrım oluyo dün sağ kasığım tatlı atlı ağrıodu kanamam falan yok ama korkuyorum çok midemde bulanmıyo off ( Allah'a emanet gerçi bebişlerimiz biri içimi rahatlatsın benim off
ARKADAŞALR İKİ HAFTA ÖNCE BEN DE AYNI KORKUYLA DOKTORUMU ARADIM, AŞIRI DERECEDE MİDEM BULANIRKEN, SADECE ZEYTİN EKMEK YİYEBİLİYORKEN MİDE BULANTILARIM BİR GÜNDE BIÇAK GİBİ KESİLMİŞTİ. HEMEN GEL BAKALIM DEDİ. APAR TOPAR GİTTİK VE ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI GÖRDÜK, KALP ATIŞI VS HERŞEY YERLİ YERİNDEYDİ.
BUNDAN SONRA BULANTILARIMIN DÜZENSİZ OLABİLECEĞİNİ, BİR GÜN OLUP 1-2 GÜN ÇOK HAFİF OLABİLECEĞİNİ, YA DA YALNIZ AKŞAMLARI YA DA YALNIZ SABAHLARI OLABİLECEĞİNİ, GÜNÜN DİĞER SAATLERİNDE RAHAT OLABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ...
ÖYLE DE OLDU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK AŞIRI BİR BULANTIM, TİKSİNMEM KALMADI, SADECE BAŞTA AŞIRI TİKSİNDİĞİM BİRKAÇ ŞEYE KARŞI HASSASİYETİM DEVAM EDİYOR, AMA ONUN DIŞINDA İSTEDİĞİMİ YİYEBİLİYORUM.
HATTA BUGÜN CANIM MİDYE DOLMA ÇEKTİ, DOKTORUMU ARADIM, YERİNDE YOKTU, SEKRETERİ 4 GİBİ GELECEĞİN SÖYLEDİ, BAALIM MİDYE DOLMAYA NE DİYECEK, UAMRIM YİYEBİLİRSİN DER, ÇOK CANIM İSTİYOR ÇÜNKÜ :)))))))))))))))))
Burdada bi arkadaşın bebeğinin kalbi durdu 9. Haftada ondanda etkilendim allahım sen koru yarabbim elimde diil işte keyfim kalmadı dünden sonra
selam :)))))
kesenin her zaman yuvarlak görülmüyor. Ultrason cihazı artık nasıl yakalarsa. Dikkat ettiysen cihazı daha karnında gezdirirken, keseyi tam bulmadan yamuk yumuk birşey gibi görünüyor kese... Hiç canını sıkma bence herşey yolundadır :))))))))
Saolun kızlar Rabbim korusun bebişlerimizi herkeste öğrendi bebişimi nazardanda çok korkuyorum olanı var olmayanı var allahım tüm isteyenlere nasip etsin
ya benimkide armut gibi benimde kafama takıldı, bide kesemin yanında kistim var o da canımı sıktı...
Bu arada sevindim bebeğinin iyi olduğuna
ARKADAŞALR İKİ HAFTA ÖNCE BEN DE AYNI KORKUYLA DOKTORUMU ARADIM, AŞIRI DERECEDE MİDEM BULANIRKEN, SADECE ZEYTİN EKMEK YİYEBİLİYORKEN MİDE BULANTILARIM BİR GÜNDE BIÇAK GİBİ KESİLMİŞTİ. HEMEN GEL BAKALIM DEDİ. APAR TOPAR GİTTİK VE ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI GÖRDÜK, KALP ATIŞI VS HERŞEY YERLİ YERİNDEYDİ.
BUNDAN SONRA BULANTILARIMIN DÜZENSİZ OLABİLECEĞİNİ, BİR GÜN OLUP 1-2 GÜN ÇOK HAFİF OLABİLECEĞİNİ, YA DA YALNIZ AKŞAMLARI YA DA YALNIZ SABAHLARI OLABİLECEĞİNİ, GÜNÜN DİĞER SAATLERİNDE RAHAT OLABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ...
ÖYLE DE OLDU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK AŞIRI BİR BULANTIM, TİKSİNMEM KALMADI, SADECE BAŞTA AŞIRI TİKSİNDİĞİM BİRKAÇ ŞEYE KARŞI HASSASİYETİM DEVAM EDİYOR, AMA ONUN DIŞINDA İSTEDİĞİMİ YİYEBİLİYORUM.
HATTA BUGÜN CANIM MİDYE DOLMA ÇEKTİ, DOKTORUMU ARADIM, YERİNDE YOKTU, SEKRETERİ 4 GİBİ GELECEĞİN SÖYLEDİ, BAALIM MİDYE DOLMAYA NE DİYECEK, UAMRIM YİYEBİLİRSİN DER, ÇOK CANIM İSTİYOR ÇÜNKÜ :)))))))))))))))))
bu kanamalar ne yaa herkeste var acaba neyden kaynaklaniyor:44:
midye ağır metaller içeriyor ve bozulma ihtimali en yüksek yiyeceklerden biri yeme bence geçen hafta doktorum bana yemem gerekenlerin içinde midyeyide söyledi zaten tadını bile bilmem yemem
bu arada bir tanıdığım 35 haftalık gebe akşam eşi midye getirmiş oda 2 tane yemiş sabahı zor etmiş çıkarmaktan sancıdan kadın doktora gidiyorlar erken doğum falan diyorlar sonra anlaşılıyor besin zehirlenmesi bilgineee
selam kızlar güel anne adayları dün akşam kahverengi bi akıntım oldu tabi ilk bebeğimde sıkıntı olduğundan hemen sabah dr gittim bide dr yokmu hastanede izinliymiş neyse başka bi dr gittim artık baktı kalp atımı var çok şükür ama düşük tehdidi var dedi progestan ve proton depot mune bi iğne yazdı ben tabi kendi dr yanındaki ebeye dedim böyle böyle oda iyidir kullan sen o dr da iyidir dedi içim pek rahat etmesede öbür dr bekleyecekte zamanım yok diye düşündüm ve ilaca başladım hayırlısı artık morelmanlarım çok bozuk yaaaaaaaa
Ilaca baslamaakla ii yapmissinn...
Dinlwnmeye bakk...
Bebek iyiyse sıkinti yok..
Ignede biraz yakar ama iyidir..
Bence dr u dinle..icini ferah tut...
Selam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)Eki Görüntüle 725521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?