2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben daha ortalığı toparlamadım bile :) eşim mutfağı topladı sağolsun ama salonda sehpalar filan duruyor. Birazdan yaparım. Bu akşam yine misafir var. Allahtan kocişim var. Maşallah Allah razi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi ki dertleri paylasinca azalir sizisi.burda her konuda konusmak icin variz. Benim sol gogsimden hic sut cikmadi demin azicok cikti yaa ben de ona uzuldum

Canım kaç dk sağdın. Makine yavaş kalıyo bazen. Unutma bebekler sağdığından fazlasını çekiyor.

Canım kaç dk sağdın. Makine yavaş kalıyo bazen. Unutma bebekler sağdığından fazlasını çekiyor.

canım benımde yok memelerde sut ne yaptıysam gelmıyo sagıyoorum damla damla yok yanıı bakalım ne ola sonumuzz her seyı de denedımm :26::26:

ayrıca şöyle bır baktımda dun aksam baya bııı bayanlar dokmusler ıçlerınıde rahatlamışlar ..bende baba sevgısını yasayamayanlardanım ..uzun hıkaye ama esım ve çoçuklarımla çok mutluyum Allah bozmasınn

polvıt kızın amasalllah canım tombıkk çok tatlııı

sabahları kalkınca otrı bebeyle ve serum fızy burnunu temızleme yapıyorum her sabah nefes alamıyo gıbı oluyo kalkınca nasıl anlatsam bılemedım neyse ..hasta degl ama ... boyle benım gıbı temızleyen varmı ....bıde yapmamın bır zararı olurmuu.. yapmasam kalıtelı nefes alamıyo tereddutte kaldımm :44::44:

bu da benim minnakım sena m
Oyy, ne tatlıymış sena hanım, rabbim nazarlardan saklasın, vahtı da güzel olsun inş....

İlk çocuk küçükken nasıl olur bilmiyorum ama bizimkilerin arası 4 yaş, şimdilik iyiyiz, zorlukları var tabi de büyük çocuğun kendi işinin çoğunu yapabilmesi çok büyük avantaj, tuvalet, yeme uyuma.... Kızım bunları kısmen yapıyor, iştahsız olduğu için yemeğe yardım ediyorum... Tuvalette temizlik kısmını beceremiyor vs.... Bu arada Kreşe gitmesi çok büyük avantaj....Yoksa çok daha zor olur...

Küçük bir yaşına gelince daha zorlaşacak gibi, oyuncak kavgaları, kıskançlıklar... Allah yardımcımız olsun...

Maşallah sana, allah bağışlasın pırlantalarını...

Yedi sene sonra belki ben de senin gibi olurum.... Bayılıyorum, çocuklara.... Şimdilik cesaretim yok da, ücretsiz izin alabilecek durumda olursam düşünürüm herhalde....

Ben herzaman kullanmıyorum canım, her sabah burnu tıkalı olmuyor.., bizm evimiz merkezi sistem kömürle ısınıyor... Belli bir saatten sonra sönüyor, hasta olmadıkça çok tıkanıklık olmuyor, ama ablamlardayım doğalgaz kombiyle ısınıyorlar, çok sıcak olmamasına rağmen iki sabah da kullandım... Gerçi ben öksürüyorum, boğazlarım acıyor, belki miniş de eahatsızdır..,ondan olmuş daolabilir...

cevap için geç kaldım herhalde. ben emzirip hapı içtim.2 saat sonra bi sağdım 2 saat bekleyip gene sağdım. sonra 2 saat bekleyip emzirdim.

valla bızım her gun bı tıkanıklık var nasıl anlatıyım hanı sabahları bızdede oluyo ya bazen boyle çekerız ama bıse yoktur ama bı tıkanıklık olur onu gıbı sumuk falan akmıyoo yanı ... ama temızleyın ce ıçınden parcalar gelıyor yanı. her gun de nasıl olusuyo ben anlamadım ..hapşırıyoruz her gn fıxx ..bıde emerken tıkanıyo bazen gun ıçınde onlarmı genızınde bırıkıyo da tıkıyo yanı danışıklı bışı mı anlamadımm ..yanı bunlar olmasa tıkanmaz ve bende temızlemem gıbı me gelıyoo üffff hep yapıpta zarar vermekten ve doğal akışını bozmaktan korkuyommm .. ama yapmasamda ememıyo rahatt nefes alamıyo

Çalışırken çok zor olur ben evde olduğum halde zorlanıyorum bide ortancam 1. Sınıfti bu sene o da tuz biber oldu. Eşim çok istedi benim dayanamadım artık 2 senedir başımı yiyorum yaa nasip deyip yaptık. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşaallah :)

inşallah yeniden sütlü günlere döner herkes. ama yapı meselesi heralde bu süt. kimisi heryeri süt olarak kalkıyomuş yataktan, ne güzel. ne yapalım nasip.
canım burnunu temizleme bir gün. bak bakalım belki öğleye doğru kendi açılıyordur. kendimde öyle oluyodu benim. gece tıkanıp gündüz açılıyordu. çünkü o otribebe alışkanlık yapabilir gibi geliyor bana. öğleye kadar bi çekme bakalım, çok rahatsız olursa yine çekiverirsin.

benimde ablam boşanma aşamasında, eşi biraz sorumsuz.bıraktı gitti. bir yıldır bi dargın bi barışıklar. 7 yaşında kızları var. yavrum herşeyi anlıyor. sizler böyle anlattıkça onun büyümüş halini görür gbiyim. çok zormuş çok. herkes için. Allah başka dert vermesin tabi ama insan üzülmeden edemiyor.
bak herkes anlatıyor rahatlıyor.sende anlat dök içini:)

Son düzenleme:
ayy maşallah Allah bağışlasın. bende istiyorum böyle. ne güzel hemde 3 kız. :) Allah onlarla imtihan etmesin sizi. çok özendim maşallah:)

Allah ım asna şükürler olsun çok tatlı bir bebeğim var 3 aylık olmak üzereyiz hergün yeni bir ses çıkarıyor onun neşesi benim neşem oluyo :)bu günlerde de "gaayuuu aaauuuu "demeye başladı dudakları büze büze

denıcem bakalım bır degışıklık olcakmıı saol canım ıyıkı varsınız ..baskasına sorsam ne soledımı anlarlar nede doğru cevap verıırler ALLAH razı olsun hepinizden ınsanın anlıkta olsa ımdadına yetısıyonuz yaaa ne dıım
masallah sana bacımm hepsıde çok tatlılar ALLAH bahtlarını guzel eylesınn tombişi yerım bennn

aynen canım bızde yarın tam 90 gunluk olcazz...onun o gulusu varya tarıfsız bıde abıısıyle muhabbetı paha bıçılemez bır mucıe sankıı ALLAH bozmasın mutlulumuzu SIZLERINDE BACILARR HEPINIZE MUTLU PAZARLARRR

alıntı yapamıyorum kızlar ama teşekkürler hepinize güzel yorumlarınız için.günaydın herkese bu arada.bu gece de büyük kızım hiç uyutmadı.çok hasta oldu yavrum ya ve sanırım küçüğe de geçti.bu haftanın nasıl geçeceği belli oldu.hasta ağlak kızlarımla

Allah kocişlerden razı olsun valla çok yardımcı oluyor ben dünkü halimdeyim hala kızım ayaklarımda kociş mutfakta bakalım ne zaman uyucak benim yumurcak :)

Selam kızlar.bugün uykumu aldım kızım 9 da uyandı böyle olunca güne mutlu başladım dışarıda güneş,içim kıpır kıpır.dün benimde misafirim vardı.gelenlerin çocuğu vardı ve gürültü çok olunca kızım uyuyamadı bir türlü.bugünlerde ani bir ses duyunca sıçrayıp ağlamaya başlıyor hemen.korunma konuşulmuş bu arada bence işinizi şansa bırakmayın.şimdi hazırlanmam gerekiyor avm ye gideceğiz.güzel bir gün geçiririz inşallah.hepinize mutlu pazarlar..

Polvit ve minikzeynep kızlarınıza maşallahAllah bahtlarını açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…