fenlife bak ben de Bi düşündüm valla bu kadar tesadüfün üstüne :) benimkinde havuç yoktu canım ama sen gelirim dersen onu da yaparız nolcakkusırabakmayın bu saate anca yazıyorum misafirler on bir gibi gitiler ortalığı toparla bebişi uyut an ak yazabildim ama bugünü de böyle atlatmış olduk çok şukur herkese iyi geceler
Tabi ki dertleri paylasinca azalir sizisi.burda her konuda konusmak icin variz. Benim sol gogsimden hic sut cikmadi demin azicok cikti yaa ben de ona uzuldum
Canım kaç dk sağdın. Makine yavaş kalıyo bazen. Unutma bebekler sağdığından fazlasını çekiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy, ne tatlıymış sena hanım, rabbim nazarlardan saklasın, vahtı da güzel olsun inş....bu da benim minnakım sena m
İlk çocuk küçükken nasıl olur bilmiyorum ama bizimkilerin arası 4 yaş, şimdilik iyiyiz, zorlukları var tabi de büyük çocuğun kendi işinin çoğunu yapabilmesi çok büyük avantaj, tuvalet, yeme uyuma.... Kızım bunları kısmen yapıyor, iştahsız olduğu için yemeğe yardım ediyorum... Tuvalette temizlik kısmını beceremiyor vs.... Bu arada Kreşe gitmesi çok büyük avantaj....Yoksa çok daha zor olur...oyy canım benım tabı ona ne zordur sımdı... aynen ıkı cocuklu ınsanları dusununce ben ne zor dıyorum. ben de oglum bır bucuk yasında gelınce ıkıncıyı dusunuyorum ınsallah Allah ızın verırse ama yıpranırım gıbı gelıyor cok zor uyku duzenı su bu yemesı ıcmesı okulu ama Allah da guzellıgını verıyor ıste bu var..tek cocuk da olmuyor kardes lazım hem dusunuyorum da ıkı cocuk ve aılen buyuk ne guzel bır sey....sımdı kucuk bır sey anlamıyoruz ama sanırım buyuyunce ve bır de kardes olunca aksamları oturup onları ızlemek bıle yorgunlugumuzu alır herhalde... ya da alır mı bılenlere sormak lazım
bazen de dusunuyorum artık asla eskı hayatımıza donemeyecegız, canın ısteyınce cıkıp gezmeler, saatlerce uyumalar en onemlılerı......Allah saglık versın sukurler olsun derım gene de......Allah ısteyen herkese versın ınsallah.....yeter kı ıyı saglıklı olalım en onemlısı bu.....
Benimde 3 kızım var arkadaşlar. ..
En büyüğü 11 ortancam 7 zeynebimde 3 aylık işte çok yorucu oluyor ama tabiki yanyana geldiklerinde bakıyorum dünya güzelleri :) en çok uyurlarken dinleniyorum tabii allah hayırlı evlat etsin hepsini bantları güzel olur inşallah. ..
sabahları kalkınca otrı bebeyle ve serum fızy burnunu temızleme yapıyorum her sabah nefes alamıyo gıbı oluyo kalkınca nasıl anlatsam bılemedım neyse ..hasta degl ama ... boyle benım gıbı temızleyen varmı ....bıde yapmamın bır zararı olurmuu.. yapmasam kalıtelı nefes alamıyo tereddutte kaldımm :44::44:
Amytis seni gökte ararken burda buldum valla bakıp duruyodum yazsam görür mü diye. Ertesi gün hapı 72 saatmiş şimdi eşimi yolluyacağım almaya. Sorun şu ki göğüs pompam da yok. Ama eczanede ne varsa mecbur onu da alacak. 6 saat diyosun ya şimdi emzirsem sonra sağsam. Sonra gece bi daha dolacak bi daha sağcım öyle mi zaten gece bebeği pişpişlerim uyur. Sabah bi daha mı sağayım. Nasıl olcak yardım
Ben herzaman kullanmıyorum canım, her sabah burnu tıkalı olmuyor.., bizm evimiz merkezi sistem kömürle ısınıyor... Belli bir saatten sonra sönüyor, hasta olmadıkça çok tıkanıklık olmuyor, ama ablamlardayım doğalgaz kombiyle ısınıyorlar, çok sıcak olmamasına rağmen iki sabah da kullandım... Gerçi ben öksürüyorum, boğazlarım acıyor, belki miniş de eahatsızdır..,ondan olmuş daolabilir...
Oyy, ne tatlıymış sena hanım, rabbim nazarlardan saklasın, vahtı da güzel olsun inş....
İlk çocuk küçükken nasıl olur bilmiyorum ama bizimkilerin arası 4 yaş, şimdilik iyiyiz, zorlukları var tabi de büyük çocuğun kendi işinin çoğunu yapabilmesi çok büyük avantaj, tuvalet, yeme uyuma.... Kızım bunları kısmen yapıyor, iştahsız olduğu için yemeğe yardım ediyorum... Tuvalette temizlik kısmını beceremiyor vs.... Bu arada Kreşe gitmesi çok büyük avantaj....Yoksa çok daha zor olur...
Küçük bir yaşına gelince daha zorlaşacak gibi, oyuncak kavgaları, kıskançlıklar... Allah yardımcımız olsun...
Maşallah sana, allah bağışlasın pırlantalarını...
Yedi sene sonra belki ben de senin gibi olurum.... Bayılıyorum, çocuklara.... Şimdilik cesaretim yok da, ücretsiz izin alabilecek durumda olursam düşünürüm herhalde....
canım benımde yok memelerde sut ne yaptıysam gelmıyo sagıyoorum damla damla yok yanıı bakalım ne ola sonumuzz her seyı de denedımm :26::26:
ayrıca şöyle bır baktımda dun aksam baya bııı bayanlar dokmusler ıçlerınıde rahatlamışlar ..bende baba sevgısını yasayamayanlardanım ..uzun hıkaye ama esım ve çoçuklarımla çok mutluyum Allah bozmasınn
polvıt kızın amasalllahcanım tombıkk çok tatlııı
sabahları kalkınca otrı bebeyle ve serum fızy burnunu temızleme yapıyorum her sabah nefes alamıyo gıbı oluyo kalkınca nasıl anlatsam bılemedım neyse ..hasta degl ama ... boyle benım gıbı temızleyen varmı ....bıde yapmamın bır zararı olurmuu.. yapmasam kalıtelı nefes alamıyo tereddutte kaldımm :44::44:
ayy maşallah Allah bağışlasın. bende istiyorum böyle. ne güzel hemde 3 kız. :) Allah onlarla imtihan etmesin sizi. çok özendim maşallah:)Çalışırken çok zor olur ben evde olduğum halde zorlanıyorum bide ortancam 1. Sınıfti bu sene o da tuz biber oldu. Eşim çok istedi benim dayanamadım artık 2 senedir başımı yiyorum yaa nasip deyip yaptık. Rabbim bütün isteyenlere nasipEki Görüntüle 1066629 etsin inşaallah :)
ayy maşallah Allah bağışlasın. bende istiyorum böyle. ne güzel hemde 3 kız. :) Allah onlarla imtihan etmesin sizi. çok özendim maşallah:)
denıcem bakalım bır degışıklık olcakmıı saol canım ıyıkı varsınız ..baskasına sorsam ne soledımı anlarlar nede doğru cevap verıırler ALLAH razı olsun hepinizden ınsanın anlıkta olsa ımdadına yetısıyonuz yaaa ne dııminşallah yeniden sütlü günlere döner herkes. ama yapı meselesi heralde bu süt. kimisi heryeri süt olarak kalkıyomuş yataktan, ne güzel. ne yapalım nasip.
canım burnunu temizleme bir gün. bak bakalım belki öğleye doğru kendi açılıyordur. kendimde öyle oluyodu benim. gece tıkanıp gündüz açılıyordu. çünkü o otribebe alışkanlık yapabilir gibi geliyor bana. öğleye kadar bi çekme bakalım, çok rahatsız olursa yine çekiverirsin.
benimde ablam boşanma aşamasında, eşi biraz sorumsuz.bıraktı gitti. bir yıldır bi dargın bi barışıklar. 7 yaşında kızları var. yavrum herşeyi anlıyor.sizler böyle anlattıkça onun büyümüş halini görür gbiyim. çok zormuş çok. herkes için. Allah başka dert vermesin tabi ama insan üzülmeden edemiyor.
bak herkes anlatıyor rahatlıyor.sende anlat dök içini:)
masallah sana bacımmÇalışırken çok zor olur ben evde olduğum halde zorlanıyorum bide ortancam 1. Sınıfti bu sene o da tuz biber oldu. Eşim çok istedi benim dayanamadım artık 2 senedir başımı yiyorum yaa nasip deyip yaptık. Rabbim bütün isteyenlere nasipEki Görüntüle 1066629 etsin inşaallah :)
Allah ım asna şükürler olsun çok tatlı bir bebeğim var 3 aylık olmak üzereyiz hergün yeni bir ses çıkarıyor onun neşesi benim neşem oluyo :)bu günlerde de "gaayuuu aaauuuu "demeye başladı dudakları büze büze
cevap için geç kaldım herhalde. ben emzirip hapı içtim.2 saat sonra bi sağdım 2 saat bekleyip gene sağdım. sonra 2 saat bekleyip emzirdim.
Ben daha ortalığı toparlamadım bile :) eşim mutfağı topladı sağolsun ama salonda sehpalar filan duruyor. Birazdan yaparım. Bu akşam yine misafir var. Allahtan kocişim var. Maşallah Allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?