2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yaşananlar zor olsa da kendi yavrularımıza böyle bir hayat yaşatmamamız için vesile oluyor işte. Herkesin bir sınavı var derler ya, bu da öyle bişey işte..

Maşallah canım Allah bağışlasın yavrularını

Benim Zeynep de 79 günlük, bu sabah 'ooaaaaaa' diye uyandırdı beni sabahları pek keyfi yerinde oluyo maşallah, sohbet muhabbet yarım saat oynaşıyoruz yatakta

Allah kocişlerden razı olsun valla çok yardımcı oluyor ben dünkü halimdeyim hala kızım ayaklarımda kociş mutfakta bakalım ne zaman uyucak benim yumurcak :)

Seninki de mi ayakta uyuyo canım ya? Napcam biz bunları böyle, ne zamana kadar ayakta sallattıracak bunlar kendini? Benim yeğenimi de bi dönem ayakta sallamıştık ama sonra bıraktı, bir tül parçasını ovalaya ovalaya uyumaya başlamıştı, uzun bir süre de öyle uyudu. Bakalım biz de öyle şanslı olacak mıyız :44:

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun çok güzel yavrun

Benim kızım da hala uyurken ara ara sıçrıyo. Ben de kollarını kundan yapıp uyutuyorum hala. Şöyle sere serpe yatsın uyusun istiyorum ama daha var sanırım o günlere

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurban olurum, yaradana....Benim kızımı sevme şeklim... Tütü giymiş bir de o bacişleri ısırırlar bak...

Allah bağışlasın canım, zor olmaz mı zor olur tabii... Ama ben hamileliği, doğumu, bebeği çok seviyorum.....

Selamlar herkese ben yarin okula basliyorum kv ile ayni binadayiz melegime o bakicak programim cok guzel 2 saat gidip eve geliyorum ins basarabilirim olmazsa ucretsiz ayrilicam ama okul yakin idare ederim herhalde allah kollaylik versin kv simdiye kadar sadece sevdi sen isine bak ben oyalarim bile olmadi sagolsun hatta gecen saglik ocagina gidecektim bakmaya gelecekti uyuya kalmis gec geldi eltimde calisiyo onun cocuklarina kocasina hep kv bakti esek kadar oldular eltim rahat biraz rahat olmak kazim herhalde ben simdiye kadar minnet etmedim bide ustune yemek yapip onada yedirdim Cok sukur ustesinden geldim bakalim nasil olacakij

Evet canım gündüz ayakta uyuyor hatta ayağımdan yere bırakınca uyanıyor ama gece emip yerine koyuyorum hemen uyuyor. Gündüz hiçbişi yapamıyorum sürekli kızımlayım bakalım bu gidişin sonu nolcak :)

Yasasin cok sevindim kendi adima hayirli olsun sizede canim. Biz Ottawada oturuyoruz. Burasi Ankara gb Toronto Istanbul gb derler :) Orda tanidiklarimda var Turk aileler coluklu cocuklu dr islerinde yol gosterirler tabii bende :) sorun degil yani Turk marketi var urunleri bulabiliyorsun. Cok guzel bir kebapci var Bence alisirsin bile buralara. Yabanci.olmak burda yadirganmiyor yada Ingilizceyi iyi konusamaman cunku herkes yabanci :)) sen gel goruselim ne iyi olur.

Canım hayırlısı olsun, umarım kolay olur da sıkıntı yaşamazsın. Ders saatlerinin az olması çok iyi olmuş.

Aynı beni anlatmışsın sanki
Uyku saatlerinde sürekli sallanarak uyuyo, bırak ayağından bırakmayı, durduğumda bile uyanıyo iyice keyifçi bizimkiler. Gece benim de öyle emiyo yatırıyorum yanıma, uyuyo. Gündüz o uyanık olduğunda yemek falan yapıyorum, millet iş yapmak için bebişinin uyumasını bekler ben uyanmasını bekliyorum gündüz yatıp biyerde uyuduğu günleri görecek miyim acaba:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

bu kadar benzer aynı durumdayız valla. Uyanınca ancak kalkıp iş güç yapma imkanım oluyor yoksa nerede doksan dört günlük oldu hala ayaklardayız bakalım nereye kadar gidecek yeter ki sağlıklı olsunlar diğer her şey zamanı gelince hallolur inşallah :)

Bir sarkida diyordu anlatildikca eskir yasananlar... Duygular eskimiyor iste... Dun gece olsaydim da muhabbetin dibine vursaydik.Icimi zi bosaltmak iyi geliyor.Annem babami affetmis olabilir ama 32 yasindayim simdi ama ben affedemiyorum. Yuzune guluyorum. Yaslandikca duygusallasti bizimki seni seviyorum.diyo bana bende bos bos ayni cevabi veriyorum... Bazen olse uzulurmuyum diye soruyorum yaa kendime!!! Bunu u dusunmek bile aci... Esimde bosanmis aile cocugu ne baba ne anne yaninda olmus. Kv ev hanimi iken is bulmus elinden geldigince kol kanat germeye calismis ama yanina alamamis kp gitmis evlenmis...

Herkesin ailesinde yada yakininda boyle yasanmisliklar oluyor. Bizede ders oluyor. Iyi birer ebeveyn olma konusunda insallah ana babalarimizin dustukleri hatalari tekrarlamayiz.

Biz de 79 günlük olduk teyzesi ellerinden öper Zeynep'im 😊
Bence de zamanı gelince onlar kendi bırakacak böyle şeyleri. Kimsenin çocuğu sonsuza kadar annesinin bacaklarında sallanarak uyumamış. Kendimi böyle teselli ediyorum bi de ya gece uykuları da bozuk olsaydı o zaman iyice zor olurdu işimiz. Sık kalkıyo, emiyo ama geri uyuyo çok şükür. Gece uykusunu almak çok önemli emzirme için de ruh sağlığı için de

Yaa Engteacher bende ara ara dusunurum kesintisiz ne zaman uyucam acaba diye ??? Bu 10 yili asagi cekekezmiyiz ki okula baslayinc:a falan olsun 6 7

Valla bilemedim şimdi :) okula da gitseler yine erken kalkıcaz kahvaltısı hazırlanması hepsi bizde çünkü. Ben zaten kızımla birlikte gitcez okula, benim hiç şansım yok :) şakası bi yana onların sağlığı huzuru yerinde olsun da ben uykumu feda etmeye razıyım

Valla canım hiçbirşeyin eskidiği yok, hele ki aynı durumlar devam ediyorsa. Tamam artık kavga etmiyorlar ama babamın düşünce yapısı hala aynı. Ne anladım o işten, başkalarına karşı istediği kadar iyi olsun. Bizde hatasını kabul etmek de yok malesef, aynı tas aynı hamam. Konuş konuş bitmez canım bu mevzular

Yaza Agustos basi Ankarada olucam insallah.1,5 ay kaicam o zaman bulusur dertlesiriz )

selam kızlar,

oğlumla tek başıma ilgilendiğim için internete girmeye pek fırsat olmuyor.bazı günler çok uyuyor o zaman ev işlerine dalıyorum.bazı günlerde neredeyse hiç uyumuyor uyusa da illaki üzerimde olacak.

biz dışarı çıkmaktan geri kalmadık hiç ama farkettim ki dışarıya çıkınca uyku problem oluyor, iyi kötü bir düzeni var o da bozuluyor.

süt konusunda benim kendi tespitim ne kadar su içersem o kadar süt oluyor, gerisi yalan.dışarı çıkarken biberonda süt taşımak için sağıyorum ve su içmezsem azaldığını görüyorum.süt yapsın diye humana aldım günde 2 bardak içmeye çalışıyorum, yeni başladım faydası var mı tam bilemiyorum.birde humananın bebeğe uyku yaptığını söyledi biri birazda o yüzden içiyorum.akşam bizimkini uyutmak işkence

benim bir sorum var.belki daha önce konuşulmuştur ama sezeryan olanlar pantolon giyiyor musunuz?ben doktora hiç sormadım ama dikiş yerlerim acır korkusundan kot yada kumaş pantolon giymiyorum hep taytlar.sıkıldım artık.

Ben giyiyorum canım. Bi kaç pantolon um var sığdığım bi tanesi kot hatta. Tabi bazen ince bi sızı oluyor dikiş yerinde ama geçiyo. Zaten eskisi gibi değil artık dikiş yerim. Hissizdi önceden,daha tedirgindim ama şimdi iyi. Sadece banyoda o bölgeyi lifleyemiyorum korkumdan. Sen lifle temizleyebiliyor musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarjn yavrusum sünnet olacak cok korkuyorum.

Yaza Agustos basi Ankarada olucam insallah.1,5 ay kaicam o zaman bulusur dertlesiriz )

Ay çok mutlu oldum çok sevinirim, mutlaka buluşalım. Neresine geleceksin? İnşallah yakındır.

Dışarı çıkınca bizim de uyku düzenimiz sapıyo çok zor oluyo sonra. Sürekli ayakta sallandığı ve emzik almadığı için benim sıpa, öyle arabasında falan uyuma huyu da yoktur😕

Maşallah canım iyi uyuyomuş. Ben de 8-9 arası uyutabilirsem akşam iyi oluyo, arada uyansa da emmeye, geri uyuyo. Tabi bu sürelerde hep ayakta sallanıyo😕neyse sonra 11-11.30 gibi kalktığında yıkıyoruz banyo günüyse yok değilse altını değiştirip emzirip yatak odasında ayağımda sallıyorum uyuyo yanıma yatırıyorum. Gece bazen 2 saat bazen 3 bazen 4 saat sonra kalkıyo emmek için. Keyfine göre yani:) iki kere 5 saat bir kere de 7 saat uyudu, gözlerime inanamamıştım kalktığımda bu 3'ü de banyo sonrasıydı. Biz gün aşırı yıkıyoruz, banyo yaptığında kesinlikle daha iyi uyuyo. Sabah 7.30-8 gibi kahvaltı ediyoruz eşimle, kızım bu arada yatakta kıpırdanarak beni bekliyo sonra altını değiştirip emzirip yatırıyorum, 11 bazen 12'ye kadar saat başı uyanıp emiyo, bazen uyanıyo 1 saat uyumuyo sonra uyuyo sabah 8'den sonra düzenimiz yok yani anlayacağın. Yatak odamın perdesi kalın oda karanlık oluyo, iyi uyusun diye odadan çıkarmıyorum 12'ye kadar odadayız sonra çıkıp günümüze başlıyoruz. Akşama kadar 1 bazen 1,5 saatlik 2 uyku uyuyoruz. Akşam eşim gelince akşam yemeği, saat 8 oldu mu yine aynı. Tv karşısında ayağımda Zeynep, yanımda çay çerez meyve misafir gelmediği veya biz biyere gitmediğimiz sürece bu kısır döngü hergün tekrarlanıyo, tam delirmelik
Az önce eşim biyere gidip geldi, sözde anahtarıyla girecekti içeri, diğer anahtar kapının arkasında kalmış o da zile bastı. Zeynep de ayağımda uyuyodu, bırakınca uyandı, şu an ağlıyo uyutamıyorum çok sinirim bozuk😡😡

Yarjn yavrusum sünnet olacak cok korkuyorum.

Canım korkma neden korkuyorsun, erkek oluyo senin oğlan:) Allah damatlığını da göstersin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…