kizlar Allah evlatlarimizi uzmekten geri koysun bizi.ben de cocuklugumda cok mutlu degildim.benim yuvam anne babaminkinden daha huzurlu acikcasi.
hatirliyorum yani babam anneme caydanlik firlatmisti.kapiya geldi kapi catladi.annemede gelebilirdi.kavga olunca korkudan koltuk arkasina saklanirdim.
simdi annem anlatirken guluyo saklanirdin diye.bunun bende yarattigi travmayi bilmiyo o gulunce sinir oluyorum.hatirlayinca babamada sinir oluyorum.ne kadar korkardim onlar tartisinca.
ne olursa olsun cocuklarimizin yaninda mutluluk oyunu oynamaliyiz.en azindan kavga etmemeliyiz.bunu ogrendim sadece bu kavgalardan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benımde yok memelerde sut ne yaptıysam gelmıyo sagıyoorum damla damla yok yanıı bakalım ne ola sonumuzz her seyı de denedımm :26::26:
ayrıca şöyle bır baktımda dun aksam baya bııı bayanlar dokmusler ıçlerınıde rahatlamışlar ..bende baba sevgısını yasayamayanlardanım ..uzun hıkaye ama esım ve çoçuklarımla çok mutluyum Allah bozmasınn
polvıt kızın amasalllahcanım tombıkk çok tatlııı
Çalışırken çok zor olur ben evde olduğum halde zorlanıyorum bide ortancam 1. Sınıfti bu sene o da tuz biber oldu. Eşim çok istedi benim dayanamadım artık 2 senedir başımı yiyorum yaa nasip deyip yaptık. Rabbim bütün isteyenlere nasipEki Görüntüle 1066629 etsin inşaallah :)
Allah ım asna şükürler olsun çok tatlı bir bebeğim var 3 aylık olmak üzereyiz hergün yeni bir ses çıkarıyor onun neşesi benim neşem oluyo :)bu günlerde de "gaayuuu aaauuuu "demeye başladı dudakları büze büze
Allah kocişlerden razı olsun valla çok yardımcı oluyor ben dünkü halimdeyim hala kızım ayaklarımda kociş mutfakta bakalım ne zaman uyucak benim yumurcak :)
Selam kızlar.bugün uykumu aldım kızım 9 da uyandı böyle olunca güne mutlu başladım dışarıda güneş,içim kıpır kıpır.dün benimde misafirim vardı.gelenlerin çocuğu vardı ve gürültü çok olunca kızım uyuyamadı bir türlü.bugünlerde ani bir ses duyunca sıçrayıp ağlamaya başlıyor hemen.korunma konuşulmuş bu arada bence işinizi şansa bırakmayın.şimdi hazırlanmam gerekiyor avm ye gideceğiz.güzel bir gün geçiririz inşallah.hepinize mutlu pazarlar..
Polvit ve minikzeynep kızlarınıza maşallahAllah bahtlarını açık etsin.
Kurban olurum, yaradana....
Çalışırken çok zor olur ben evde olduğum halde zorlanıyorum bide ortancam 1. Sınıfti bu sene o da tuz biber oldu. Eşim çok istedi benim dayanamadım artık 2 senedir başımı yiyorum yaa nasip deyip yaptık. Rabbim bütün isteyenlere nasipEki Görüntüle 1066629 etsin inşaallah :)
bu da benim minnakım sena m
sincapp kanadada yaşadığını okuyuncaa çok sevindim temmuzda büyük ihtimalle kanadaya geliyoruz ve bir yıl kalıcaz torontoda. eşim ünv de yard doç tübitak projesiyle daha önce 3 ay geldi şimdi 1 sene bu sefer iki oğlumla beraber gelicez ben çok kotrkuyorum ne yaprım diyee öğretmenim ben de ücretsiz izin alıcam sıkılırım gibi geliyor bilmediğim bir ülke elimde 6 aylık bbeyle ne yapıcam diyee çok sorularım varrr
Selamlar herkese ben yarin okula basliyorum kv ile ayni binadayiz melegime o bakicak programim cok guzel 2 saat gidip eve geliyorum ins basarabilirim olmazsa ucretsiz ayrilicam ama okul yakin idare ederim herhalde allah kollaylik versin kv simdiye kadar sadece sevdi sen isine bak ben oyalarim bile olmadi sagolsun hatta gecen saglik ocagina gidecektim bakmaya gelecekti uyuya kalmis gec geldi eltimde calisiyo onun cocuklarina kocasina hep kv bakti esek kadar oldular eltim rahat biraz rahat olmak kazim herhalde ben simdiye kadar minnet etmedim bide ustune yemek yapip onada yedirdim Cok sukur ustesinden geldim bakalim nasil olacakij
Evet canım gündüz ayakta uyuyor hatta ayağımdan yere bırakınca uyanıyor ama gece emip yerine koyuyorum hemen uyuyor. Gündüz hiçbişi yapamıyorum sürekli kızımlayım bakalım bu gidişin sonu nolcak :)
Canım hayırlısı olsun, umarım kolay olur da sıkıntı yaşamazsın. Ders saatlerinin az olması çok iyi olmuş.
Aynı beni anlatmışsın sanki
Uyku saatlerinde sürekli sallanarak uyuyo, bırak ayağından bırakmayı, durduğumda bile uyanıyoiyice keyifçi bizimkiler. Gece benim de öyle emiyo yatırıyorum yanıma, uyuyo. Gündüz o uyanık olduğunda yemek falan yapıyorum, millet iş yapmak için bebişinin uyumasını bekler ben uyanmasını bekliyorum gündüz yatıp biyerde uyuduğu günleri görecek miyim acaba:44:
Az önce bir yatak reklamı izledim, kadın güneşli bir odada güleryüzle gerinerek uykudan kalkıyodu. Bizim çooook uzun yıllar yapamayacağımız birşey o, en az 10 sene çocukların 'aneeeeeee' sesiyle uyancazbi taraftan güzel ama bi de istediğim kadar uyumayı özlemedim de değil hani [/QUOTE
Yaa Engteacher bende ara ara dusunurum kesintisiz ne zaman uyucam acaba diye ??? Bu 10 yili asagi cekekezmiyiz ki okula baslayinc:a falan olsun 6 7
Sevilmediğimi düşünmedim ama nasıl göstereceklerini bilemediler belki de. Yaptıkları şeylerin bize kendimizi nasıl hissettirdiğini onlar bilemedi ama biz artık biliyoruz o yüzden inşallah evlatlarımıza o duyguları yaşatmayız. Ben ailede huzur ne demek evlenince anladım. Zamanla duruldu tabi bizimkiler de artık kavga etmiyorlar en azından ama çocukluğum, çoğu insanın kaldıramayacağı bu travmatik anılarla geçti, onlar geri gelmedikten sonra can ciğer kuzu sarması olsalar ne olur bu saatten sonra. Benim çocukluğum geri gelecek mi? Bazen istemediğim kadar agresifleşiyorum, istemediğim halde üzdüğüm oluyo sevdiklerimi, hep çocukluğuma bağlıyorum, belki kendimi kandırıyorum bahane arıyorum. Ama eşim çok uysal ve yumuşak bir insan, onun yanında törpülendim ve daha da sakinleşeceğimi umuyorum yıllar geçtikçe. En azından evlatlarım için bunu yapacağım. Hayatta sağlık ve huzurdan daha kıymetli hiçbir şey yok çünkü, biliyorum.
bu kadar benzer aynı durumdayız valla. Uyanınca ancak kalkıp iş güç yapma imkanım oluyor yoksa nerede doksan dört günlük oldu hala ayaklardayız bakalım nereye kadar gidecekyeter ki sağlıklı olsunlar diğer her şey zamanı gelince hallolur inşallah :)
Yaa Engteacher bende ara ara dusunurum kesintisiz ne zaman uyucam acaba diye ??? Bu 10 yili asagi cekekezmiyiz ki okula baslayinc:a falan olsun 6 7
Bir sarkida diyordu anlatildikca eskir yasananlar... Duygular eskimiyor iste... Dun gece olsaydim da muhabbetin dibine vursaydik.Icimi zi bosaltmak iyi geliyor.Annem babami affetmis olabilir ama 32 yasindayim simdi ama ben affedemiyorum. Yuzune guluyorum. Yaslandikca duygusallasti bizimki seni seviyorum.diyo bana bende bos bos ayni cevabi veriyorum... Bazen olse uzulurmuyum diye soruyorum yaa kendime!!! Bunu u dusunmek bile aci... Esimde bosanmis aile cocugu ne baba ne anne yaninda olmus. Kv ev hanimi iken is bulmus elinden geldigince kol kanat germeye calismis ama yanina alamamis kp gitmis evlenmis...
Herkesin ailesinde yada yakininda boyle yasanmisliklar oluyor. Bizede ders oluyor. Iyi birer ebeveyn olma konusunda insallah ana babalarimizin dustukleri hatalari tekrarlamayiz.
Valla canım hiçbirşeyin eskidiği yok, hele ki aynı durumlar devam ediyorsa. Tamam artık kavga etmiyorlar ama babamın düşünce yapısı hala aynı. Ne anladım o işten, başkalarına karşı istediği kadar iyi olsun. Bizde hatasını kabul etmek de yok malesef, aynı tas aynı hamam. Konuş konuş bitmez canım bu mevzular
selam kızlar,
oğlumla tek başıma ilgilendiğim için internete girmeye pek fırsat olmuyor.bazı günler çok uyuyor o zaman ev işlerine dalıyorum.bazı günlerde neredeyse hiç uyumuyor uyusa da illaki üzerimde olacak.
biz dışarı çıkmaktan geri kalmadık hiç ama farkettim ki dışarıya çıkınca uyku problem oluyor, iyi kötü bir düzeni var o da bozuluyor.
süt konusunda benim kendi tespitim ne kadar su içersem o kadar süt oluyor, gerisi yalan.dışarı çıkarken biberonda süt taşımak için sağıyorum ve su içmezsem azaldığını görüyorum.süt yapsın diye humana aldım günde 2 bardak içmeye çalışıyorum, yeni başladım faydası var mı tam bilemiyorum.birde humananın bebeğe uyku yaptığını söyledi biri birazda o yüzden içiyorum.akşam bizimkini uyutmak işkence
benim bir sorum var.belki daha önce konuşulmuştur ama sezeryan olanlar pantolon giyiyor musunuz?ben doktora hiç sormadım ama dikiş yerlerim acır korkusundan kot yada kumaş pantolon giymiyorum hep taytlar.sıkıldım artık.
Biz de 79 günlük olduk teyzesi ellerinden öper Zeynep'im 😊
Bence de zamanı gelince onlar kendi bırakacak böyle şeyleri. Kimsenin çocuğu sonsuza kadar annesinin bacaklarında sallanarak uyumamış. Kendimi böyle teselli ediyorumbi de ya gece uykuları da bozuk olsaydı o zaman iyice zor olurdu işimiz. Sık kalkıyo, emiyo ama geri uyuyo çok şükür. Gece uykusunu almak çok önemli emzirme için de ruh sağlığı için de
ay çok şükür gece oyle değil napardık yoksa. Kesinlikle uyku harika sut yapıyor. Hüma m gece ikide uyumayı adet edindi bu aralar akşam sekizde uyuyor onbir de uyanıyor naparsam yapim uyuyamıyorum ikide uyuyor Bi daha yediye kadar kalkmıyor sonra babamızı işe yolluyoruz Bi yatıyoruz kızımla bir daha on bir de uyanıyoruz şu anda bayık bayık bana bakıyor uyut beni diyor heheh
Yaza Agustos basi Ankarada olucam insallah.1,5 ay kaicam o zaman bulusur dertlesiriz)
selam kızlar,
oğlumla tek başıma ilgilendiğim için internete girmeye pek fırsat olmuyor.bazı günler çok uyuyor o zaman ev işlerine dalıyorum.bazı günlerde neredeyse hiç uyumuyor uyusa da illaki üzerimde olacak.
biz dışarı çıkmaktan geri kalmadık hiç ama farkettim ki dışarıya çıkınca uyku problem oluyor, iyi kötü bir düzeni var o da bozuluyor.
süt konusunda benim kendi tespitim ne kadar su içersem o kadar süt oluyor, gerisi yalan.dışarı çıkarken biberonda süt taşımak için sağıyorum ve su içmezsem azaldığını görüyorum.süt yapsın diye humana aldım günde 2 bardak içmeye çalışıyorum, yeni başladım faydası var mı tam bilemiyorum.birde humananın bebeğe uyku yaptığını söyledi biri birazda o yüzden içiyorum.akşam bizimkini uyutmak işkence
benim bir sorum var.belki daha önce konuşulmuştur ama sezeryan olanlar pantolon giyiyor musunuz?ben doktora hiç sormadım ama dikiş yerlerim acır korkusundan kot yada kumaş pantolon giymiyorum hep taytlar.sıkıldım artık.
ay çok şükür gece oyle değil napardık yoksa. Kesinlikle uyku harika sut yapıyor. Hüma m gece ikide uyumayı adet edindi bu aralar akşam sekizde uyuyor onbir de uyanıyor naparsam yapim uyuyamıyorum ikide uyuyor Bi daha yediye kadar kalkmıyor sonra babamızı işe yolluyoruz Bi yatıyoruz kızımla bir daha on bir de uyanıyoruz şu anda bayık bayık bana bakıyor uyut beni diyor heheh
Yarjn yavrusum sünnet olacak cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?