2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm kızlar. Geçmişi okudum da baya dertleşmişsiniz. anlatmak rahatlatır illaki..
kızım perşembe gecesi ishal olmuştu. cuma gecesi hala devam ettiğini görünce sabah doktora gitmeye karar verdik. memlekete gittik apar topar. doktor kilosunu gayet iyi buldu. o yüzden ishal şimdilik sorun değil dedi.tahlil verin dedi. gel gör ki bizimki doktoru görünce iyileşti sanırım o gün akşama kadar yapmadı kaka ishal yalan oldu çok şükür.

3 ay 20 günlüğüz. 3 haftada 450 gram almış benim minik kızım. 5750 olduk. nerdeyse 4 aylık olcaz şu 6 kiloyu bi türlü göremedik. ama doktorum çok iyimser kilosu gayet iyi dedi. boyu 3 haftada 56cmden 61cme çıkmış. arada cmlik yanlışlık olmuş sanki diyorum 3 haftada o kadar uzar mı bilemedim. neyse o çok önemli değil.

emmeme konusunu da gaaayeet normal karşıladı. dediğim gibi çok iyimser bi doktor.zaten sinirlerini aldırmış gibi kendisinin de 3 kızı var belki ondandır. bizim kız odaya girer girmez her yeri incelemeye konuşmaya falan başladı. doktor da ilgisi çok artmış emmek istememesi normal dedi. başka şeylere takılır dedi. gerçekten de öyle. odaya biri girse emmeyi bırakıyor kızım.

bi de gece kaç saat uyanmadan uyuyor dedi. ben de normalde 4-5 saat ama ben az kilo aldığı için 3 saatte bi kaldırıyorum dedi. " ah siz anneler yok musunuz " der gibi güldü

buraya kadar güzel ama günümün sonrası zehir oldu. kızım annemi yabancıladı ilk defa. baktıkça ağladı durdu.sonra avm ye gittik gitmesem sanki nolcaksa.. kızım emmedi oralarda uyumadı da tüm öğleden sonra. akşama uykusuzluk kafaya vurdu tabi. açlıkta var. emmiyor da doyasıya.. sonra zar zor uyuttuk çok şükür.

bu da benim minnakım sena m

çok tatlı maaşallah

tıkanıklık genelde bizde de her sabah oluyor. okyanus suyu ve otri bebe kullandığımızda çok ağlıyor bizimki hele o suyu sıkınca basıyor çığlığı uyku falan kalmıyor. o yüzden her seferinde kullanmıyorum çünkü tam uyandıktan sonra 2-3 kez hapşırıp kendi açıyor onu bekliyorum genelde. sadece serum fiz. sıksan sen de otri bebeyi her seferinde kullanmasan?

Allah bağışlasın çok tatlı canım

ben en baştan beri giyiyorum canım. kırkı çıkmadan giymeye başlamıştm. şimdi hep kot giyiyorum zaten.

Selam kızlar nihayet yazabildim geçen hafta oğluşum hastalanmıştı gribal enfeksiyon geçirdi üzüntüden bende hastalandım serum yedim ilaçlar falan derken kendimizi babaannemin yanında bulduk saolsun halalarım hem bana hem çocuğuma baktılar çok zor günler geçirdim kızlar Allah kimsenin evladını d kendisi ni de hasta etmesin psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı. Rabbim bi daha yaşatmasın . Tek tek yaza madın geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden sizde olmasanız kimle dertleşirim.öptüm hepinizi ve bebişlerimizi

Ay kizlar bi de biz Gökçe nin saclarini kestirdik. O kadar tatli oldu ki bakmaya doyamiyoruz esimle:) bu nasil bi sevgidir. Rabbim herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Lcwnin taytlarindan ben de almistim hatta bugün iki tayt bi t-shirt aldim çok güzeller. Ama yaz için tabiki. O taytlar çok ince siz nazil onunla cikariyorsunuz ya.. Bizim buralar serin hala ondan galiba hala kaban giyen var buralarda. Tayti ancak esofmanin altına giydiriyorum ben.

Son düzenleme:
kızlar ya eskisi kadar takip edemiyorum yazılanları son sayfaya bakabildim sadece bebekler çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun
emziremeyenler inş en kısa zamanda düzelir
rabbim çaresiz dert vermesin yeterki herşey düzelir

ben kan damlasını sorcam başladınızmı kullanmaya bize sağlık ocağındaki hemşire 3. ay bitimi demişti geçen gittiğimizde bu giitmemizde o yoktu ebe de 4. ayın sonuna doğru dedi kafam karıştı

Bize demediler canim 23nisanda 4aylik olcaz. Herkese illaki veriyorlar mi?

Ölürse üzülürmüyüm diyorsun ya arkadaşım kahrolursun inan, bazen benimde düşünmüşlüğüm vardır ama o 2 gün kalbimin delindiğini alev alev yandığını hissetmiştim, ilk defa ölüm döşeğinde seni seviyorum deyip elini tutmuştum keşke daha önce yapabilseymişim, keşke.

ben hamileliklerimi giyiyorum evde eşofman falan takılıyorum, eskilerden bitane kotumun içine girebiliyorum baya sıkıyo karın kısmı oturunca çok daha fazla sıkıyo ama giyiyorum yinede, karnımdan nefret ettim yaa

Kizlar ben hicbir pantolonuma giremiyorum.yeni almak zorunda kaldim.ama yetmiyo iste.
Dunku muhabbet derindi sincaphcim.... olsaydin sende uzulurdun.
Bu arada biz bugun duruyla esimle bayagi gezdik.
Engteachercim uyku sorununuz varmis.gun gectikce azaliyo merak etme.kendince bi duzen kuruyolar.
Minikzeynep sympathetic yavrularinizi Allah bagisladin nazarlardan saklasin cumlemixinkiyle beraber.
Bu arada ilk kez mobilden yaxiyorum bakalim
Ben babamdan nefret ediyorum.basims gelen herseyin tek sorumlusudur.10 yasina girdi bi kardesim var onun da hayatini mahvetmesinden cok korkuyorum....bizimki gibi.onu yedirmiycem ona.

Missya nerelerdesin
Aysegulcan Allah hqyirli ugurlu etsin...

yok canım bende doktor keseleme dediği için şöyle bir sabunluyorum sadece.pantolon deneyeceğim bende

laleler laaaleeeleeeer laaaaleeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeerrrr.....
bugün butun gün bunu söyledim hahaha

ohh süper... Bende hep tv den ist dakileri görüp orda olmak isterim. Belki seneye kızımla giderik inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın, benim bir sorum olacaktı, ben bebeğimin karyolasını, altını iki battaniye ile yükselterek üzerine ince visko kullanıyorum ama sürekli gömülüyor, yani visko kısmı çok ince ne yaparsam ne koyarsam koyayım bebek gömülüyor, gaz için zorlandığında ortaya doğru kayıyor, yatağından hiç memnun değilim, siz bebeklerinizin yataklarını nasıl yaptınız, memnun musunuz? Annem yün yatak yaptı ama o da zararlıymış diye kullanmıyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Benimki park Yatak.
Visko yatak benimkide.ama öyle içine gomulme filan yok...öyle de oluyorsa muhakkak değiştir. Bebeklerin yatağı sert olması lazım.

Allah rahmet eylesin canim ( acini tazelemek istemezdim tüh yaaa. Bunlari kimseye anlatmadim burasi garip bir sekilde rahat hissettigim bir yer oldu. Sorunlarimizi paylasmaktan birbirimizi anladigimizdan yada anlamaya calistigimizdan kimseye soylemedigim dusuncelerimi yazabildim...

Nasil ozenirim dag gb babam var arkamda diyen cocuklara. O kadar eksik varki. Kendim yamalayamiyorum sadece gormezden geliyorum huzur icin. Elbette basina birsey gelse uzulurum yabanciyada uzuluyorum. Ama mesala annem canimdir. Onsuz bir dunyayi dusunmek dahi istemem. Iste boyle kuvvetli bir duygu olmasi lazimken yok yani

Hani derler ya anne baba olunca anlarsin. Degisen birsey olmadi. Neyse cani sagolsun annem uzulmesin...

dün aksam agla agla helak oldum kızlar ..sütüüm zaten azdı şimdi hepten gıttı gelırmıde bılememaksam kız kardesım aradı annecıme arkadan yolda yururken arba carpmışş ...arkadan kadıncagızda Allahtan çok agır bır sey yok ama yınede kolu kırık burnu ve dısı rabbıme sukurler olsun onu bıze bagışladıı buna cok uzuldumm esım ızın aldı bugun buyuk oğlanıda okula yollamadım sabahtah bebısın kontrolu var hastaneye gıtcez ordan ıstanbula annemın yanına bı goreyım de rahat edeyım anacımıı..dun bızde avm ye gıttık zaten butun gun bır moral bozuklugu vardı ustumde demek bunu duyacakmışım neysee allah beterınden korusun .du n avm de dolastık ben bızım oğlanı emzıreyım dedım ay demez olaydım malum dolu emzırme odaları neyse actım emzırecem ınatlığı tuttu emmıyo ay rezıl oldum herkesınkı nasıl cok cok ya anlatamam hele bı tanesı hemen ememeım dıye bastı yaygarayı annesı emzırınce sustu ay ben fena oldum bızımkıler aç aç dolasıyo banamısın demıyoo ..ordan cıktım ama esım keyfımın olmadını anladı her yerde aklım hep emzırme odasındaydııı yanıı eve geldım uzuntu uzuntuyu getırır derler ya doğruu.. bugun doksan gunluk olduk bakalım boy kılo ne kadar oldukkk çok merak edıyorum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…