- 6 Mart 2011
- 721
- 142
- 123
slm kızlar. Geçmişi okudum da baya dertleşmişsiniz. anlatmak rahatlatır illaki..
kızım perşembe gecesi ishal olmuştu. cuma gecesi hala devam ettiğini görünce sabah doktora gitmeye karar verdik. memlekete gittik apar topar. doktor kilosunu gayet iyi buldu. o yüzden ishal şimdilik sorun değil dedi.tahlil verin dedi. gel gör ki bizimki doktoru görünce iyileşti sanırım o gün akşama kadar yapmadı kaka ishal yalan oldu çok şükür.
3 ay 20 günlüğüz. 3 haftada 450 gram almış benim minik kızım. 5750 olduk. nerdeyse 4 aylık olcaz şu 6 kiloyu bi türlü göremedik. ama doktorum çok iyimser kilosu gayet iyi dedi. boyu 3 haftada 56cmden 61cme çıkmış. arada cmlik yanlışlık olmuş sanki diyorum 3 haftada o kadar uzar mı bilemedim. neyse o çok önemli değil.
emmeme konusunu da gaaayeet normal karşıladı. dediğim gibi çok iyimser bi doktor.zaten sinirlerini aldırmış gibi kendisinin de 3 kızı var belki ondandır. bizim kız odaya girer girmez her yeri incelemeye konuşmaya falan başladı. doktor da ilgisi çok artmış emmek istememesi normal dedi. başka şeylere takılır dedi. gerçekten de öyle. odaya biri girse emmeyi bırakıyor kızım.
bi de gece kaç saat uyanmadan uyuyor dedi. ben de normalde 4-5 saat ama ben az kilo aldığı için 3 saatte bi kaldırıyorum dedi. " ah siz anneler yok musunuz " der gibi güldü
buraya kadar güzel ama günümün sonrası zehir oldu. kızım annemi yabancıladı ilk defa. baktıkça ağladı durdu.sonra avm ye gittik gitmesem sanki nolcaksa.. kızım emmedi oralarda uyumadı da tüm öğleden sonra. akşama uykusuzluk kafaya vurdu tabi. açlıkta var. emmiyor da doyasıya.. sonra zar zor uyuttuk çok şükür.
çok tatlı maaşallah
tıkanıklık genelde bizde de her sabah oluyor. okyanus suyu ve otri bebe kullandığımızda çok ağlıyor bizimki hele o suyu sıkınca basıyor çığlığı uyku falan kalmıyor. o yüzden her seferinde kullanmıyorum çünkü tam uyandıktan sonra 2-3 kez hapşırıp kendi açıyor onu bekliyorum genelde. sadece serum fiz. sıksan sen de otri bebeyi her seferinde kullanmasan?
Allah bağışlasın çok tatlı canım
ben en baştan beri giyiyorum canım. kırkı çıkmadan giymeye başlamıştm. şimdi hep kot giyiyorum zaten.
kızım perşembe gecesi ishal olmuştu. cuma gecesi hala devam ettiğini görünce sabah doktora gitmeye karar verdik. memlekete gittik apar topar. doktor kilosunu gayet iyi buldu. o yüzden ishal şimdilik sorun değil dedi.tahlil verin dedi. gel gör ki bizimki doktoru görünce iyileşti sanırım o gün akşama kadar yapmadı kaka
3 ay 20 günlüğüz. 3 haftada 450 gram almış benim minik kızım. 5750 olduk. nerdeyse 4 aylık olcaz şu 6 kiloyu bi türlü göremedik. ama doktorum çok iyimser kilosu gayet iyi dedi. boyu 3 haftada 56cmden 61cme çıkmış. arada cmlik yanlışlık olmuş sanki diyorum 3 haftada o kadar uzar mı bilemedim. neyse o çok önemli değil.
emmeme konusunu da gaaayeet normal karşıladı. dediğim gibi çok iyimser bi doktor.zaten sinirlerini aldırmış gibi
bi de gece kaç saat uyanmadan uyuyor dedi. ben de normalde 4-5 saat ama ben az kilo aldığı için 3 saatte bi kaldırıyorum dedi. " ah siz anneler yok musunuz " der gibi güldü
buraya kadar güzel ama günümün sonrası zehir oldu. kızım annemi yabancıladı ilk defa. baktıkça ağladı durdu.sonra avm ye gittik gitmesem sanki nolcaksa.. kızım emmedi oralarda uyumadı da tüm öğleden sonra. akşama uykusuzluk kafaya vurdu tabi. açlıkta var. emmiyor da doyasıya.. sonra zar zor uyuttuk çok şükür.
bu da benim minnakım sena m
çok tatlı maaşallah
sabahları kalkınca otrı bebeyle ve serum fızy burnunu temızleme yapıyorum her sabah nefes alamıyo gıbı oluyo kalkınca nasıl anlatsam bılemedım neyse ..hasta degl ama ... boyle benım gıbı temızleyen varmı ....bıde yapmamın bır zararı olurmuu.. yapmasam kalıtelı nefes alamıyo tereddutte kaldımm :44::44:
tıkanıklık genelde bizde de her sabah oluyor. okyanus suyu ve otri bebe kullandığımızda çok ağlıyor bizimki hele o suyu sıkınca basıyor çığlığı uyku falan kalmıyor. o yüzden her seferinde kullanmıyorum çünkü tam uyandıktan sonra 2-3 kez hapşırıp kendi açıyor onu bekliyorum genelde. sadece serum fiz. sıksan sen de otri bebeyi her seferinde kullanmasan?
Çalışırken çok zor olur ben evde olduğum halde zorlanıyorum bide ortancam 1. Sınıfti bu sene o da tuz biber oldu. Eşim çok istedi benim dayanamadım artık 2 senedir başımı yiyorum yaa nasip deyip yaptık. Rabbim bütün isteyenlere nasipEki Görüntüle 1066629 etsin inşaallah :)
ay maaşallah. çok güzeller. 3 kız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bağışlasın çok tatlı canım
selam kızlar,
oğlumla tek başıma ilgilendiğim için internete girmeye pek fırsat olmuyor.bazı günler çok uyuyor o zaman ev işlerine dalıyorum.bazı günlerde neredeyse hiç uyumuyor uyusa da illaki üzerimde olacak.
biz dışarı çıkmaktan geri kalmadık hiç ama farkettim ki dışarıya çıkınca uyku problem oluyor, iyi kötü bir düzeni var o da bozuluyor.
süt konusunda benim kendi tespitim ne kadar su içersem o kadar süt oluyor, gerisi yalan.dışarı çıkarken biberonda süt taşımak için sağıyorum ve su içmezsem azaldığını görüyorum.süt yapsın diye humana aldım günde 2 bardak içmeye çalışıyorum, yeni başladım faydası var mı tam bilemiyorum.birde humananın bebeğe uyku yaptığını söyledi biri birazda o yüzden içiyorum.akşam bizimkini uyutmak işkence
benim bir sorum var.belki daha önce konuşulmuştur ama sezeryan olanlar pantolon giyiyor musunuz?ben doktora hiç sormadım ama dikiş yerlerim acır korkusundan kot yada kumaş pantolon giymiyorum hep taytlar.sıkıldım artık.
ben en baştan beri giyiyorum canım. kırkı çıkmadan giymeye başlamıştm. şimdi hep kot giyiyorum zaten.