2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yarjn yavrusum sünnet olacak cok korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sımdıden geöçmıs olsun canım Allah damatlıgınıda göstersın korkma benım mınık te olacak 2 ay sonraa abısı olmuştu geçen sene
Ay kizlar bi de biz Gökçe nin saclarini kestirdik. O kadar tatli oldu ki bakmaya doyamiyoruz esimle:) bu nasil bi sevgidir. Rabbim herkese nasip etsin

gökçce hanımmın sacları şimdi daha ıyı cıkar vede gur gur cıkar ınsallah azurem onlar varya her hallerıyle guselll

masallah subhanallah yaa bu kızlar benı bıtırıyor bu nasıl bır guzelllık annesııı Allah nazarlardan korusun ıdıl nazı

çooook geçmiş olsun cnm ama üzülme bak Allah beterinden saklamış...kendini harabetme küçük yaralanmalarmış onlar geçer inşallah tez zmamanda
aynen sincaphcım...babam ölse annemin kardeşlerimin hayatı kurtulur.Allah biliyo ya hep bunu istiyorum...şimdi bazılarımız bunu okuyunca beni çok suçlayıp kınayacaklar.ama bi anlatsam aynı şeyi düşünürler benimle.
masallah canım harıkasınız burdan çok fıt gozukuyosun hamılelık kılolarından eser yok sankıı
sağol canım kamufle onllar kamufle 15 kilocukk

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun, acil şifalar versin annelerimizi bize, bizi çocuklarımıza bağışlasın Rabbim.

Canım benim annemde pamuk doldurmuştu park yatağımız için ama aynı anlattığın gibi gömülüyordu kızım. Çoğu kez yatırmadan önce silkeliyorduk. Seyrek doldurulmuş heralde. Neyse sonra internetten park yataklar için olan pamuk yatak aldık. Altına başka bişey koymuyorum ben. sadece yatağı koyuyorum. Şimdi daha iyi memnunum. Pamuk daha sağlıklı geliyor bana.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin.

Ben yaptirdim gecen hafta,oglumada yaptirmustim.dr. cok onemli yakalanirda ishal kusma bebegi mahveder dedi,hastanede yatiyormus serum falan,bunu goze aliyosan yaptirma dedi..yurtdisinda rutin asi. Listesindeymis..

Cok gecmis olsuncnm ya,Allah sifa versin.ucuz atlatmis beterinden korusun cnm.insallah. boy ve kilonuzda iyi cikar.

Ben cilekten buyuyen karyola aldim,onun icinde hazir yatagini kullaniyom,sertbaya.

canım çok geçmiş olsun. moralini bozma , annenide görünce için rahatlar biraz . Allah acil şifalar versin...

çok geçmiiş olsun allah beterinden korusun kendini böyle kötü bi olay mı olacak diye inandırma canım sonra hep onu yaşar gibi olursun

Canim üstte anlattigin AVM olayini ben de yasadim cumartesi. Cnim çok skilmisti benim de. En sonunda eve donduk. Zaten ben bisi anlamadim gezmeden kizimin da düzeni bozuldu. Pişman oldum gittiğime. Küçükken daha rahat gezerdim arabasinda uyurdu simdi uyuyamiyor.

Sütun için biraz uğraş canim. Pes etme bos bos sağ. Yiyeceklere yüklen. İnsl gelir tekrardan. Moral çok önemli tabi.

Anneni okuyunca çok kötü oldum birden..Allah size bagislamis gerçekten çok sukredin. Kayinvalidemi kaybettik iki ay once araba carpti ona da. Çok gençti. Çok kötü birşey Rabbim daha iyi bilir ama kimseye yasatmasin..herkesin imtihani farklı bu dünyada. Kimi anne babasıyla kimi sevdiklerinin ölümuyle kimi de evladiyla imtihan oluyor iste..

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım.sen üzüldükçe bebeğinde bunu hissediyor.zaten sütü etkileyen en önemli şey moral bozukluğu biliyorsun.inşallah geçici bir dönemdir.sende rahat rahat emzirirsin bebeğini.

Canim cok geçmiş olsun. Inşallah kontrolde güzel seyler duyarsin da birazcik duzelir moralin.

Selam kızlar.dün avm ye gittik.kızıma çok güzel ciciler aldım.kızımda uslu durdu çok şükür.bir ara oğluma kıyafet bakıyorduk,kızımda arabasında uyuyordu.kıyafeti denedik,kasaya gittik,kasiyerle sohbet ettik ve biran farkettimki bebek arabası yok.bir kaç saniye içinde kıyafeti aldığımız reyonda bulduk kızımı.Allahtan mağaza küçüktü.ama o bir kaç saniye bana yetti.ömrümden ömür gitti.sonrada oturup ağladım.biz nasıl unuttuk diye.avm de hep eşim gezdirir arabayı ikimizde boş bulunmuşuz ama uzun süre kendime gelemedim.ya bulamasaydım yerinde Allah korusun.gece de banyoyu su bastı,sabahın 4'ünde eşimle banyoyu ve koridoru temizledik.kızım uyandırmasa odalarada taşardı ucuz atlattık.pazar günümüz böyle geçti.

Geçmiş olsuncanım,allah şifalar versin, beterinden saklasın....

Rabbim korumuş, size bağışlamış... Artık üzülme inş kısa zamanda iyileşir....

Sezeryan olanlara bir sorum olacak.alt karın bölgem hala hissiz.sizdede öylemi.sanki daha önceki doğumumda sadece dikiş yeri hissizdi belkide yanlış hatırlıyorum.sizde durumlar nedir?

Ben de kızımı kalabalık bir yerde arabasında unutmuştum eşim ben aldım sanmış ben de eşim aldı zannetim. Çok kötü bir his üstelik biz yurt dışındaydık düşünün dil bilmiyoruz kimeanlatırsın derdini. Çok kızmıştım sonra kendime.hemen fark ettik döndüğümüzde yerindeydi ama ömrümden ömür gitti. Konu çocuk olunca çok dikkatli olmak gerek dalgınlığa gelmiyor.

Selam kizlar cook uzun zamandır giremiyorum nete... Oğlum çok haylaz uykusu kakasi yemesi hep problem.. Sütüm çok az mama veriyorum maalesef... Kilolarim yapisti üstüme .. Bu yorgunluk ve uykusuzlukla en az 20 kilo vermem lazimdi ama nerde.... Verdiğim kilolarida geri aldim..ddoğuma gittiğim gibiyim.. Eski kiyafetlerim bir yana hamile pantolonlarim bile anca oluyor.çok moralsizim bu yüzden.. Sizde durumlar nasil? Bebisler ne alemde sizin kilolariniz psikolojileriniz ne alemde? Ozlemisim forumu ama tabiki geçmişi okuyamadim yüzlerce sayfa var .. Herkesi çok opuyorum

Al benden de o kadar . Doğuma gittiğim kilodayım ve nasıl vereceğim bilmiyorum. Eşim. İşe gitmeden. Sabahları yürüsem diyorum ama uyku ağır basıyor.

Ay kizlar bi de biz Gökçe nin saclarini kestirdik. O kadar tatli oldu ki bakmaya doyamiyoruz esimle:) bu nasil bi sevgidir. Rabbim herkese nasip etsin

Yaa azurem tamamen mi kestirdiniz? Bizim oralarda da adettir cocugun saci gur ciksin diye kestirilir. Sen kisacik mi yaptirdin? Herhalde sifira vurulma gb bir durum olamaz? Bingaldaginiz kapandi mi? Kapanmasada kesiliyor mu? Bu yaban ellerde alemin yabanci berberi kesmez herhalde ben de kesemem sanirim? Birde bebekten ilk kesilen sacin agirligi kdar sadaka altin verilirmis sen duydun mu? Istedigin sorudan baslayabilirsin )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…