dün aksam agla agla helak oldum kızlar ..sütüüm zaten azdı şimdi hepten gıttı gelırmıde bılememaksam kız kardesım aradı annecıme arkadan yolda yururken arba carpmışş ...arkadan kadıncagızda Allahtan çok agır bır sey yok ama yınede kolu kırık burnu ve dısı rabbıme sukurler olsun onu bıze bagışladıı buna cok uzuldumm esım ızın aldı bugun buyuk oğlanıda okula yollamadım sabahtah bebısın kontrolu var hastaneye gıtcez ordan ıstanbula annemın yanına bı goreyım de rahat edeyım anacımıı..dun bızde avm ye gıttık zaten butun gun bır moral bozuklugu vardı ustumde demek bunu duyacakmışım neysee allah beterınden korusun .du n avm de dolastık ben bızım oğlanı emzıreyım dedım ay demez olaydım malum dolu emzırme odaları neyse actım emzırecem ınatlığı tuttu emmıyo ay rezıl oldum herkesınkı nasıl cok cok ya anlatamam hele bı tanesı hemen ememeım dıye bastı yaygarayı annesı emzırınce sustu ay ben fena oldum bızımkıler aç aç dolasıyo banamısın demıyoo ..ordan cıktım ama esım keyfımın olmadını anladı her yerde aklım hep emzırme odasındaydııı yanıı eve geldım uzuntu uzuntuyu getırır derler ya doğruu.. bugun doksan gunluk olduk bakalım boy kılo ne kadar oldukkk çok merak edıyorum :44::44:
slm kızlar. Geçmişi okudum da baya dertleşmişsiniz. anlatmak rahatlatır illaki..
kızım perşembe gecesi ishal olmuştu. cuma gecesi hala devam ettiğini görünce sabah doktora gitmeye karar verdik. memlekete gittik apar topar. doktor kilosunu gayet iyi buldu. o yüzden ishal şimdilik sorun değil dedi.tahlil verin dedi. gel gör ki bizimki doktoru görünce iyileşti sanırım o gün akşama kadar yapmadı kakaishal yalan oldu çok şükür.
3 ay 20 günlüğüz. 3 haftada 450 gram almış benim minik kızım. 5750 olduk. nerdeyse 4 aylık olcaz şu 6 kiloyu bi türlü göremedik. ama doktorum çok iyimser kilosu gayet iyi dedi. boyu 3 haftada 56cmden 61cme çıkmış. arada cmlik yanlışlık olmuş sanki diyorum 3 haftada o kadar uzar mı bilemedim. neyse o çok önemli değil.
emmeme konusunu da gaaayeet normal karşıladı. dediğim gibi çok iyimser bi doktor.zaten sinirlerini aldırmış gibikendisinin de 3 kızı var belki ondandır. bizim kız odaya girer girmez her yeri incelemeye konuşmaya falan başladı. doktor da ilgisi çok artmış emmek istememesi normal dedi. başka şeylere takılır dedi. gerçekten de öyle. odaya biri girse emmeyi bırakıyor kızım.
bi de gece kaç saat uyanmadan uyuyor dedi. ben de normalde 4-5 saat ama ben az kilo aldığı için 3 saatte bi kaldırıyorum dedi. " ah siz anneler yok musunuz " der gibi güldü
buraya kadar güzel ama günümün sonrası zehir oldu. kızım annemi yabancıladı ilk defa. baktıkça ağladı durdu.sonra avm ye gittik gitmesem sanki nolcaksa.. kızım emmedi oralarda uyumadı da tüm öğleden sonra. akşama uykusuzluk kafaya vurdu tabi. açlıkta var. emmiyor da doyasıya.. sonra zar zor uyuttuk çok şükür.
Selam kızlar nihayet yazabildim geçen hafta oğluşum hastalanmıştı gribal enfeksiyon geçirdi üzüntüden bende hastalandım serum yedim ilaçlar falan derken kendimizi babaannemin yanında bulduk saolsun halalarım hem bana hem çocuğuma baktılar çok zor günler geçirdim kızlar Allah kimsenin evladını d kendisi ni de hasta etmesin psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı. Rabbim bi daha yaşatmasın . Tek tek yaza madın geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden sizde olmasanız kimle dertleşirim.öptüm hepinizi ve bebişlerimizi
Bugun biz boleydik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün aksam agla agla helak oldum kızlar ..sütüüm zaten azdı şimdi hepten gıttı gelırmıde bılememaksam kız kardesım aradı annecıme arkadan yolda yururken arba carpmışş ...arkadan kadıncagızda Allahtan çok agır bır sey yok ama yınede kolu kırık burnu ve dısı rabbıme sukurler olsun onu bıze bagışladıı buna cok uzuldumm esım ızın aldı bugun buyuk oğlanıda okula yollamadım sabahtah bebısın kontrolu var hastaneye gıtcez ordan ıstanbula annemın yanına bı goreyım de rahat edeyım anacımıı..dun bızde avm ye gıttık zaten butun gun bır moral bozuklugu vardı ustumde demek bunu duyacakmışım neysee allah beterınden korusun .du n avm de dolastık ben bızım oğlanı emzıreyım dedım ay demez olaydım malum dolu emzırme odaları neyse actım emzırecem ınatlığı tuttu emmıyo ay rezıl oldum herkesınkı nasıl cok cok ya anlatamam hele bı tanesı hemen ememeım dıye bastı yaygarayı annesı emzırınce sustu ay ben fena oldum bızımkıler aç aç dolasıyo banamısın demıyoo ..ordan cıktım ama esım keyfımın olmadını anladı her yerde aklım hep emzırme odasındaydııı yanıı eve geldım uzuntu uzuntuyu getırır derler ya doğruu.. bugun doksan gunluk olduk bakalım boy kılo ne kadar oldukkk çok merak edıyorum :44::44:
Selam kızlar.dün avm ye gittik.kızıma çok güzel ciciler aldım.kızımda uslu durdu çok şükür.bir ara oğluma kıyafet bakıyorduk,kızımda arabasında uyuyordu.kıyafeti denedik,kasaya gittik,kasiyerle sohbet ettik ve biran farkettimki bebek arabası yok.bir kaç saniye içinde kıyafeti aldığımız reyonda bulduk kızımı.Allahtan mağaza küçüktü.ama o bir kaç saniye bana yetti.ömrümden ömür gitti.sonrada oturup ağladım.biz nasıl unuttuk diye.avm de hep eşim gezdirir arabayı ikimizde boş bulunmuşuz ama uzun süre kendime gelemedim.ya bulamasaydım yerindeAllah korusun.gece de banyoyu su bastı,sabahın 4'ünde eşimle banyoyu ve koridoru temizledik.kızım uyandırmasa odalarada taşardı ucuz atlattık. pazar günümüz böyle geçti.
Selam kizlar cook uzun zamandır giremiyorum nete... Oğlum çok haylaz uykusu kakasi yemesi hep problem.. Sütüm çok azmama veriyorum maalesef... Kilolarim yapisti üstüme .. Bu yorgunluk ve uykusuzlukla en az 20 kilo vermem lazimdi ama nerde.... Verdiğim kilolarida geri aldim..ddoğuma gittiğim gibiyim.. Eski kiyafetlerim bir yana hamile pantolonlarim bile anca oluyor.çok moralsizim bu yüzden.. Sizde durumlar nasil? Bebisler ne alemde sizin kilolariniz psikolojileriniz ne alemde? Ozlemisim forumu ama tabiki geçmişi okuyamadim yüzlerce sayfa var .. Herkesi çok opuyorum
Al benden de o kadar . Doğuma gittiğim kilodayım ve nasıl vereceğim bilmiyorum. Eşim. İşe gitmeden. Sabahları yürüsem diyorum ama uyku ağır basıyor.
Selam kizlar cook uzun zamandır giremiyorum nete... Oğlum çok haylaz uykusu kakasi yemesi hep problem.. Sütüm çok azmama veriyorum maalesef... Kilolarim yapisti üstüme .. Bu yorgunluk ve uykusuzlukla en az 20 kilo vermem lazimdi ama nerde.... Verdiğim kilolarida geri aldim..ddoğuma gittiğim gibiyim.. Eski kiyafetlerim bir yana hamile pantolonlarim bile anca oluyor.çok moralsizim bu yüzden.. Sizde durumlar nasil? Bebisler ne alemde sizin kilolariniz psikolojileriniz ne alemde? Ozlemisim forumu ama tabiki geçmişi okuyamadim yüzlerce sayfa var .. Herkesi çok opuyorum
Gule gule giysin cnm kizin cicilerini..neyse hemen farketmisiniz arabanin olmnadigini..benimde en buyuk korkum kaybetmek,oglum cok hareketli durmaz hic..Selam kızlar.dün avm ye gittik.kızıma çok güzel ciciler aldım.kızımda uslu durdu çok şükür.bir ara oğluma kıyafet bakıyorduk,kızımda arabasında uyuyordu.kıyafeti denedik,kasaya gittik,kasiyerle sohbet ettik ve biran farkettimki bebek arabası yok.bir kaç saniye içinde kıyafeti aldığımız reyonda bulduk kızımı.Allahtan mağaza küçüktü.ama o bir kaç saniye bana yetti.ömrümden ömür gitti.sonrada oturup ağladım.biz nasıl unuttuk diye.avm de hep eşim gezdirir arabayı ikimizde boş bulunmuşuz ama uzun süre kendime gelemedim.ya bulamasaydım yerindeAllah korusun.gece de banyoyu su bastı,sabahın 4'ünde eşimle banyoyu ve koridoru temizledik.kızım uyandırmasa odalarada taşardı ucuz atlattık. pazar günümüz böyle geçti.
Arkadaşlar günaydın, benim bir sorum olacaktı, ben bebeğimin karyolasını, altını iki battaniye ile yükselterek üzerine ince visko kullanıyorum ama sürekli gömülüyor, yani visko kısmı çok ince ne yaparsam ne koyarsam koyayım bebek gömülüyor, gaz için zorlandığında ortaya doğru kayıyor, yatağından hiç memnun değilim, siz bebeklerinizin yataklarını nasıl yaptınız, memnun musunuz? Annem yün yatak yaptı ama o da zararlıymış diye kullanmıyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Benimki park Yatak.
Visko yatak benimkide.ama öyle içine gomulme filan yok...öyle de oluyorsa muhakkak değiştir. Bebeklerin yatağı sert olması lazım.
hoş geldin canım. iyiyiz bizde, büyüyoruz çok şükür.Selam kizlar cook uzun zamandır giremiyorum nete... Oğlum çok haylaz uykusu kakasi yemesi hep problem.. Sütüm çok azmama veriyorum maalesef... Kilolarim yapisti üstüme .. Bu yorgunluk ve uykusuzlukla en az 20 kilo vermem lazimdi ama nerde.... Verdiğim kilolarida geri aldim..ddoğuma gittiğim gibiyim.. Eski kiyafetlerim bir yana hamile pantolonlarim bile anca oluyor.çok moralsizim bu yüzden.. Sizde durumlar nasil? Bebisler ne alemde sizin kilolariniz psikolojileriniz ne alemde? Ozlemisim forumu ama tabiki geçmişi okuyamadim yüzlerce sayfa var .. Herkesi çok opuyorum
ohh güle güle giysin kuzucuklar. ya sen böyle anlatınca çok özendim. bende lcw internetten bi kaç bişey aldım dün bebişime ama şöyle baka baka almayı özledim.Gule gule giysin cnm kizin cicilerini..neyse hemen farketmisiniz arabanin olmnadigini..benimde en buyuk korkum kaybetmek,oglum cok hareketli durmaz hic..
Bizde eltimler geldi h.sonu bebek gormeye.onlarla piknige gittij kusadasina.fdonuste buyuk outlet var ugradik,kipada f&f markasi super indirimde kzlar,bakin mutlaka..kizima birsuru sey aldim,3 tane alt pant.8-9 tl,ust 4 tl.sapka 4 ,triki hirka 13 tl,ogluma ikili kolsuz 7 tl..hello kity kapsonlu 9tl.gozum dondu grunceucuz ucuz..body vardi ama bakamadim..benim elifimde cok uysluydu,saatlerce yol gittik uyudu hep arabada,outlet gezerken kucakta durdu esimde.
canım Allah kolaylık versin. çabuk geçer merak etme. benimde eylülde başıma gelecek inşllah. bakıcı konusunda şanslısın, o yönden bak rahatlat içini. ben düşündükçe içim cız ediyor. napalım şükür, onların geleceği için çalışıyoruz.Allah bu günlerimizi aratmasın.Selam okula basladim kv ye birakip gittim agladim okula gidincede dokunsalar aglicak vaziyetteydim cok sukur iyi gecti sinifin birinde hisssttt derken pid pis demisim onlarda gulerek e e e ddiler coluk cocuk nasil diyen oldu bakici derdim olmadigi icin sansliyim okulda bir arkadas bakiciya birakiyoe ve ici rahat degil gibiydi tembel bir ogrenci hesaplamis sadece 46 is gunu kalmis ben persembeleride gitmedigim icin benimki daha da az idare edicek gibiyim bakalim
Bi çözüm bulursan bana da haber verzaten doğru düzgün uyudugum yok sabah kör vakitte yürüyüşe gitmek imkânsız görünüyor
Ya nerdesin sen ozlettin.
Kilo problemi bende de var canim ikinciyi unuttular herhalde diye dalga geciyorlar. Dogumdan ciktigimda daha iyidim simdi süt icin ye ic sistim iyice. Benim oglumda uykusuz kervanindan nasil dayaniyor merak ediyorum. Bende Aman Enes bi daha 3 aylik mi olacak sanki tadini cikar modundayim. :)
Yesinler senin minnakını
Maşallah Allah nazarlardan korusun
Kizlar sagolun ama sünnet ettirwmedim kiyamadim sabah vazgectim.seneye ins.omesarma cok guzelsiniz.imrendim valla.benim vermem gereken 20 kilom olunca.buaraada bende dogumdan sonra kilo apmaya devam ettim.napcaz kizlar ya.cok cnm sıkılıyor.arastirdinizmi hic neden herkes verirken biz aliyoruz acaba.arkadadlar aile hikayelerinizi okudum.emin olun cok güçlüsunuz.ve sizler eslerinize yuvalariniza daha cok sarilacaksiniz.ailenizle hep mutlu olacsksiniz
Arkadaşlar günaydın, benim bir sorum olacaktı, ben bebeğimin karyolasını, altını iki battaniye ile yükselterek üzerine ince visko kullanıyorum ama sürekli gömülüyor, yani visko kısmı çok ince ne yaparsam ne koyarsam koyayım bebek gömülüyor, gaz için zorlandığında ortaya doğru kayıyor, yatağından hiç memnun değilim, siz bebeklerinizin yataklarını nasıl yaptınız, memnun musunuz? Annem yün yatak yaptı ama o da zararlıymış diye kullanmıyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Selam okula basladim kv ye birakip gittim agladim okula gidincede dokunsalar aglicak vaziyetteydim cok sukur iyi gecti sinifin birinde hisssttt derken pid pis demisim onlarda gulerek e e e ddiler coluk cocuk nasil diyen oldu bakici derdim olmadigi icin sansliyim okulda bir arkadas bakiciya birakiyoe ve ici rahat degil gibiydi tembel bir ogrenci hesaplamis sadece 46 is gunu kalmis ben persembeleride gitmedigim icin benimki daha da az idare edicek gibiyim bakalim
çok teşekkür ederiz canım .keşke aynı şehirlerde olsak da oyun grubu oluştursak bu minnaklarla.düşünsenize hepsi aynı ay doğumlu bir sürü bebek.çok güzel olurdu.
benimkide park yataklar için olanhazır yatak. bi tarafı pamuk bi tarafı visco yatak. içinede gömülmüyor. gayet iyi. internetten almıştım.
Gule gule giysin cnm kizin cicilerini..neyse hemen farketmisiniz arabanin olmnadigini..benimde en buyuk korkum kaybetmek,oglum cok hareketli durmaz hic..
Bizde eltimler geldi h.sonu bebek gormeye.onlarla piknige gittij kusadasina.fdonuste buyuk outlet var ugradik,kipada f&f markasi super indirimde kzlar,bakin mutlaka..kizima birsuru sey aldim,3 tane alt pant.8-9 tl,ust 4 tl.sapka 4 ,triki hirka 13 tl,ogluma ikili kolsuz 7 tl..hello kity kapsonlu 9tl.gozum dondu grunceucuz ucuz..body vardi ama bakamadim..benim elifimde cok uysluydu,saatlerce yol gittik uyudu hep arabada,outlet gezerken kucakta durdu esimde.
Sezeryan olanlara bir sorum olacak.alt karın bölgem hala hissiz.sizdede öylemi.sanki daha önceki doğumumda sadece dikiş yeri hissizdi belkide yanlış hatırlıyorum.sizde durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?