2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ayyy canim yaa coook gecmis olsun bizden de slm ilet. Allah beterinden korusun canim hemen sadaka verin. Hemen iyilessin insallah sende gör bakalim vallaha benimde icim rahat etmezdi... (

Geçmiş olsun canım, kabız da ishal de zor. bebişlerimiz hep sağlıklı olsun inşallah🙏
Bu arada benim kızım gibi bi tane daha var galiba, biz de 80 günlük olduk 5200 civarı ancadır hala, evdeki hassas tartı ile tartıldığımızda fark bu kadar çıkıyo. Ben de 6 kiloyu ne zaman görcez çok merak ediyorum :)
Fotoğrafını da göremiyorum tlf göstermiyo, akşam ipad'den bakcam kociş gelince

Çok geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın🙏

Bugun biz boleydik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya göremiyorum ben bu uyuz telefon canı isteyince gösteriyo fotoları 😕

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Allah beterinden korumuş, üzülme iyileşir. Allahım size bağışlamış anneciğini dua et şükret🙏
Sütün de adet olma zamanın yakın mı ondan azalmış olabilir mi?

Aman canım dikkatli olun, Allah korusun bebiklerimizi🙏

Hoşgeldin canım
İyiyiz çok şükür bebişim ve ben.
Sütün uykusuzluktan az olabilir canım, uyku ve stressiz bir hayat (nasıl olacaksa artık bebişlerle) sütün en önemli kaynağı. Allah yardımcın olsun, inşallah geçicidir de düzelir.

Ya nerdesin sen ozlettin.

Kilo problemi bende de var canim ikinciyi unuttular herhalde diye dalga geciyorlar. Dogumdan ciktigimda daha iyidim simdi süt icin ye ic sistim iyice. Benim oglumda uykusuz kervanindan nasil dayaniyor merak ediyorum. Bende Aman Enes bi daha 3 aylik mi olacak sanki tadini cikar modundayim. :)

Gule gule giysin cnm kizin cicilerini..neyse hemen farketmisiniz arabanin olmnadigini..benimde en buyuk korkum kaybetmek,oglum cok hareketli durmaz hic..
Bizde eltimler geldi h.sonu bebek gormeye.onlarla piknige gittij kusadasina.fdonuste buyuk outlet var ugradik,kipada f&f markasi super indirimde kzlar,bakin mutlaka..kizima birsuru sey aldim,3 tane alt pant.8-9 tl,ust 4 tl.sapka 4 ,triki hirka 13 tl,ogluma ikili kolsuz 7 tl..hello kity kapsonlu 9tl.gozum dondu grunceucuz ucuz..body vardi ama bakamadim..benim elifimde cok uysluydu,saatlerce yol gittik uyudu hep arabada,outlet gezerken kucakta durdu esimde.

benimkide park yataklar için olanhazır yatak. bi tarafı pamuk bi tarafı visco yatak. içinede gömülmüyor. gayet iyi. internetten almıştım.

Selam okula basladim kv ye birakip gittim agladim okula gidincede dokunsalar aglicak vaziyetteydim cok sukur iyi gecti sinifin birinde hisssttt derken pid pis demisim onlarda gulerek e e e ddiler coluk cocuk nasil diyen oldu bakici derdim olmadigi icin sansliyim okulda bir arkadas bakiciya birakiyoe ve ici rahat degil gibiydi tembel bir ogrenci hesaplamis sadece 46 is gunu kalmis ben persembeleride gitmedigim icin benimki daha da az idare edicek gibiyim bakalim

kızlar şöyle bi okudum da alıntı yapmadan genel olarak bizim durumumuzu anlatayım istedim.

geçen haftalarda azalan sütü tekrar toparladık çok şükür. bu arada mama vermemek için direndim. ama ne olur ne olmaz açılmamış bir kutu mama hazırda duruyor. ben ise gece uykusu ile toparlanan sütümü sabahları tek göğsümü bebeğe vererek tekini sağarak biriktirdim. hatta gün içindeçıkan 10-20ml ne varsa emzirmeden sonra sağıyordum akşama doğru göğüsler boş olduğu için biberonla bu sütleri veriyordum. bi hafta böyle idareli gittik. bu arada aventin biberonu doğal akışlı çok iyi. neyse sütün kaynağı su, uyku ve gamsızlıkmış bunu anladım.

oğlum benim yatağımın yanında sepette uyuyordu. bazen emerek, bazen dolaşarak, bazen ayağımda sallayarak yada hiç bişey yapmadan uykuya geçiyor. gece bir kez emziriyordum sonra uyumaya devam ediyor. fakat sabaha karşı fazla mızırdanmaya başlıyor. mızırdanarak bi yatıyo bi kalkıyodu. sabahları gerinmekten ve gerinirken ağlayıp bağırmaktan bi hal oluyordu. düşündüm bu çocuk bu yatakta rahat değil. aldım odasındaki oda takımın yatağına yatırdım. artık orda daha rahat maşalla 10da yatıp 4 gibi emziriyorum ve 8bck 8 gibi kalkıyoruzz. hemde daha güzel uyanıyor. gece uykusuna geçişte mızırdanırsa elimi karnına koyup pat pat pış pış yapıyorum. ağlıyorsa kucağıma alıp sakinleştirip geri yatırıyorum. yarım saat 45dk sürebiliyor bazen daha kısa.

gündüz uykuları çok düzensiz. onu ne zaman uyutmalıyım kestiremiyorum henüz. siz gündüzleri nasıl uyutuyorsunuz?

son zamanlarda parmak ve eller sürekli ağıza gidiyor. bunu nasıl önlerim bilmiyorum. ama arada emzik veriyorum. parmağını emmeye alışmasından iyidir diyorum. aslında emzikte hiç içime sinmiyor. sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

kilolar bende de var. Sütüm olacaksa kilolara razıyım :)

son bişey daha . oğlumun yuvarlacık güzel kafası bozuldu ben yan çeviriyorum o düzleştiriyo. buna çok takılmaya başladım. nerdeyse uykusundan uyandırıp çeviriyorum. eşim bana kızıyor , ben de ilerde bana dua edicek diyorum:) bu kafa ne zaman şeklini alıcak yaa. bu gidişle ensesiyle dümdüz bi kafa olacak

Son düzenleme:
Kizlar sagolun ama sünnet ettirwmedim kiyamadim sabah vazgectim.seneye ins.omesarma cok guzelsiniz.imrendim valla.benim vermem gereken 20 kilom olunca.buaraada bende dogumdan sonra kilo apmaya devam ettim.napcaz kizlar ya.cok cnm sıkılıyor.arastirdinizmi hic neden herkes verirken biz aliyoruz acaba.arkadadlar aile hikayelerinizi okudum.emin olun cok güçlüsunuz.ve sizler eslerinize yuvalariniza daha cok sarilacaksiniz.ailenizle hep mutlu olacsksiniz

hoş geldin canım. iyiyiz bizde, büyüyoruz çok şükür.
çoğumuzun sorunu kilolar,süt olsun diye yiyoruz, evden dışarı çıkamıyoruz. boşver takılma, evlatlarımız iyi olsunda çabucak verilir onlar.
ohh güle güle giysin kuzucuklar. ya sen böyle anlatınca çok özendim. bende lcw internetten bi kaç bişey aldım dün bebişime ama şöyle baka baka almayı özledim.
canım Allah kolaylık versin. çabuk geçer merak etme. benimde eylülde başıma gelecek inşllah. bakıcı konusunda şanslısın, o yönden bak rahatlat içini. ben düşündükçe içim cız ediyor. napalım şükür, onların geleceği için çalışıyoruz.Allah bu günlerimizi aratmasın.

kızlar tek tek alıntılayamadım malum duru uyandı uyanacak.fotoma yapılan yorumlar için hepinize teşekkür ederim.bu arada araba almamış arkadaşlar bebek arabamdan çooook memnunum.yalnız arabanızın bagajı darsa biraz iri bi model.çok ergonomik.o taşlı arnavut kaldırımlarında duruyu hiç sarsmadı.hatta evde uyumayan duru dışarda arabasında mışıl mışıl uyudu.arabamız travel sistem normal puseti de var pusetinin ayak örtüsü de var.alacak olanlara tavsiye ederim...
erikcilekkiraz hoşgeldin canım seni zırsızdeliyi julieti misaa yı çook merak ettim.

Bi çözüm bulursan bana da haber ver zaten doğru düzgün uyudugum yok sabah kör vakitte yürüyüşe gitmek imkânsız görünüyor

Valla bende çok özledim sizi.. Ayni durumdaymisiz senlede:) ikinci içerde kalmis diyo kocam bile... Simdilik çok önemsemiyor ama birkaç ay sonra kilo yüzünden laf sokmaya başlar.. Durumundan bende hic hoşnut değilim nasil zayiflayacaksak artik bilmiyom yaww

teşekkür ederim canım.ben de kilomdan 1 kilo bile kaybetmedim doğumdan beri.yani 72 le doğuma gittim 65le çıktık hala 65...hem de bu tempoya rağmen

bizim de park yatak ama ben yün şilte yapmıştı annem onu kullanıyorum.memnunum.da

Hadi hayırlısı olsun canım. İlk gün geçmiş ya devamı daha rahat olur inşallah.

çok teşekkür ederiz canım .keşke aynı şehirlerde olsak da oyun grubu oluştursak bu minnaklarla.düşünsenize hepsi aynı ay doğumlu bir sürü bebek.çok güzel olurdu.

Valla ne güzel olurdu ya😕
En azından bebeler büyüyünce birbirimizin şehrine yolumuz düşerse buluşsak ne iyi olurdu😊

Sağol canım.yürüyen çocuk olunca dahada dikkatli olmak lazım.Allah korusun yavrularımızı.sizede hayırlı olsun ciciler.valla daha çok şey alasım vardı ama eşim engel oldu.çabuk büyüyor büyüdükçe al dedi.gerçekten çok kıyafeti oldu ama kendimi tutamıyorum.hep kız çocuk kıyafetlerine özenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…