Valla bende çok özledim sizi.. Ayni durumdaymisiz senlede:) ikinci içerde kalmis diyo kocam bile... Simdilik çok önemsemiyor ama birkaç ay sonra kilo yüzünden laf sokmaya başlar.. Durumundan bende hic hoşnut değilim nasil zayiflayacaksak artik bilmiyom yaww
Merhaba kızlar, bugün uç ay kontrolümüz vardı. Bu ay 720 gr almış kızım sizce iyi mi boyu da 3 cm uzamış. Sizinkiler uçuncy ayında ne alemdeydi alışmışız hr ay bir kilo almaya bu ay tuhaf geldi ama çok şükür bir sorunu yok sağlıklı. Hepinizi optuk
Merhaba kızlar, bugün uç ay kontrolümüz vardı. Bu ay 720 gr almış kızım sizce iyi mi boyu da 3 cm uzamış. Sizinkiler uçuncy ayında ne alemdeydi alışmışız hr ay bir kilo almaya bu ay tuhaf geldi ama çok şükür bir sorunu yok sağlıklı. Hepinizi optuk
Selam okula basladim kv ye birakip gittim agladim okula gidincede dokunsalar aglicak vaziyetteydim cok sukur iyi gecti sinifin birinde hisssttt derken pid pis demisim onlarda gulerek e e e ddiler coluk cocuk nasil diyen oldu bakici derdim olmadigi icin sansliyim okulda bir arkadas bakiciya birakiyoe ve ici rahat degil gibiydi tembel bir ogrenci hesaplamis sadece 46 is gunu kalmis ben persembeleride gitmedigim icin benimki daha da az idare edicek gibiyim bakalim
Slm cnm,benim kizda ayni bu ay 700gr almis 3cm uzamis 60 olmus boyu.ilk 2 ay aynen bir kilo almisti,dr bunada iyi dedi.
bizimde bugün 3 ay kontrolumuz vardı boyu 3 cmuzamış..1400 gr almış büyüyoruz gün gün çok şükür rabbime cümlemizin evladına sağlık nasip etsin rabbim.
Kizlar ben bu oglani gulerken gormicekmyim hic gaz bitti simdi dis mi basladi acaba surekli agliyor ayagimda salliyorum uyuyor yarim saat sonra yine uyaniyor:18:
canım benim niye üzülüyorsun vicdanlı birinini bulduktan sonra gözün arkada hiç kalmaz iyi arastır bak sana örnek veriyim bizim burda bir tanıdık bakıyor bebek oda bir öğretmenin çocuguna bakıyormus kendimin sanıyorum diyor bebek için düşün benim annem ve babam cocukları cok sever bütün komşularımızın bebişler biizm evde büyüdüler yine bir komşumuza bir bakıcı geliyordu cocuklar çok asabiydi onları sevgiyle yola soktu bi de görüyoduk herhafta cam siliyodu kadın yemek yapıyormus falan ama bakıcı secerken cok arastır fiyat noktasında ucuza kacma eminim iyi birini bulursunnBen d bakiciya birakmak zorunda kalcm keske okumasaydm uzuldum acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kaç kilo doğdu bebişin ? Doktor da iyi dedi ama ne bilim az geldi bana. Benim bebiş 2400 doğdu bu arada.
Yaa azurem tamamen mi kestirdiniz? Bizim oralarda da adettir cocugun saci gur ciksin diye kestirilir. Sen kisacik mi yaptirdin? Herhalde sifira vurulma gb bir durum olamaz? Bingaldaginiz kapandi mi? Kapanmasada kesiliyor mu? Bu yaban ellerde alemin yabanci berberi kesmez herhalde ben de kesemem sanirim? Birde bebekten ilk kesilen sacin agirligi kdar sadaka altin verilirmis sen duydun mu? Istedigin sorudan baslayabilirsin)))
3100 gr dogdu cnm.banada az geldi 700 gr ama her ay 1 kilo almicaklar artik.emmeleride azaldi tabii az alicaklar normal
canım benim niye üzülüyorsun vicdanlı birinini bulduktan sonra gözün arkada hiç kalmaz iyi arastır bak sana örnek veriyim bizim burda bir tanıdık bakıyor bebek oda bir öğretmenin çocuguna bakıyormus kendimin sanıyorum diyor bebek için düşün benim annem ve babam cocukları cok sever bütün komşularımızın bebişler biizm evde büyüdüler yine bir komşumuza bir bakıcı geliyordu cocuklar çok asabiydi onları sevgiyle yola soktu bi de görüyoduk herhafta cam siliyodu kadın yemek yapıyormus falan ama bakıcı secerken cok arastır fiyat noktasında ucuza kacma eminim iyi birini bulursunn
kızlar oğluş bugün 79 günlük oldu ve bir kaç gündür aynada kendine bakınca çok mutlu olduğunu farkettik bir seviniyor gülüyor görseniz kuzumu ama rehber öğretmeni görümcem baktırmayın aynaya şaşılık yapar dedi internetten de araştırdım zekasını geliştirir diyor hatta yatağına bile asılmasını öneriyor bu şaşılık olayını biri daha söledi benimde kafam karıştı siz nedersiniz bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim minnoşlarınızı çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?