2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bendede var bir 15 kilo.diyetisyene gidicem ben,çünkü çok mutsuzum kilolarımdan dolayı.

Kizlar yemegim yok ya Enes de ayagimda biraksam uyanirsa ogluma yazik birakmasam aksam kocama yazik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar, bugün uç ay kontrolümüz vardı. Bu ay 720 gr almış kızım sizce iyi mi boyu da 3 cm uzamış. Sizinkiler uçuncy ayında ne alemdeydi alışmışız hr ay bir kilo almaya bu ay tuhaf geldi ama çok şükür bir sorunu yok sağlıklı. Hepinizi optuk

Maşallah canim bu ay topigin bebislerine gore iyi almis maşallah. Benimki 18 gunde 300 gr almisti. Allah sagligini daim etsin inşallah

Kizlar ben bu oglani gulerken gormicekmyim hic gaz bitti simdi dis mi basladi acaba surekli agliyor ayagimda salliyorum uyuyor yarim saat sonra yine uyaniyor:18:

Slm cnm,benim kizda ayni bu ay 700gr almis 3cm uzamis 60 olmus boyu.ilk 2 ay aynen bir kilo almisti,dr bunada iyi dedi.

bizimde bugün 3 ay kontrolumuz vardı boyu 3 cm uzamış..1400 gr almış büyüyoruz gün gün çok şükür rabbime cümlemizin evladına sağlık nasip etsin rabbim.

Ben d bakiciya birakmak zorunda kalcm keske okumasaydm uzuldum acikcasi

maşallah bebeğine 3. ay kontrolleri başlıyo paylaşırız artık hepimiz bende merak ediyorum bebeğimin boyunu kilosunu hadi bakalım

bizimde bugün 3 ay kontrolumuz vardı boyu 3 cm uzamış..1400 gr almış büyüyoruz gün gün çok şükür rabbime cümlemizin evladına sağlık nasip etsin rabbim.

bizde geçen ay 1200 gr almıştık bakalım bu ay kaç olcak ama sanki biraz daha az gibi

Maşallah canım iyi almış 3. aya göre, sıkıntı yapma. Benim kızım 2. Ayında 5 haftada 600 gr almıştı, geçtiğimiz 2 haftada da 300 gr almış görünüyo evdeki tartıya göre sürekli emziriyorum neden bu kadar Az kilo alıyo anlamıyorum
Bi de ben bu hafta sonu 12. Haftamız bitînce kontrole götürcem. Yani hafta hesabı yapıyorum. doğduğu güne göre hesaplarsam 3 ay 24 'ünde bitiyo ama hafta hesabına göre 18'inde bitiyo. Doktora sormuştum hafta hesabı yap sen demişti. Son kontrolün üstünden 3 hafta geçmiş olcak bu hafta sonu ama götürcem.

Kizlar ben bu oglani gulerken gormicekmyim hic gaz bitti simdi dis mi basladi acaba surekli agliyor ayagimda salliyorum uyuyor yarim saat sonra yine uyaniyor:18:

Benimki de öyle canım malesef. Ne yapacağımı bilemiyorum 12. haftadayız. Şu atak haftaları denen zıkkımdan oluyo heralde. Sürekli sallanarak, yarım saat uyuyo bugün ve uyanıp ağlamaya başlıyo diş için erken bence ama tabi çocuğuna göre değişir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben d bakiciya birakmak zorunda kalcm keske okumasaydm uzuldum acikcasi

canım benim niye üzülüyorsun vicdanlı birinini bulduktan sonra gözün arkada hiç kalmaz iyi arastır bak sana örnek veriyim bizim burda bir tanıdık bakıyor bebek oda bir öğretmenin çocuguna bakıyormus kendimin sanıyorum diyor bebek için düşün benim annem ve babam cocukları cok sever bütün komşularımızın bebişler biizm evde büyüdüler yine bir komşumuza bir bakıcı geliyordu cocuklar çok asabiydi onları sevgiyle yola soktu bi de görüyoduk herhafta cam siliyodu kadın yemek yapıyormus falan ama bakıcı secerken cok arastır fiyat noktasında ucuza kacma eminim iyi birini bulursunn

herkese merhabalar benim oğlum da 3 ay 20 günlük oldu vee artık çok az emiyor bazen öle ki mmeye koyduğum anda çığlık atıyor katıla katıla ağlıyor elektrik süpürgesiyle falan emziriyorum büyük oğlum da bu aylarda böle yapmıştı ve çok geçmeden emmeyi bırakmıştı 9 aya kadar zar zor emzirmişytim mama da lammaıştı ama hiç ve şimdi 4 yaşında çok iştahsız eşim sağolsun çok ilgili bir baaba ve dün küçüğün emmemesine o bile çok bozuldu....şöle ki 3 sa bir 5 dk bazen 2 dk emiyor aama görünüşe göre mutlu

uyku konusuna gelince gündüz uykusuna derin dalamıyor her yarım sa da bazen 10 dk uyanıyor tektrar sallıyorum beşiğinde bazen uyuyor bazen uyumuyor gece uyksu daha rahat akşam 9 gğbğ yatıyor gece 2 ya da 3 kez emmeye kalkıp yeniden yatıyor ama sabah 6 da kalkıyor sonra uyku yok sağolsun eşim 7 ye kadar idare ediyor sonra gün başlıyor tüm gün sallama uyutmaya çalışma zorla emzirme çalışmları allahtan evde yardımcımız var bazı arkadaşlar bakııc konusunda konuşmuşmuşlar büyük oğlum 9 aylıkken biir bayan ben de işe başladı çok şükür maşşallah diyim bunca senedir aynı bayanla devam ediyoruz evimizin bir üyesi gibi her şey karşlıklı arkadaşalr çocuklarımı anneanne giib seviyor aklınızda olsun tecrübeli yaşı büyük biribu aylardaki bebeler için daha uygun sakın diiym genç kız falan düşünmeyin çok olumsuz şeyler duyuyorumm.

kilo konuusna gelince 14 jkilo almıştım gebelik süresince 2 haftada 7 kilo gitmişti süt olsun diye bi yemeye başladım doğum öncesine göre 16 kilo almış durumdayım kendimi çok mutsuz hissediyorum ama üt söz konusu olunca katlanıyorum bazen göğüserlim şiş oluyor bazen hamur gibi yumuşacık oluyor gerçketen şu süt olayını çözemedim ne yapıyor ne yapmıyor bilemedim...şiş olsa da oğlum az emiyor geçenlerde biy erde okumuştum 3 atdan sona bebeğin ihtiyacı kadar üretiliyor diye acaba ondan mı dşyorum

Sincaph tamamen kestirdik canim. Zaten tepe kel doğdu kizim kenarlarda vardi saç. Kenarlar baya uzamisti. Eşit olsun istedik. Sifir jiletle kazitinca oluyor sanirim. Bizimkine 1numara denebilir :) babam berber benim bizde de adettir. Yaza uzasin diye erken kesmek istedim ben. Ömründe bi kere kesilsin bi daha olmaz zaten. Bingildagimiz kapanmadi canim. Zaten çok bastirmadan kesti babam. Bingildagin etkileneceğini sanmıyorum. Esin kendi gittiği berbere bi sorsun canim. O kestikleri makina var ya ondan varsa keserler niye olmasin. Bence orda da vardır kestiren. Biz icat etmedik ya :))
O sadaka isini hic duymadim ben canim. Verilebilir aslında maksat sadaka sonuçta

Bi ara fotoğrafini eklerim kizimin. Yanaklar ortaya cikti. Kafasini öpüp duruyorum bütün gün. Çok tatli oldu tam bebek gibi

3100 gr dogdu cnm.banada az geldi 700 gr ama her ay 1 kilo almicaklar artik.emmeleride azaldi tabii az alicaklar normal

700 gr iyidir canım gittikçe azalacak zaten kilo alımları... Geçen ay 700gr diye üzülmüştüm....bu ay 300 gr felan aldık, bize ne diyecek bakalım, dr amca... Çok az ama mama da emmiyor ki, iştahsızlık ve bünye galiba bizimkisi...

Son düzenleme:

Canim aprtndan bi komsuya baktrmyi dusunuyorum iyi bi kadin gbi. C ok iyi tanimiyorum ama hic tanimadgim biri degil sonucta. Ins iyi bakar tek istegim bu. Alisana ve iyi baktgna emin olana kadar zor olck ama baska care yok . Sagol cnm :sly:

kızlar oğluş bugün 79 günlük oldu ve bir kaç gündür aynada kendine bakınca çok mutlu olduğunu farkettik bir seviniyor gülüyor görseniz kuzumu ama rehber öğretmeni görümcem baktırmayın aynaya şaşılık yapar dedi internetten de araştırdım zekasını geliştirir diyor hatta yatağına bile asılmasını öneriyor bu şaşılık olayını biri daha söledi benimde kafam karıştı siz nedersiniz bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim minnoşlarınızı çok öpüyorum

Ben de gelisimi icin faydali oldugunu biliyorum. Oyun halilarina bile ayna koyuyolar sasilik yaptigini hic duymadim canim pek mantikli da gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…