2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende arada baktırmaya çalışıyorum ama bi yandan korkuyorum büyükler aynaya baktırmayın diyor neden olduğuda tam bilinmiyor işte insan çekiniyor baktırmaya

Hatirliyorum ben kizinin resmini yemelik yanaklardandi ) Bende kestirmeye niyetliyim iste ama havalar burda daha duzelmedi. Bugun 22 dereceydi yarin kar varmis. O kadar uclari yasios son bir soru benimkinde konak hala var sence engel olur mu?

Canim Ankarada kv kalicam. O oveclerde oturuyor Bahceli olur Tunali olur Kizilay olur ) hayirlisiyla gunler cabucak gecsin

Günaydın kizlar :) 4,30 dan beri oğlum benimle oyun oynuyor sanki uyuyacağım uyumayacagim papatya misali :) hala kararsız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah bebeğine 3. ay kontrolleri başlıyo paylaşırız artık hepimiz bende merak ediyorum bebeğimin boyunu kilosunu hadi bakalım

bizde yarın gidicez 3. ay kontrollerimize. gözcüdende randevu aldık. gözleride kontrol ettiricez. bakalım nasıl geçicek ...

Hatirliyorum ben kizinin resmini yemelik yanaklardandi ) Bende kestirmeye niyetliyim iste ama havalar burda daha duzelmedi. Bugun 22 dereceydi yarin kar varmis. O kadar uclari yasios son bir soru benimkinde konak hala var sence engel olur mu?

Canim konaklar çok mu derin? Tam bilemedim bi zarari olur mu. Yani bazi kabuklar kopar belki. Bizde de vardi konak. Uzun sure ugrasmistim geçmemişti. Yumuşak bebek taragi kullaniyordum ben. O ise yaramiyormus meğer. İnce erkek taraklari ile iki günde hepsini temizledim sonunda. Tabi zeytinyağıyla yumusatip yarim saatten fazla bekletiyordum her seferinde. Sen de yapmissindir belki bunları. Biraz uğraş bakalim gecer belki.
Biz de üşür mü acaba dedik ama zaten sicak tutacak kadar saci yoktu bizim. Seninkinin nasil var mi baya saci? Resim at da bakalim:)
Soğuk olursa şapka falan takariz artik. Zaten disari cikarken takiyorum ben hep.

canım benim kızımda da konak var zeytinyağı bekletip yuıkıyodum ama bebek tarağım yok diye taramıyodum. sen yağ sürüp banyodan önce mi taradın ben de deneyeyim öyleyse?

Günaydınn kızlarr ; okudum şöylee bi geçmişi 3. Ay kontrolleri başlamış ben geçen hafta gitmiştim 14 haftalık olduk biz rotavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdım 2. Dozu haziranda yaptırcaz
Yiğit de bazen emmek istemiyor ağlıyor zorlamıyorum bende yoksa daha çok çığlık atıyor
Doğum kilolarından 5 kilo fazlam var 55 kiloyum şuan onunda hepsi üst bacaklarda galiba çünkü pantolonlarım olmuyor zamanım oldukça yürüyüş yapıyorum Annemlerde kalmanın avantajlarını kullanıyorum :))
Bizim buralarda hava çok güzel hergün güneşleniyoz Hatta pazar günü pikniğe gittik Tek kötü yanı eşim yanımda yoktu ( fotolar çektik ona gönderilmek üzere Çok özlüyorum onu ama daha kavuşmamıza aylar var .... bugün dışarıya çıkmayı düşünüyorum oğlumla Belki ona bi kaç kıyafet alayım diorum lcw ya bi de mothercare in indirim günü bugün bi bakayım neler var
Görüşürüzz annelerrr :)))

bizde yarın gidicez 3. ay kontrollerimize. gözcüdende randevu aldık. gözleride kontrol ettiricez. bakalım nasıl geçicek ...

gözden mutlaka muayene ediliyomu bize öyle bişey demediler ben gelişimini takip ediyorum göz takibi iyi şükür sizinde normaldir inş. :)

gözden mutlaka muayene ediliyomu bize öyle bişey demediler ben gelişimini takip ediyorum göz takibi iyi şükür sizinde normaldir inş. :)

Cnm bizede dr 3.ay kontrilinde istedi.gecen hafta goz doktoruna goturduk.ilk aylarda onemli sanirim goz kontrolu..birdaha ki aya goturursun sende.bizden batin ultrasonuda istedi,4.ay yaptircaz

canım benim kızımda da konak var zeytinyağı bekletip yuıkıyodum ama bebek tarağım yok diye taramıyodum. sen yağ sürüp banyodan önce mi taradın ben de deneyeyim öyleyse?

Evet canimbu işlemi banyodan once yaptim ben. Bekletmeyi unutma. O zaman cok iyi yumusuyor İnsl ise yarar sizde de

Canim Ankarada kv kalicam. O oveclerde oturuyor Bahceli olur Tunali olur Kizilay olur ) hayirlisiyla gunler cabucak gecsin

Ben de Etimesgut'ta oturuyorum ama o zamana kadar büyücek bebişler, gelirim her yere

Maşallah canım ben de şöyle rahat rahat gezebileceğim günleri bekliyorum dört gözle. Tadını çıkar anne avantajının:)

günaydın kızlar bizim oğluşun gözünün birinde hala ara sıra çapkalanma ve sulanma oluyor birde çok yakından bakarken gözleri kayıyor gibi bir tuhaf oluyor herzaman diğil ama bazan 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam ama sizlerde de bu oluyormu

maaşallah çok güzel bir bebişmiş talipleride çok olur işin zor valla canım hatta biz de mi talip olsak:)

Bİz turşu kurmayı düşünüyorduk :18: ama şartları değerlendirebiliriz canım :) gençler birbirlerini bir görsünler bize laf düşmez, elektrik meselesi D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…