kızlar oğluş bugün 79 günlük oldu ve bir kaç gündür aynada kendine bakınca çok mutlu olduğunu farkettik bir seviniyor gülüyor görseniz kuzumu ama rehber öğretmeni görümcem baktırmayın aynaya şaşılık yapar dedi internetten de araştırdım zekasını geliştirir diyor hatta yatağına bile asılmasını öneriyor bu şaşılık olayını biri daha söledi benimde kafam karıştı siz nedersiniz bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim minnoşlarınızı çok öpüyorum
Sincaph tamamen kestirdik canim. Zaten tepe kel doğdu kizim kenarlarda vardi saç. Kenarlar baya uzamisti. Eşit olsun istedik. Sifir jiletle kazitinca oluyor sanirim. Bizimkine 1numara denebilir :) babam berber benim bizde de adettir. Yaza uzasin diye erken kesmek istedim ben. Ömründe bi kere kesilsin bi daha olmaz zaten. Bingildagimiz kapanmadi canim. Zaten çok bastirmadan kesti babam. Bingildagin etkileneceğini sanmıyorum. Esin kendi gittiği berbere bi sorsun canim. O kestikleri makina var ya ondan varsa keserler niye olmasin. Bence orda da vardır kestiren. Biz icat etmedik ya :))
O sadaka isini hic duymadim ben canim. Verilebilir aslında maksat sadaka sonuçta
Bi ara fotoğrafini eklerim kizimin. Yanaklar ortaya cikti. Kafasini öpüp duruyorum bütün gün. Çok tatli oldu tam bebek gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hangi sitede aldığınızı ve ne marka olduğunu yazabilir misiniz? Ben de bir taraf pamuk bir taraf visco olsun istiyorum.
maşallah bebeğine3. ay kontrolleri başlıyo paylaşırız artık hepimiz bende merak ediyorum bebeğimin boyunu kilosunu hadi bakalım
Hatirliyorum ben kizinin resmini yemelik yanaklardandi) Bende kestirmeye niyetliyim iste ama havalar burda daha duzelmedi. Bugun 22 dereceydi yarin kar varmis. O kadar uclari yasios son bir soru benimkinde konak hala var sence engel olur mu?
Canim konaklar çok mu derin? Tam bilemedim bi zarari olur mu. Yani bazi kabuklar kopar belki. Bizde de vardi konak. Uzun sure ugrasmistim geçmemişti. Yumuşak bebek taragi kullaniyordum ben. O ise yaramiyormus meğer. İnce erkek taraklari ile iki günde hepsini temizledim sonunda. Tabi zeytinyağıyla yumusatip yarim saatten fazla bekletiyordum her seferinde. Sen de yapmissindir belki bunları. Biraz uğraş bakalim gecer belki.
Biz de üşür mü acaba dedik ama zaten sicak tutacak kadar saci yoktu bizim. Seninkinin nasil var mi baya saci? Resim at da bakalim:)
Soğuk olursa şapka falan takariz artik. Zaten disari cikarken takiyorum ben hep.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizde yarın gidicez 3. ay kontrollerimize. gözcüdende randevu aldık. gözleride kontrol ettiricez. bakalım nasıl geçicek ...
gözden mutlaka muayene ediliyomu bize öyle bişey demediler ben gelişimini takip ediyorum göz takibi iyi şükür sizinde normaldir inş. :)
canım benim kızımda da konak var zeytinyağı bekletip yuıkıyodum ama bebek tarağım yok diye taramıyodum. sen yağ sürüp banyodan önce mi taradın ben de deneyeyim öyleyse?
Canim Ankarada kv kalicam. O oveclerde oturuyor Bahceli olur Tunali olur Kizilay olur) hayirlisiyla gunler cabucak gecsin
Günaydınn kızlarr ; okudum şöylee bi geçmişi 3. Ay kontrolleri başlamış ben geçen hafta gitmiştim 14 haftalık olduk biz rotavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdım 2. Dozu haziranda yaptırcaz
Yiğit de bazen emmek istemiyor ağlıyor zorlamıyorum bende yoksa daha çok çığlık atıyor
Doğum kilolarından 5 kilo fazlam var 55 kiloyum şuan onunda hepsi üst bacaklarda galiba çünkü pantolonlarım olmuyor zamanım oldukça yürüyüş yapıyorum Annemlerde kalmanın avantajlarını kullanıyorum :))
Bizim buralarda hava çok güzel hergün güneşleniyoz Hatta pazar günü pikniğe gittik Tek kötü yanı eşim yanımda yoktu( fotolar çektik ona gönderilmek üzere Çok özlüyorum onu ama daha kavuşmamıza aylar var .... bugün dışarıya çıkmayı düşünüyorum oğlumla Belki ona bi kaç kıyafet alayım diorum lcw ya bi de mothercare in indirim günü bugün bi bakayım neler var
Görüşürüzz annelerrr :)))
maaşallah çok güzel bir bebişmiş talipleride çok olur işin zor valla canım hatta biz de mi talip olsak:)
maşallah çok güzel bir kız, bahtıda güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?