Masallah kizina cnm cok tatli,Allah nazarlardan korusun..bende yukleyim birara resim
Sağol canım, inşallah yakındır o zamanlar... Sen de görünmüyodun ne zamandır geri dönmene sevindimBen de Etimesgut'ta oturuyorum ama o zamana kadar büyücek bebişler, gelirim her yere
Maşallah canım ben de şöyle rahat rahat gezebileceğim günleri bekliyorum dört gözle. Tadını çıkar anne avantajının:)
Canım sen kontrolde bi göz dr görün istersengünaydın kızlar bizim oğluşun gözünün birinde hala ara sıra çapkalanma ve sulanma oluyor birde çok yakından bakarken gözleri kayıyor gibi bir tuhaf oluyor herzaman diğil ama bazan 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam ama sizlerde de bu oluyormu
gözden mutlaka muayene ediliyomu bize öyle bişey demediler ben gelişimini takip ediyorum göz takibi iyi şükür sizinde normaldir inş. :)
Cnm bizede dr 3.ay kontrilinde istedi.gecen hafta goz doktoruna goturduk.ilk aylarda onemli sanirim goz kontrolu..birdaha ki aya goturursun sende.bizden batin ultrasonuda istedi,4.ay yaptircaz
Yorumlar da olumlu, sipariş verdim hemen, teşekkürler.
Maşallah,Allah bağışlasın çok tatlıymış.bandanaya bayıldım :)
günaydın kızlar bizim oğluşun gözünün birinde hala ara sıra çapkalanma ve sulanma oluyor birde çok yakından bakarken gözleri kayıyor gibi bir tuhaf oluyor herzaman diğil ama bazan 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam ama sizlerde de bu oluyormu
hay maşallah annesi. çok tatlı. Allah huzurlu , mutlu etsin herzaman. ..
günaydın kızlar bizim oğluşun gözünün birinde hala ara sıra çapkalanma ve sulanma oluyor birde çok yakından bakarken gözleri kayıyor gibi bir tuhaf oluyor herzaman diğil ama bazan 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam ama sizlerde de bu oluyormu
maaşallah çok güzel bir bebişmiş talipleride çok olur işin zor valla canım hatta biz de mi talip olsak:)
Masallah kizina cnm cok tatli,Allah nazarlardan korusun..bende yukleyim birara resim
bizimde göz takibi falan iyi. çocuk dr. da öyle dedi. ama götürüp kontrol ettirmekte fayda var da dedi.
bizim anlayamadığımız sıkıntılar olabiliyormuş ve erken dönemde tedaviler iyi yanıt veriyor. bişey çıkacağını sanmam ama yinede götürüyoruz. içimiz rahat olsun.
chemen canım batını burda birinden daha duymuştum. bizden istemedi dr. belki yarın yada sonra ister. bakalım. bütün bebişlerimiz iyi olsun inşallah. :)
Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuz.doğru dürüst uyumuyor,bugün az emmeye başladı.gecede iyi uyumadı.arada öksürüyor hasta mı oldu anlamadım.bugün doktora gideceğiz önemli bişey değildir inşallah.eşime göre nazar değmiş.avm de kadının biri bebeğinin çok huysuz olduğunu söyledi sizinki pek sakin dedi.emzirme odasından çıkınca eşine anlatmış gördünmü 3 aylık bebek nekadar sakin diye.eşimde bana kızıyor çok huysuz deseydin ya diye .bugün belli olacak nazarmı değilmi
Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuz.doğru dürüst uyumuyor,bugün az emmeye başladı.gecede iyi uyumadı.arada öksürüyor hasta mı oldu anlamadım.bugün doktora gideceğiz önemli bişey değildir inşallah.eşime göre nazar değmiş.avm de kadının biri bebeğinin çok huysuz olduğunu söyledi sizinki pek sakin dedi.emzirme odasından çıkınca eşine anlatmış gördünmü 3 aylık bebek nekadar sakin diye.eşimde bana kızıyor çok huysuz deseydin ya diye .bugün belli olacak nazarmı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?