2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sağol canım, inşallah yakındır o zamanlar... Sen de görünmüyodun ne zamandır geri dönmene sevindim
Canım sen kontrolde bi göz dr görün istersen

Ayy çok tatlı maşallahh Allah nazardan korusun

Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuz.doğru dürüst uyumuyor,bugün az emmeye başladı.gecede iyi uyumadı.arada öksürüyor hasta mı oldu anlamadım.bugün doktora gideceğiz önemli bişey değildir inşallah.eşime göre nazar değmiş.avm de kadının biri bebeğinin çok huysuz olduğunu söyledi sizinki pek sakin dedi.emzirme odasından çıkınca eşine anlatmış gördünmü 3 aylık bebek nekadar sakin diye.eşimde bana kızıyor çok huysuz deseydin ya diye .bugün belli olacak nazarmı değilmi

Son düzenleme:
gözden mutlaka muayene ediliyomu bize öyle bişey demediler ben gelişimini takip ediyorum göz takibi iyi şükür sizinde normaldir inş. :)

Cnm bizede dr 3.ay kontrilinde istedi.gecen hafta goz doktoruna goturduk.ilk aylarda onemli sanirim goz kontrolu..birdaha ki aya goturursun sende.bizden batin ultrasonuda istedi,4.ay yaptircaz

bizimde göz takibi falan iyi. çocuk dr. da öyle dedi. ama götürüp kontrol ettirmekte fayda var da dedi.
bizim anlayamadığımız sıkıntılar olabiliyormuş ve erken dönemde tedaviler iyi yanıt veriyor. bişey çıkacağını sanmam ama yinede götürüyoruz. içimiz rahat olsun.

chemen canım batını burda birinden daha duymuştum. bizden istemedi dr. belki yarın yada sonra ister. bakalım. bütün bebişlerimiz iyi olsun inşallah. :)

canım o göz kayması yada şaşılık falan diyorlar. bebeklerde genellikle oluyor. belli bi dönemden sonra düzeliyor. bizimkinde henüz yok ama abimin bebişi 6 aylık şuan onun gözleride de var. dr. düzelir bu normal dedi. yani moralini bozma sen. yinede gittiğinde sorarsın içinde rahtlar.

Ayy ne tatli bu böyle:) Allah bagislasin.benim kiz hic sevmiyor basina bisey takmayi ama zorluyorum alistircam insl

Canim çok yakından bakınca bizimkinde de bazen oluyor. Bence Sebebi o da sana bakmaya calisiyor ve çok yakin olduğundan nereye odaklanacagini tam bilemiyor. Sorun olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca çapak bizde de var masaj diyor doktoru. Her zaman yapmiyorum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes 3.ay kontrollerini yaptiriyor bizse 4.ay:) ah benim aceleci kizim..

Sunu fark ettim ben hep sorunlarla sizden önce karsilasiyorum. Cogunluk o sorunla karsilastiginda ben nerdeyse atlatmis oluyorum.
Mesela 3.ayda emme sorunu ve buna bagli olarak az kilo alimi :) bi çok kişi de var. Biz emme olayini duzeltiyoruz galiba :) Bir aydan fazladir ugrasiyorum. Ama iki gündür o kadar mutluyum ki tüm üzüntülerimi cabalarimi unuttum bile. İnsl düzelmiştir ve geri gelmez :)

canım aynı şeyi dn biz eşimle konuştuk.arada çok nadir kızımın sağ gözü kayıyor gibi geliyor bana.eşim hiç böyle birşeye rastlamadım kuruntu yapıyorsun dedi ama çapaklanma da arada oluyor çok az.bizim de dr kontrolümüze daha var.umarım yoktur

Masallah kizina cnm cok tatli,Allah nazarlardan korusun..bende yukleyim birara resim

Evt cnm istiyor bazi doktorlar.vizde acaba ozel hastane para icinmi istedi dedik bu ay cektirmedik.sordum doktora cokmu onemli diye,eger bobrekte genisleme varsa erken teshisle duzeliyor dedi.4.ay cektircez bizde

Geçmiş olsun canim insallah birseyi yoktur büyüme atagida olabilir hafta sonu yapti oglum oyle topladi simdi cok sukur Surekli oku annesi.

Onu bende fark ettim Ne zaman birine iyi uyuyo emiyo şöyle iyi böyle güzel desek O akşam huzursuz oluyor Gerçekten nazar değiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…