bencede canım görüşsünler bakalım biz kendimize çok güveniyoruz:) elektriği fazlasıyla yükleriz oğlumun gazı yok ağlaması yok emmesi var:) ee daha ne olsun :)Bİz turşu kurmayı düşünüyorduk :18: ama şartları değerlendirebiliriz canım :) gençler birbirlerini bir görsünler bize laf düşmez, elektrik meselesi D:
Evt cnm istiyor bazi doktorlar.vizde acaba ozel hastane para icinmi istedi dedik bu ay cektirmedik.sordum doktora cokmu onemli diye,eger bobrekte genisleme varsa erken teshisle duzeliyor dedi.4.ay cektircez bizde
Geçmiş olsun canim insallah birseyi yoktur büyüme atagida olabilir hafta sonu yapti oglum oyle topladi simdi cok sukur Surekli oku annesi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi dakka ya bizde talibiz yok oyle hemen :))
canım aynı şeyi dn biz eşimle konuştuk.arada çok nadir kızımın sağ gözü kayıyor gibi geliyor bana.eşim hiç böyle birşeye rastlamadım kuruntu yapıyorsun dedi ama çapaklanma da arada oluyor çok az.bizim de dr kontrolümüze daha var.umarım yoktur
Zümrem :) bizde de bi kaç gündür var o şaşı bakma olayı. Acaba oyun halısı ndaki oyuncaklara bakmaktan mı oldu diye 2 gündür koymuyorum oraya. Farketti biraz ama yinede kayma oluyor arada.görmek için odaklanınca oluyo sanki. Inşallah normaldir. Bende sorucam dr a gidince, 3ay doldu ama daha kontrole gidemedik. Çapak zaten iki aydır var,iki ayrı damla kullandım ama bi süre sonra yine başlıyor. hep siliyorum ama ne zmn geçecek bende merak içindeyim.günaydın kızlar bizim oğluşun gözünün birinde hala ara sıra çapkalanma ve sulanma oluyor birde çok yakından bakarken gözleri kayıyor gibi bir tuhaf oluyor herzaman diğil ama bazan 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam ama sizlerde de bu oluyormu
Ayy maşallah. Bende sizi seviyorum. Maşallah fındığım. Allah hayırlı ömür versin.
Herkes 3.ay kontrollerini yaptiriyor bizse 4.ay:) ah benim aceleci kizim..
Sunu fark ettim ben hep sorunlarla sizden önce karsilasiyorum. Cogunluk o sorunla karsilastiginda ben nerdeyse atlatmis oluyorum.
Mesela 3.ayda emme sorunu ve buna bagli olarak az kilo alimi :) bi çok kişi de var. Biz emme olayini duzeltiyoruz galiba :) Bir aydan fazladir ugrasiyorum. Ama iki gündür o kadar mutluyum ki tüm üzüntülerimi cabalarimi unuttum bile. İnsl düzelmiştir ve geri gelmez :)
Ayy maşallah yaa bu ne guzellik arkadaş.
Bi dakka ya bizde talibiz yok oyle hemen :))
bencede canım görüşsünler bakalım biz kendimize çok güveniyoruz:) elektriği fazlasıyla yükleriz oğlumun gazı yok ağlaması yok emmesi var:) ee daha ne olsun :)
günaydın kızlar bizim oğluşun gözünün birinde hala ara sıra çapkalanma ve sulanma oluyor birde çok yakından bakarken gözleri kayıyor gibi bir tuhaf oluyor herzaman diğil ama bazan 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam ama sizlerde de bu oluyormu
Sağol canım, inşallah yakındır o zamanlar... Sen de görünmüyodun ne zamandır geri dönmene sevindim
Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuz.doğru dürüst uyumuyor,bugün az emmeye başladı.gecede iyi uyumadı.arada öksürüyor hasta mı oldu anlamadım.bugün doktora gideceğiz önemli bişey değildir inşallah.eşime göre nazar değmiş.avm de kadının biri bebeğinin çok huysuz olduğunu söyledi sizinki pek sakin dedi.emzirme odasından çıkınca eşine anlatmış gördünmü 3 aylık bebek nekadar sakin diye.eşimde bana kızıyor çok huysuz deseydin ya diye .bugün belli olacak nazarmı değilmi
Herkes 3.ay kontrollerini yaptiriyor bizse 4.ay:) ah benim aceleci kizim..
Sunu fark ettim ben hep sorunlarla sizden önce karsilasiyorum. Cogunluk o sorunla karsilastiginda ben nerdeyse atlatmis oluyorum.
Mesela 3.ayda emme sorunu ve buna bagli olarak az kilo alimi :) bi çok kişi de var. Biz emme olayini duzeltiyoruz galiba :) Bir aydan fazladir ugrasiyorum. Ama iki gündür o kadar mutluyum ki tüm üzüntülerimi cabalarimi unuttum bile. İnsl düzelmiştir ve geri gelmez :)
Kızlar biz bugün kızımla ilk gezimizi yaptık. Eşimle bindirdik arabasına, yarım saat kırk beş dk tur attık. 2 market dolastık, alış veriş yaptık geldik. Esiyordu hava kapattık arabanın üstünü. önce mızmızlandı sonra hafif sarsılmak hoşuna gitti heralde :) kuzum benim 91 gündür evin içinde. Oohhh çok iyi geldi :)
Kızlar biz bugün kızımla ilk gezimizi yaptık. Eşimle bindirdik arabasına, yarım saat kırk beş dk tur attık. 2 market dolastık, alış veriş yaptık geldik. Esiyordu hava kapattık arabanın üstünü. önce mızmızlandı sonra hafif sarsılmak hoşuna gitti heralde :) kuzum benim 91 gündür evin içinde. Oohhh çok iyi geldi :)
Evt cnm istiyor bazi doktorlar.vizde acaba ozel hastane para icinmi istedi dedik bu ay cektirmedik.sordum doktora cokmu onemli diye,eger bobrekte genisleme varsa erken teshisle duzeliyor dedi.4.ay cektircez bizde
Benim kızımın da sol gözünde var çapaklanma doğduğundan beri. Doktorum bir göz masajı göstermişti geçen ay, Gözyaşı kanalları tıkalı oluyomuş, ondan oluyomuş çapak. Gerçi benim kızımın ağlarken o gözünden de yaş geliyo, kanalı tıkalıysa nasıl gözyaşı çıkıyo anlamadım sorucam bu hafta sonu doktora:44: Ara ara o masajı yapıyorum işte, azaldı gibi. Sürekli yapsam bitecek de aksatıyorum. Şu an için damla falan kullanmak istemiyorum ama masajla geçmezse isticem bidahaki ay kontrolde.
Senin tontik kızını yerim maşallah yarabbim nazarlardan korusun 🙏
Benim kızım da böyle tontik olsun sıkıştırmalık, subaneke dinimiz amin🙏😄😄
Sorma canım ya, Facebook'daki gruba takıldım kaldım, iki tarafa da yetişilmiyo tabi bebişle. Artık burdayım😊
Geçmiş olsun canım inşallah hasta değildir. Huysuzluğu gelince benim Zeynep de birkaç gündür pek huysuz. Gündüz sürekli kucak istiyo, yanındayken yatardı önceden biraz koltukta. Şimdi sırtı yere geldiği gibi başlıyo ağlamaya😕 akşam da 8-9 arası uyuturdum, dün akşam salla salla ayaklarım koptu ama inat etti uyumadı😕 gece 12'ye geliyodu saat uyuduğunda. Dün gündüz de iyi uyumamıştı ama. Bu çok dikkatimi çekiyo, gündüz iyi uyursa akşam da iyi uyuyo. Tuhaf işte😐 günü gününü tutmuyo bunların, hiç canını sıkma geçici bunlar, 12. haftadayız biz, şu atak haftası denen zıkkımdan oluyo bunlar deyip teselli ediyorum kendimi. Sağlıklı olsunlar da huysuzluklarına katlanılır. Siz kaç haftalık oldunuz?
Aman canım maşallah nazar değmesin, inşallah o günler geri dönmez, sen yine de herkese anlatma, fazla emmiyo falan de arayanlarainsanın kendi nazarı bile değiyo, biz ilk ay 1 kilo almıştı diye pek sevindik herkese söyledik, şimdi 50-100 gr fazla çıksın kontrolde diye gözüne bakıyoruz😕 hergün çıkıp hassas tartıda tartılıyoruz kızımla, takıntı yaptım bu kilo olayını farkındayım kurtulmam lazım ama yapamıyorum
Aylar geçtikçe daha az kilo alacaklar, benim kızım zaten az alıyo, 4. ayda yerimizde sayarız biz bu gidişleEk gıdaya geçince kilo alcak benimki de heralde, şu an bol bol boya gidiyoruz. Kipa'nın bebiş reyonunu bol bol ziyaret ediyoruz. Tulumları düdük gibi kalıveriyo
walla canım ilk doğum için aldığım herşey daha 2. ay olmadan giyemez oldu. bende kıyafetlerini , çıtlı badylerini 9 aylık 1yaş alır oldum. onlar rahat oluyor.
canım iyi durmuşsun 91 gün evde. ama havalar kötüydü herhalde. bizim burda çok güzel. 1 ayı bitince nerdeyse haftada2-3 çıktık gezdik biz. bugünde çıkıp 1 saat yürüdüm. oğluşumda arabasında tıngırmıngır uyuyarak gezindi. iyi geliyor valla :)
Ohhh 91 günün acısı çıkmış desene. Ne güzel artık çiçekle açtı, böcekler uçtu, biz de evlerden kaçışmaya başladık. İnşallah harika bir yaz geçiririz bebişlerimizle :)
Ah kıyamam yavruma, 91 gündür hiç gezmeye çıkmadınız mı kız😳😳
Biz genelde hafta sonları babamızla çıkıyoruz arabayla. Tek başıma en son markete çıkardığımda ortalığı yıkmıştı ağlamaktan, 2-3 hafta oluyo tabi bu olay. Dün bi çılgınlık yapıp attım bunu bebek arabasına, evin yakınındaki markete çıktımkeyfinin yerinde olduğu öğlen saatini seçtim özellikle, bi de hava da bulutluydu, rahat oldu o yüzden. Yolda ve markette hep uyanıktı ama hiç ağlamadı kuzum😊dönerken de uyudu kış çocuğu olduğu çok belli, güneşi hiç sevmiyo henüz, önümüz de yaz ne yapcam bilmem😕
maşallah nasıl bir gğzellik bu, büyüyğnce çok güzel olacak, allah nazarlardan saklasın.... Kısmetleri sıralanmaya başlamıbile.....
Selam kızlar.dün avm ye gittik.kızıma çok güzel ciciler aldım.kızımda uslu durdu çok şükür.bir ara oğluma kıyafet bakıyorduk,kızımda arabasında uyuyordu.kıyafeti denedik,kasaya gittik,kasiyerle sohbet ettik ve biran farkettimki bebek arabası yok.bir kaç saniye içinde kıyafeti aldığımız reyonda bulduk kızımı.Allahtan mağaza küçüktü.ama o bir kaç saniye bana yetti.ömrümden ömür gitti.sonrada oturup ağladım.biz nasıl unuttuk diye.avm de hep eşim gezdirir arabayı ikimizde boş bulunmuşuz ama uzun süre kendime gelemedim.ya bulamasaydım yerindeAllah korusun.gece de banyoyu su bastı,sabahın 4'ünde eşimle banyoyu ve koridoru temizledik.kızım uyandırmasa odalarada taşardı ucuz atlattık. pazar günümüz böyle geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?