2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bİz turşu kurmayı düşünüyorduk :18: ama şartları değerlendirebiliriz canım :) gençler birbirlerini bir görsünler bize laf düşmez, elektrik meselesi D:
bencede canım görüşsünler bakalım biz kendimize çok güveniyoruz:) elektriği fazlasıyla yükleriz oğlumun gazı yok ağlaması yok emmesi var:) ee daha ne olsun :)

Evt cnm istiyor bazi doktorlar.vizde acaba ozel hastane para icinmi istedi dedik bu ay cektirmedik.sordum doktora cokmu onemli diye,eger bobrekte genisleme varsa erken teshisle duzeliyor dedi.4.ay cektircez bizde

Bende bugün doktorumuza sorucam.bizimde özel hastane ama doktorumuz oğlumun bebekliğinden beri bakıyor gerekmedikçe tahlil bile istemez.bakalım o ne diyecek.

Oğlumun gözünde çok bariz kayma vardı. 7 aylıkken göz doktoruna götürdük,burun yapısıyla alakalı zamanla geçer dedi.1 yaşına kadar geçti zaten.bu aylarda çok normal.

Zümrem :) bizde de bi kaç gündür var o şaşı bakma olayı. Acaba oyun halısı ndaki oyuncaklara bakmaktan mı oldu diye 2 gündür koymuyorum oraya. Farketti biraz ama yinede kayma oluyor arada.görmek için odaklanınca oluyo sanki. Inşallah normaldir. Bende sorucam dr a gidince, 3ay doldu ama daha kontrole gidemedik. Çapak zaten iki aydır var,iki ayrı damla kullandım ama bi süre sonra yine başlıyor. hep siliyorum ama ne zmn geçecek bende merak içindeyim.
Ayy maşallah. Bende sizi seviyorum. Maşallah fındığım. Allah hayırlı ömür versin.

Maşallah Emme sorunun geçmesine sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Dedi ğin gibi ocağın başında doğum yapanlar bilgilenme konusunda şanssız. Aralık topiğin ide takip etmeli heralde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biz bugün kızımla ilk gezimizi yaptık. Eşimle bindirdik arabasına, yarım saat kırk beş dk tur attık. 2 market dolastık, alış veriş yaptık geldik. Esiyordu hava kapattık arabanın üstünü. önce mızmızlandı sonra hafif sarsılmak hoşuna gitti heralde :) kuzum benim 91 gündür evin içinde. Oohhh çok iyi geldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kızımın da sol gözünde var çapaklanma doğduğundan beri. Doktorum bir göz masajı göstermişti geçen ay, Gözyaşı kanalları tıkalı oluyomuş, ondan oluyomuş çapak. Gerçi benim kızımın ağlarken o gözünden de yaş geliyo, kanalı tıkalıysa nasıl gözyaşı çıkıyo anlamadım sorucam bu hafta sonu doktora:44: Ara ara o masajı yapıyorum işte, azaldı gibi. Sürekli yapsam bitecek de aksatıyorum. Şu an için damla falan kullanmak istemiyorum ama masajla geçmezse isticem bidahaki ay kontrolde.

Senin tontik kızını yerim maşallah yarabbim nazarlardan korusun 🙏
Benim kızım da böyle tontik olsun sıkıştırmalık, subaneke dinimiz amin🙏😄😄

Sağol canım, inşallah yakındır o zamanlar... Sen de görünmüyodun ne zamandır geri dönmene sevindim

Sorma canım ya, Facebook'daki gruba takıldım kaldım, iki tarafa da yetişilmiyo tabi bebişle. Artık burdayım😊

Geçmiş olsun canım inşallah hasta değildir. Huysuzluğu gelince benim Zeynep de birkaç gündür pek huysuz. Gündüz sürekli kucak istiyo, yanındayken yatardı önceden biraz koltukta. Şimdi sırtı yere geldiği gibi başlıyo ağlamaya😕 akşam da 8-9 arası uyuturdum, dün akşam salla salla ayaklarım koptu ama inat etti uyumadı😕 gece 12'ye geliyodu saat uyuduğunda. Dün gündüz de iyi uyumamıştı ama. Bu çok dikkatimi çekiyo, gündüz iyi uyursa akşam da iyi uyuyo. Tuhaf işte😐 günü gününü tutmuyo bunların, hiç canını sıkma geçici bunlar, 12. haftadayız biz, şu atak haftası denen zıkkımdan oluyo bunlar deyip teselli ediyorum kendimi. Sağlıklı olsunlar da huysuzluklarına katlanılır. Siz kaç haftalık oldunuz?

Aman canım maşallah nazar değmesin, inşallah o günler geri dönmez, sen yine de herkese anlatma, fazla emmiyo falan de arayanlara insanın kendi nazarı bile değiyo, biz ilk ay 1 kilo almıştı diye pek sevindik herkese söyledik, şimdi 50-100 gr fazla çıksın kontrolde diye gözüne bakıyoruz😕 hergün çıkıp hassas tartıda tartılıyoruz kızımla, takıntı yaptım bu kilo olayını farkındayım kurtulmam lazım ama yapamıyorum
Aylar geçtikçe daha az kilo alacaklar, benim kızım zaten az alıyo, 4. ayda yerimizde sayarız biz bu gidişle Ek gıdaya geçince kilo alcak benimki de heralde, şu an bol bol boya gidiyoruz. Kipa'nın bebiş reyonunu bol bol ziyaret ediyoruz. Tulumları düdük gibi kalıveriyo

canım iyi durmuşsun 91 gün evde. ama havalar kötüydü herhalde. bizim burda çok güzel. 1 ayı bitince nerdeyse haftada2-3 çıktık gezdik biz. bugünde çıkıp 1 saat yürüdüm. oğluşumda arabasında tıngırmıngır uyuyarak gezindi. iyi geliyor valla :)

Ohhh 91 günün acısı çıkmış desene. Ne güzel artık çiçekle açtı, böcekler uçtu, biz de evlerden kaçışmaya başladık. İnşallah harika bir yaz geçiririz bebişlerimizle :)

Evt cnm istiyor bazi doktorlar.vizde acaba ozel hastane para icinmi istedi dedik bu ay cektirmedik.sordum doktora cokmu onemli diye,eger bobrekte genisleme varsa erken teshisle duzeliyor dedi.4.ay cektircez bizde

canım bizde hep özele gidiyoduk. özele hem para veriyoruz hemde bi değişik tavırlar. doktorumuzda hep en kötüyü söylüyo. bişey görse yok şöyle olur yok böyle olur. oğluşumun kilosu, boyu fazlaydı obez yapmadıığı kaldı bebişimi. bende bikerede devlet hastanesine gidicem dedim. gittik. dr teyzesi çok tatlıydı çokta memnun kaldım. gitmeden 2 gün öncede randevu almıştım. randevuma 15 dk kala gittim. hiç beklemeden vaktim gelince aldılar valla. bundan sonra devlete gidicem. ne uğraşacam ötekilerle. dr. lar bilgili olabilir ama birazda insancıl olanını arıyoruz annelik duygusallığı herhalde.

walla canım ilk doğum için aldığım herşey daha 2. ay olmadan giyemez oldu. bende kıyafetlerini , çıtlı badylerini 9 aylık 1yaş alır oldum. onlar rahat oluyor.

Ah kıyamam yavruma, 91 gündür hiç gezmeye çıkmadınız mı kız😳😳
Biz genelde hafta sonları babamızla çıkıyoruz arabayla. Tek başıma en son markete çıkardığımda ortalığı yıkmıştı ağlamaktan, 2-3 hafta oluyo tabi bu olay. Dün bi çılgınlık yapıp attım bunu bebek arabasına, evin yakınındaki markete çıktım keyfinin yerinde olduğu öğlen saatini seçtim özellikle, bi de hava da bulutluydu, rahat oldu o yüzden. Yolda ve markette hep uyanıktı ama hiç ağlamadı kuzum😊dönerken de uyudu kış çocuğu olduğu çok belli, güneşi hiç sevmiyo henüz, önümüz de yaz ne yapcam bilmem😕

walla canım ilk doğum için aldığım herşey daha 2. ay olmadan giyemez oldu. bende kıyafetlerini , çıtlı badylerini 9 aylık 1yaş alır oldum. onlar rahat oluyor.

Öyle oldu valla canım. Benimki de boyuna gidiyo sürekli, kilo alacağına babasına çekicek benim kızım😊kipa'dan aldığım 62 cm'lik tulumları giydirmeye başladım bugün. Geçen ay 58 cm'ydi bakalım hafta sonu belli olcak ne kadar olmuş. Bu aldıklarımı da en fazla 1 ay giyer, sonra hoop onlar da küçülenler çekmecesine bi de ben makinada kurutuyorum kıyafetlerini, %100 pamuk ya bunlar, çekip küçülüyo mu acaba diyorum :44:

Ohhh 91 günün acısı çıkmış desene. Ne güzel artık çiçekle açtı, böcekler uçtu, biz de evlerden kaçışmaya başladık. İnşallah harika bir yaz geçiririz bebişlerimizle :)

ev gezmeleri ve hastane dışında hiç çıkmadık. burası soğuk,dağlık. esinti çok oluyor. bide şimdiye kadar hep gaz sancımız olduğu için cesaret edememiştim. balkona çıkarmıştım sadece. gezmeyi çok seven biri olarak nasıl dayandım bende bilmiyorum. bundan sonra çıkarıcam inşallah. biz geriden takip ediyoruz sizi:)

maşallah nasıl bir gğzellik bu, büyüyğnce çok güzel olacak, allah nazarlardan saklasın.... Kısmetleri sıralanmaya başlamıbile..... Bahtı da güzel olsun inş...
Ablamız hasta, benhastayım, ev köh köhden geçilmiyor....zehra da henüz salya sümük çok, öksürük yok...ablaya antibiyotik başladık, inş geçer... Ben bir şey kullanmıyorum, ama Çok yorgun ve bitkinim...

Allah beterinden saklasın canım, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…