2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Verilmiş sadakanız varmış canım, geçmiş olsun

Çokk teşekkürler teyzesi. Hüma'm ellerinden öper.off nası bi illet geldi mi gitmiyo bu hastalık. Rabbim hepinize acil şifalar versin. çokk geçmiş olsun. sen dinlenmeye çalış, çok yorma kendini.İnşallah bir an önce iyileşirsiniz.

omeserma herkes yaşadığını biliyor, burda kimsenin kınayacağını sanmıyorum, benim çocukluğumda hep başka babaları kıskanmakla geçti (((

Hepinize geçmiş olsun dilzarcım Dinlen mutlaka ancak öyle toparlanırsın

Ohh maşallah size ne güzel yapmissiniz canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok geçmiş olsun canım allah acil sifa versin evin tum güzel hanimlarina

Icelim tabi canim yavrulara da birer bardak anne sütü veririz karsilikli bu bu lasinlar :))

Bakalım bu güzel kızı kim kapacak :) fatiha senin kız can yakmaya erken başladı :)

Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)

Eklentiler

• $1397574112772.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 42
Sizin dr iyi degilnis cnm.bende sevmem hep olumsuz konusanlari.
Bizim bayan dr cok iyi.ark.tavsiye etti zaten ondan gittik.hep pozitif,guleryuzlu..

ay canım sorma bizim kız başladı yine direnişe. hakkaten nazar mıdır nedir bilemedim. kilo olayını hiç sorma 4 ay olcak 23 nisanda. daha 6 olmadık. doktora gittik o da her şey çok iyi kilosu da iyi dedi. artık eşimin yanında mızmızlanamıyorum yani amaaaan napalım bee bizim kızlar da çıtır olsun ya zaten ben zayıfım babası zayıf kızdan nasıl bi performans bekliyorsam ben de hata belki de.. büyüyünce rahat eder bizimkiler de zayıflama derdi olmaz inşl

tulumların içine başka alt giydiriyor musunuz? ben tek alt giydiriyorum normalde ama tulum giyince çıt çıtların arasından soğuk alır diye düşünüp bişey daha giydiriyorum ama ev sıcak havalarda ısındı. siz nasıl yapıyosunuz?

Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)

oy sevsinlerr.Maşallah sana tebiii güzel kızı gördün hemen oğluşunu çıkardın dimi meydana. seni seni

Son düzenleme:
Dilzarcım çok geçmiş olsun bu arada alıntı yapmamışım. Allah şifa versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…