dün aksam agla agla helak oldum kızlar ..sütüüm zaten azdı şimdi hepten gıttı gelırmıde bılememaksam kız kardesım aradı annecıme arkadan yolda yururken arba carpmışş ...arkadan kadıncagızda Allahtan çok agır bır sey yok ama yınede kolu kırık burnu ve dısı rabbıme sukurler olsun onu bıze bagışladıı buna cok uzuldumm esım ızın aldı bugun buyuk oğlanıda okula yollamadım sabahtah bebısın kontrolu var hastaneye gıtcez ordan ıstanbula annemın yanına bı goreyım de rahat edeyım anacımıı..dun bızde avm ye gıttık zaten butun gun bır moral bozuklugu vardı ustumde demek bunu duyacakmışım neysee allah beterınden korusun .du n avm de dolastık ben bızım oğlanı emzıreyım dedım ay demez olaydım malum dolu emzırme odaları neyse actım emzırecem ınatlığı tuttu emmıyo ay rezıl oldum herkesınkı nasıl cok cok ya anlatamam hele bı tanesı hemen ememeım dıye bastı yaygarayı annesı emzırınce sustu ay ben fena oldum bızımkıler aç aç dolasıyo banamısın demıyoo ..ordan cıktım ama esım keyfımın olmadını anladı her yerde aklım hep emzırme odasındaydııı yanıı eve geldım uzuntu uzuntuyu getırır derler ya doğruu.. bugun doksan gunluk olduk bakalım boy kılo ne kadar oldukkk çok merak edıyorum :44::44:
maşallah nasıl bir gğzellik bu, büyüyğnce çok güzel olacak, allah nazarlardan saklasın.... Kısmetleri sıralanmaya başlamıbile.....Bahtı da güzel olsun inş...
Ablamız hasta, benhastayım, ev köh köhden geçilmiyor....zehra da henüz salya sümük çok, öksürük yok...ablaya antibiyotik başladık, inş geçer... Ben bir şey kullanmıyorum, ama Çok yorgun ve bitkinim...
çooook geçmiş olsun cnm ama üzülme bak Allah beterinden saklamış...kendini harabetme küçük yaralanmalarmış onlar geçer inşallah tez zmamanda
aynen sincaphcım...babam ölse annemin kardeşlerimin hayatı kurtulur.Allah biliyo ya hep bunu istiyorum...şimdi bazılarımız bunu okuyunca beni çok suçlayıp kınayacaklar.ama bi anlatsam aynı şeyi düşünürler benimle.
sağol canım kamufle onllar kamufle15 kilocukk
allah ım bu ne tatlılık şeker şey senii asıl ben senn minik ellerin öperim
maşallah nasıl bir gğzellik bu, büyüyğnce çok güzel olacak, allah nazarlardan saklasın.... Kısmetleri sıralanmaya başlamıbile.....Bahtı da güzel olsun inş...
Ablamız hasta, benhastayım, ev köh köhden geçilmiyor....zehra da henüz salya sümük çok, öksürük yok...ablaya antibiyotik başladık, inş geçer... Ben bir şey kullanmıyorum, ama Çok yorgun ve bitkinim...
bir kızı bin kişi ister bir kişi alır hanım hanım:)) bakalım kızımız gönlünü kime kaptırcak:)
Nasip bu işler arkadaşlar :)) ay şaka maka da o günler gelince napcaz bilmem
Bir bakış bakariz gönülleri yakariz o guzelligi alicaz baska yolu yok :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) allah o gunlerinde yanlarinda olmayı nasip etsin bize nr tatli heyecan olur canım
Kızlar biz bugün kızımla ilk gezimizi yaptık. Eşimle bindirdik arabasına, yarım saat kırk beş dk tur attık. 2 market dolastık, alış veriş yaptık geldik. Esiyordu hava kapattık arabanın üstünü. önce mızmızlandı sonra hafif sarsılmak hoşuna gitti heralde :) kuzum benim 91 gündür evin içinde. Oohhh çok iyi geldi :)
vuuu çok iddalıo zaman bi çay içebiliriz
Icelim tabi canim yavrulara da birer bardak anne sütü veririz karsilikli bu bu lasinlar :))
Sizin dr iyi degilnis cnm.bende sevmem hep olumsuz konusanlari.canım bizde hep özele gidiyoduk. özele hem para veriyoruz hemde bi değişik tavırlar. doktorumuzda hep en kötüyü söylüyo. bişey görse yok şöyle olur yok böyle olur. oğluşumun kilosu, boyu fazlaydı obez yapmadıığı kaldı bebişimi. bende bikerede devlet hastanesine gidicem dedim. gittik. dr teyzesi çok tatlıydı çokta memnun kaldım. gitmeden 2 gün öncede randevu almıştım. randevuma 15 dk kala gittim. hiç beklemeden vaktim gelince aldılar valla. bundan sonra devlete gidicem. ne uğraşacam ötekilerle. dr. lar bilgili olabilir ama birazda insancıl olanını arıyoruz annelik duygusallığı herhalde.
Benim kızımın da sol gözünde var çapaklanma doğduğundan beri. Doktorum bir göz masajı göstermişti geçen ay, Gözyaşı kanalları tıkalı oluyomuş, ondan oluyomuş çapak. Gerçi benim kızımın ağlarken o gözünden de yaş geliyo, kanalı tıkalıysa nasıl gözyaşı çıkıyo anlamadım sorucam bu hafta sonu doktora:44: Ara ara o masajı yapıyorum işte, azaldı gibi. Sürekli yapsam bitecek de aksatıyorum. Şu an için damla falan kullanmak istemiyorum ama masajla geçmezse isticem bidahaki ay kontrolde.
Senin tontik kızını yerim maşallah yarabbim nazarlardan korusun ��
Benim kızım da böyle tontik olsun sıkıştırmalık, subaneke dinimiz amin������
Sorma canım ya, Facebook'daki gruba takıldım kaldım, iki tarafa da yetişilmiyo tabi bebişle. Artık burdayım��
Geçmiş olsun canım inşallah hasta değildir. Huysuzluğu gelince benim Zeynep de birkaç gündür pek huysuz. Gündüz sürekli kucak istiyo, yanındayken yatardı önceden biraz koltukta. Şimdi sırtı yere geldiği gibi başlıyo ağlamaya�� akşam da 8-9 arası uyuturdum, dün akşam salla salla ayaklarım koptu ama inat etti uyumadı�� gece 12'ye geliyodu saat uyuduğunda. Dün gündüz de iyi uyumamıştı ama. Bu çok dikkatimi çekiyo, gündüz iyi uyursa akşam da iyi uyuyo. Tuhaf işte�� günü gününü tutmuyo bunların, hiç canını sıkma geçici bunlar, 12. haftadayız biz, şu atak haftası denen zıkkımdan oluyo bunlar deyip teselli ediyorum kendimi. Sağlıklı olsunlar da huysuzluklarına katlanılır. Siz kaç haftalık oldunuz?
Aman canım maşallah nazar değmesin, inşallah o günler geri dönmez, sen yine de herkese anlatma, fazla emmiyo falan de arayanlarainsanın kendi nazarı bile değiyo, biz ilk ay 1 kilo almıştı diye pek sevindik herkese söyledik, şimdi 50-100 gr fazla çıksın kontrolde diye gözüne bakıyoruz�� hergün çıkıp hassas tartıda tartılıyoruz kızımla, takıntı yaptım bu kilo olayını farkındayım kurtulmam lazım ama yapamıyorum
Aylar geçtikçe daha az kilo alacaklar, benim kızım zaten az alıyo, 4. ayda yerimizde sayarız biz bu gidişleEk gıdaya geçince kilo alcak benimki de heralde, şu an bol bol boya gidiyoruz. Kipa'nın bebiş reyonunu bol bol ziyaret ediyoruz. Tulumları düdük gibi kalıveriyo
Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)
Bakalım bu güzel kızı kim kapacak :) fatiha senin kız can yakmaya erken başladı :)
Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?