2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ovvvv yakışıklıymış oğlumuz da :) Kartal derken beşiktaşlı mı? bizim babamız galatasaraylı verrir mi bilemedim

Saol teyzesi oyle yaptim gerçekten :)

Ovvvv yakışıklıymış oğlumuz da :) Kartal derken beşiktaşlı mı? bizim babamız galatasaraylı verrir mi bilemedim

Ya kayinvalide adayi teyzemiz yakışıklı dir oglum diye soyleyemiyorum :) ekmeginin peşindedir iyi bakariz guzel kızımıza :)) sorma canim beşiktaşlı babamiz fena fanatik.

Ben de ne zaman mızmızlansam eşim şöyle bi yan bakış atıp 'yeter artık' der gibi gülüyo😕 bugün cumhurbaşkanlığında bi çocuk doktoruna sormuş kilosunu boyunu falan söyleyip normal bi sıkıntı yok demiş 'artık söylenme, bak birsürü doktora sordum problem yok diyolar' diyo da gel bana anlat onu benimki de 4. ayında 6 kiloyu görmez, çıtır olcak bizim kızlar
Ayrıca ben de zayıfım babası da zayıf, genetik olarak topaç olma şansı yok malesef😕
Evde kıyafet olarak içine uzun kollu ya da kısa kollu elime ne denk gelirse çıtçıtlı badi, ayaklarına çorap üstüne de ayaklı tulum giydiriyorum. Patik yelek eldiven şapka herşeyi artık biz bir ay oluyo. Çocuk terliyo sıkıntı oluyo sevmiyorum hem ben öyle üst üste, çocuğu görünce ben daralıyorum dışarı çıkarken de bunların üstüne bi pantolon, çorap ve iki katlı penye bi hırkamız var onları giydirdim markete çıkarken. Sürekli dışardaydı markete git gel, o yüzden biraz abarttım sanırım:)

Ben bu tulum denen kıyafete bayılıyorum ya, 3 aylık olduk hala her gittiğimde kipa'dan tulum alıyorum deli gibi alt üst ayrı olduğunda rahat tutamıyorum açılıyo sağı solu, çekiştir, düzelt daralıyorum. Tulumda tutması çok kolay, ben kaç aylık olursa olsun dışarda giymelik kıyafet alırım ama evde hep tulum giydircem sanırım

Haklisin yaaa zaten sapkasiz cikmios zaten sac dedigin ne ki bizimki gb degil incecik tuyler )) ama su konaklari halledeyim ben bi. Yaa oyle aman aman bi konak yok da bu aralar kabuklanmaya basladi bizimki elini atip kasiyo yoluyor onlari. Bende bademyagi ile yumusatayim da kurtulayim. Turkiyeye gelene kadar cikar insallah ) karizmasi cizilmesin.

bizde çok az dışardık oğluşumuzu zümrem zaten burası çok küçük bir ilçe maalesef dışarı çok fazla çıkamıyoruz dışarı çıkalım diye niyetlendiğimizde de oğlumuz uyuyor oluyo o kalkıncada şansına güneş gidiyor aylık kontorlleri için konya ya gidiyoruz daha gitmeden ben mutlu oluyorum şehir yüzü görcez diye

aynı şeyleri yaşıyoruz. bizde küçük ve soğuk bi ilçedeyiz. bide ben panik insanım. ağlayıverse elim ayağıma dolaşır. gaz geldiğinde kucak istediği için arabadan alıp kucaklasam üşütürüm diye korkuyordum. şimdi havalarda düzeldi. neyse geç çıktık ama rahat oldu. bundan sonra kendim bile çıkarırım inşallah diye düşünüyorum. aylık kontrole çocuk dr una mı gidiyorsunuz?1 aylıkken gitmiştim çocuk dr una. ben aile hekimine gidiyorum.

Azurem sana bi şey sorcaktım 4. Ay aşısı yapıldı mı 2.ay da karma aşıyı yaptırmıştık 4. Ay da tek bir aşı mı? Yoksa yine bi kaç aşımı yapacaklar?

dünürler anlaşamıcak desene. Çünkü bizimki de aşırı gali. Başlık parası olarak bir Barbie ev bir de oyuncak araba isteriz

evet canım doğum yaptığım özel hastanenin çocuk doktoru var bayan ona götürüyoruz her ay çok da memnunuz

dünürler anlaşamıcak desene. Çünkü bizimki de aşırı gali. Başlık parası olarak bir Barbie ev bir de oyuncak araba isteriz

Derbilerde yan yana getirmeyiz olur biter canim. Barbie ev tamamdir pembe tek kapi bi de akülü araba aliriz. Bizde sut hakki vardir seni de unutmayiz annesi :)

ne zaman geliyorsunuz canım? yeğenimin geçen sene kesmiştik 2 ayda gayet iyi olmuştu saçları baya vardı yani. yaza uzar yani bizimkiler. seninki erkek miydi canım? kız olunca daha kötü erkekse norml karşılanıyor. ben bazen anlık pişman oluyorum ama nasılsa evden çıkmıyoruz diyorum

Azurem sana bi şey sorcaktım 4. Ay aşısı yapıldı mı 2.ay da karma aşıyı yaptırmıştık 4. Ay da tek bir aşı mı? Yoksa yine bi kaç aşımı yapacaklar?

canım bizim aşımız haftaya ama hangi gün olduğunu unuttum. iki bacaktan yapılacak. 2.ayda yapılanların devamıymış. koldan olan yok sadece.

Yaaa 2 tane mii (( ufff inşallahh ateş felan yapmaz kolay atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…