Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım sorma bizim kız başladı yine direnişe. hakkaten nazar mıdır nedir bilemedim. kilo olayını hiç sorma 4 ay olcak 23 nisanda. daha 6 olmadık. doktora gittik o da her şey çok iyi kilosu da iyi dedi. artık eşimin yanında mızmızlanamıyorum yaniamaaaan napalım bee bizim kızlar da çıtır olsun ya zaten ben zayıfım babası zayıf kızdan nasıl bi performans bekliyorsam ben de hata belki de.. büyüyünce rahat eder bizimkiler de zayıflama derdi olmaz inşl
tulumların içine başka alt giydiriyor musunuz? ben tek alt giydiriyorum normalde ama tulum giyince çıt çıtların arasından soğuk alır diye düşünüp bişey daha giydiriyorum ama ev sıcak havalarda ısındı. siz nasıl yapıyosunuz?
oy sevsinlerr.Maşallah sanatebiii güzel kızı gördün hemen oğluşunu çıkardın dimi meydana. seni seni
maşallah maşallah :)Allah hayırlı ömür versin.
Ovvvv yakışıklıymış oğlumuz da :) Kartal derken beşiktaşlı mı? bizim babamız galatasaraylı verrir mi bilemedim
Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)
Ovvvv yakışıklıymış oğlumuz da :) Kartal derken beşiktaşlı mı? bizim babamız galatasaraylı verrir mi bilemedim
ay canım sorma bizim kız başladı yine direnişe. hakkaten nazar mıdır nedir bilemedim. kilo olayını hiç sorma 4 ay olcak 23 nisanda. daha 6 olmadık. doktora gittik o da her şey çok iyi kilosu da iyi dedi. artık eşimin yanında mızmızlanamıyorum yaniamaaaan napalım bee bizim kızlar da çıtır olsun ya zaten ben zayıfım babası zayıf kızdan nasıl bi performans bekliyorsam ben de hata belki de.. büyüyünce rahat eder bizimkiler de zayıflama derdi olmaz inşl
tulumların içine başka alt giydiriyor musunuz? ben tek alt giydiriyorum normalde ama tulum giyince çıt çıtların arasından soğuk alır diye düşünüp bişey daha giydiriyorum ama ev sıcak havalarda ısındı. siz nasıl yapıyosunuz?:
Canim konaklar çok mu derin? Tam bilemedim bi zarari olur mu. Yani bazi kabuklar kopar belki. Bizde de vardi konak. Uzun sure ugrasmistim geçmemişti. Yumuşak bebek taragi kullaniyordum ben. O ise yaramiyormus meğer. İnce erkek taraklari ile iki günde hepsini temizledim sonunda. Tabi zeytinyağıyla yumusatip yarim saatten fazla bekletiyordum her seferinde. Sen de yapmissindir belki bunları. Biraz uğraş bakalim gecer belki.
Biz de üşür mü acaba dedik ama zaten sicak tutacak kadar saci yoktu bizim. Seninkinin nasil var mi baya saci? Resim at da bakalim:)
Soğuk olursa şapka falan takariz artik. Zaten disari cikarken takiyorum ben hep.
maşşallah oğluşuna canım. çok tatlı...
bizde çok az dışardık oğluşumuzu zümrem zaten burası çok küçük bir ilçe maalesef dışarı çok fazla çıkamıyoruz dışarı çıkalım diye niyetlendiğimizde de oğlumuz uyuyor oluyo o kalkıncada şansına güneş gidiyor aylık kontorlleri için konya ya gidiyoruz daha gitmeden ben mutlu oluyorum şehir yüzü görcez diyeKızlar biz bugün kızımla ilk gezimizi yaptık. Eşimle bindirdik arabasına, yarım saat kırk beş dk tur attık. 2 market dolastık, alış veriş yaptık geldik. Esiyordu hava kapattık arabanın üstünü. önce mızmızlandı sonra hafif sarsılmak hoşuna gitti heralde :) kuzum benim 91 gündür evin içinde. Oohhh çok iyi geldi :)
bizde çok az dışardık oğluşumuzu zümrem zaten burası çok küçük bir ilçe maalesef dışarı çok fazla çıkamıyoruz dışarı çıkalım diye niyetlendiğimizde de oğlumuz uyuyor oluyo o kalkıncada şansına güneş gidiyor aylık kontorlleri için konya ya gidiyoruz daha gitmeden ben mutlu oluyorum şehir yüzü görcez diye
tulumların içine başka alt giydiriyor musunuz? ben tek alt giydiriyorum normalde ama tulum giyince çıt çıtların arasından soğuk alır diye düşünüp bişey daha giydiriyorum ama ev sıcak havalarda ısındı. siz nasıl yapıyosunuz?
oy sevsinlerr.Maşallah sanatebiii güzel kızı gördün hemen oğluşunu çıkardın dimi meydana. seni seni
Ya kayinvalide adayi teyzemiz yakışıklı dir oglum diye soyleyemiyorum :) ekmeginin peşindedir iyi bakariz guzel kızımıza :)) sorma canim beşiktaşlı babamiz fena fanatik.
evet canım doğum yaptığım özel hastanenin çocuk doktoru var bayan ona götürüyoruz her ay çok da memnunuzaynı şeyleri yaşıyoruz. bizde küçük ve soğuk bi ilçedeyiz. bide ben panik insanım. ağlayıverse elim ayağıma dolaşır. gaz geldiğinde kucak istediği için arabadan alıp kucaklasam üşütürüm diye korkuyordum. şimdi havalarda düzeldi. neyse geç çıktık ama rahat oldu. bundan sonra kendim bile çıkarırım inşallah diye düşünüyorum. aylık kontrole çocuk dr una mı gidiyorsunuz?1 aylıkken gitmiştim çocuk dr una. ben aile hekimine gidiyorum.
rakibimize maaşallah suphanallah çok yakışıklıymış
dünürler anlaşamıcak desene. Çünkü bizimki de aşırı gali. Başlık parası olarak bir Barbie ev bir de oyuncak araba isteriz
Haklisin yaaa zaten sapkasiz cikmios zaten sac dedigin ne ki bizimki gb degil incecik tuyler)) ama su konaklari halledeyim ben bi. Yaa oyle aman aman bi konak yok da bu aralar kabuklanmaya basladi bizimki elini atip kasiyo yoluyor onlari. Bende bademyagi ile yumusatayim da kurtulayim. Turkiyeye gelene kadar cikar insallah ) karizmasi cizilmesin.
Azurem sana bi şey sorcaktım 4. Ay aşısı yapıldı mı 2.ay da karma aşıyı yaptırmıştık 4. Ay da tek bir aşı mı? Yoksa yine bi kaç aşımı yapacaklar?
ne zaman geliyorsunuz canım? yeğenimin geçen sene kesmiştik 2 ayda gayet iyi olmuştu saçları baya vardı yani. yaza uzar yani bizimkiler. seninki erkek miydi canım? kız olunca daha kötü erkekse norml karşılanıyor. ben bazen anlık pişman oluyorum ama nasılsa evden çıkmıyoruz diyorum
canım bizim aşımız haftaya ama hangi gün olduğunu unuttum. iki bacaktan yapılacak. 2.ayda yapılanların devamıymış. koldan olan yok sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?