Yaaa 2 tane mii(( ufff inşallahh ateş felan yapmaz kolay atlatırsınız
Maşallah oğluşuna çok tatlıymış:)
ne zaman geliyorsunuz canım? yeğenimin geçen sene kesmiştik 2 ayda gayet iyi olmuştu saçları baya vardı yani. yaza uzar yani bizimkiler. seninki erkek miydi canım? kız olunca daha kötü erkekse norml karşılanıyor. ben bazen anlık pişman oluyorum ama nasılsa evden çıkmıyoruz diyorum
canım bizim aşımız haftaya ama hangi gün olduğunu unuttum. iki bacaktan yapılacak. 2.ayda yapılanların devamıymış. koldan olan yok sadece.
Derbilerde yan yana getirmeyiz olur biter canim. Barbie ev tamamdir pembe tek kapi bi de akülü araba aliriz. Bizde sut hakki vardir seni de unutmayiz annesi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selma bnk yavrun çok tatlı maşallah Allahım nazarlardan saklasın...
kızlar konak mevzusu açılmış bizim 1 aylıkken çıktı 2. ayında yok ettim.şöyle ki:her banyodan yarım saat önce zeytinyağı karbonat karışımını peeling yapar gibi sürdüm ve masaj yaptım.ağız mendiliyle yaptım bunu.yıkarken de yine temiz bi ağız mendiliyle ovuşturarak yıkadım.ve gün aşırı yıkadım.yani bi gün durup bi gün yıkadım en fazla 2 gün yıkayamamıştım...sık yıkamak çok çabuk hallediyo sorunu bi de chicco nun dişli tarağıyla taradım her banyodan sonra.bizim bayağı tepeyi kaplamıştı çok şükür şimdi bitti.bi de dr umuz bactroban vermişti.sabah akşam sürmek için.ben 10 gün kullandım
oyy çok cömertsiniz teşekkür ederiz. Kızım şimdi banyo yaptı emdi uyuyo teyzesi ellerinden öper :)
Hadi gozunaydin cnm.bu arada bende 2 hafta once kahvrengi leke gibi oldu21490-&kızlar sonunda verem aşımız kızarmış. tutuyor herhalde.
bende adet oldum buarada. hadi hayırlısı..
Ohh mis olmus prenses :) el openleri cok olsun inşallah sende benim yerime şöyle doya doya kokla annesi opmeye kiyamam :) mışıl mışıl uyusun.
Bizde bugun ev ziyaretine gittik canim sevicem diye diye birakmadilar uyutayim simdi uyuyor. Bu hafta full doluyuz kv hergun icin birine haber vermis gitcez artik
15. Haftadayız canım.malesef hastaymışız.şimdilik çok kötü değil.inşallah ilerlemeden atlatırız.aynen öyle sağlıklı olsunlarda katlanırız.Geçmiş olsun canım inşallah hasta değildir. Huysuzluğu gelince benim Zeynep de birkaç gündür pek huysuz. Gündüz sürekli kucak istiyo, yanındayken yatardı önceden biraz koltukta. Şimdi sırtı yere geldiği gibi başlıyo ağlamaya😕 akşam da 8-9 arası uyuturdum, dün akşam salla salla ayaklarım koptu ama inat etti uyumadı😕 gece 12'ye geliyodu saat uyuduğunda. Dün gündüz de iyi uyumamıştı ama. Bu çok dikkatimi çekiyo, gündüz iyi uyursa akşam da iyi uyuyo. Tuhaf işte😐 günü gününü tutmuyo bunların, hiç canını sıkma geçici bunlar, 12. haftadayız biz, şu atak haftası denen zıkkımdan oluyo bunlar deyip teselli ediyorum kendimi. Sağlıklı olsunlar da huysuzluklarına katlanılır. Siz kaç haftalık oldunuz?
Aman canım maşallah nazar değmesin, inşallah o günler geri dönmez, sen yine de herkese anlatma, fazla emmiyo falan de arayanlarainsanın kendi nazarı bile değiyo, biz ilk ay 1 kilo almıştı diye pek sevindik herkese söyledik, şimdi 50-100 gr fazla çıksın kontrolde diye gözüne bakıyoruz😕 hergün çıkıp hassas tartıda tartılıyoruz kızımla, takıntı yaptım bu kilo olayını farkındayım kurtulmam lazım ama yapamıyorum
Aylar geçtikçe daha az kilo alacaklar, benim kızım zaten az alıyo, 4. ayda yerimizde sayarız biz bu gidişleEk gıdaya geçince kilo alcak benimki de heralde, şu an bol bol boya gidiyoruz. Kipa'nın bebiş reyonunu bol bol ziyaret ediyoruz. Tulumları düdük gibi kalıveriyo
Tlf dan defalarca yuklememisimdir umarim bu da benim yavru kartalim pasa oglum kizlar :)
optum kokladım canım sen de paşayı op kokla benim yerime. Biz de dun gitmiştik oyle, benim kızım dudaklarını büzüştürerek ağlıyor çok tatlı oluyor diye kızımı ağlatmaya çalışıyorlar her gittiğim yerde. Canım ohh size iyi gezmeler oğluşla.
15. Haftadayız canım.malesef hastaymışız.şimdilik çok kötü değil.inşallah ilerlemeden atlatırız.aynen öyle sağlıklı olsunlarda katlanırız.
Allah bağışlasın canım.çok tatlı maşallah.
Herkes 3.ay kontrollerini yaptiriyor bizse 4.ay:) ah benim aceleci kizim..
Sunu fark ettim ben hep sorunlarla sizden önce karsilasiyorum. Cogunluk o sorunla karsilastiginda ben nerdeyse atlatmis oluyorum.
Mesela 3.ayda emme sorunu ve buna bagli olarak az kilo alimi :) bi çok kişi de var. Biz emme olayini duzeltiyoruz galiba :) Bir aydan fazladir ugrasiyorum. Ama iki gündür o kadar mutluyum ki tüm üzüntülerimi cabalarimi unuttum bile. İnsl düzelmiştir ve geri gelmez :)
Seve seve öper koklarim canim :) aglatmasinlar kuzuyu o zaten cok tatli hihh onlara. Saol canım iki gun daha gidicez cuma da dr kontrolumuz var bakalim.
Cok cok gecmis olsun canim insallah hemen toparlar.
Amin canim cumlemizin yavrusunu insallah
15. Haftadayız canım.malesef hastaymışız.şimdilik çok kötü değil.inşallah ilerlemeden atlatırız.aynen öyle sağlıklı olsunlarda katlanırız.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir kuzucuk🙏
Yasasin cok sevindim kendi adima hayirli olsun sizede canim. Biz Ottawada oturuyoruz. Burasi Ankara gb Toronto Istanbul gb derler :) Orda tanidiklarimda var Turk aileler coluklu cocuklu dr islerinde yol gosterirler tabii bende :) sorun degil yani Turk marketi var urunleri bulabiliyorsun. Cok guzel bir kebapci varBence alisirsin bile buralara. Yabanci.olmak burda yadirganmiyor yada Ingilizceyi iyi konusamaman cunku herkes yabanci :)) sen gel goruselim ne iyi olur.
canım çok sevindim ben de ben türkiyede o kadar sosyalimkii oraya gelmekten korkuyrum onun için aslında yine ortam kurarsın ama bbekli ve çocuklu olunca daha zor.sen ne zmandır ordsın ? .% 80 gelicez temmuz 14 gibi ordayız inşallah hayırlısıyla yaşam pahalı mı ev fiyatları nasıl sana sormak istediğim o kadar çok şey var ki aslındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?