2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yaaa 2 tane mii (( ufff inşallahh ateş felan yapmaz kolay atlatırsınız

inşl canım geçen yapmamıştı ateş sadece huysuzluk yapmıştı. o değil de büyüdükçe zorlaşıyor bu işler. küçükken uyuyordu gittiğimizde aşıdan sonra azıcık ağlayıp uyuya kalmıştı yine. şimdi ortalığı yıkmasından korkuyrum her şeyi anlıyor ve hissediyor artık. kolay kolay da uyumuyor.

Agustos basinda gelicem insallah o zamana kadar uzar o zaman. Benim bir erkegim var bayaa sacli dogmustu. Hatta bu yabanci hemsireler mide yanmam cok miudu dedi :)))) anaa dedim bu bilgi evrenselmis meger de git gide dokulme artti kafasinin arkasi yatmaktan kellesmeye basladi bende kestireyim en iyis dedim. Esim bir sorsun bakalim halledeyim bende :))

selma bnk yavrun çok tatlı maşallah Allahım nazarlardan saklasın...
kızlar konak mevzusu açılmış bizim 1 aylıkken çıktı 2. ayında yok ettim.şöyle ki:her banyodan yarım saat önce zeytinyağı karbonat karışımını peeling yapar gibi sürdüm ve masaj yaptım.ağız mendiliyle yaptım bunu.yıkarken de yine temiz bi ağız mendiliyle ovuşturarak yıkadım.ve gün aşırı yıkadım.yani bi gün durup bi gün yıkadım en fazla 2 gün yıkayamamıştım...sık yıkamak çok çabuk hallediyo sorunu bi de chicco nun dişli tarağıyla taradım her banyodan sonra.bizim bayağı tepeyi kaplamıştı çok şükür şimdi bitti.bi de dr umuz bactroban vermişti.sabah akşam sürmek için.ben 10 gün kullandım

Son düzenleme:

oyy çok cömertsiniz teşekkür ederiz. Kızım şimdi banyo yaptı emdi uyuyo teyzesi ellerinden öper :)

kızlar sonunda verem aşımız kızarmış. tutuyor herhalde.
bende adet oldum buarada. hadi hayırlısı..

Amin canim sağolasın :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy çok cömertsiniz teşekkür ederiz. Kızım şimdi banyo yaptı emdi uyuyo teyzesi ellerinden öper :)

Ohh mis olmus prenses :) el openleri cok olsun inşallah sende benim yerime şöyle doya doya kokla annesi opmeye kiyamam :) mışıl mışıl uyusun.

Bizde bugun ev ziyaretine gittik canim sevicem diye diye birakmadilar uyutayim simdi uyuyor. Bu hafta full doluyuz kv hergun icin birine haber vermis gitcez artik

kızlar sonunda verem aşımız kızarmış. tutuyor herhalde.
bende adet oldum buarada. hadi hayırlısı..
Hadi gozunaydin cnm.bu arada bende 2 hafta once kahvrengi leke gibi oldu21490-&
He gun bitti.bu adetmi acaba,doktorumada sorucam.senin hemen kirmizi'kan gibimi geldi cnm.

optum kokladım canım sen de paşayı op kokla benim yerime. Biz de dun gitmiştik oyle, benim kızım dudaklarını büzüştürerek ağlıyor çok tatlı oluyor diye kızımı ağlatmaya çalışıyorlar her gittiğim yerde. Canım ohh size iyi gezmeler oğluşla.

15. Haftadayız canım.malesef hastaymışız.şimdilik çok kötü değil.inşallah ilerlemeden atlatırız.aynen öyle sağlıklı olsunlarda katlanırız.

Seve seve öper koklarim canim :) aglatmasinlar kuzuyu o zaten cok tatli hihh onlara. Saol canım iki gun daha gidicez cuma da dr kontrolumuz var bakalim.

15. Haftadayız canım.malesef hastaymışız.şimdilik çok kötü değil.inşallah ilerlemeden atlatırız.aynen öyle sağlıklı olsunlarda katlanırız.

Cok cok gecmis olsun canim insallah hemen toparlar.

Allah bağışlasın canım.çok tatlı maşallah.

Amin canim cumlemizin yavrusunu insallah

canım zor mu emiyordu senin bebe benim oğlum çok zor emmeye başaldı kafayı yicem

Kızlar kızım malesef hasta olmuş.ilaç yazdı doktorumuz.inşallah ilerlemeden geçer.huysuzluğu ondanmış.neyseki antibiyotik değil.balgam var çıkaramıyor sonrada öğürüyor kuzum.bu arada göz muaynesi ve batın ultrasonunu sordum.göz muaynesi ailede göz problemi olanlara öneriyormuş yoksa 1 yaşında yapılmasını öneriyor.batın ultrasonuda elle karnını muayene ederken bir problem görürse istiyormuş.verem aşısının tutmasınıda sordum illa kızarmasına gerek yok,eskiden test yapardık tuttumu diye artık yapmıyoruz dedi.

Sağol canım inşallah.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir kuzucuk🙏

canım çok sevindim ben de ben türkiyede o kadar sosyalimkii oraya gelmekten korkuyrum onun için aslında yine ortam kurarsın ama bbekli ve çocuklu olunca daha zor.sen ne zmandır ordsın ? .% 80 gelicez temmuz 14 gibi ordayız inşallah hayırlısıyla yaşam pahalı mı ev fiyatları nasıl sana sormak istediğim o kadar çok şey var ki aslındaa

Her zaman herseyi sorabilirsin. Aramizda 7 saat fark var birda su an 16:45 :) dun 22 derece iken bugun kar yagdi bende geleli 10 ay oldu. Bir Izmirli hikayesi vardir Kanadaya gelmis yaa onu oku internetten. Pahallilik kazancina yasam standartlarina ve Turkiye ile kiyas yapmamana endeksli... Bir sene gezmekle gecer. Amerika ile sinir ordan oraya gecersiniz bol bol.

Burda bebekmis cocukmus hava sartlariymis hicbir sey sosyallesmene engel degil. Cunku o kadar cok sosyal hayata onem veriyorlar ki keske sansim olsa da cocugumu burda buyutsem ama 2 sene sonra donucem... Aileniz icin guzel bir deneyim olacak. Buyuk kac yasinda okula gidecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…