Her zaman herseyi sorabilirsin. Aramizda 7 saat fark var birda su an 16:45 :) dun 22 derece iken bugun kar yagdibende geleli 10 ay oldu. Bir Izmirli hikayesi vardir Kanadaya gelmis yaa onu oku internetten. Pahallilik kazancina yasam standartlarina ve Turkiye ile kiyas yapmamana endeksli... Bir sene gezmekle gecer. Amerika ile sinir ordan oraya gecersiniz bol bol.
Burda bebekmis cocukmus hava sartlariymis hicbir sey sosyallesmene engel degil. Cunku o kadar cok sosyal hayata onem veriyorlar ki keske sansim olsa da cocugumu burda buyutsem ama 2 sene sonra donucem... Aileniz icin guzel bir deneyim olacak. Buyuk kac yasinda okula gidecek mi?
Merhaba kızlar iyi geceler desem daha doğru :) bebişim doğduğundan beri yani 95 günden sonra ilk defa eşimle film izleyebildik normalde çok film izlerdik ama kızım doğduğundan beri zaman olmuyordu tolga çeviki zaten çok seven biri olarak patron mutlu son istiyor u tavsiye edebilirim çok güldük. Ve tam bir aile filmi. Eski günleri özlemişim ama kızımla her şey daha güzel artık daha da alıştık birbirimize rutin halimize donuyoruz yavaş yavaş. Sadece filmi tavsiye etmek için girmiştim ama çenem düştü iyi geceleeerr :)
Kızlar kızım malesef hasta olmuş.ilaç yazdı doktorumuz.inşallah ilerlemeden geçer.huysuzluğu ondanmış.neyseki antibiyotik değil.balgam var çıkaramıyor sonrada öğürüyor kuzum.bu arada göz muaynesi ve batın ultrasonunu sordum.göz muaynesi ailede göz problemi olanlara öneriyormuş yoksa 1 yaşında yapılmasını öneriyor.batın ultrasonuda elle karnını muayene ederken bir problem görürse istiyormuş.verem aşısının tutmasınıda sordum illa kızarmasına gerek yok,eskiden test yapardık tuttumu diye artık yapmıyoruz dedi.
Merhaba kızlar iyi geceler desem daha doğru :) bebişim doğduğundan beri yani 95 günden sonra ilk defa eşimle film izleyebildik normalde çok film izlerdik ama kızım doğduğundan beri zaman olmuyordu tolga çeviki zaten çok seven biri olarak patron mutlu son istiyor u tavsiye edebilirim çok güldük. Ve tam bir aile filmi. Eski günleri özlemişim ama kızımla her şey daha güzel artık daha da alıştık birbirimize rutin halimize donuyoruz yavaş yavaş. Sadece filmi tavsiye etmek için girmiştim ama çenem düştü iyi geceleeerr :)
Cok gecmis olsun cnm,ins.cabucak iyilesir kızın.yaa birsey sorcam benim kizimda oguruyor.mesela birini eemdi digerine geciriyom hemen midesi kalkiyor.seninki nasildi huylandim simdi bende normal istemiyor emmek diye dusunuyordum.
Şehir olarak bursaya en yakın yer nereyse oraya veririm kızımı hatta Bursa içi tercihimizdir
Gunaydin kizlar
Aaa dün ben de izledim o filmi :) güzeldi gerçekten. Biz de çok film dizi vs. İzlerdik. Simdi de izleyebiliriz aslında ama benim kocişin erkenden uykusu geliyor. Tek basima da pek sevmem ben. O yüzden arada ancak izliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uyumuyor bu Şebnem kuş. Netcez. ?
Uyumuyor bu Şebnem kuş. Netcez. ?
Sağol canım.huylanmana gerek yok emmek istemediğinde kızımda öğürüyor.bu başka öksürüp sonra öğürüyor durduk yere.emerken değil yani.
Gunaydin cnm,sendemi sabahladin,benimkide 3 ten sonra bir uyandi,emzirdim yatirdim yarim saat icinde uyandi ,gazi vardi purtt pirtt yapti hep.o arada oglumun cisi gelms 4 gibi bir uyandi geldi yanima uyumadi birdsha,tablet oynadi.sabah uyuya kalmis,offf kizim cekmez ins.abisine uykucu olur.sabahin korunde kalkar hep,5-6 bugunku gibi 4((
Hadi gozunaydin cnm.bu arada bende 2 hafta once kahvrengi leke gibi oldu21490-&
He gun bitti.bu adetmi acaba,doktorumada sorucam.senin hemen kirmizi'kan gibimi geldi cnm.
Gunaydin cnm,sendemi sabahladin,benimkide 3 ten sonra bir uyandi,emzirdim yatirdim yarim saat icinde uyandi ,gazi vardi purtt pirtt yapti hep.o arada oglumun cisi gelms 4 gibi bir uyandi geldi yanima uyumadi birdsha,tablet oynadi.sabah uyuya kalmis,offf kizim cekmez ins.abisine uykucu olur.sabahin korunde kalkar hep,5-6 bugunku gibi 4((
Bende hep aynı şeyi söylüyorum. İnş. Kızım abisine çekmez.oğlum gece kalkmaz ama çok geç yatıp sabah erkenden uyanır ve mutlaka benide uyandırır.bende uyumayı çok severim kime çektiyse artık :)
Kizlar bebislere masal okumaya ne zaman baslamaliyiz sizce?
Kitap almak istiyorum bi de çocuk psikolojisi vs ile ilgili. Adem güneş cikiyor karsima sürekli. Bugün doğan Cüceloğlu da onun son kitabi "güvenli bağlanma"tavsiye etti baya. Bi fikriniz var mi?
Hep bebislerin boyunu kilosunu konuşuyoruz ama gelişimin diğer boyutlari da çok önemli. Kizim artik her şeyi daha iyi anliyor. Ruh halimi anladigini bile hissediyorum. Eskiden de hissediyor muştur ama simdi bakislariyla belli ediyor sanki .
hissetmezler mi canım. oğluşum 2 aylıkken bolca kaka yapmış bende altını değiştiriyorum. bi taraftanda kıkırdıyoruz oğluşumla, oynaşıyoruz. babası ciddi bi şekilde " naptın oğlum sen bune" dedi. babasına baktı oğluşum ciddimi diye herhalde. eşimde hiç halini değiştirmeden naptın sen dedi gene. o kıkırdayan oğlum başladı ağlama. hemde nasıl. içim gitti. sonra babası gülüp yüzünü yumuşaatınca oğluşumda tekrar gülmeye başladı. herşeyi hissediyorlar valla..
ben hepsiburadadan bikaç kitap istedim. ilk kelimelerim, 3 tanede hikaye kitabı. boşboş konuşcama oğluma okurum yavaş yavaş. anlamasada henüz olur.
güvenli bağlanmayıda eşimin kuzeni biri çocuk gelişimci , birisi pdr ,anlattılar biraz int. ten araştırıp okuyabilirsin demişti. daha bakamadım. ama bu işler kitaplarlada olmuyo pek sanki. her bebiş farklı çünkü.
birde bebek işaret dili var. yasemin yusufof.... araştırın bi bakın. değişik...
Canım bursa da mi oturuyorsun ben de bursadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?