2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

evet canım. okumak lazım. iyi kötü insan fikir ediniyor. bakalım neler yaşıcaz bebişlerimizle :)

Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin.....

Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... İnş zehracığa geçmeden atlatırız... Bu haftadoğum iznim bitiyor, yıllık iznimi almaya çalışacağım, inş verirler...

3 ocakta doğum yaptım. 35 gün lohusa kanamam oldu. Onun üstüne 3 kez adet oldum ve foşur foşyr. İlk 4 gün hasta bezi kullanıyorum yoksa oturduğum yer mahvoluyo, o derece yani. Normal mi bu :/

Dilzar efela ve diğer hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Hastalığın ne kötü bişey olduğunu o öksürdükçe sizin ciğerlerinizin söküldüğünü iyi bilirim Rabbim şifa versin. Keşke hiçbir bebek hasta olmasa ve ağlamasa. ..

Rabbime şükürler olsun 4 aylık olduk biz. Çok nazlı, yalnız kalınca çığlığı basan , kucaktan inmek istemeyen , suyu çok seven ama giyinirken ortalığı inleten elimi ayağıma dolaştıran , 2 dk emip kalan zamanda etrafı izleyip yüzüme bakan neden emmiyosun diye kızacak olduğumda yüzümü güldüren çok cadı bir kızım var elhamdülillah. Hala sallanarak uyur kendi başına uyuyamaz ama yıllarca sallanacak hali yok ya zamanla öğrenir inş. Ama hep
ağlayarak uyuyor niyeyse. Uyku nazı diyip sineye çekiyoruz.

Parmağımızı emmeye bayılıyoruz. Bazen dört parmağını soktuğu oluyor minicik ağzına nasıl sığdırıyor bilemiyorum :) hatta yumruk yapıp onu aldığı da oluyor. Salyamız acayip omzuma aldığımda sırılsıklam oluyorum ama dişimiz yok henüz. Hazırlık aşamasında sanırım.

Akrabaların çay puding çikolata tattırma girişimlerini engellemeye çalışıyorum tüm gün. Neymiş canı çekermiş. Ama elma havuç muz tattırdım. Yani bir dilimi ağzına verdim somurdu ısırmaya çalıştı birazcık. ben de tanıttım meyveleri. Şimdilik suyunu ya da püresini vermeyi düşünmüyorum 5-6 aylık olalım bakalım.

Azurem saçlarını ben de tıraş ettirmeyi düşünüyorum ama bıngıldağı kapanmadığı için bizimkiler birax karşı. Zira saçı çok çok fazla ve terliyor. Bazen tüm emdiği saçına mı gidiyor diye düşünüyorum

Bir de gündüzleri yarım saaten fazla uyuduğunu görmedim daha. En ufacık sesten bile uyanıyor. Evdeyken parmağımızın ucunda yürüyoduk resmen kapı gıcurtısına bile uyanıyordu. Şimdi Annemlerde sese alıştırmaya çalışıyorum tabi oldukça yorucu oluyor benim için. Uykusu bölününce de acayip huysuz oluyor. O kadar ciddi bir kızım var ki daha kahkahasını duyamadık. Ağzı ayrık gülüyor ama şöyle sesli bir kahkaha duysak artık yaaa

Son düzenleme:
kizlarr nasilsiniz ben bugun superim bi kilo vermisim hamile kaldigim kiloya dort kilom kaldi ama benim hedefim on kilo vermek evlendigim halime geri donmek. Ekmek yemiyyorm cikolatati azalttim bakalim insaallah kisa zamanda veririm yaza dugun var koca gobegim de benumle olsun istemiyorum..
Yarin kizim uc ayini dolduruyo. Burda suriyelilerden gelen salgin nedeniyle bes Yasina kadar olan cocuklara cocuk felci asisi yapiyolar. Bu ay asi yoktu onu yapcaklarmis zaten damla seklinde. Kizim da oglumda olacak yarin. Bakalim minik kizim kac kilo olmus. Ben dogudayim si zin yasadiginiz yerlerde var mi bu cocuk fekci asisi. Normallde asi takviminde var da ekstradan yapiyolar buralarda

Grozcum biz de 23 nisanda 4aylik oluyoruz. Var ya su anlattigin özellikler aynen bizde de var. Acaba donem özelliği mi?
Kizim ilk 3ay kendi kendine uyudu. 4aya girince ağlayarak uyumaya basladi. Her seferinde agliyor. Ayagimda salliyorum yine ayni aglaya aglaya uyuyor. O yüzden kendi yataginda hic durmuyor. Aslında sallamak hic istemiyordum ama mecbur kaldim. Sonra parmaklarini çok emiyor işaret parmagini baya içine çekiyor. Cok cok diye ses geliyor:) emme problemimizi bilmeyen kalmadi zaten. Yalniz kalamiyoruz kucaktayiz hep:) benim kizi anlatmissin yani

Ben daha pek tattirmadim yiyecek. Bi 15 gün daha geçsin. Ama ben yerken fena bakiyor, utaniyorum:)
Banyo konusunda da ayniyiz soyunurken yüzünde güller, giyinirken Çiğlik cigliga. Hele kafasindan bisey geçmesinden nefret ediyor.

Kaç kilo oldu kizin? Boyu kac?
Doktor 4 ay olunca kucakta destekli oturtabilirsin dedi. Sen oturtuyormusun? Ben arada oturuyorum malum biz yemek yerken de kucakta hanfendi:) dik tutmasi zor oluyor. Bi yerden sonra bakiyorum kaymis:) çok tutmuyorum ama daha erken olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kociş de tam tersi bıraksan sabaha kadar oturcak önceden otururduk film izlerdik sohbet muhabbet ama şimdi Hüma uyuduğu an biz de bi telaşla uyumaya çalışıyoruz :) Bakalım normal düzenimize ne zaman döneceğiz :)

Ins.cnm cekmezler.seninkide uykusuz demekki,benim ogkanda ayni.sabah hep erken uyanir hatta arada gece 4,5 gibi kalkar.
10 gün önce canım kahverengi leke gibi oldu geçti. adet sanmıştım bende. belkide ilkiydi. ama şimdi bildiğin adet kırmızı kan . aynı eskisi gibi.
Benimde ayniyfi,herhakde bende regl olucam yakinda.
Cok sagol cnm,denicem.telefondanda aynimi

Ins.cnm kizlar uykucu olur.
10 gün önce canım kahverengi leke gibi oldu geçti. adet sanmıştım bende. belkide ilkiydi. ama şimdi bildiğin adet kırmızı kan . aynı eskisi gibi.
Bende yakinda olucam sanirim
Cok sagol cnm telefondanda aynimi yuklemesi.

Selam kızlar benim oğlum bu aralar çok huysuz ilk başlardaki gaz sancıları gitti derken geri geldi saatlerce ağlıyor çığlık atıyor uykusu da yok hiç geçen hafta doktorumuz fitil verin çok ağlarsa dedi günde bir defa fitil veriyorum moralim çok bozuk ne zaman düzelicek yavrum ağla ağla helak oluyor her hafta doktor a gitmekten yoruldum . Kendimi tükenmiş hissediyorum büyüme atağı olabilir diyorum ama o da 7 gün sürüyormuş biİmki iki haftadır böyle napıcağımı şaşırdım bide tek başımayım yanında yakınımda kimsem yok buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda. Gitmediğimiz Prof, doçent kalmadı gaz sancısı diiyor hepsi

Ben uzun bir süredir kucağımda destekli oturtuyorum oldukça da seviyor etrafını inceliyor. Yat yat tavana bak nereye kadar sıkılıyor tabi hani çok rahatsız olsa belli eder memnun gibi halinden. Her görenden bir yeri batar diyorlar da adını unuttum şimdi. Elinden tutup oturur hale getirmeye çalışıyoruz bayılıyor kendinden geçiyor. Yavaş yavaş da dönmeye başladık daha yeni yeni Geçen dört ayı düşününce Rabbime şükürler olsun diyorum

canım çoook geçmiş olsun.bizde de durumlar aynı.büyük kızım çok öksürüyor.sena mda burnu tıkalı emmek istemiyor,mızmız .öksürük yok çok şükür.ben de kendimi iyi hissetmiyorum ama temizlik vs yapmam lazım önümüzdeki hafta hep doluyum.

canım üzülme. bizde öyleyiz 2 hafta iyiyse 2 hafta çığlık çığlığa.mesela geçen hafta iyiydik ,gece yine başladı bakalım bu sefer ne kadar sürecek.elhamdülillah Allah başka dert vermesin. geçecek hep bunlar. hiç dr lara götürüpte telaş etme gaz diyolarsa derdine. bende yalnızım akşama kadar. sağ bileğim bazen kopacak gibi ağrıyor kucakta taşımaktan.bi kerede eşime fena patladım,o da çok üzüldü. oturduk üçümüzde ağladık :) şu anki halini tahmin edebiliyorum ama şükür,geçici şeyler yaşıyoruz.etrafımızda neler duyuyoruz, tek dertlerimiz bu olsun. benimki gazlı zamanlarda belli bi pozisyonu var, öyle kucaklanmak istiyor. nasıl taşırsan taşı susmuyor. onun istediği gibi taşıdığında susuyor. sende öyle bi pozisyon yakalarsan,aklına yaz. stresi çok hissediyolar, sakin sakin konuşuyorum ben o vakitlerde. bide iternetten saç kurutma mak. sesi indirdik onu açıyoruz. onun bazen hiç bir faydası olmuyor ama bazende uykuya dalmasına çok yardım ediyor. saatlerce onunla uyuttuğum zamanlar oldu. bide nurse harveys bi nebze daha iyi geldi bize. aslında o damlalarından pek bi faydası yok,onlar gazı çıkarması için. benimki gazı çıkarırken ve çıkardıktan sonrada ağlıyordu. neyse azıcık yazacaktım döktürdüm. sonuç olarak geçecek Allah ın izniyle.

Evet aynen hic geçmez saniyordum bak 4ay geçmiş bile:) çok şükür. Geğreği batar derler:) asilari oldunuz mu siz?

Geçmiş olsun canim. İnsl atlatır sin z tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…