Gerçekten canim hele hissettiğini belli edince çok sasiriyorum ben de çok da hoşuma gidiyor
Ayni yazarın bi de doğal ebeveynlik isimli kiabi var. Doğal ebeveynlik ile ikisini sipariş edicem bugün sanirim. Su ana kadar bi kaç kitap okudum çocukla ilgili. Birebir uygulamasam bile hepsi de faydali oldu. Hatta begenmediklerim bile ne yapmamam gerektiği konusunda karar vermemi sagladi. Okumakta fayda vardır yani. Kizima sa sevdireblirim insl okumayi. Çok önemli benim için. Şu oyuncak bez kitaplardan alicam ben de ilk etapta.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kızım malesef hasta olmuş.ilaç yazdı doktorumuz.inşallah ilerlemeden geçer.huysuzluğu ondanmış.neyseki antibiyotik değil.balgam var çıkaramıyor sonrada öğürüyor kuzum.bu arada göz muaynesi ve batın ultrasonunu sordum.göz muaynesi ailede göz problemi olanlara öneriyormuş yoksa 1 yaşında yapılmasını öneriyor.batın ultrasonuda elle karnını muayene ederken bir problem görürse istiyormuş.verem aşısının tutmasınıda sordum illa kızarmasına gerek yok,eskiden test yapardık tuttumu diye artık yapmıyoruz dedi.
evet canım bursadayım neresinde oturuyorsun? Ay çk sevindim yaa
canım ben nilüferdeyim carrefoura yakınım sen
Dilzar efela ve diğer hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Hastalığın ne kötü bişey olduğunu o öksürdükçe sizin ciğerlerinizin söküldüğünü iyi bilirim Rabbim şifa versin. Keşke hiçbir bebek hasta olmasa ve ağlamasa. ..
Rabbime şükürler olsun 4 aylık olduk biz. Çok nazlı, yalnız kalınca çığlığı basan , kucaktan inmek istemeyen , suyu çok seven ama giyinirken ortalığı inleten elimi ayağıma dolaştıran , 2 dk emip kalan zamanda etrafı izleyip yüzüme bakan neden emmiyosun diye kızacak olduğumda yüzümü güldüren çok cadı bir kızım var elhamdülillah. Hala sallanarak uyur kendi başına uyuyamaz ama yıllarca sallanacak hali yok ya zamanla öğrenir inş. Ama hep
ağlayarak uyuyor niyeyse. Uyku nazı diyip sineye çekiyoruz.
Parmağımızı emmeye bayılıyoruz. Bazen dört parmağını soktuğu oluyor minicik ağzına nasıl sığdırıyor bilemiyorum :) hatta yumruk yapıp onu aldığı da oluyor. Salyamız acayip omzuma aldığımda sırılsıklam oluyorum ama dişimiz yok henüz. Hazırlık aşamasında sanırım.
Akrabaların çay puding çikolata tattırma girişimlerini engellemeye çalışıyorum tüm gün. Neymiş canı çekermiş. Ama elma havuç muz tattırdım. Yani bir dilimi ağzına verdim somurdu ısırmaya çalıştı birazcık. ben de tanıttım meyveleri. Şimdilik suyunu ya da püresini vermeyi düşünmüyorum 5-6 aylık olalım bakalım.
Azurem saçlarını ben de tıraş ettirmeyi düşünüyorum ama bıngıldağı kapanmadığı için bizimkiler birax karşı. Zira saçı çok çok fazla ve terliyor. Bazen tüm emdiği saçına mı gidiyor diye düşünüyorum
Gunaydin kizlar
Aaa dün ben de izledim o filmi :) güzeldi gerçekten. Biz de çok film dizi vs. İzlerdik. Simdi de izleyebiliriz aslında ama benim kocişin erkenden uykusu geliyor. Tek basima da pek sevmem ben. O yüzden arada ancak izliyoruz
Gunaydin herkese..daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim mesajimi,kisaca yazarsaniz cok sevinirim,nasil yukluyonuz bebislerinizi,bende elifimin resmini yuklemek istiyom..simdiden tesekkurler
Mesaj yazmak için girdiğinde yukarda ataç işareti var ona tıklıyosun sonra dosya ekleye tıklıyosun pcden eklemek istediğin resimleri seçip yükle diyosun sonra aşağıda içeriği ekle ve bitir e tıklıyorsun işlem tamamlanmış oluyor canım inşallah yardımcı olabilmişimdir de Elif'i görürüz :)
Ins.cnm cekmezler.seninkide uykusuz demekki,benim ogkanda ayni.sabah hep erken uyanir hatta arada gece 4,5 gibi kalkar.Bende hep aynı şeyi söylüyorum. İnş. Kızım abisine çekmez.oğlum gece kalkmaz ama çok geç yatıp sabah erkenden uyanır ve mutlaka benide uyandırır.bende uyumayı çok severim kime çektiyse artık :)
Benimde ayniyfi,herhakde bende regl olucam yakinda.10 gün önce canım kahverengi leke gibi oldu geçti. adet sanmıştım bende. belkide ilkiydi. ama şimdi bildiğin adet kırmızı kan . aynı eskisi gibi.
Cok sagol cnm,denicem.telefondanda aynimibenimkide 12de uyudu. 3-4 gibi bastı çığlığı, gazı varmış. neyse yardım ettim pıtlattı, bu seferde oyuna başladı. salla salla derken 6 yı bulduk. Allahtan 6 da uyudu :) iyiki dün gazımız eskisi gibi değil diye konuşmuştuk eşimle. hemen nazar oldu :)
fotoğrafı bilgisayardan yükleyeceksen, altta eklenti ekle var. ona tıkla. küçük pencere açılacak. dosya ekle ye tıkla. gözat de. bilgisayarından seç resmi. sağ altta 'içeriği ekle(0) yazıyor.ona tıkla. yanında bitir var. ona da tıkla sonra. en sonda cevapla de. oldu bitti. yüklede görelim meleklerini :)
Gunaydin herkese..daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim mesajimi,kisaca yazarsaniz cok sevinirim,nasil yukluyonuz bebislerinizi,bende elifimin resmini yuklemek istiyom..simdiden tesekkurler
Mesaj yazmak için girdiğinde yukarda ataç işareti var ona tıklıyosun sonra dosya ekleye tıklıyosun pcden eklemek istediğin resimleri seçip yükle diyosun sonra aşağıda içeriği ekle ve bitir e tıklıyorsun işlem tamamlanmış oluyor canım inşallah yardımcı olabilmişimdir de Elif'i görürüz :)
Cok sagol cnm,yaa ataci goremedim ben ,yukarda nerde cnm.
Ins.cnm kizlar uykucu olur.Bende hep aynı şeyi söylüyorum. İnş. Kızım abisine çekmez.oğlum gece kalkmaz ama çok geç yatıp sabah erkenden uyanır ve mutlaka benide uyandırır.bende uyumayı çok severim kime çektiyse artık :)
Bende yakinda olucam sanirim10 gün önce canım kahverengi leke gibi oldu geçti. adet sanmıştım bende. belkide ilkiydi. ama şimdi bildiğin adet kırmızı kan . aynı eskisi gibi.
Cok sagol cnm telefondanda aynimi yuklemesi.benimkide 12de uyudu. 3-4 gibi bastı çığlığı, gazı varmış. neyse yardım ettim pıtlattı, bu seferde oyuna başladı. salla salla derken 6 yı bulduk. Allahtan 6 da uyudu :) iyiki dün gazımız eskisi gibi değil diye konuşmuştuk eşimle. hemen nazar oldu :)
fotoğrafı bilgisayardan yükleyeceksen, altta eklenti ekle var. ona tıkla. küçük pencere açılacak. dosya ekle ye tıkla. gözat de. bilgisayarından seç resmi. sağ altta 'içeriği ekle(0) yazıyor.ona tıkla. yanında bitir var. ona da tıkla sonra. en sonda cevapla de. oldu bitti. yüklede görelim meleklerini :)
Tesekkur ederim cnm,ama ben ataci giremiyom.nerde tam olarak
Grozcum biz de 23 nisanda 4aylik oluyoruz. Var ya su anlattigin özellikler aynen bizde de var. Acaba donem özelliği mi?
Kizim ilk 3ay kendi kendine uyudu. 4aya girince ağlayarak uyumaya basladi. Her seferinde agliyor. Ayagimda salliyorum yine ayni aglaya aglaya uyuyor. O yüzden kendi yataginda hic durmuyor. Aslında sallamak hic istemiyordum ama mecbur kaldim. Sonra parmaklarini çok emiyor işaret parmagini baya içine çekiyor. Cok cok diye ses geliyor:) emme problemimizi bilmeyen kalmadi zaten. Yalniz kalamiyoruz kucaktayiz hep:) benim kizi anlatmissin yani
Ben daha pek tattirmadim yiyecek. Bi 15 gün daha geçsin. Ama ben yerken fena bakiyor, utaniyorum:)
Banyo konusunda da ayniyiz soyunurken yüzünde güller, giyinirken Çiğlik cigliga. Hele kafasindan bisey geçmesinden nefret ediyor.
Kaç kilo oldu kizin? Boyu kac?
Doktor 4 ay olunca kucakta destekli oturtabilirsin dedi. Sen oturtuyormusun? Ben arada oturuyorum malum biz yemek yerken de kucakta hanfendi:) dik tutmasi zor oluyor. Bi yerden sonra bakiyorum kaymis:) çok tutmuyorum ama daha erken olabilir
maşallah nasıl bir gğzellik bu, büyüyğnce çok güzel olacak, allah nazarlardan saklasın.... Kısmetleri sıralanmaya başlamıbile.....Bahtı da güzel olsun inş...
Ablamız hasta, benhastayım, ev köh köhden geçilmiyor....zehra da henüz salya sümük çok, öksürük yok...ablaya antibiyotik başladık, inş geçer... Ben bir şey kullanmıyorum, ama Çok yorgun ve bitkinim...
Selam kızlar benim oğlum bu aralar çok huysuz ilk başlardaki gaz sancıları gitti derken geri geldisaatlerce ağlıyor çığlık atıyor uykusu da yok hiç geçen hafta doktorumuz fitil verin çok ağlarsa dedi günde bir defa fitil veriyorum moralim çok bozuk ne zaman düzelicek yavrum ağla ağla helak oluyor her hafta doktor a gitmekten yoruldum . Kendimi tükenmiş hissediyorum büyüme atağı olabilir diyorum ama o da 7 gün sürüyormuş biİmki iki haftadır böyle napıcağımı şaşırdım bide tek başımayım yanında yakınımda kimsem yok buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda. Gitmediğimiz Prof, doçent kalmadı gaz sancısı diiyor hepsi
Ben uzun bir süredir kucağımda destekli oturtuyorum oldukça da seviyor etrafını inceliyor. Yat yat tavana bak nereye kadar sıkılıyor tabihani çok rahatsız olsa belli eder memnun gibi halinden. Her görenden bir yeri batar diyorlar da adını unuttum şimdi. Elinden tutup oturur hale getirmeye çalışıyoruz bayılıyor kendinden geçiyor. Yavaş yavaş da dönmeye başladık daha yeni yeni Geçen dört ayı düşününce Rabbime şükürler olsun diyorum
Ins.cnm kizlar uykucu olur.
Bende yakinda olucam sanirim
Cok sagol cnm telefondanda aynimi yuklemesi.
Tesekkur ederim cnm,ama ben ataci giremiyom.nerde tam olarak
Sen pcden mi yüklemeye calisiyorsun canm telefondan mi
canım çoook geçmiş olsun.bizde de durumlar aynı.büyük kızım çok öksürüyor.sena mda burnu tıkalı emmek istemiyor,mızmız .öksürük yok çok şükür.ben de kendimi iyi hissetmiyorum ama temizlik vs yapmam lazım önümüzdeki hafta hep doluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?