2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
fenlife,dilzar ve groz çok sağolun kızlar.dilzar sizede geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız.
Groz aynen dediğin gibi o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyor.Allah beterinden korusun bunada şükür.bu arada oturtma konusunda doktorumuz 5.ayda destekli oturtabilirsiniz dedi.
Polvit geçmiş olsun canım.tam kış bitti dedik ama hastalıklar yakamızı bırakmıyor.

İnsl istediğin kiloya ulasirsin canim. Ben ankaraya yakinim bizde yok sanirim extra bir asi.

Bu arada rüyamda buluşuyorduk kızlar ankarada. Aslinda güzel olur bence:) Ama ankarayla baglantisi olan çok az kişi var sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canim sende cok yorma kendini.

Güzel kuzular ve annişler herkese merhaba
Kızımı sallıyorum uyuyo da fırsattan istifade yazayım dedim. Bu aralar kızımın huysuzluğu üstünde ama çok da güzel bir aşamaya ulaştık kızımla. Akşam uyutmaya çalışırken çığlık çığlığa ağlayınca ben de vazgeçtim sallamaktan, açtım kundağını anında sustu dedim bu uyumak istemiyo. Neyse azıcık oynayalım bari dedim, tulumunun ayaklarını çıkardım çorapları da çıkardık hava alsın ayakları diye, konuşurken bi an bi başladı kahkaha atmaya, babasıyla baktık kaldık en az 5 saniye katıla katıla güldü. Şok olduk, ilk defa böyle sesli güldü. Eşim hemen tlf videosunu açtı bidaha güldür çekeyim diyo. O ısmarlama olmaz öyle dedim. Çok güzeldi hep gülsün istiyorum maymun oldum güldürmek için:)

Valla daha dört aylık olmadık ama anlattığın şeyleri yaşamaya başladık canım. yumruk cop cop hep ağzında, normalde koltukta yatıyo oynaşıyoruz konuşuyoruz falan, yalnız bırakınca çığlığı basıyo. Odada yanında hep birisi olcak yoksa çok fena ağlıyo. Kucağa zaten bayılıyo ve gündüzleri hala sallayarak uyutuyorum, bıraktığım anda uyanıyo dün gece de çok ağladı uyutmadan önce. Ne güzel unuttu akşam ağlamalarını dedik ama geri döndü, 2 gündür akşam uyumuyo gece 12'deki gece uykumuza yatana kadar hep uyanık.
Meyvelerin suyunu, hafif çorbaları ve yoğurdu parmağımın ucuyla tattırıyorum ben de artık, alışsın. Bayılıyo farklı bi tat alınca şapırdayıp duruyo

kaç haftalık oldunuz canım? Biz de 12. Haftayı bitircez cuma günü, 2 gündür akşam uykusu yok ve dün gece çok fena ağladı uyutmaya çalışırken. İçim bi fena oldu az daha büyüyünce geçeceğine inanarak sabrediyorum, inşallah geçicidir bu dönemler. Sen de sabret canım😕

Benim kızım da öyle, gazını çıkarabiliyor ama çıkarmadan önce ve çıkarırken çok ağlıyo. Canı yanıyo heralde kuzumun geçsin şu aylar da gaz derdimiz bitsin artık ya

Ben Ankara'dayım:)

aralık annelerinden bi kaç kişi buluşmuş. keşke şöyle yakın yerlerde olsakta bizde buluşsak.

13 haftalık olduk canım inşallah geçer bende sabrediyorum ama bazen sabrım kalmıyor

Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda

Eklentiler

• $1397651337218.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 44

Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda

Ah yavrum ya cok tatlı maşallah maşallah 41 kere maşallah

ayy maşallah maşallah :) ısırasım geldi :) ayy çok tatlısın:)) maşallah.

13 haftalık olduk canım inşallah geçer bende sabrediyorum ama bazen sabrım kalmıyor

Biliyorum canım bazen insan sabrının bittiğini düşünüyo ama emin ol evlatlar için sanır sonsuz iyisiyle kötüsüyle birdaha bugünler gelmicek, hergün büyüyorlar, benimki 12 seninki de 13 haftalık olmayacak birdaha. Tadını çıkar

Ben göremiyorum

Burda 4 yasinda okula basliyorlar 2 yil anaokul suruyor.Okula yazdirirsiniz sizde cocuklar cabuk ing. ogreniyorlar :)) Benim esim elcilikte calisio canim bende ucretsiz izindeyim yatiyorum koca parasi yiyorum cok keyifli :))))))))

Ev fiyatlari degisiyor canim.Kijiji.com diye bir site var tabii kanada olanina gir.Biz gelmeden cok ev baktik.Sagolsun arkadaslarda burdan baktilar.Bu site cok faydali sahibinden gb.. Cogu gecici kalanlar ev esyalarinida burdan aliyorlar. Guzel denk getirirsen ne ala bende deep freeze bakiyorm bakalim insallah denk gelirse alicam. Yalniz soyle bir not geceyim apartmanlar var 15 katli oluyor genelde.Daha azini bulamazsin. Bunlarda da camasirhane var ortak. Cuzi bir ucreti oluyor. Birde bulasik mak. olmuyor. Genelde evlerde beyaz esya standart. Olmayanlari direk eleyin. Mobilyali evlerde var tabii... Apartman disinda mustakil evler var bahceli. Bizimki yapisik dubleks bir ev bahceli ona town house deniliyor. birde Condo'lar var. Onlarda iki katli evler ve yapisik oluyor. Onlarinda bahceli oluyor genelde.... Kiralar en ucuz 800 den basliyor. Bizim bir arkadas Toronto da merkezde mustakil eve 3300 veriyor. Tabii bu biraz uc fiyat araligi anlatabilmek icin soyledim. Insallah isiniz kesinlesince elimden geldigince yardimci olurum. Yalniz insallah yol paralarini karsiliyorlardir ) gelirken 7500 vermistik iki bilete. Allahtan devlet karsilio yoksa kocamla benim maasi birlestirsek gene alamazdik. Tabii bu thy fiyati :)

Canım ben ihsaniye tarafindayim yakınmışiz baya sen tokı lerdemisin bu arada benim kizimin da elif

Yok canım toki de değil ordan da ilerde hasanağa köyü var ordayım okula çok yakınım. Benim kızımın adı da Hüma. acaba başka bursada olan var mı buluşurduk ne güzel biz baya yakınız ama :) akşama Elif'i de al çaya gel oturur dertlelşiriz :)

Son düzenleme:

oyyy yaa çok tatlı maşallah :) Yanakları tam ısırmalık olmuş onun Allah nazarlardan korusun hayırlı uzun bir ömrü olsun inşallah :) annesi benim yerime kokla bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…