kizlarr nasilsiniz ben bugun superim bi kilo vermisim hamile kaldigim kiloya dort kilom kaldi ama benim hedefim on kilo vermek evlendigim halime geri donmek. Ekmek yemiyyorm cikolatati azalttim bakalim insaallah kisa zamanda veririm yaza dugun var koca gobegim de benumle olsun istemiyorum..
Yarin kizim uc ayini dolduruyo. Burda suriyelilerden gelen salgin nedeniyle bes Yasina kadar olan cocuklara cocuk felci asisi yapiyolar. Bu ay asi yoktu onu yapcaklarmis zaten damla seklinde. Kizim da oglumda olacak yarin. Bakalim minik kizim kac kilo olmus. Ben dogudayim si zin yasadiginiz yerlerde var mi bu cocuk fekci asisi. Normallde asi takviminde var da ekstradan yapiyolar buralarda
canım çoook geçmiş olsun.bizde de durumlar aynı.büyük kızım çok öksürüyor.sena mda burnu tıkalı emmek istemiyor,mızmız .öksürük yok çok şükür.ben de kendimi iyi hissetmiyorum ama temizlik vs yapmam lazım önümüzdeki hafta hep doluyum.
Dilzar efela ve diğer hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Hastalığın ne kötü bişey olduğunu o öksürdükçe sizin ciğerlerinizin söküldüğünü iyi bilirim Rabbim şifa versin. Keşke hiçbir bebek hasta olmasa ve ağlamasa. ..
Rabbime şükürler olsun 4 aylık olduk biz. Çok nazlı, yalnız kalınca çığlığı basan , kucaktan inmek istemeyen , suyu çok seven ama giyinirken ortalığı inleten elimi ayağıma dolaştıran , 2 dk emip kalan zamanda etrafı izleyip yüzüme bakan neden emmiyosun diye kızacak olduğumda yüzümü güldüren çok cadı bir kızım var elhamdülillah. Hala sallanarak uyur kendi başına uyuyamaz ama yıllarca sallanacak hali yok ya zamanla öğrenir inş. Ama hep
ağlayarak uyuyor niyeyse. Uyku nazı diyip sineye çekiyoruz.
Parmağımızı emmeye bayılıyoruz. Bazen dört parmağını soktuğu oluyor minicik ağzına nasıl sığdırıyor bilemiyorum :) hatta yumruk yapıp onu aldığı da oluyor. Salyamız acayip omzuma aldığımda sırılsıklam oluyorum ama dişimiz yok henüz. Hazırlık aşamasında sanırım.
Akrabaların çay puding çikolata tattırma girişimlerini engellemeye çalışıyorum tüm gün. Neymiş canı çekermiş. Ama elma havuç muz tattırdım. Yani bir dilimi ağzına verdim somurdu ısırmaya çalıştı birazcık. ben de tanıttım meyveleri. Şimdilik suyunu ya da püresini vermeyi düşünmüyorum 5-6 aylık olalım bakalım.
Azurem saçlarını ben de tıraş ettirmeyi düşünüyorum ama bıngıldağı kapanmadığı için bizimkiler birax karşı. Zira saçı çok çok fazla ve terliyor. Bazen tüm emdiği saçına mı gidiyor diye düşünüyorum
Bir de gündüzleri yarım saaten fazla uyuduğunu görmedim daha. En ufacık sesten bile uyanıyor. Evdeyken parmağımızın ucunda yürüyoduk resmen kapı gıcurtısına bile uyanıyordu. Şimdi Annemlerde sese alıştırmaya çalışıyorum tabi oldukça yorucu oluyor benim için. Uykusu bölününce de acayip huysuz oluyor. O kadar ciddi bir kızım var ki daha kahkahasını duyamadık. Ağzı ayrık gülüyor ama şöyle sesli bir kahkaha duysak artık yaaa
Selam kızlar benim oğlum bu aralar çok huysuz ilk başlardaki gaz sancıları gitti derken geri geldisaatlerce ağlıyor çığlık atıyor uykusu da yok hiç geçen hafta doktorumuz fitil verin çok ağlarsa dedi günde bir defa fitil veriyorum moralim çok bozuk ne zaman düzelicek yavrum ağla ağla helak oluyor her hafta doktor a gitmekten yoruldum . Kendimi tükenmiş hissediyorum büyüme atağı olabilir diyorum ama o da 7 gün sürüyormuş biİmki iki haftadır böyle napıcağımı şaşırdım bide tek başımayım yanında yakınımda kimsem yok buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda. Gitmediğimiz Prof, doçent kalmadı gaz sancısı diiyor hepsi
canım üzülme. bizde öyleyiz 2 hafta iyiyse 2 hafta çığlık çığlığa.mesela geçen hafta iyiydik ,gece yine başladı bakalım bu sefer ne kadar sürecek.elhamdülillah Allah başka dert vermesin. geçecek hep bunlar. hiç dr lara götürüpte telaş etme gaz diyolarsa derdine. bende yalnızım akşama kadar. sağ bileğim bazen kopacak gibi ağrıyor kucakta taşımaktan.bi kerede eşime fena patladım,o da çok üzüldü. oturduk üçümüzde ağladık :) şu anki halini tahmin edebiliyorum ama şükür,geçici şeyler yaşıyoruz.etrafımızda neler duyuyoruz, tek dertlerimiz bu olsun. benimki gazlı zamanlarda belli bi pozisyonu var, öyle kucaklanmak istiyor. nasıl taşırsan taşı susmuyor. onun istediği gibi taşıdığında susuyor. sende öyle bi pozisyon yakalarsan,aklına yaz. stresi çok hissediyolar, sakin sakin konuşuyorum ben o vakitlerde. bide iternetten saç kurutma mak. sesi indirdik onu açıyoruz. onun bazen hiç bir faydası olmuyor ama bazende uykuya dalmasına çok yardım ediyor. saatlerce onunla uyuttuğum zamanlar oldu. bide nurse harveys bi nebze daha iyi geldi bize. aslında o damlalarından pek bi faydası yok,onlar gazı çıkarması için. benimki gazı çıkarırken ve çıkardıktan sonrada ağlıyordu. neyse azıcık yazacaktım döktürdüm. sonuç olarak geçecek Allah ın izniyle.
İnsl istediğin kiloya ulasirsin canim. Ben ankaraya yakinim bizde yok sanirim extra bir asi.
Bu arada rüyamda buluşuyorduk kızlar ankarada. Aslinda güzel olur bence:) Ama ankarayla baglantisi olan çok az kişi var sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsl istediğin kiloya ulasirsin canim. Ben ankaraya yakinim bizde yok sanirim extra bir asi.
Bu arada rüyamda buluşuyorduk kızlar ankarada. Aslinda güzel olur bence:) Ama ankarayla baglantisi olan çok az kişi var sanirim.
13 haftalık olduk canım inşallah geçer bende sabrediyorum ama bazen sabrım kalmıyorGüzel kuzular ve annişler herkese merhaba
Kızımı sallıyorum uyuyo da fırsattan istifade yazayım dedim. Bu aralar kızımın huysuzluğu üstünde ama çok da güzel bir aşamaya ulaştık kızımla. Akşam uyutmaya çalışırken çığlık çığlığa ağlayınca ben de vazgeçtim sallamaktan, açtım kundağını anında sustudedim bu uyumak istemiyo. Neyse azıcık oynayalım bari dedim, tulumunun ayaklarını çıkardım çorapları da çıkardık hava alsın ayakları diye, konuşurken bi an bi başladı kahkaha atmaya, babasıyla baktık kaldık en az 5 saniye katıla katıla güldü. Şok olduk, ilk defa böyle sesli güldü. Eşim hemen tlf videosunu açtı bidaha güldür çekeyim diyo. O ısmarlama olmaz öyle dedim. Çok güzeldi hep gülsün istiyorum maymun oldum güldürmek için:)
Valla daha dört aylık olmadık ama anlattığın şeyleri yaşamaya başladık canım. yumruk cop cop hep ağzında, normalde koltukta yatıyo oynaşıyoruz konuşuyoruz falan, yalnız bırakınca çığlığı basıyo. Odada yanında hep birisi olcak yoksa çok fena ağlıyo. Kucağa zaten bayılıyo ve gündüzleri hala sallayarak uyutuyorum, bıraktığım anda uyanıyodün gece de çok ağladı uyutmadan önce. Ne güzel unuttu akşam ağlamalarını dedik ama geri döndü, 2 gündür akşam uyumuyo gece 12'deki gece uykumuza yatana kadar hep uyanık.
Meyvelerin suyunu, hafif çorbaları ve yoğurdu parmağımın ucuyla tattırıyorum ben de artık, alışsın. Bayılıyo farklı bi tat alınca şapırdayıp duruyo
kaç haftalık oldunuz canım? Biz de 12. Haftayı bitircez cuma günü, 2 gündür akşam uykusu yok ve dün gece çok fena ağladı uyutmaya çalışırken. İçim bi fena olduaz daha büyüyünce geçeceğine inanarak sabrediyorum, inşallah geçicidir bu dönemler. Sen de sabret canım😕
Benim kızım da öyle, gazını çıkarabiliyor ama çıkarmadan önce ve çıkarırken çok ağlıyo. Canı yanıyo heralde kuzumungeçsin şu aylar da gaz derdimiz bitsin artık ya
Ins.cnm kizlar uykucu olur.
Bende yakinda olucam sanirim
Cok sagol cnm telefondanda aynimi yuklemesi.
Sen pcden mi yüklemeye calisiyorsun canm telefondan mi
Telefondan cnm.modeke gire degisirmi acaba.
Kizlarizmirde bukusalim,varmi buraya yakin olan
Canim samsung var bende eger ayniysa altta hizli cevabin oldugu yerde + işareti var oraya tiklayip sag ustte bulunan üstüste üç noktaya basiyorsun resim ekle diye cikiyor.
Bu arada istanbuldayim ben kızlar cananikiz le komşu sayiliriz istanbul ayagi ve gelebilecek olan varsa soyle az daha havalar isinsa da bulussak sahi.
ben de nilüferdeyim hasanağa mahallesinde ayyy baya yakınızz çok sevindim ya beşevlerde misin sen?
Ben Ankara'dayım:)
aralık annelerinden bi kaç kişi buluşmuş. keşke şöyle yakın yerlerde olsakta bizde buluşsak.
Canim samsung var bende eger ayniysa altta hizli cevabin oldugu yerde + işareti var oraya tiklayip sag ustte bulunan üstüste üç noktaya basiyorsun resim ekle diye cikiyor.
Yaptim cnm.ana resime kle cikmadi bende.lg benimki farkli olnadi yani.
Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda
Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda
13 haftalık olduk canım inşallah geçer bende sabrediyorum ama bazen sabrım kalmıyor
canım büyük 4 yaşında dil okuluna ya da pre school tarzı bi yere yollamayı dşünüyorum eşim ünv de olacak yaklaşık 2500 dolar giibi bi destek de bulunacak tübitak yanımıza gelirken ekstra ne kadar nakit almalı mıyız onu kestiremiyorum dayalı döşeli evler vardır herhalde ev fiyatları ne kadar . siz neden ordasınız?
Canım ben ihsaniye tarafindayim yakınmışiz baya sen tokı lerdemisin bu arada benim kizimin da elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?