2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Size de geçmiş olsun canım, sağolsun ablalar getiriyor hastalıkları.... Sen de kendini çok yorma canım, bu hastalıkdinlenmedikçe geçmiyor... Gelenler de artık biri bebek iki çocuklu olduğunu biliyorlar, doğru söylemek gerekirse her şeyin asgarisiyle yetiniyorum ben.... Eskisi gibi değilim....

Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarzını yesinler senin, hepsinde çok tatlı çıkmış amsa en sonda kaşlarını kaldırmış minnaka bayıldım...

Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda

Allah Allah çok tatlı maşallah canım. eşimde bizimkini kazıtalım diyoda ben kıyamıyom. bizimki erkek bide kazıtsam olur aslında. bakalım.

Ben de nazlı kızımı eklemek istedim ama ilk kez deniyorum umarım olmuştur :):)

Eklentiler

• $1397656385207.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben de nazlı kızımı eklemek istedim ama ilk kez deniyorum umarım olmuştur :):)

groz bu çooooooookk tatlı ama çok şirin maşallaaaahhh 41 kere. o bakışlarına kurban olurum. benimki uyuyor da özledim valla :) Allah analı babalı uzun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:

Valla yazını okuyunca rahatladım Allah razı olsun iyilik burası var bazen kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum . İlk çocuk olduğu için mi böylemin yoksa genel olarak pimpirikli olmamdan ötürü mü böylemin bilmiyorum Allah bu günümüzü aratmasın . Sorunsuz bebeklere çok imreniyorum.bizimkilerde biraz büyüyünce düzelir inşallah.

kızlar merhabaaaa
biz bugün rota aşısı olduk duru mama sandı daha yok mu der gibi hemşireye bakıyo...herkes güldü...
yine kızımı alıp mıncırdılar sağlık ocağında.. çok korkuyorum mikrop kapacak diye.sonuçta hastane orası.bi de hemşirenin memelerine saldırdı duru gören de çok emecek bebek sanır...nazar olcak diye korktum ilk defa.bana öyle saldırmadı azcık da kıskandım:26:
GROZ AZUREM ısırdım ekrandan yavrularınızı maşallah subhanallah...
ben de ANGARALIYIIIMMM...ama kırklarelide oturuyoruz malesef ama haziranda ankaraya gelcez kısmetse ordan da mersine mersinde olan var mıııı...
biz susanoğlundayız yazın 1 hafta kadar.
kızlar akşama yemek yok açlıktan bayılcam ev tıkır...eşim alışveriş yapıp gelcek ama bu saatte ne yetişir bilmem makarnaya talim...asker ocağından beter oldu bizim ev...

ha bu arada kızlar bebişleri aman aman koltukta falan bırakmayın bugün ben duruyu yerde oyun halısına sırtüstü bırakıp tepsiyi mutfağa koyup geldim geldiğimde yüzüstüydü eli de altında kalmış bağırıyooo nasıl hem de çok tehlikeli olmaya başladılar

Ayyy bnim favori dizilerimden yeni sezonun baslamasina cok sevindim :)) bizde dun izledik.

Canım bende oturup yerleşmeyi çok isterim benim burda çok az arkadaşım var 2yıl oldu buraya geleli senin yakın olmana çok sevindim havalar biraz isinsinda görüşelim

Benimki.simdiden oturmak istiyor... Ana kucaginda kendini one atip duruyor vallaha ben hafif kayik destekli oturtuyorum simdiden ama napiim kendi istiyor sakinlesiyor o zaman...Zararli mi gercekten ? Ben 4. Ayda oturtulmaya baslandigini biliyorum tabii uzun sureli oturmuyor sikiliyor bende aliyorum.5 dk filan yani

Canım bende oturup yerleşmeyi çok isterim benim burda çok az arkadaşım var 2yıl oldu buraya geleli senin yakın olmana çok sevindim havalar biraz isinsinda görüşelim

ben de buraya trabzondan gelin geldim benim de çok az arkadaşım var iki buçuk yıldır burdayım aynen havalar ısınsın da buluşalım çok iyi olur gerçekten :)

Allahiiiiiimmmmmm kiz seni yerler cirkin )) masallah canim yer cekimine yenik dusmus yanaklar oy oyyy hüpletmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…