canım çoook geçmiş olsun.bizde de durumlar aynı.büyük kızım çok öksürüyor.sena mda burnu tıkalı emmek istemiyor,mızmız .öksürük yok çok şükür.ben de kendimi iyi hissetmiyorum ama temizlik vs yapmam lazım önümüzdeki hafta hep doluyum.
Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimki baloncuk yapiyo bugun masallah
Benimki baloncuk yapiyo bugun masallah
Benim bitanecik kizimn yeni saç tarzi teyzeleri:) yine telden yukluyorum telden girenler goremeyebilir ama kizim ayagimda
Ben de nazlı kızımı eklemek istedim ama ilk kez deniyorum umarım olmuştur :):)
canım üzülme. bizde öyleyiz 2 hafta iyiyse 2 hafta çığlık çığlığa.mesela geçen hafta iyiydik ,gece yine başladı bakalım bu sefer ne kadar sürecek.elhamdülillah Allah başka dert vermesin. geçecek hep bunlar. hiç dr lara götürüpte telaş etme gaz diyolarsa derdine. bende yalnızım akşama kadar. sağ bileğim bazen kopacak gibi ağrıyor kucakta taşımaktan.bi kerede eşime fena patladım,o da çok üzüldü. oturduk üçümüzde ağladık :) şu anki halini tahmin edebiliyorum ama şükür,geçici şeyler yaşıyoruz.etrafımızda neler duyuyoruz, tek dertlerimiz bu olsun. benimki gazlı zamanlarda belli bi pozisyonu var, öyle kucaklanmak istiyor. nasıl taşırsan taşı susmuyor. onun istediği gibi taşıdığında susuyor. sende öyle bi pozisyon yakalarsan,aklına yaz. stresi çok hissediyolar, sakin sakin konuşuyorum ben o vakitlerde. bide iternetten saç kurutma mak. sesi indirdik onu açıyoruz. onun bazen hiç bir faydası olmuyor ama bazende uykuya dalmasına çok yardım ediyor. saatlerce onunla uyuttuğum zamanlar oldu. bide nurse harveys bi nebze daha iyi geldi bize. aslında o damlalarından pek bi faydası yok,onlar gazı çıkarması için. benimki gazı çıkarırken ve çıkardıktan sonrada ağlıyordu. neyse azıcık yazacaktım döktürdüm. sonuç olarak geçecek Allah ın izniyle.
Bizde dün izlemeye başladık. Biz game of thrones i izliyorduk önceden. Yeni bölümleri çıktı. Dün onu izledik. Gerçekten normal hayatımıza dönüyoruz gibi çok mutluyuz inşallah böyle devam eder. Gerçi dün yine dışarı çıktık.Kipaya gittik.çıtçıtlı badilerdennn aldım çok ucuzduu ama çoğu şey kalmamış. Bide mont gibi yeleklerden vardı çok güzeldi ama kaç ay alacağı bilemedim daha doğrusu Eylül için alsam 9-12 kalmamıştıiyi ki haber verdiniz de gidip aldık kızlar. Neyse Bebek bakım odasında emdi altın değiştirdim. Tekrar pusete koyduk bi cıngar çıkardı ki susturamoypruz nasıl ağlıyo ama...Hadi hayırlısı inşallah huy edinmez bunu..
Yok canım toki de değil ordan da ilerde hasanağa köyü var ordayım okula çok yakınım. Benim kızımın adı da Hüma. acaba başka bursada olan var mı buluşurduk ne güzel biz baya yakınız ama :) akşama Elif'i de al çaya gel oturur dertlelşiriz :)
fenlife,dilzar ve groz çok sağolun kızlar.dilzar sizede geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız.
Groz aynen dediğin gibi o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyor.Allah beterinden korusun bunada şükür.bu arada oturtma konusunda doktorumuz 5.ayda destekli oturtabilirsiniz dedi.
Polvit geçmiş olsun canım.tam kış bitti dedik ama hastalıklar yakamızı bırakmıyor.
Canım bende oturup yerleşmeyi çok isterim benim burda çok az arkadaşım var 2yıl oldu buraya geleli senin yakın olmana çok sevindim havalar biraz isinsinda görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?