2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Groz maşallah kızına aa. Allah hayırlı ömür versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar hergun takip etsem de cokk az yazabiliyorum benim minnosumda uc aylik olucak iki gun sonra bende cok cikarmadim disari ablasinda 20gunlukken cikmis hep gezmistik gezmeyi cok sever minnakimdada cikkmicam dedim evde rahatim simdi sevmiyor hic geleni gideni arabayi gezmeyi tam bi sakinlik duzen bebegi... Ama bugun gozunu karqrtip ciktim ince apartmandaki gune sonrada kizimin kresindeki toplaantiya gitti yoruldu kestiriyo simdi uykulari kisa genelde vee o da ayakta sallanarqk uyuyor

Ben cogu fotoyu goremiyorum ama hepsi cok tatlidir eminim Allah nazarlardan korusun misss kokuyolar bu arada bende oyun halisi yaptim burdan fikir alip simdi oyalaniyo biraz gunduz keyfivyerindeyken uzanmaya baslasa daha gelistircem qyna filan asicam daha..... Bu arada rota asisida hastayken yapilmiyomu kizimn biraz burnu tikali pzt asi yaptircaktim ins ilerlemez iyilesir hemen hasta olan bebislerede gecmis olsun

Ah yavrum ya cok tatlı maşallah maşallah 41 kere maşallah

ayy maşallah maşallah :) ısırasım geldi :) ayy çok tatlısın:)) maşallah.

oyyy yaa çok tatlı maşallah :) Yanakları tam ısırmalık olmuş onun Allah nazarlardan korusun hayırlı uzun bir ömrü olsun inşallah :) annesi benim yerime kokla bol bol

Allah Allah çok tatlı maşallah canım. eşimde bizimkini kazıtalım diyoda ben kıyamıyom. bizimki erkek bide kazıtsam olur aslında. bakalım.

Oyy maşallah yanaklar tam ısırmalık.tarzını sevsinler çok yakışmış :)

Ben de nazlı kızımı eklemek istedim ama ilk kez deniyorum umarım olmuştur :):)

Allahiiiiiimmmmmm kiz seni yerler cirkin )) masallah canim yer cekimine yenik dusmus yanaklar oy oyyy hüpletmek lazim

Kızlar çok sagolun Rabbim tüm bebekleri korusun.

Groz ne tatli bu yaaaa. Maasallah nazar deymesin tam boncuk. Aman saclari falan kesme. Ne güzel sacları var.bizimki zaten keldi:)

bizimkileri de karşılıyorşar herhalde bebeğinki düşük ama büyük oğlumunkini biz vericez sanırım...eşim o sölediğin siteyi biliyormuş sn de mi öğretmensin orda mı doğum yaptın peki? o zman 2500 le zor geçinilir(

Valla zararlımı değilmi bilmiyorum doktora ne zaman oturtabiliriz diye sordum o da 5. Ayda dedi.ben oğlumu 4 aylıkken oturtmaya başlamıştım.kısa süreli oturmadan bişey olmaz herhalde.

Geldigimde 12 haftaliktik ve dogum maceram burda oldu. Dogum hikayemi yazamadim ama Turkiyede boylesi yok yani. Dogum yaptigim o da da catal yoktu. Bir bacagimdan hemsirem bir bacagimdan kocam tuttu ikin sincaph ikin )))) en uc noktasi... Apartmanlarda elektirik su isinma dahil daha hesapli :) bende hamile olmasaydim geldigimde apartmanda kalabilrdim. Bu camasirhane olayi yuzunden vazgectik. Gecinilir canim da ilk etapta harcama cok oluyor biraz tedarikli gelin hallolur insallah hersey. Yalniz saglik guvenceniz yoksa tedarik olayini arttirin cunku saglik masrafli oluyor ozellikle acil servis. Bizim pediatrist ilk haftasinda sariliktan suphelenmisti.Acile gonderdi. Kan tahlili sonucu cikana kadar isinda kaldik. Oda 2 saat falan. 600 dolar fatura geldi... Gozunu korkutmak istemem de durum maalesef boyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…