Ben de nazlı kızımı eklemek istedim ama ilk kez deniyorum umarım olmuştur :):)
Ayyy bnim favori dizilerimden yeni sezonun baslamasina cok sevindim :)) bizde dun izledik.
Ah yavrum ya cok tatlı maşallah maşallah 41 kere maşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy maşallah maşallah :) ısırasım geldi :) ayy çok tatlısın:)) maşallah.
oyyy yaa çok tatlı maşallah :) Yanakları tam ısırmalık olmuş onunAllah nazarlardan korusun hayırlı uzun bir ömrü olsun inşallah :) annesi benim yerime kokla bol bol
Size de geçmiş olsun canım, sağolsun ablalar getiriyor hastalıkları.... Sen de kendini çok yorma canım, bu hastalıkdinlenmedikçe geçmiyor... Gelenler de artık biri bebek iki çocuklu olduğunu biliyorlar, doğru söylemek gerekirse her şeyin asgarisiyle yetiniyorum ben.... Eskisi gibi değilim....
Tarzını yesinler senin, hepsinde çok tatlı çıkmış amsa en sonda kaşlarını kaldırmış minnaka bayıldım...
Allah Allah çok tatlı maşallah canım. eşimde bizimkini kazıtalım diyoda ben kıyamıyom. bizimki erkek bide kazıtsam olur aslında. bakalım.
Oyy maşallah yanaklar tam ısırmalık.tarzını sevsinler çok yakışmış :)
Allahiiiiiimmmmmm kiz seni yerler cirkin)) masallah canim yer cekimine yenik dusmus yanaklar oy oyyy hüpletmek lazim
baloncuk derken?
ben size küstüm
ben size küstüm
ben size küstüm
Burda 4 yasinda okula basliyorlar 2 yil anaokul suruyor.Okula yazdirirsiniz sizde cocuklar cabuk ing. ogreniyorlar :)) Benim esim elcilikte calisio canim bende ucretsiz izindeyim yatiyorum koca parasi yiyorum cok keyifli :))))))))
Ev fiyatlari degisiyor canim.Kijiji.com diye bir site var tabii kanada olanina gir.Biz gelmeden cok ev baktik.Sagolsun arkadaslarda burdan baktilar.Bu site cok faydali sahibinden gb.. Cogu gecici kalanlar ev esyalarinida burdan aliyorlar. Guzel denk getirirsen ne ala bende deep freeze bakiyorm bakalim insallah denk gelirse alicam. Yalniz soyle bir not geceyim apartmanlar var 15 katli oluyor genelde.Daha azini bulamazsin. Bunlarda da camasirhane var ortak. Cuzi bir ucreti oluyor. Birde bulasik mak. olmuyor. Genelde evlerde beyaz esya standart. Olmayanlari direk eleyin. Mobilyali evlerde var tabii... Apartman disinda mustakil evler var bahceli. Bizimki yapisik dubleks bir ev bahceli ona town house deniliyor. birde Condo'lar var. Onlarda iki katli evler ve yapisik oluyor. Onlarinda bahceli oluyor genelde.... Kiralar en ucuz 800 den basliyor. Bizim bir arkadas Toronto da merkezde mustakil eve 3300 veriyor. Tabii bu biraz uc fiyat araligi anlatabilmek icin soyledim. Insallah isiniz kesinlesince elimden geldigince yardimci olurum. Yalniz insallah yol paralarini karsiliyorlardir) gelirken 7500 vermistik iki bilete. Allahtan devlet karsilio yoksa kocamla benim maasi birlestirsek gene alamazdik. Tabii bu thy fiyati :)
ben size küstüm
Benimki.simdiden oturmak istiyor... Ana kucaginda kendini one atip duruyor vallaha ben hafif kayik destekli oturtuyorum simdiden ama napiim kendi istiyor sakinlesiyor o zaman...Zararli mi gercekten ? Ben 4. Ayda oturtulmaya baslandigini biliyorum tabii uzun sureli oturmuyor sikiliyor bende aliyorum.5 dk filan yani
süper ya çok mutlu oldumben de buraya trabzondan gelin geldim benim de çok az arkadaşım var iki buçuk yıldır burdayım aynen havalar ısınsın da buluşalım çok iyi olur gerçekten :)
bizimkileri de karşılıyorşar herhalde bebeğinki düşük ama büyük oğlumunkini biz vericez sanırım...eşim o sölediğin siteyi biliyormuş sn de mi öğretmensin orda mı doğum yaptın peki? o zman 2500 le zor geçinilir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?