2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
11. Geleneksel Şebnem Gaz Festivali dün İtibariyle başlamıştır. Festival kapsamında yaşanması olası deneyimler:
gece ağlamaları,
kucak istemeler,
emmeyi reddetmeler, annede uykusuzluk ve kol ağrıları,
babada yeni damla deneme girişimleri :)
Festivalimize tüm topiğimiz davetlidir. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

Aman aman bacim hemen bitir festivali bizim bebisler duydukca kosar :)) pirt pirt pirtlatsinda topigide sevindirsin Şebnem sultan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amman maşallah ya bi de poz vermis yerim onu yerimmmm annesi kasi poposunu yaa

kaşıyom canım kaşıyom. bide tütütü tükürüyom, birde gezerken " elemtere fiş kem gözlere şiş" diye diye geziyorum :) hepimizin kuşları iyi olsunlar...

kaşıyom canım kaşıyom. bide tütütü tükürüyom, birde gezerken " elemtere fiş kem gözlere şiş" diye diye geziyorum :) hepimizin kuşları iyi olsunlar...

Allah iyiligini versin sabah sabah güldürdun beni :) bende yapayim bari bundan boyle :) amin canim inşallah

Kizlar trt de anne elimi tutsana diye bi program var musaitseniz bi goz atilabilir :)

Aman aman bacim hemen bitir festivali bizim bebisler duydukca kosar :)) pirt pirt pirtlatsinda topigide sevindirsin Şebnem sultan

inşallah canım. bi pırt bu kadar değerliymiş :)
işte Sinan paşa... benim küçük erkeğiimmm

Eki Görüntüle 1073909
maşallah. küçük adam :) Allah hayırlı ömür versin. kızlar güzel oğlanlar yakışıklı.

Masallah oglanlar da pek yakisikliymis arrik poz vermeye kamerayagulmeye de basladilar... Kizimbir iki gundur pijamasini filan tutup ceke ceke kendini yan donduruyo nasil zorlaniyo ugrasiyobyawrum dogum iznim bitiyo benimde rapor almaya basliicam ama heyet alamiyorum ankaradan alabilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…