2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

herkese iyi dilekleri için çookk teşekkürler. bebişlerimiz sağlıkla büyürde gene burlardan paylaşırız inşallah...

offf benimde haftayason, bitiyor iznim. heyet alamıyorum. aile hekimimiz 5 5 veririm ben sana dedi. öyle yapcam artık... yaw bu 3 ay nasıl geçti anlamadım. oğşuşla uğraşırken nasıl sabah oluyor sonra nasıl akşam oluvermiş bilmiyorum. iyiki sizler vardınız. insanın morali düzeliyor en azından...

Benim ailehekimi iki kere bes veririm dedi gerisini de artik geze geze alicaz da rapor hakkimda bitecek daha bunun gelecek donemi var nAllah yardimcimiz olsun buyuk kizimi dort aylikken birakmistim bu yine sekiz aylik olcak ins bide babanneyle dedesi elecek yanimiza bakmaya icim rahat o yuzden

işte Sinan paşa... benim küçük erkeğiimmm

Eki Görüntüle 1073909

Masallah annesi,cok yakisikli sinan pasa.izinler bitiyor maalezef,benimde haftaya sali.cumaya mazeret izni alcam.arada 2 gun tatil.sonrada aile hekimi 5-5Vercek insallah.sonrasi heyet olursa iyi yoksa naparim bilmiyom.

Kizlar bulusma vs konusulmus en rahay oldugumuz yer belkide burasi ve burda kurulan arkadasliklar saglam.oluyor durust olunursa ben 2008 haziran annelerindendim biz sehir disinda birbirimizde bile kaldik hala faceten tlfdan gorusuruz imkan oldukca bulusuruz cocuklarimizinvyasgunlerine sunnetlerine hastalik ameliyatlarina sahit olduk birbirimize destekbolduk demem oki yakin olanlar imkani olanlar degerlendirin bu firsati cocuklarda cok guzel arkadas olur

Fatiha kaç gündür yazcam yazamadım Kızının ismi çok hoşuma gitti Hüma...
Evde dolanırken hümaa diyip duruyorum:) kızım olursa bir gün çalabilirim isminizi Allah adıyla yaşatsın

hehe tabiki çalabilirsin canım. Ben de çok araştırdım eşimin ve benim ismime uygun olsun istedim anlamı da mutluluk demek bir de benim eşim biraz osmanlıcı Hüma hatun da fatih sultan Mehmet in annesiymiş böyle olunca kuşumuzun adı Hüma oldu

Eki Görüntüle 1073909

maşallah Allah bağışlasın kızlar çok tatlılar

Masallah annesi,cok yakisikli sinan pasa.izinler bitiyor maalezef,benimde haftaya sali.cumaya mazeret izni alcam.arada 2 gun tatil.sonrada aile hekimi 5-5Vercek insallah.sonrasi heyet olursa iyi yoksa naparim bilmiyom.

benim yarın bitiyo iznim kızlar pazartesi rapor alcam ya bide 2 gün boşa gidecek 23 24 nisan püf ücretsiz izin alcam ben mayıs 15 den haziran 15 e mecburen heyet alamıyoruz

24 nisan hala tatilmi ilkogretimde bizde 20 mayis artik tatil olmiiicakmis okullara yazi gelmis o hafta uc gun alcaktim bende gitti bigun daha

ya evet benimde rapor hakkım bitecek. eylülden sonra naparım diye düşünüp duruyorum. acaba başlasammı diyorum ama bidaha bu vaktini nerden bulacam bebişimin. nasıl bırakıp gideyim.
aile hekimimiz veririm rapor, gerektiği yerdede başka arkadaşlardan isteriz dedi. bakalım.
ben ortaokulda çalışıyorum. 26 sında iznim bitiyor. mdryrd cımız 28-29 8. sınıflara ortak sınav var gelmezsin, 30 unda sağlık ocağına giriş yap, 1 mayıs tatil, 2 mayıstada sağlık ocağına giriş yap, o haftayı öyle atlat dedi. rapor alma boşuna dedi. 5 mayısta başlıcam raporlara ifff....
eylülden sonrayada Allah kerim diyim ne diyim...

kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.

şişt nazlı ne oldu !!!

niye küstün ki bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Küsme, niye küstün? Hemen düzeltelim yanlış anlaşılmayı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1073909

niyekine, ben seni çok seviyorum ama

kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.
kızlar yazılarıma cvp gelmeyince öle bi şaka yapiim dedim şaka olduğunu söylemeye vakit bulamayınca gerçek gibi oldu anacım oğullarınız pek yakışıklıymış maşallah subhanallah...belki ilerde tanışırlar belli olmaz yaşıtlar sonuçta.okul fln kazanırlar di mi??sonra ben de ocak annesiydim fln muhabbeti geçermiş ne komik olur di miii...
cananikizcim ben de sizleri çoook seviyorum.eşime deim ki kızlara küstüm şakadan fln dedim...vah vaaah diyo triplerinden onlar da mı nasipleniyo diyo..hahaha adam bıkmış...amytiscim benimki de karma aşıdan beri ağlıyo hatta uynadırmaya çalışıyorum ne yaparsamm yapıyım uyanmıyo çok üzülüyorum dün gece de bana karabasan gibi bişey geldi.evde bişey okutmak lazım..aslında kızımın başucunda minik kuran var ama...okumak lazımm yine de

benim kızım da tam 97 günlük canım aybnı gün doğmuş minik kuşlarımız :)

evet cnm Allah hayırlı yazılar yazsın hepsine...bizimki 7 ocak gözüküyodu 3 gün gecikmeli geldi.hatta gelesi yoktu dr nabzı düşük kaldıramaz normali sezaryen yapcaz dedi de öyle geldi...pek bi üşengeç...

evet canım bende uyandırmaya çalışıyorum olmuyo bazen. böyle böyle büyücekler heralde ..
burdada bazen kimse olmuyor. bazende bi bakıyorum sayfalarca yazı yazılmış. hepsine yetişemiyoruz. hele bebişler engel olup bi süre giremediysek ooo yazılanlar dolu :) Allah kimseyi eksik etmesin... :)
inşallah karşılaşılır ileride. burda evleri birbirine yakın arkadaşlar çıktıkca özeniyorum bazen...

benimki de tam tersi 24 ocak görünüyodu erken davrandı :) pek bi tezcanlı teyzesi. bu arada sizi itinayla takip ediyorz senin kız da benimki gibi kokoş maşallah :) dediğin gibi Allah hayırlı yazılar yazsın haklarında :)

24 nisan hala tatilmi ilkogretimde bizde 20 mayis artik tatil olmiiicakmis okullara yazi gelmis o hafta uc gun alcaktim bende gitti bigun daha
Tatil cnm,bende ortaokuldayim..degismediyse,yarin ark.gelcek sorarim.
Ne guzrl cnm ya anlayisliymis md.yard.1 haftayi idare edicek iste..bende soyleyim bakayim ne dicekler..sinav olunca okul yok tabii,2 gun bide 1 mayis 3 gun bosa rapor olcak.off stres simdiden basladi.
kızlar..

Seslimi agliyor cnm.benim kizimda bazen yuzunu burusturuyor aglarmis gibi ama gormedim baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…