oyy onun kazağını yesinler maşallah o ne duruş o ne poz yav Allah nazarlardan saklasın. Maşallah
Masallah oglanlar da pek yakisikliymis arrik poz vermeye kamerayagulmeye de basladilar... Kizimbir iki gundur pijamasini filan tutup ceke ceke kendini yan donduruyonasil zorlaniyo ugrasiyobyawrum dogum iznim bitiyo benimde rapor almaya basliicam ama heyet alamiyorum ankaradan alabilen varmi
Benim ailehekimi iki kere bes veririm dedi gerisini de artik geze geze alicaz da rapor hakkimda bitecek daha bunun gelecek donemi var nAllah yardimcimiz olsun buyuk kizimi dort aylikken birakmistim bu yine sekiz aylik olcak ins bide babanneyle dedesi elecek yanimiza bakmaya icim rahat o yuzdenherkese iyi dilekleri için çookk teşekkürler. bebişlerimiz sağlıkla büyürde gene burlardan paylaşırız inşallah...
offf benimde haftayason, bitiyor iznim. heyet alamıyorum. aile hekimimiz 5 5 veririm ben sana dedi. öyle yapcam artık...yaw bu 3 ay nasıl geçti anlamadım. oğşuşla uğraşırken nasıl sabah oluyor sonra nasıl akşam oluvermiş bilmiyorum. iyiki sizler vardınız. insanın morali düzeliyor en azından...
Masallah annesi,cok yakisikli sinan pasa.izinler bitiyor maalezef,benimde haftaya sali.cumaya mazeret izni alcam.arada 2 gun tatil.sonrada aile hekimi 5-5Vercek insallah.sonrasi heyet olursa iyi yoksa naparim bilmiyom.Masallah oglanlar da pek yakisikliymis arrik poz vermeye kamerayagulmeye de basladilar... Kizimbir iki gundur pijamasini filan tutup ceke ceke kendini yan donduruyonasil zorlaniyo ugrasiyobyawrum dogum iznim bitiyo benimde rapor almaya basliicam ama heyet alamiyorum ankaradan alabilen varmi
Fatiha kaç gündür yazcam yazamadım Kızının ismi çok hoşuma gitti Hüma...
Evde dolanırken hümaa diyip duruyorum:) kızım olursa bir gün çalabilirim isminizi Allah adıyla yaşatsın
Gecen ay oglum. Eki Görüntüle 1073764
herkese iyi dilekleri için çookk teşekkürler. bebişlerimiz sağlıkla büyürde gene burlardan paylaşırız inşallah...
offf benimde haftayason, bitiyor iznim. heyet alamıyorum. aile hekimimiz 5 5 veririm ben sana dedi. öyle yapcam artık...yaw bu 3 ay nasıl geçti anlamadım. oğşuşla uğraşırken nasıl sabah oluyor sonra nasıl akşam oluvermiş bilmiyorum. iyiki sizler vardınız. insanın morali düzeliyor en azından...
Masallah annesi,cok yakisikli sinan pasa.izinler bitiyor maalezef,benimde haftaya sali.cumaya mazeret izni alcam.arada 2 gun tatil.sonrada aile hekimi 5-5Vercek insallah.sonrasi heyet olursa iyi yoksa naparim bilmiyom.
Benim ailehekimi iki kere bes veririm dedi gerisini de artik geze geze alicaz da rapor hakkimda bitecek daha bunun gelecek donemi var nAllah yardimcimiz olsun buyuk kizimi dort aylikken birakmistim bu yine sekiz aylik olcak ins bide babanneyle dedesi elecek yanimiza bakmaya icim rahat o yuzden
Masallah annesi,cok yakisikli sinan pasa.izinler bitiyor maalezef,benimde haftaya sali.cumaya mazeret izni alcam.arada 2 gun tatil.sonrada aile hekimi 5-5Vercek insallah.sonrasi heyet olursa iyi yoksa naparim bilmiyom.
maşallah Allah bağışlasın kızlar çok tatlılar
benim yarın bitiyo iznim kızlar pazartesi rapor alcam ya bide 2 gün boşa gidecek 23 24 nisan püf ücretsiz izin alcam ben mayıs 15 den haziran 15 e mecburen heyet alamıyoruz
canım senin bebiş ne kadarlık olduuuu ?
süper ya çok mutlu oldum
97 günlük cnm bugün
şişt nazlı ne oldu !!!
niye küstün ki bize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Küsme, niye küstün? Hemen düzeltelim yanlış anlaşılmayı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecen ay oglum. Eki Görüntüle 1073764
niyekine, ben seni çok seviyorum ama
kızlar yazılarıma cvp gelmeyince öle bi şaka yapiim dedim şaka olduğunu söylemeye vakit bulamayınca gerçek gibi oldukızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.
benim kızım da tam 97 günlük canım aybnı gün doğmuş minik kuşlarımız :)
kızlar yazılarıma cvp gelmeyince öle bi şaka yapiim dedim şaka olduğunu söylemeye vakit bulamayınca gerçek gibi olduanacım oğullarınız pek yakışıklıymış maşallah subhanallah...belki ilerde tanışırlar belli olmaz yaşıtlar sonuçta.okul fln kazanırlar di mi??sonra ben de ocak annesiydim fln muhabbeti geçermiş ne komik olur di miii...
cananikizcim ben de sizleri çoook seviyorum.eşime deim ki kızlara küstüm şakadan fln dedim...vah vaaah diyo triplerinden onlar da mı nasipleniyo diyo..hahaha adam bıkmış...amytiscim benimki de karma aşıdan beri ağlıyo hatta uynadırmaya çalışıyorum ne yaparsamm yapıyım uyanmıyo çok üzülüyorum dün gece de bana karabasan gibi bişey geldi.evde bişey okutmak lazım..aslında kızımın başucunda minik kuran var ama...okumak lazımm yine de
evet cnm Allah hayırlı yazılar yazsın hepsine...bizimki 7 ocak gözüküyodu 3 gün gecikmeli geldi.hatta gelesi yoktu dr nabzı düşük kaldıramaz normali sezaryen yapcaz dedi de öyle geldi...pek bi üşengeç...
Tatil cnm,bende ortaokuldayim..degismediyse,yarin ark.gelcek sorarim.24 nisan hala tatilmi ilkogretimde bizde 20 mayis artik tatil olmiiicakmis okullara yazi gelmis o hafta uc gun alcaktim bende gitti bigun daha
Ne guzrl cnm ya anlayisliymis md.yard.1 haftayi idare edicek iste..bende soyleyim bakayim ne dicekler..sinav olunca okul yok tabii,2 gun bide 1 mayis 3 gun bosa rapor olcak.off stres simdiden basladi.ya evet benimde rapor hakkım bitecek. eylülden sonra naparım diye düşünüp duruyorum. acaba başlasammı diyorum ama bidaha bu vaktini nerden bulacam bebişimin. nasıl bırakıp gideyim.
aile hekimimiz veririm rapor, gerektiği yerdede başka arkadaşlardan isteriz dedi. bakalım.
ben ortaokulda çalışıyorum. 26 sında iznim bitiyor. mdryrd cımız 28-29 8. sınıflara ortak sınav var gelmezsin, 30 unda sağlık ocağına giriş yap, 1 mayıs tatil, 2 mayıstada sağlık ocağına giriş yap, o haftayı öyle atlat dedi. rapor alma boşuna dedi. 5 mayısta başlıcam raporlaraifff....
eylülden sonrayada Allah kerim diyim ne diyim...
kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?