İnsallah yukleyebilmisimdir bunlarda benim prenseslerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatil cnm,bende ortaokuldayim..degismediyse,yarin ark.gelcek sorarim.
Ne guzrl cnm ya anlayisliymis md.yard.1 haftayi idare edicek iste..bende soyleyim bakayim ne dicekler..sinav olunca okul yok tabii,2 gun bide 1 mayis 3 gun bosa rapor olcak.off stres simdiden basladi.
Seslimi agliyor cnm.benim kizimda bazen yuzunu burusturuyor aglarmis gibi ama gormedim baska.
Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.
Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.
Maşallah meleklerine, büyük kızın pekbi işveli çıkmış....İnsallah yukleyebilmisimdir bunlarda benim prenseslerim
ayaklarını bastırma olayını bi arkadaşım daha söylemişti. ama ben korkarım öyle şeylerden, bi zararı olur filan.Bizim okulda idare etmez mdryrd ariyorum sabah beri acmiyo raporumu bes bes alicam mudurbproblem yaparmi dicem ki lafsoylemisligi var baskasina haber veeiyim bari onceden...
Benim kizim uykusunda degil ama genelde uyanirken agliyo hatta bazen iyle feryat ediyoki bisey oldu saniyorum
fenlife benim kiz yavastan donduruyo kenndini ama ben degisik bisey yapmadim dogdugindan beri hep tepisik zaten o bacaklar bi an durmuyo simdiue saga sola attiriyo yalniz ayaklarini baatirmak lazim arada yere bence ablasinda yapmadim arkadasim yurutece bile erkenden koydu hep yurutuyomus fibi yapti benimki basmasken o dimdik dururdu...
Birde gece burnu tikanan bebisler icin iki gecesir yaptim minigime bugin bieyi yok cok sukur yuksek yastik koyup yaatigina coldmix damlattim birde sogani dorede bolup koymakta iyi geliyomus onu denemesim buyuk kizim cok horluyo ona deniiicem bakalim
kzımda 14 ocak doğumlu. ben biraz sabırsız davrandım okuyunca dönenleri:)Herkese oglusum icin yazdiklari guzel seylerden oturu tesekkur ederim .
Benim oglum 13 Ocak dogumlu ve o da yana donemiyor daha. Donenelere masallah erkencilermis onlar. Donmeye normalde onumuzdeki ay baslayacaklar diye bbiliyorum ben.
Canım hiç dert etme benim kızım. 7 aylıkken kendi kendine dönmüştü. Öncesinde okadar uğraşmıştım dönsün diye ama canı isteyince döndü hanımefendi. Şimdi oğlumda da bir hareket yok sadece aşağıya doğru kayıyo.ben hiç dert etmiyorum zamanı gelince olacak nasılsa
6 kiloyu geçtik biz benim hesaba göre o yüzden hareketleri az heralde. şöyle kıpır kıpır değil hiç. tepinmeleri bile az. belkide bu yüzden gazımızda azalmıyor. neyse Rabbim ol dediğinde olacak herşey. ben özel bi şey yapmam gerekiyor mu acaba diye düşünmüştüm.Maşallah meleklerine, büyük kızın pekbi işveli çıkmış....
Zamanı gelince yapar canım, bezsiz bırakınca dha rahat hareket ediyorlar, yatak gibi yumuşak değil de yere battaniye ser orda daha rahat hareket eder, zayıf bebekler daha hareketli oluyorbir de.... Rahat ol bebeğin zamanı gelince her şeyi yapacak, gelişim basamaklar halinde oluyor, kimi sosyal gelişim basamağını atlıyor kimi psikomotor becerisini geliştiriyor, o yüzden bebekler de farklılık olabiliyor...senin bebğin de yan dönmüyordur da başka bìr şey de ilerdedir....
Yazım hataları için özür dilerim, tablet de bir sorun var....
ayaklarını bastırma olayını bi arkadaşım daha söylemişti. ama ben korkarım öyle şeylerden, bi zararı olur filan.
kzımda 14 ocak doğumlu. ben biraz sabırsız davrandım okuyunca dönenleri:)
6 kiloyu geçtik biz benim hesaba göre o yüzden hareketleri az heralde. şöyle kıpır kıpır değil hiç. tepinmeleri bile az. belkide bu yüzden gazımızda azalmıyor. neyse Rabbim ol dediğinde olacak herşey. ben özel bi şey yapmam gerekiyor mu acaba diye düşünmüştüm.[/
Canim benim buyuk kizimda bu aylarda cekistiriyodu kendini ama 4 bucuk aylikken anca donmustu kimi cocuk boyle uzun uzun ugraair yapar kikide birden donuverir ama artik yuksek yerde birakmamak lazim bebekleri nolcaa belli olmaz bizim de iste tepisip durdugundan gaz problemimiz olmasi cok sukur simdi bile otokoltugunda oturuyo karsimda tisir tisir o bacaklari tepincem diye kan ter icinde kaliyo cilgin
Bu arada dilzarcim evet buyuk kizim cok cilveli kokosturda kucuk ablasina cekmuicek bence cok hotsot agir bi kiz olcak gibi Allah hayirli omurler versin hepimizim evladina
Size de geçmiş olsun canım, sağolsun ablalar getiriyor hastalıkları.... Sen de kendini çok yorma canım, bu hastalıkdinlenmedikçe geçmiyor... Gelenler de artık biri bebek iki çocuklu olduğunu biliyorlar, doğru söylemek gerekirse her şeyin asgarisiyle yetiniyorum ben.... Eskisi gibi değilim....
haklısın cnm ya.sağolasın.bugün bir cam sileyim dedim sena hanım 10 kez ağladı.normalde iyi uyurdu ama benim işim olduğunda tüm gün uyanık
kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.
evet canım Trabzonluyum annem oflu babam çaykaralı anlıcağın tam Trabzon yani :)
benim annem tekirrdağlı, eşim erzurumlu bizim ev karma :)))
benim annem tekirrdağlı, eşim erzurumlu bizim ev karma :)))
Bende bende ayni sizin gibi 2008 eylulde oglumu dogurdum,2014 kizcemi😀Suus bende 2008 de ilk anne oldum.birde simdi.kizlafin cok guzel bakmaya doysmadim.amnytis seninde ogluna bayildim.maasallah tum bebislerimize
kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?