2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İnsallah yukleyebilmisimdir bunlarda benim prenseslerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397734588915.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.

Bizim okulda idare etmez mdryrd ariyorum sabah beri acmiyo raporumu bes bes alicam mudurbproblem yaparmi dicem ki lafsoylemisligi var baskasina haber veeiyim bari onceden...
Benim kizim uykusunda degil ama genelde uyanirken agliyo hatta bazen iyle feryat ediyoki bisey oldu saniyorum
fenlife benim kiz yavastan donduruyo kenndini ama ben degisik bisey yapmadim dogdugindan beri hep tepisik zaten o bacaklar bi an durmuyo simdiue saga sola attiriyo yalniz ayaklarini baatirmak lazim arada yere bence ablasinda yapmadim arkadasim yurutece bile erkenden koydu hep yurutuyomus fibi yapti benimki basmasken o dimdik dururdu...
Birde gece burnu tikanan bebisler icin iki gecesir yaptim minigime bugin bieyi yok cok sukur yuksek yastik koyup yaatigina coldmix damlattim birde sogani dorede bolup koymakta iyi geliyomus onu denemesim buyuk kizim cok horluyo ona deniiicem bakalim

Kızlar, özellikle bebişi yana yöne dönenler. .. Benimki niye böyle şeyler yapmıyo ? Elleriyle kollarıyla oyunlar mı oynuyosunuz. ? Ne yapıyonuz banada anlatın.

Herkese oglusum icin yazdiklari guzel seylerden oturu tesekkur ederim .

Benim oglum 13 Ocak dogumlu ve o da yana donemiyor daha. Donenelere masallah erkencilermis onlar. Donmeye normalde onumuzdeki ay baslayacaklar diye bbiliyorum ben.

Canım hiç dert etme benim kızım. 7 aylıkken kendi kendine dönmüştü. Öncesinde okadar uğraşmıştım dönsün diye ama canı isteyince döndü hanımefendi. Şimdi oğlumda da bir hareket yok sadece aşağıya doğru kayıyo.ben hiç dert etmiyorum zamanı gelince olacak nasılsa

Maşallah meleklerine, büyük kızın pekbi işveli çıkmış....

Zamanı gelince yapar canım, bezsiz bırakınca dha rahat hareket ediyorlar, yatak gibi yumuşak değil de yere battaniye ser orda daha rahat hareket eder, zayıf bebekler daha hareketli oluyorbir de.... Rahat ol bebeğin zamanı gelince her şeyi yapacak, gelişim basamaklar halinde oluyor, kimi sosyal gelişim basamağını atlıyor kimi psikomotor becerisini geliştiriyor, o yüzden bebekler de farklılık olabiliyor...senin bebğin de yan dönmüyordur da başka bìr şey de ilerdedir....

Yazım hataları için özür dilerim, tablet de bir sorun var....

ayaklarını bastırma olayını bi arkadaşım daha söylemişti. ama ben korkarım öyle şeylerden, bi zararı olur filan.
Herkese oglusum icin yazdiklari guzel seylerden oturu tesekkur ederim .

Benim oglum 13 Ocak dogumlu ve o da yana donemiyor daha. Donenelere masallah erkencilermis onlar. Donmeye normalde onumuzdeki ay baslayacaklar diye bbiliyorum ben.
kzımda 14 ocak doğumlu. ben biraz sabırsız davrandım okuyunca dönenleri:)

6 kiloyu geçtik biz benim hesaba göre o yüzden hareketleri az heralde. şöyle kıpır kıpır değil hiç. tepinmeleri bile az. belkide bu yüzden gazımızda azalmıyor. neyse Rabbim ol dediğinde olacak herşey. ben özel bi şey yapmam gerekiyor mu acaba diye düşünmüştüm.

kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.

Canim arada benimki de agliyor bi pıs pıs yapiyorum burdayim annem diyorum susuyor.

Oy oy yesinler bu guzellikleri 41 kere maşallah canım ikisine de. Hangisine bakacagimizi sasirdik yahu.

Suus bende 2008 de ilk anne oldum.birde simdi.kizlafin cok guzel bakmaya doysmadim.amnytis seninde ogluna bayildim.maasallah tum bebislerimize

Suus bende 2008 de ilk anne oldum.birde simdi.kizlafin cok guzel bakmaya doysmadim.amnytis seninde ogluna bayildim.maasallah tum bebislerimize

Bende bende ayni sizin gibi 2008 eylulde oglumu dogurdum,2014 kizcemi😀

Oyyy bugun cok huysuz kizim yaaa uykulari hep kisakisa dalamiyoda kolay kolay aglayip duruyo sonra hicboyle olmazdi:-( bendede bi sinir biraz bel agrisi acayip tatli istegi adetmi olcam acep

Aysegulcan zamanlama cok iyi degilmi bu yas araligi cok uygun oldu bence kizim cok yardimci bana tabii ben bugun onuda uzup duruyorum patliicak yer ariyorum oda dans edip beni neselendirmeye calisiyo yawrum

kızlar..
bebişleriniz uykusunda ağlıyor mu ? benimki ağlıyor bazen. içim gidiyor. uyandırsammı uyandırmasam mı bilemiyorum.

Bazen inliyor canim bir ara resmen aglar gibiydi. Hemen yonunu degistiriyorum susuyor. Artik gaz mi annen gelmicek mi diyorlar ruyasinda bilemiyorum ama icim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…