Selam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)Eki Görüntüle 725521
Arkadaslar hamikeligimle ilgili pronlem yasiyordum sukurlwr olsun ki simdi cok iyiyim insalla bebegimde iyidir 1 hafta war muayneme esim hwr dedigimi yapiyor cunky ben yatiyorum ama biz cok kawga ediyoruz ve bebegimi cokbuzuyorum cunku cok agliyorum hamileliktende olsa gerek biraz aksiyim ama esim2 kati uzuyor insallah bebegim iyidir nebilim sizlerle paylasmak istedim ben kimseye anlatamam cunku derdimi
Daha çok minik olmasına rağmen bende aşırı agresif ve tahammülsüzüm en ufak bir şeyde sinirleniyor alınıyorum.Bunun nedeni salgıladığımız hormonlarmı yoksa hamileliğin başlarında olup bebeğime birşey olacakmı endişesi olup olmadığından emin değilim.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor,hep mutsuzum..Eşinize büyük iş düşüyor bu dönemde alttan alacak malesef başka yolu yok.Ne kadar doğru bilgim yok ama bebek etkileniyormuş bu durumdan.Ama insanın elindende birşey gelmiyor durduk yere sinirleniyor...Acaba herkes bu durumdamı
rabbim kucağına almayıda nasıp etsın orkidem
benimde canım nasıl çekiyor anlatamam.ama malum eşim yedirtmiyor
oyy maşallah sizeeeeçabucak büyüsün inşallah canım
oyy cok kucuk bu ya masallah
arkadaslar siz ikide bi dr gidiyorsunuz ya her gittiginizde ulturasonami giriyorsunuz
ben de deli gibi sarımsaklı yoğurt yiyorumacayip sarımsaklı yoğurt aş eriyorum ya . nerden çıktıysa
Doğru söylüosun canım bugün psikolojim bozuldu zaten eşime sardım sinirden bide çıkan göbek canımı sıkıyor millet şimdiden çok kilo almışın falan diye moralimi bozdu napiyim yani yemesem tansiyonum düşüo sigarada içmiyorum oda kilomu oynattı bugün canım çok sıkkın bebeğime bişey olcak diye korktum fena kavga ettik benimkiyle
Kızlar ya bişey danışıcam 3 ayın sonunda müstakil arabayla yola çıksak biey olurmu yoksa uçağamı binmeliyim 18 saatlik bi yol bir gün arayla otelde kalıp 9-9 gitcez yorarmı beni arkada yatim diyorum eşimi tek bırakmak istemiom yoksa uçağamı binsem
Ben ofistekilere sarıyorum. Çalıştığım firmada yöneticiyim. Fazla iyi bir yöneticiydim, şimdi ödleri kopuyor benden. Eşimle sorunum yok şimdilik ama o da huyuma gidiyor farkındayım :)
Çok fena sinir geldi bana.
Ben de çok kilo aldığımı düşünüyordum, bugün giyindim kuşandım baktım hiç hamile gibi değilim. Sanırım şişmanladığım fikri psikolojikmiş.
İçini rahat tut, iyidir o minik :)
bende tr gelicem arabayla:44:
Ya abim tutturdu uçağa bin diyo bende kararsız kaldım uçak fobim var zaten bide basıncı hiç çekmek istemiom araba tümseğe girer köpek çarpar bebişe bişi olur diyo şaşırdım ne yapsam bilemedim bence bişey olmaz arkada yatsam ayağımın altına bi yastık koysam
Hcg ve plasentadan salgılanan östrojen mide bulantısı yapıomuşKızlar birşey söylemek istiyorum doktorum mesleğinde çok iyi bir prof. Kendisine hamilelikte bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş deyince ağız dolusu güldü.Bulantının nedeni kandaki beta hcgnin ve salgılanan hormonların artmasıdır ve Allah korusun bebek düşse bile hormonlar bir süre daha bebek varmış gibi çalışmaya devam eder bulantıda devam eder dedi. yani özellikle bulantısı olup çok sevinenler durumu biraz abartıyor bulantısı olmayanlarda gereksiz yere telaşa kapılıyor.Bu bünye meselesi her insanda farklı tepkilere neden olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?