2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar hamikeligimle ilgili pronlem yasiyordum sukurlwr olsun ki simdi cok iyiyim insalla bebegimde iyidir 1 hafta war muayneme esim hwr dedigimi yapiyor cunky ben yatiyorum ama biz cok kawga ediyoruz ve bebegimi cokbuzuyorum cunku cok agliyorum hamileliktende olsa gerek biraz aksiyim ama esim2 kati uzuyor insallah bebegim iyidir nebilim sizlerle paylasmak istedim ben kimseye anlatamam cunku derdimi

Daha çok minik olmasına rağmen bende aşırı agresif ve tahammülsüzüm en ufak bir şeyde sinirleniyor alınıyorum.Bunun nedeni salgıladığımız hormonlarmı yoksa hamileliğin başlarında olup bebeğime birşey olacakmı endişesi olup olmadığından emin değilim.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor,hep mutsuzum..Eşinize büyük iş düşüyor bu dönemde alttan alacak malesef başka yolu yok.Ne kadar doğru bilgim yok ama bebek etkileniyormuş bu durumdan.Ama insanın elindende birşey gelmiyor durduk yere sinirleniyor...Acaba herkes bu durumdamı

Inan canim bilmiyorum oncedende sinirliydim ama dedigin gibi simdi mutsuzum esimle hep kawga ediyorum 2 gun anlayisli gibi 3.gun kiyamet kopuyor ben zaten surekli olarak agliyorum malesef daha ilk gunden hissediyormus olanlari bebekler duzelemiyorum ki insallah bebegim iyidir canim bebegim

kızlar meraba nasılsınız?? mide bulantılarımdan ve bunun vermiş olduğu halsizlikten bayadır foruma giremiyordum ama yazdıklarınızı genelde takip etmeye çalıştım...puf puf ve evli mutlu huzurlu arkadaşıma da çok geçmiş olsun Allah sizlere yaşadıklarınızı unutturacak mutluluklar versin inşallah..size birkaç sorum olucak,,malum göbeklerimiz hafiften çıkmaya başladı üzerime giydiklerim dar gelmeye başladı artık rahat şeyleri tercih eder oldum bu arada oluşacak çatlakları önlemek adına göbek ve göğüs bölgelerinize uyguladığınız yada uygulamayı düşündüğünüz herhangi bir şey var mı???bunlara ne zaman başlasak faydasını görürüz acaba?? :)

rabbim kucağına almayıda nasıp etsın orkidem

benimde canım nasıl çekiyor anlatamam.ama malum eşim yedirtmiyor

oyy maşallah sizeeeeçabucak büyüsün inşallah canım

inşAllaaaaahhhh cok küçücük demi cok güzel bi duyguymus Rabbim herkese yaşatsın canımmm :) siz ne durumdasınııız:)

oyy cok kucuk bu ya masallah
arkadaslar siz ikide bi dr gidiyorsunuz ya her gittiginizde ulturasonami giriyorsunuz

:) mercimekk gibiiiiiii yok cANIM BEN 2 kere gittik 2sinde betaya baktı bu 3.gidişim ultrasondan baktı her hafta gel sımdılık dedi :) keşke baksa her gitttigimdeee :)))

kızlaar siz aşeriyomussunuz ne güzel :) benım canım hıc bısey yemek istemiyo eşim peşimde sütle dolaşıyo içemiyorum bugun gece ve sabah midemizde bulandı yüzümde aptal bi gülümseme oluştugunu farkettim bulantım olurken bebişimde geliyo ya o kadar mutlu oluyorum ki biri görse benım bu hallerimi güler bana heralde deli bu diye

Kızlar ya bişey danışıcam 3 ayın sonunda müstakil arabayla yola çıksak biey olurmu yoksa uçağamı binmeliyim 18 saatlik bi yol bir gün arayla otelde kalıp 9-9 gitcez yorarmı beni arkada yatim diyorum eşimi tek bırakmak istemiom yoksa uçağamı binsem

Ben ofistekilere sarıyorum. Çalıştığım firmada yöneticiyim. Fazla iyi bir yöneticiydim, şimdi ödleri kopuyor benden. Eşimle sorunum yok şimdilik ama o da huyuma gidiyor farkındayım :)
Çok fena sinir geldi bana.
Ben de çok kilo aldığımı düşünüyordum, bugün giyindim kuşandım baktım hiç hamile gibi değilim. Sanırım şişmanladığım fikri psikolojikmiş.

İçini rahat tut, iyidir o minik :)

Evli_Mutlu_Huzurlu okuduğumda çok üzüldüm,geçmiş olsun Allah yardımcın olsun..İnşallah Rabbim sen iyi olduğun ve tekrar istediğin zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla tekrar nasip etsin..

:) mercimekk gibiiiiiii yok cANIM BEN 2 kere gittik 2sinde betaya baktı bu 3.gidişim ultrasondan baktı her hafta gel sımdılık dedi :) keşke baksa her gitttigimdeee :)))[/QUOTE]
yok zararli canim ikide bir olmaz

bende tr gelicem arabayla:44:

keselerini görenler,kalp atışlarını duyanlar ve bebeklerini görenler hayırlı uğurlu olsun..Allahım inşallah hepimize o anki yaşadığımız multulukların daha çoğunu ve devamını nasip etsin...sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Eşin şanslı yine işyerindekilere acıdım bak şimdi:)ben atanamayan öğrtmenlerdenim evde oturdukça benimkine sarıom dün fena patladım özür diledim artık kocacağızım azıcık çeksin benden napiyim zaten şurda 9 ay hükmümü sürdürücem:) sonra yine yemek bulaşık temizlik bide bebeğimizi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalımda ona bakmak uykusuz kalmak rüya gibi geçer valla hiç erinmem bugün başka bi drdan perşembeye randevu aldım:) napim 27 sine kadar dayanamam ben evli mutlunun başına gelenlerden sonra çok tedirgin oldum kızcağıza allah sabır versin bennim şişkinliğim biraz azaldıda etrafımdaki bayanlar ay fazla kilo alma veremezsin şimdiden kilo aldıysan sonrası ne olur falan diye korkutuolar beni 63.2 kiloyum birsene önce 50 ydim kilolu durmuom çok aman bebişimiz ii olsunda canım neyapalım yani tombik bi göbüşüm olacak ocakta inşallah:)

bende tr gelicem arabayla:44:[/QUOTE]

Ya abim tutturdu uçağa bin diyo bende kararsız kaldım uçak fobim var zaten bide basıncı hiç çekmek istemiom araba tümseğe girer köpek çarpar bebişe bişi olur diyo şaşırdım ne yapsam bilemedim bence bişey olmaz arkada yatsam ayağımın altına bi yastık koysam

Son düzenleme:

Üç aydan sonra ben yolculuk yapmıştım... Drlar izin veriyor ama en az iki saatte bir durup biraz yürümek kaydıyla...

Hamilelikte damarlar incelip kan akımı fazlalaştığı için damar çatlamasından korkuyoruz en çok demişti.. Bu yüzden de sık mola vermek gerekiyormuş... On altı haftalık hamileydim bir uçak yolculuğu iki hafta ardından da 9 saatlik karayolu yolculuğu yapmıştım.... Bir sıkıntı olmamıştı çok şükür....

Son düzenleme:
Arkadaşlar su içtikten sonra midem çok bulanıyor ve çıkartıyorum... Korkumdan su içemiyorum......yudum yudum az az... Oysa ki en büyük ihtiyaç da su...susuzluğun rahatsızlıklarını kendimde hissetmeye de başladım...

İşin kötüsü sulu şeyler de çorbalar bile midemi karıştırıyor...

Kızlar birşey söylemek istiyorum doktorum mesleğinde çok iyi bir prof. Kendisine hamilelikte bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş deyince ağız dolusu güldü.Bulantının nedeni kandaki beta hcgnin ve salgılanan hormonların artmasıdır ve Allah korusun bebek düşse bile hormonlar bir süre daha bebek varmış gibi çalışmaya devam eder bulantıda devam eder dedi. yani özellikle bulantısı olup çok sevinenler durumu biraz abartıyor bulantısı olmayanlarda gereksiz yere telaşa kapılıyor.Bu bünye meselesi her insanda farklı tepkilere neden olabilir...

Hcg ve plasentadan salgılanan östrojen mide bulantısı yapıomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…