2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
inşallah canımmmm en cok istedigim şey onun tekmelerini hissedebilmek Allah ın izniyleee küçücük dimi teyzesi yaaaa :)))

daha miniminnicakk ya.tekmelerini hissetmeye başlayınca acarsın karnını izlersin acap böyle cok ilerleyen haftalarda tekme atarken falan ayak izi şekli belli oluyr mu bende onu merak ediyorum

Bende Ocak 18 de anne olacağım kısmetse,Allah siteden herkese nasip etsin,çok değişik bir duygu:))

benim de son adet tarihim 25 nisan ve hala test yapmadım... offf ya bu belirsizlik sinir bozucu.. ben de belki ocak annesi olurum
idrar testi güvenli gelmiyor bakalım 10 gün geçsin adet olmazsam yaparım... nasipse 2. olacak.. oğlum daha 17aylık

adetinde normalde gecikme olmazsa kan testi yaptır bu stresten kurtul derim

inşallah canımmmm en cok istedigim şey onun tekmelerini hissedebilmek Allah ın izniyleee küçücük dimi teyzesi yaaaa :)))

Masllah canim keseyi gormussun sende hayirlisiyla sonuna kadar gidip saglikla kucagimiza aliriz ins miniklerimizi
kanamasi olan arkadaslarda nolur yerinizden kalmadan yatin tutunsun size bebekleriniz ilaclarinizi da zamaninda kullanin
Rabbim korusun meleklerimizi

merhaba kızlar. ben de bugün ilk ultrasona girdim. ikizlerim olacak inşallah

Canim gozun aydin senin ki dogal ikiz mi ,tup bebek ya da asilama mi masallah ikisine de

Bende Ocak 18 de anne olacağım kısmetse,Allah siteden herkese nasip etsin,çok değişik bir duygu:))

Hosgeldin canim kalp atisini gormussundur o zaman sen saglikla gelsin minik fasulyen

tüp bebek canım

Öncelikle evli mutlu huzurluya geçmiş olsun diyorum. Geçmiş olsun demek az ya neyse. ben hep kanamam yok, düşük yapmadım o halde bebeğim iyi diye düşünüyordum. okuyunca çok kötü oldum. birdenbire kalbi durabiliyor demek bebeğin. yarın muayenem vardı, üç gün önce doktordaydım diye iptal ettirdim, şimdi içim içimi yiyor.

misaa 27 haziran da çok geç ama. o zamana kadar cinsiyetini öğrenirsin ki. benim arkadaşım 14 haftalıkken öğrenmiş, hem de kız olduğu halde. için rahat değilse başka bir doktora git derim, için içini yiyerek bir ay geçmez ki. ya da doktorunu ara,söyle. muayeneye git.

Hepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.

Maalesef bugun kürtaj islemim gerceklesti. Bir hafta once doktora gitmistim ve kalp atisini bebegimi gormustum. Dun icin randevu vermisti. Rutin kontrolume gittim. Karindan bakti kalp atisi yok, vajinal bakti yine yok. Bebegin karninda ölmüs dedi. Sonrasinda 2 doktora daha gittim ama onlarda ayni seyi soylediler. Bu arada bugune kadar ne agrim ne de kanamam olmadi. Hicbir belirti vermedi. Doktorlar bebegin bana zarar vermeyecegini, ama kesenin buyuk oldugunu, bu yuzden kendiliginden düşemeyecegini soylediler. Son olarak baska bi hastaneye gittim o da ayni seyleri soyledi. Suan kanama yok ama kanama baslarsa bu sana zarar verebilir dedi. Kürtaj karari alindi. Ve kürtajim yapildi. Bu olagan bir durummus. Gebelik olusurken kromozomlarda sorun oldugunda saglikli bir gebelik olusmaz, Bu surunda da vucut gebeligi sonlandirirmis. 2 ay dinlenme verdi. Sonrasinda yeniden bebek sahibi olabilirmisim.

Son düzenleme:
oooy yirim ben o mercimeği yaaa. Allah tamamına erdirsin kuzuyu

aminnnnn cok saol canımmm senin ikizlerine de maşallaaah ben ikisinide yisem 9 aylık gibi olurum şimdiden cok fazla şişkinliğim varrr :)
Oyyyy çok küçük daha bu, kıyamam :)

:)) küçücük teyzesiiiiiii o kadar güzel bi mutlulukmus ki Rabbime binlerce kez sükretsemde az Rabbim olmayan herkese yaşatsın bu duyguyuuuuu

Fazla kromozom olunca down sendromlu oluyor bebekler. Birde süper dişi diye bi hastalık var o oluyor. Eksik olunca da ölüyorlar diye duymuştum. Senin bebeğinin kromozomu mu eksikti acaba? ben eksik kromozomlu bebeğin kalbinin hiç atmadığını düşünüyordum.

Yeniden çok geçmiş olsun, güzelce dinlen, bir kaç ay sonra yine miniğine kavuş.

amiiiiiiin inşallah sağ salim canım benim en cok istedigim şey bebeğimle yatıp bebegımle kalkıyorum o kadar mutluyum ki binlerce kez sükrediyorummmm :)

çok geçmiş olsun ilk bebeğimin de kalbi durmuştu üstelk 2 hafta fark etmemiştim. kğrtaj oldum bende. sonra bi kızım oldu ama aylarca korktum şimdi kızıma kardeş bekliyorum inş seninde bebeğin sağlıkla gelr çok yıpratıcı malesef elimizden birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…