Hakikaten ben de dünden beri lekelenme yaşıyorum bir de ağrı... Progesteron da vermedi Dr pembe ye dönerse gel dedi... Neden oluyor acaba?
maşallahhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh daha miniminnacık bu büyüycek kolları bacakları tekme atcak anneye oy oyy
inşallah canımmmm en cok istedigim şey onun tekmelerini hissedebilmek Allah ın izniyleee küçücük dimi teyzesi yaaaa :)))
Selam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)Eki Görüntüle 725521
Bende Ocak 18 de anne olacağım kısmetse,Allah siteden herkese nasip etsin,çok değişik bir duygu:))
benim de son adet tarihim 25 nisan ve hala test yapmadım... offf ya bu belirsizlik sinir bozucu.. ben de belki ocak annesi olurum
idrar testi güvenli gelmiyor bakalım 10 gün geçsin adet olmazsam yaparım... nasipse 2. olacak.. oğlum daha 17aylık
inşallah canımmmm en cok istedigim şey onun tekmelerini hissedebilmek Allah ın izniyleee küçücük dimi teyzesi yaaaa :)))
merhaba kızlar. ben de bugün ilk ultrasona girdim. ikizlerim olacak inşallah
Bende Ocak 18 de anne olacağım kısmetse,Allah siteden herkese nasip etsin,çok değişik bir duygu:))
Masllah canim keseyi gormussun sendehayirlisiyla sonuna kadar gidip saglikla kucagimiza aliriz ins miniklerimizi
kanamasi olan arkadaslarda nolur yerinizden kalmadan yatin tutunsun size bebekleriniz ilaclarinizi da zamaninda kullanin
Rabbim korusun meleklerimizi
Canim gozun aydin senin ki dogal ikiz mi ,tup bebek ya da asilama mi masallah ikisine de
Hosgeldin canim kalp atisini gormussundur o zaman sen saglikla gelsin minik fasulyen
merhaba kızlar. ben de bugün ilk ultrasona girdim. ikizlerim olacak inşallah
Selam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)Eki Görüntüle 725521
Ya kızlar Dr bana 27 haziranda bir ay sonra falan gel dedi evli mutlu huzurlunun yaşadıklarından sonra ben bekleyemicem galiba gece kaç kere uyndım tedirginim( kızcağızın bişeyi yoktu bebeğimi merak ediyorum kalbin durması için illa kanama gerekirmiki nasıl anlcazki ben bir ay sonra nası gidim şimdi arada benimde ağrım oluyo dün sağ kasığım tatlı atlı ağrıodu kanamam falan yok ama korkuyorum çok midemde bulanmıyo off ( Allah'a emanet gerçi bebişlerimiz biri içimi rahatlatsın benim off
Ne güzelllll :) Benim de eşim çok istiyordu ikiz ama tek bir bebişimiz var şimdi. Maşallah bebeklerine.
oooy yirim ben o mercimeği yaaa. Allah tamamına erdirsin kuzuyu
Oyyyy çok küçük daha bu, kıyamam :)
Hepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.
Maalesef bugun kürtaj islemim gerceklesti. Bir hafta once doktora gitmistim ve kalp atisini bebegimi gormustum. Dun icin randevu vermisti. Rutin kontrolume gittim. Karindan bakti kalp atisi yok, vajinal bakti yine yok. Bebegin karninda ölmüs dedi. Sonrasinda 2 doktora daha gittim ama onlarda ayni seyi soylediler. Bu arada bugune kadar ne agrim ne de kanamam olmadi. Hicbir belirti vermedi. Doktorlar bebegin bana zarar vermeyecegini, ama kesenin buyuk oldugunu, bu yuzden kendiliginden düşemeyecegini soylediler. Son olarak baska bi hastaneye gittim o da ayni seyleri soyledi. Suan kanama yok ama kanama baslarsa bu sana zarar verebilir dedi. Kürtaj karari alindi. Ve kürtajim yapildi. Bu olagan bir durummus. Gebelik olusurken kromozomlarda sorun oldugunda saglikli bir gebelik olusmaz, Bu surunda da vucut gebeligi sonlandirirmis. 2 ay dinlenme verdi. Sonrasinda yeniden bebek sahibi olabilirmisim.
Masllah canim keseyi gormussun sendehayirlisiyla sonuna kadar gidip saglikla kucagimiza aliriz ins miniklerimizi
kanamasi olan arkadaslarda nolur yerinizden kalmadan yatin tutunsun size bebekleriniz ilaclarinizi da zamaninda kullanin
Rabbim korusun meleklerimizi
Canim gozun aydin senin ki dogal ikiz mi ,tup bebek ya da asilama mi masallah ikisine de
Hosgeldin canim kalp atisini gormussundur o zaman sen saglikla gelsin minik fasulyen
Hepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.
Maalesef bugun kürtaj islemim gerceklesti. Bir hafta once doktora gitmistim ve kalp atisini bebegimi gormustum. Dun icin randevu vermisti. Rutin kontrolume gittim. Karindan bakti kalp atisi yok, vajinal bakti yine yok. Bebegin karninda ölmüs dedi. Sonrasinda 2 doktora daha gittim ama onlarda ayni seyi soylediler. Bu arada bugune kadar ne agrim ne de kanamam olmadi. Hicbir belirti vermedi. Doktorlar bebegin bana zarar vermeyecegini, ama kesenin buyuk oldugunu, bu yuzden kendiliginden düşemeyecegini soylediler. Son olarak baska bi hastaneye gittim o da ayni seyleri soyledi. Suan kanama yok ama kanama baslarsa bu sana zarar verebilir dedi. Kürtaj karari alindi. Ve kürtajim yapildi. Bu olagan bir durummus. Gebelik olusurken kromozomlarda sorun oldugunda saglikli bir gebelik olusmaz, Bu surunda da vucut gebeligi sonlandirirmis. 2 ay dinlenme verdi. Sonrasinda yeniden bebek sahibi olabilirmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?