Ben de bunu anlamıyorum bulantısı olmayan sevineceği yerde üzülüyor...Kızlar birşey söylemek istiyorum doktorum mesleğinde çok iyi bir prof. Kendisine hamilelikte bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş deyince ağız dolusu güldü.Bulantının nedeni kandaki beta hcgnin ve salgılanan hormonların artmasıdır ve Allah korusun bebek düşse bile hormonlar bir süre daha bebek varmış gibi çalışmaya devam eder bulantıda devam eder dedi. yani özellikle bulantısı olup çok sevinenler durumu biraz abartıyor bulantısı olmayanlarda gereksiz yere telaşa kapılıyor.Bu bünye meselesi her insanda farklı tepkilere neden olabilir...
Arkadaşlar su içtikten sonra midem çok bulanıyor ve çıkartıyorum... Korkumdan su içemiyorum......yudum yudum az az... Oysa ki en büyük ihtiyaç da su...susuzluğun rahatsızlıklarını kendimde hissetmeye de başladım...
İşin kötüsü sulu şeyler de çorbalar bile midemi karıştırıyor...
bende senin gibiyim bulantı oluyor ama çıkaramıyorum ama şu iki gündür çok çok iyiyim.yemek bile yapamıyordum.açlıktan ağzım kokuyordu.bide ben sürekli uyuyorum
bende tr gelicem arabayla:44:
boyle dusunmene cok sevindim canim benimde ilkim moldu ne yasadim bi ben bilirim ama simdi saglikli bi oglum var rabbim sanada verir insallah ama bence biraz bekle hemen korunmayi birakma canim ALLAH yardimcin olsunBuradaki birlikteliği, dayanışmayı pufpufun kaybında görmüştüm. 2 gündür çok daha iyi anladım. Buradaki ortam çok farklı. Herkese sonsuz teşekkürler.
Bazı arkadaşlar benim yazdıklarımı okuduktan sonra çok telaş yapmışlar doğal olarak. Annelik farklı bir duygu telaş yapmamak, endişe etmemek imkansız ama nolur stres yapmayın. Niyetim sizi de üzmek değildi. Sadece sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü maalesef bizim insanımız biraz anlayışsız. 2-3 gündür herkese aynı şeyleri anlatmaktan, sürekli tekrar yapmaktan çok yoruldum. Beni en iyi anlayacak olanın sizler olduğunu düşünüdüğüm için buraya yazdım. Sizleride üzüp telaşlandırdığım için özür dilerim.
Şunu asla unutmayın ki hiçbirşey bizim elimizde değil. Hergün kontrole gitsek bile eğer nasibimizde yoksa yine de kavuşamıyoruz yavrularımıza. Rabbim onlara kavuşmayı nasip edecekse günlerce kanaman, sıkıntılarında olsa hayırlısıyla alıyorsun kucağına. O yüzden dua edip beklemekten başka çaremiz yok.
İlk duyduğumda çok üzüldüm, üzülmemek imkansız. Sonuçta doğmuş yada doğmamış bir can kaybettim. Ama şimdi sizlerinde sayesinde çok daha iyiyim. Demekki bunu da yaşamam gerekiyormuş. Rabbim daha büyük acılar vermesin. Bizler o acıyla ne yapacağımızı bilemiyoruz ama bunda da bir hayır vardır elbet diyorum. Biz göremesekte vardır bir hayır.
Kolay şeyler değil tabiki, unutmam biraz zaman alacak ama Rabbim yerini dolduracak bir evlat nasip eder elbet. Bu acılarda unutulur gider. Ve ben o güzel haberide burdan bağırarak duyururum sizlere.
Beni düşünen, dua eden, acımı benimle paylaşan herkese tekrar sonsuz Teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşAllah.
boyle dusunmene cok sevindim canim benimde ilkim moldu ne yasadim bi ben bilirim ama simdi saglikli bi oglum var rabbim sanada verir insallah ama bence biraz bekle hemen korunmayi birakma canim ALLAH yardimcin olsun
Zaten 2 ay korunun dedi doktorum. 2 ay sonra da bilmiyorum ne zaman düşünürüm.
sen daha iyi bilirsin kendini ne zama hazir hissedersen birakirsin doktorlara bama her biri bisey diyor
Daha yeni zaten. Doktorum korun demese bile 2 aydan önce düşünmezdim sanırım. Tatili bi geçireyim. Biraz kendimi toparlim. Sonrasında hayırlısı bakalım.
Buradaki birlikteliği, dayanışmayı pufpufun kaybında görmüştüm. 2 gündür çok daha iyi anladım. Buradaki ortam çok farklı. Herkese sonsuz teşekkürler.
Bazı arkadaşlar benim yazdıklarımı okuduktan sonra çok telaş yapmışlar doğal olarak. Annelik farklı bir duygu telaş yapmamak, endişe etmemek imkansız ama nolur stres yapmayın. Niyetim sizi de üzmek değildi. Sadece sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü maalesef bizim insanımız biraz anlayışsız. 2-3 gündür herkese aynı şeyleri anlatmaktan, sürekli tekrar yapmaktan çok yoruldum. Beni en iyi anlayacak olanın sizler olduğunu düşünüdüğüm için buraya yazdım. Sizleride üzüp telaşlandırdığım için özür dilerim.
Şunu asla unutmayın ki hiçbirşey bizim elimizde değil. Hergün kontrole gitsek bile eğer nasibimizde yoksa yine de kavuşamıyoruz yavrularımıza. Rabbim onlara kavuşmayı nasip edecekse günlerce kanaman, sıkıntılarında olsa hayırlısıyla alıyorsun kucağına. O yüzden dua edip beklemekten başka çaremiz yok.
İlk duyduğumda çok üzüldüm, üzülmemek imkansız. Sonuçta doğmuş yada doğmamış bir can kaybettim. Ama şimdi sizlerinde sayesinde çok daha iyiyim. Demekki bunu da yaşamam gerekiyormuş. Rabbim daha büyük acılar vermesin. Bizler o acıyla ne yapacağımızı bilemiyoruz ama bunda da bir hayır vardır elbet diyorum. Biz göremesekte vardır bir hayır.
Kolay şeyler değil tabiki, unutmam biraz zaman alacak ama Rabbim yerini dolduracak bir evlat nasip eder elbet. Bu acılarda unutulur gider. Ve ben o güzel haberide burdan bağırarak duyururum sizlere.
Beni düşünen, dua eden, acımı benimle paylaşan herkese tekrar sonsuz Teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşAllah.
günaydıııın güzel ocak anaları
Gunaydin hayatim uyuyamadin mi ben bebegimi dusunuyorum dayanamiyorym insallah iyidir hepimizin melekleride benim kide cuma randowum war geçmiyor zaman
Günaydın. Benim de cumartesi günü ama yıl varmış gibi geliyor. Off bir an önce tekmelemeye başlasalar da iyiler mi diye düşünmesek. Hiçbir şey hissetmediğim için çok endişeleniyorum.
Ayy ewet nekadar zormus annelik bebegimizi merak ediyoruz hergun iyimi diye gormek istiyoruz zamanindan once gitmekte istemiyorum ozaman dier randowum uzuyor aceba 2 doktormu tutsam bi ona bi ona ay bi hareketler ini hissetsek tamamdır
Aynen öye randevum uzayacak diye gitmiyorum ben de. Şu bir ayı atlatsak düşük riski azalacak zaten. Sonra da tekmeleyecekler. Kilo almadığım için bile endişeliyim, büyümüyor mu diye düşünüyorum. Yahu millet hamile kalıyor, normal hayatına devam ediyor, dokuz ay sonra da doğuruyor. Ben niye böyle pimpirikli bir insan oldum anlamıyorum ki. Ne kadar mide bulantısıyla alakası yok dense de mide bulantımın olmaması da canımı sıkıyor. Şu cumartesi gelse de rahatlasam.
Benide esim cok uzuyor cok kawgavediyorum migdem bulaniyor kanamam vardi oda gecti sukurbama bebisi hissedemiyorum cok uzgunum inan yemek yemiyorum aklim onda zaten yiyemiyorum inşallah iyidir kuzularimiz baska bise dusunmez oldumda ah bide esim uzmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?