2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de bunu anlamıyorum bulantısı olmayan sevineceği yerde üzülüyor...

Tamamen genetik bir şey benim ve küçük ablamın anne tarafımızdan aldığımız genler sayesinde hep bulantımız olur büyük ablamın ise olmaz... O da halalarıma benzemiş.... Adet düzenlerimiz ve hamile kalışlarımız da aynen ben ve küçük ablam teyzem ve anneme... Büyük ablam halamlara benzer...

Şu var ki eninde sonunda geçecek biraz sabır şeyi hallediyor....

bende senin gibiyim bulantı oluyor ama çıkaramıyorum ama şu iki gündür çok çok iyiyim.yemek bile yapamıyordum.açlıktan ağzım kokuyordu.bide ben sürekli uyuyorum

bende senin gibiyim bulantı oluyor ama çıkaramıyorum ama şu iki gündür çok çok iyiyim.yemek bile yapamıyordum.açlıktan ağzım kokuyordu.bide ben sürekli uyuyorum

Ben de yemek yapamıyorum... Üç buçuk yaşında kızım çorba ve makarnayla idare ediyor... Allah'tan iki öğünü kreşten sebze yemekleriyle geçiyor da bir nebze rahatlıyorum...

Diğer tiksindiğim şeyleri takmıyorum da suya ihtiyacım var... Az az içeceğim artık...

bende tr gelicem arabayla:44:

Ya abim tutturdu uçağa bin diyo bende kararsız kaldım uçak fobim var zaten bide basıncı hiç çekmek istemiom araba tümseğe girer köpek çarpar bebişe bişi olur diyo şaşırdım ne yapsam bilemedim bence bişey olmaz arkada yatsam ayağımın altına bi yastık koysam[/QUOTE]

sen bilirsin canim ama biraz rahat ol hep korku icindesin bisey olucak diye merak etme rabbim korur minik melegini insallah

Buradaki birlikteliği, dayanışmayı pufpufun kaybında görmüştüm. 2 gündür çok daha iyi anladım. Buradaki ortam çok farklı. Herkese sonsuz teşekkürler.

Bazı arkadaşlar benim yazdıklarımı okuduktan sonra çok telaş yapmışlar doğal olarak. Annelik farklı bir duygu telaş yapmamak, endişe etmemek imkansız ama nolur stres yapmayın. Niyetim sizi de üzmek değildi. Sadece sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü maalesef bizim insanımız biraz anlayışsız. 2-3 gündür herkese aynı şeyleri anlatmaktan, sürekli tekrar yapmaktan çok yoruldum. Beni en iyi anlayacak olanın sizler olduğunu düşünüdüğüm için buraya yazdım. Sizleride üzüp telaşlandırdığım için özür dilerim.

Şunu asla unutmayın ki hiçbirşey bizim elimizde değil. Hergün kontrole gitsek bile eğer nasibimizde yoksa yine de kavuşamıyoruz yavrularımıza. Rabbim onlara kavuşmayı nasip edecekse günlerce kanaman, sıkıntılarında olsa hayırlısıyla alıyorsun kucağına. O yüzden dua edip beklemekten başka çaremiz yok.

İlk duyduğumda çok üzüldüm, üzülmemek imkansız. Sonuçta doğmuş yada doğmamış bir can kaybettim. Ama şimdi sizlerinde sayesinde çok daha iyiyim. Demekki bunu da yaşamam gerekiyormuş. Rabbim daha büyük acılar vermesin. Bizler o acıyla ne yapacağımızı bilemiyoruz ama bunda da bir hayır vardır elbet diyorum. Biz göremesekte vardır bir hayır.

Kolay şeyler değil tabiki, unutmam biraz zaman alacak ama Rabbim yerini dolduracak bir evlat nasip eder elbet. Bu acılarda unutulur gider. Ve ben o güzel haberide burdan bağırarak duyururum sizlere.

Beni düşünen, dua eden, acımı benimle paylaşan herkese tekrar sonsuz Teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşAllah.

boyle dusunmene cok sevindim canim benimde ilkim moldu ne yasadim bi ben bilirim ama simdi saglikli bi oglum var rabbim sanada verir insallah ama bence biraz bekle hemen korunmayi birakma canim ALLAH yardimcin olsun

Kızlar;
tekrar merhaba, bu benim ikinci hamileliğim 2,5 yaşında bir kızım var :)))

ikinci hamileliği olan arkadaşlar da bana katılır diye düşünüyorum işk hamilelikte kendimizi çok yıpratıyoruz elde olan birşey değil ama kendimiz üzülüyoruz en çok

Allah bu çocukları bize kısmet edecekse korur kollar bu kadar kaç santim kaç gram diye düşünmeyelim bence :)))

Şimdi ben bulantıları da takmıyorum ağrıları da :))) böylesi daha az yorucu

hepinize sevgiler

Canım rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin ailenden başka kimse seni bizim kadar anlayamaz rabbim yüreğini ferahlatsın canım telaşlandırmak değil bu hepimizin başına gelebilir ben içimde bu korkuyla yaşıyorum şuan bi anne adayı olarak başka bişi düşünemiom zaten allahım hepimizin yardımcısı olsun aklım sendeydi hep yazdıklarından sonra içim ferahladı inan ne kadar olgun düşünmüşsün allahım ol derse olurmuş rabbim vakti zamanını yazmıştır alnına duacınım canım

puf puf evli mutlu huzurlu...inanın çok üzüldüm.günlerdir cep telinden okuyorum ama ordan yazamadım.eşimle tatildeydik. yeni geldik..Rabbim inşallah tez zamanda bebişlerinizi tekrar gönderir..bu olay hepimizin başına gelebilir.
bu arada benim kanamam da yeni durdu.inşallah Rabbim bebegimizi bize bağışlar.2 yıldan sonra geldi meleğimiz..hergün dualar okuyorum.bugün kontrole gittik.kesemiz 15 mm olmuş.kalp atışları için 2 hafta sonra gün verdi.ben 10 gün sonra giderim kesin.

Gunaydin hayatim uyuyamadin mi ben bebegimi dusunuyorum dayanamiyorym insallah iyidir hepimizin melekleride benim kide cuma randowum war geçmiyor zaman

Günaydın. Benim de cumartesi günü ama yıl varmış gibi geliyor. Off bir an önce tekmelemeye başlasalar da iyiler mi diye düşünmesek. Hiçbir şey hissetmediğim için çok endişeleniyorum.

Günaydın. Benim de cumartesi günü ama yıl varmış gibi geliyor. Off bir an önce tekmelemeye başlasalar da iyiler mi diye düşünmesek. Hiçbir şey hissetmediğim için çok endişeleniyorum.

Ayy ewet nekadar zormus annelik bebegimizi merak ediyoruz hergun iyimi diye gormek istiyoruz zamanindan once gitmekte istemiyorum ozaman dier randowum uzuyor aceba 2 doktormu tutsam bi ona bi ona ay bi hareketler ini hissetsek tamamdır

Ayy ewet nekadar zormus annelik bebegimizi merak ediyoruz hergun iyimi diye gormek istiyoruz zamanindan once gitmekte istemiyorum ozaman dier randowum uzuyor aceba 2 doktormu tutsam bi ona bi ona ay bi hareketler ini hissetsek tamamdır

Aynen öye randevum uzayacak diye gitmiyorum ben de. Şu bir ayı atlatsak düşük riski azalacak zaten. Sonra da tekmeleyecekler. Kilo almadığım için bile endişeliyim, büyümüyor mu diye düşünüyorum. Yahu millet hamile kalıyor, normal hayatına devam ediyor, dokuz ay sonra da doğuruyor. Ben niye böyle pimpirikli bir insan oldum anlamıyorum ki. Ne kadar mide bulantısıyla alakası yok dense de mide bulantımın olmaması da canımı sıkıyor. Şu cumartesi gelse de rahatlasam.

Benide esim cok uzuyor cok kawgavediyorum migdem bulaniyor kanamam vardi oda gecti sukurbama bebisi hissedemiyorum cok uzgunum inan yemek yemiyorum aklim onda zaten yiyemiyorum inşallah iyidir kuzularimiz baska bise dusunmez oldumda ah bide esim uzmese

Çok şükür eşimden yana bir sıkıntım yok. Daha önce de söyledim bir sinir hali var bende ama kontrol etmeye çalışıyorum. bu bebek de çok beklediğimiz bir bebekti, o yüzden mutluyuz ikimiz de. Annem her zaman çok rahat hamilelikler geçirmiş. Ne aşermesi oluyormuş ne bulantısı ne kusması. Ona çektim sanırım ama işte hiçbir şey hissetmemek de yoruyor insanı, meraklandırıyor.

Diğer taraftan bulantım olsa ne işe gidebilirim ne yemek yiyebilirim, sevinmem lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…