2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
dün dr kontrolüm vardı bebeğin kalbi atıyor dedi ama ben göremedim gösterdiği halde normalde hep anlardım attığını sonra haftaya seni tekrar göreyim dedi içime kurt düştü haftasıyla uyumlu bi sorun yok dedi ama içim rahat etmiyor perşembe gelebiilirsin dedi acaba çarşambamı gitsemki:18:

canım dur heyecan yapma hemen.sende benim gibi panikledin anlaşılan.bişeyi yoktur benım miniğimin allahın izniyle..istersen bu arada başka bi doktora daha git ama beklemen daha iyi bu dönemde..bol bol dua et canım benımde dualarım senınle.bişey olmıcak inşallah

sağol kelebekimsanıyorum benim fındık kurdum minyon tipli olucak
kalp atımı hızı falan bişey demedi :26:sadece maşallah sana dedi bak annesi çok güzel kalbi atıyo dedi okadar bide şu pıt pıtları duyaydık

Son düzenleme:
Allahım maşşalahhhgözün aydın canım.rabbim bizlerede nasip etsin inşalalh

benim bulantılarımda senin gibi olmaya başladısenin belirtilerini takip ederek geliyoruzbenimde sabah vardı,öğlen rahattım,şimdi yine başladı

merhaba kızlar. ben de bugün ilk ultrasona girdim. ikizlerim olacak inşallah
rabbim kucağına almayıda nasıp etsın orkidem
benimde canım nasıl çekiyor anlatamam.ama malum eşim yedirtmiyor
Selam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)Eki Görüntüle 725521
oyy maşallah sizeeeeçabucak büyüsün inşallah canım

bitanem çok üzüldümRabbim yardımcın olsun.nediyiceğimi bilemiyorum..ama demekki sağlıksız olucaktı.Rabbim beterinden saklasın canım.dualarım seninle.üzülme demek nederece fayda sağlar bılmıyorum ama ne olur yıpratma kendını.en yakın zamanda tekrardan gelıcek inşallah...

Doğru söylüosun canım bugün psikolojim bozuldu zaten eşime sardım sinirden bide çıkan göbek canımı sıkıyor millet şimdiden çok kilo almışın falan diye moralimi bozdu napiyim yani yemesem tansiyonum düşüo sigarada içmiyorum oda kilomu oynattı bugün canım çok sıkkın bebeğime bişey olcak diye korktum fena kavga ettik benimkiyle

Canım ben diyecek birşey bulamıyorum bugün aklım hep sendeydi moralim sıfır oldu benimde( geçmiş olsun canım ne zor şeymiş anne olmak daha adayken bile neler yaşıyoruz Allahım yüzüne baksın gönlünden geçeni versin çok üzgünüm acın benimde içime oturdu kalp atışını duyupta bunu yaşamak... seni öyle iyi anlıyorumki inşallah tez zamanda istediğin vakitte sağlıklı bi bebeğin olur canım

20130530_153830_18529.jpg (30.7 KB (Kilobyte)) işte benim meleğim.. rabbim korusun inşallah...

Eklentiler

• $20130530_153830_18529.webp
    13 KB · Görüntüleme: 41
kızlar benim bel ağrım geçti. ama şu adet olacakmışım hissi geçmiyor. kasıklarım ağrıyor ara ara. sizde de oluyor mu böyle?

kız ben de karnım 4 aylık gibi
rabbim kucağına almayıda nasıp etsın orkidem

benimde canım nasıl çekiyor anlatamam.ama malum eşim yedirtmiyor

oyy maşallah sizeeeeçabucak büyüsün inşallah canım
amiiiiin
Allah bağışlasın canım
kızlar benim bel ağrım geçti. ama şu adet olacakmışım hissi geçmiyor. kasıklarım ağrıyor ara ara. sizde de oluyor mu böyle?
oluyor tabiiii. hatta ben o günlerde çok ağlıyorum bebeğe bir şey oldu diye. ama normalmiş.

çok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda yerini doldursun ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…