dün dr kontrolüm vardı bebeğin kalbi atıyor dedi ama ben göremedim gösterdiği halde normalde hep anlardım attığını sonra haftaya seni tekrar göreyim dedi içime kurt düştühaftasıyla uyumlu bi sorun yok dedi ama içim rahat etmiyor perşembe gelebiilirsin dedi acaba çarşambamı gitsemki:18:
sağol kelebekimhayalotcum senin de gözün aydın
yaklaşık 9 mm dir sen boya takılma
kalp atım hızı normalse sorun yok,geç döllenme de olabilir
ki zaten arada bikaç milim var dert etme
bizimki de 3 gün geriden koşuyordoktor normal dedi
Allahım maşşalahhhEki Görüntüle 724444
kızlar biz geldik meleğimle..çok şükür duyduk kalp atışalrını..
bebişimm kocaman olmuşş..9.3 mm 7+1 günlükmüş.
kalp atışları gerçekten muhteşem kızlar yazıyoduda şimdi gerçekten anladım.
heeycandan masaya nasıl yattım kalbim yerinden çıkıcak gibiydi.
Rabbim sen ne büyüksün içinde bi can varr.güm güm atıyo kalbi.
3 hafta sonra kontolümüz varr..bide bazı testler istedi onları yaptırıcam..
şimdi pıt pıtları duymayı bekleyen diğer annişlerde.inşallah ssizlerde duyarsınızz..pıt pıtları.:26::26:
benim bulantılarımda senin gibi olmaya başladıARKADAŞALR İKİ HAFTA ÖNCE BEN DE AYNI KORKUYLA DOKTORUMU ARADIM, AŞIRI DERECEDE MİDEM BULANIRKEN, SADECE ZEYTİN EKMEK YİYEBİLİYORKEN MİDE BULANTILARIM BİR GÜNDE BIÇAK GİBİ KESİLMİŞTİ. HEMEN GEL BAKALIM DEDİ. APAR TOPAR GİTTİK VE ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI GÖRDÜK, KALP ATIŞI VS HERŞEY YERLİ YERİNDEYDİ.
BUNDAN SONRA BULANTILARIMIN DÜZENSİZ OLABİLECEĞİNİ, BİR GÜN OLUP 1-2 GÜN ÇOK HAFİF OLABİLECEĞİNİ, YA DA YALNIZ AKŞAMLARI YA DA YALNIZ SABAHLARI OLABİLECEĞİNİ, GÜNÜN DİĞER SAATLERİNDE RAHAT OLABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ...
ÖYLE DE OLDU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK AŞIRI BİR BULANTIM, TİKSİNMEM KALMADI, SADECE BAŞTA AŞIRI TİKSİNDİĞİM BİRKAÇ ŞEYE KARŞI HASSASİYETİM DEVAM EDİYOR, AMA ONUN DIŞINDA İSTEDİĞİMİ YİYEBİLİYORUM.
HATTA BUGÜN CANIM MİDYE DOLMA ÇEKTİ, DOKTORUMU ARADIM, YERİNDE YOKTU, SEKRETERİ 4 GİBİ GELECEĞİN SÖYLEDİ, BAALIM MİDYE DOLMAYA NE DİYECEK, UAMRIM YİYEBİLİRSİN DER, ÇOK CANIM İSTİYOR ÇÜNKÜ :)))))))))))))))))
merhaba kızlar. ben de bugün ilk ultrasona girdim. ikizlerim olacak inşallah
benimde canım nasıl çekiyor anlatamam.ama malum eşim yedirtmiyorcanım ilginiz için teşekkür ederim.
ama doktorum kızartma olmadığı sürece ve temiz olduğuna inandığın bir yer olursa yiyebilirsin dedi. benim de temizliğine çok güvendiğim bir yerdi, yedim valla :) ama napiim canım çok çekmişti... zaten öyle eskisi gibi değil, 5-6 tane ancak yedim nefsimi körelttim
oyy maşallah sizeeeeSelam kızlarrrrrr biz geldikkkkk :) mercimek gibi kesemizle geldikkkk küçücügüz dahaaa :)Eki Görüntüle 725521
bitanem çok üzüldümHepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.
Maalesef bugun kürtaj islemim gerceklesti. Bir hafta once doktora gitmistim ve kalp atisini bebegimi gormustum. Dun icin randevu vermisti. Rutin kontrolume gittim. Karindan bakti kalp atisi yok, vajinal bakti yine yok. Bebegin karninda ölmüs dedi. Sonrasinda 2 doktora daha gittim ama onlarda ayni seyi soylediler. Bu arada bugune kadar ne agrim ne de kanamam olmadi. Hicbir belirti vermedi. Doktorlar bebegin bana zarar vermeyecegini, ama kesenin buyuk oldugunu, bu yuzden kendiliginden düşemeyecegini soylediler. Son olarak baska bi hastaneye gittim o da ayni seyleri soyledi. Suan kanama yok ama kanama baslarsa bu sana zarar verebilir dedi. Kürtaj karari alindi. Ve kürtajim yapildi. Bu olagan bir durummus. Gebelik olusurken kromozomlarda sorun oldugunda saglikli bir gebelik olusmaz, Bu surunda da vucut gebeligi sonlandirirmis. 2 ay dinlenme verdi. Sonrasinda yeniden bebek sahibi olabilirmisim.
Öncelikle evli mutlu huzurluya geçmiş olsun diyorum. Geçmiş olsun demek az ya neyse. ben hep kanamam yok, düşük yapmadım o halde bebeğim iyi diye düşünüyordum. okuyunca çok kötü oldum. birdenbire kalbi durabiliyor demek bebeğin. yarın muayenem vardı, üç gün önce doktordaydım diye iptal ettirdim, şimdi içim içimi yiyor.
misaa 27 haziran da çok geç ama. o zamana kadar cinsiyetini öğrenirsin ki. benim arkadaşım 14 haftalıkken öğrenmiş, hem de kız olduğu halde. için rahat değilse başka bir doktora git derim, için içini yiyerek bir ay geçmez ki. ya da doktorunu ara,söyle. muayeneye git.
Hepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.
Maalesef bugun kürtaj islemim gerceklesti. Bir hafta once doktora gitmistim ve kalp atisini bebegimi gormustum. Dun icin randevu vermisti. Rutin kontrolume gittim. Karindan bakti kalp atisi yok, vajinal bakti yine yok. Bebegin karninda ölmüs dedi. Sonrasinda 2 doktora daha gittim ama onlarda ayni seyi soylediler. Bu arada bugune kadar ne agrim ne de kanamam olmadi. Hicbir belirti vermedi. Doktorlar bebegin bana zarar vermeyecegini, ama kesenin buyuk oldugunu, bu yuzden kendiliginden düşemeyecegini soylediler. Son olarak baska bi hastaneye gittim o da ayni seyleri soyledi. Suan kanama yok ama kanama baslarsa bu sana zarar verebilir dedi. Kürtaj karari alindi. Ve kürtajim yapildi. Bu olagan bir durummus. Gebelik olusurken kromozomlarda sorun oldugunda saglikli bir gebelik olusmaz, Bu surunda da vucut gebeligi sonlandirirmis. 2 ay dinlenme verdi. Sonrasinda yeniden bebek sahibi olabilirmisim.
kız ben de karnım 4 aylık gibiaminnnnn cok saol canımmm senin ikizlerine de maşallaaah ben ikisinide yisem 9 aylık gibi olurum şimdiden cok fazla şişkinliğim varrr :)
:)) küçücük teyzesiiiiiii o kadar güzel bi mutlulukmus ki Rabbime binlerce kez sükretsemde az Rabbim olmayan herkese yaşatsın bu duyguyuuuuu
rabbim kucağına almayıda nasıp etsın orkidem
benimde canım nasıl çekiyor anlatamam.ama malum eşim yedirtmiyor
oyy maşallah sizeeeeçabucak büyüsün inşallah canım
20130530_153830_18529.jpg (30.7 KB (Kilobyte)) işte benim meleğim.. rabbim korusun inşallah...
oluyor tabiiii. hatta ben o günlerde çok ağlıyorum bebeğe bir şey oldu diye. ama normalmiş.kızlar benim bel ağrım geçti. ama şu adet olacakmışım hissi geçmiyor. kasıklarım ağrıyor ara ara. sizde de oluyor mu böyle?
20130530_153830_18529.jpg (30.7 KB (Kilobyte)) işte benim meleğim.. rabbim korusun inşallah...
Gunaydin kizlar ben cabuk acikiyorum ve acikinca hemen karnimi doyurmazsam cok kotu oluyorumm
Gunaydin kizlar ben cabuk acikiyorum ve acikinca hemen karnimi doyurmazsam cok kotu oluyorumm
Hepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.
ben de beyaz peynir ve siyah zeytine takmış durumdayım hatta kahvaltıda turşu yiyorum şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?