pufpuf teşekkür ederim....
bir de kızlar..avrupa yakasında oturanlar..hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?
selam canım sen benden bi kaç gün öndesin bebeğini gördün mü kese içinde ?
Kızlar ya bişey danışıcam 3 ayın sonunda müstakil arabayla yola çıksak biey olurmu yoksa uçağamı binmeliyim 18 saatlik bi yol bir gün arayla otelde kalıp 9-9 gitcez yorarmı beni arkada yatim diyorum eşimi tek bırakmak istemiom yoksa uçağamı binsem
canım merhaba..evet arka arkayayız..cts günü doktora gittim.sadece keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.ben ayın 10 unda başka bir doktordan randevu aldım.inş kalp atışını duyarız
inşallah Rabbim nasip eder arkadasım herrrkese keseyi görmek bile o kadar güzel bi mutlulukkı bende cuma günü gittim 5 milim benım kesem acaba küçük mü diye endişe ettim ama bi yerde okudum kaç milimse üstüne 30 ekleyip 7ye bölünce gebelik haftan cıkıyormus bende 35i 7ye böldüm 5 haftalık cıktı gercekten adetim 1 hafta gecti dogrudur umarım senin kaç milim di kesen ??? :)cok konustum sankiiii çenem düştü yineee
canım merhaba..evet arka arkayayız..cts günü doktora gittim.sadece keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.ben ayın 10 unda başka bir doktordan randevu aldım.inş kalp atışını duyarız
duyacaksın Allahın izni ile nazcımaynı gün randevumuz var.
ee benim 6,4 çıktı...doktor bana 5 hafta 4 günlük dedi...sat a göre 1 gün geri hatta.allah allah...ilginç..bende tutmadı bu hesap
orkidem benım kesem küçük mü yaaa
kesen gayet iyi canım benim. normal. evham yok
hayırlı olsuunSelamm arkadaslar benimde randövüm persembe ben tam bebek nekadarlik bilmiyorum tahminen 2aylik gibi geliyor ya son adetimin gününü unutmusum bebek hesapta yoktu yani süpriz oldu bakalim bu hafta belli olur insaAlla:)
ne biliyim benimle aynı olan yok hiç zaten gördün ya keseyi minicik bişeyyy yarın tekraar başka bi doktora gidiyim büyüyormu onu öğrenmek istiyorum o zmn rahatlıycam 2 gündür araştırma içindeyim..
ne biliyim benimle aynı olan yok hiç zaten gördün ya keseyi minicik bişeyyy yarın tekraar başka bi doktora gidiyim büyüyormu onu öğrenmek istiyorum o zmn rahatlıycam 2 gündür araştırma içindeyim..
hayırlı olsuun
tesekkür ederim sizlerinde hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?