2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pufpuf teşekkür ederim....
bir de kızlar..avrupa yakasında oturanlar..hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?

oooof kimse ggelmiyo buraya da yaaa annneler bebişlerden dolayı sürekli uyku halindemisiniz nerdesiniz yahuuuu :)

Son düzenleme:
selam canım sen benden bi kaç gün öndesin bebeğini gördün mü kese içinde ?

canım merhaba..evet arka arkayayız..cts günü doktora gittim.sadece keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.ben ayın 10 unda başka bir doktordan randevu aldım.inş kalp atışını duyarız

Selam canım bende aynı şekilde yolculuk yapacağım doktorum 2 saatte bir mola verip 15 dk yürüyüş yapmak şartıyla sorun olmaz dedi ,uçak içinde xray e dikkat et geçme dedi :)

inşallah Rabbim nasip eder arkadasım herrrkese keseyi görmek bile o kadar güzel bi mutlulukkı bende cuma günü gittim 5 milim benım kesem acaba küçük mü diye endişe ettim ama bi yerde okudum kaç milimse üstüne 30 ekleyip 7ye bölünce gebelik haftan cıkıyormus bende 35i 7ye böldüm 5 haftalık cıktı gercekten adetim 1 hafta gecti dogrudur umarım senin kaç milim di kesen ??? :) cok konustum sankiiii çenem düştü yineee

benim kese de 15 mm çıktı dur hesaplıyım

ee benim 6,4 çıktı...doktor bana 5 hafta 4 günlük dedi...sat a göre 1 gün geri hatta.allah allah...ilginç..bende tutmadı bu hesap

duyacaksın Allahın izni ile nazcımaynı gün randevumuz var.

ee benim 6,4 çıktı...doktor bana 5 hafta 4 günlük dedi...sat a göre 1 gün geri hatta.allah allah...ilginç..bende tutmadı bu hesap

:) bendede tutmuyo gibi görünüyo uuuf cok canım sıkıldı yarın başka bi doktora gidicem kendi doktorum kızar bana simdi yine evhamlandın diye :) bakıyım kesem kaç olmus

Selamm arkadaslar benimde randövüm persembe ben tam bebek nekadarlik bilmiyorum tahminen 2aylik gibi geliyor ya son adetimin gününü unutmusum bebek hesapta yoktu yani süpriz oldu bakalim bu hafta belli olur insaAlla:)

kesen gayet iyi canım benim. normal. evham yok

ne biliyim benimle aynı olan yok hiç zaten gördün ya keseyi minicik bişeyyy yarın tekraar başka bi doktora gidiyim büyüyormu onu öğrenmek istiyorum o zmn rahatlıycam 2 gündür araştırma içindeyim..

Selamm arkadaslar benimde randövüm persembe ben tam bebek nekadarlik bilmiyorum tahminen 2aylik gibi geliyor ya son adetimin gününü unutmusum bebek hesapta yoktu yani süpriz oldu bakalim bu hafta belli olur insaAlla:)
hayırlı olsuun
ne biliyim benimle aynı olan yok hiç zaten gördün ya keseyi minicik bişeyyy yarın tekraar başka bi doktora gidiyim büyüyormu onu öğrenmek istiyorum o zmn rahatlıycam 2 gündür araştırma içindeyim..

delüüü tabi minnicik olacak

Canim benim oglumda sadece kesem görünmütü kendini görmemistim doktor iki hafta sonra gel dedi ve kalp atislarini dinledik kendide görünmüstü ozaman

şimdi ben de evhamlandım..madem kesem büyük niye kalp atışını duyamadık?karından baktı gerçi..kalp atışını duyan arkadaşlar?size karından mı bakıldı yoksa vajinadan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…