2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
orkidem benım kesem küçük mü yaaa

Keseyi dert etme canım. Benim de senin aksine kesem çok büyüktü. Ben de baya endişelenmiştim. Herkesin kesei 8-10 milimken benimki 25 milimdi düşün. doktora sordum sonra, mühim değil erken döllenmedir dedi. Zaten bebek görününce kese önemenmiyor, doğrudan bebek ölçülüyor. Şimdi keseden falan haberim yok. Gerçekten de erken döllenme olmuş, doğumum da beklenenden öne alındı.
Seninki de geç döllenme olmuş olabilir, endişelenme. Hem şimdiye 10 milim falan olmuştur bence :)

şimdi ben de evhamlandım..madem kesem büyük niye kalp atışını duyamadık?karından baktı gerçi..kalp atışını duyan arkadaşlar?size karından mı bakıldı yoksa vajinadan mı?

benim 6+1 de vajinal yolla görüldü kalp atışları. çok küçük olduğundan dinleyemedik. ultrason cihazı kaliteliyse 5+6 dan itibaren görülebiliyormuş alttan.

Benim kesem 4 gün önceden geliodu 4+6da 4.4 mmdi 4+2likti kesem birhafta sonra 14.4 mmdi yani keseye takmayın sonradan yetişti haftasına belli olmuyo büyüklük bebiş görünsünde hele bi

şimdi ben de evhamlandım..madem kesem büyük niye kalp atışını duyamadık?karından baktı gerçi..kalp atışını duyan arkadaşlar?size karından mı bakıldı yoksa vajinadan mı?

kııız sus bakıyım seni de kendime benzetcem :) sen bana bakma ben böle kendimi kurar dururum hem tam haftası dolmadan dinlenmiyormus kalp atısları belki doktorun görmüştür sana söylememiştir sende kurma kafanda :)

Canim benim oglumda sadece kesem görünmütü kendini görmemistim doktor iki hafta sonra gel dedi ve kalp atislarini dinledik kendide görünmüstü ozaman

oooy maşallahh ben 2 hafta beklıyemiyorum işte doktorda bildigi için sen simdilik her hafta gel dedi ınsallah perşembe gittiğimde bebiş görünürrr

muhtemelen öyle canım ama betam günümden 2 gün önce 159 cıkmıstı 1 gün geçince 728 o yüzden geç değildir diyordum bu yüzden korktum ama yarın bi gitcem valla simdi imkanım olsa simdi gderdim maşallah senin bebişe hiç bekletmemiş annesini hemen gelmiş :)

merhaba kızlar allah kısmet ederse bende ocakta anne olcam ama en son gittigimde dr biraz canımı sıktı kesen olması gereken ölçüden biraz küçük görünüyo dedi hiç böyle bir durula karşılaşan varmı aranızda

oooy maşallahh ben 2 hafta beklıyemiyorum işte doktorda bildigi için sen simdilik her hafta gel dedi ınsallah perşembe gittiğimde bebiş görünürrr

Hadi bakalim insaAllah bende persembe gidecegim bakalim ne dicek:)

merhaba, ilk sayfadaki bilgilerden mardinden olduğunu gördüm. ben de görevim gereği mardinde yaşıyorum da, hangi doktora gidiyosun diye merak ettim.

aynen canım bizde eşimin görevi nedeniyle buralardayız .... mardinpark hastanesinde abdurrahim bedir var ona gidiyorum ben memnunum şimdilik sıkıntım yok neredeyse 7-8 aydır ona gidiyorum

canımm allah sağlıklısından sıhhatlisinden ömürlüsünden tekrar nasip etsin inş.

bende son iki gundur çok tartışıyorum kocamla aldıgımız kötu haberlerinde etkisi ile korkular endişeler sanırım bu yuzden allah hepimizin yardımcısı olsun lanet bişe oldum çıktım bende

kakao yagı aldım canım ama hiç elim varmıyo sürmeye

caım bu durumlarda katı seylerle sıvı seyleri aynı anda yemicekmişin ayrı ayrı tutketcekmişin

ben de deli gibi sarımsaklı yoğurt yiyorumacayip sarımsaklı yoğurt aş eriyorum ya. nerden çıktıysa

benimde ilk aş erdiğim şey bu oldu.. daha erkenmiş gibi geliyor yani aşerme durumu.. ama canım yok yere sarımsak çekti.. yoğurdun içine katıp yedim çok güldü eşim filan başka bişey mi bulamadın diye yalnız değilmişiimm

kakao yağı uygulamayı düşünüyorum.. henüz başlamadım.. 10 gün sonra dr. kontrolünde sorup başlayacağım........ bir debi çatlak kremi var 3.ay bitince de ona başlama niyetim var bakalım....

bu kesinlikle doğru daha önceki kaybımda hiç anlamadım ve son gün kürtaja girene kadar da bulantım kusmam devam etti.. bulantıları iyiye veya kötüye yormak mantıklı değil o yüzden

canımmsınnn güzel yürekli arkadışım biz seni teselli edecegimize sen bizi ediyosunn utandım şimdi korktugum için hakkımızda hayırlıs

Gunaydin anneler....
Bugun nispeteden daha iyiyim....
Artik o kadar dengesizzlestiki bulantilarim...
Sabah uyanana kadar gun icin bi program yapamiyorumm...
Arkadaslar bugun icin program yapiyolardi
Anca sabah haber veririm diyebildim...
Ama sukur iyiyim gidebilirimm...

Evli-mutlu-huzurlu canm herseyin hakkinda hayirlisi olsun..
Rabbim yerine tez zamanda hayirli salih evlatlar nasip etsin insallahh...

Ben bu hamileligimdede toksoplazmam var...
Normalde et sevmem nasil canim et istiyo..
Kendim pisirmem lazim iyi pismis olduguna emin olmak icin..
O zamanda kokudan yiyemiyorumm...
Sizde durumlar nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…